JAGAD AV HUNDAR!

   2014-09-30 - 21:34:00
Bobby ligger här i sängen å kollar nya programmet "Jagad av hundar" Han smågruffar, kollar på tvn å snaskar på sitt ben=)
I dag tränade jag, sen slappade vi med film i sängen, men somnade några vändor=)
Det som är helt OTROLIGT är att jag inte haft "vad jag trott varit abstinens" på TVÅ DAGAR!!! Och i morgon ska jag ta bort 1/4 av min dagsdos benzo jag har kvar nu. Dvs. så ska det nu vara 6 timmar emellan doserna istället för 4 och en tablett ska bort per dag! Nu börjar det på allvar. Jag har gett fan i koffeintabletterna och jag har insett att JAG SKA INTE TA DOM!!! jag blir psycho på dom helt enkelt!
 
Var med Catthis på Östermalms Papper å köpte Ballografinsatser och så drog vi på en liten shoppingtur på Coop å Willys innan vi drog hem till henne å fikade å svullade som grisar!
 
i morrn ät det vägning, hur fan ska jag hinna deffa ner mig till dess då? HAHAHAHAH shit undrar om jag gått upp...känner "PMS-fluff" på kroppen!
 
Har fått en intressent på geocachingsmycken i silver och ev. kan det bli ett samarbete där. Så det kanske blir att slå upp dörren till silvergrottan tidigare än jag hade tänkt igen=)
 
Men det är en chans jag inte kan avstå i så fall!
Ska höra med Micke om han kan göra en 3d print åt mig så jag kan gjuta smyckena. För ska jag sitta och handsåga dom så kommer det ta sjukt lång tid och dom kommer bli väldigt dyra för kunderna.
Ska jobba på detta å se vilken metod jag ska använda mig av...Detta på bilden gav jag min syster då hon fyllde år för några år sedan, snart ska jag få in det för lite uppfräschning=)
 
Snart är det dags för "porradise" det ät ju inte på långa vägar så bra som det var förra säsongen, men man kan ju inte få allt! JAJA gonatt på er nu PUSS <3
 

ITS ALL OVER =S

   2014-09-29 - 16:08:14
Jahopp...det känns ganska konstigt just nu...ganska mycket till och med...att ha tillbringat 10 timmar med någon man inte visste ett skit om innan och man känner att det klickar på något jävla sätt, men man först inte kan placera det hur....helgen har gått och filuren har funnits med i mina tankar nästan hela tiden...jag är svårflirtad, men det är nog just det....han har "INTE VARIT PÅ" för killar som är på...dom dissar jag direkt...finns ju vissa omständigheter som gör att vi inte bara kan "testa å köra" men i mina ögon är detta en jävligt spännande människa, med en helt otrolig bakgrundshistoria.
 
På något sätt känns det som om denna människa tagit klivet rakt in i mitt hjärta och att det är ödet som gjort att vi korsat varandras vägar i livet.
 
Tänkte på honom hela helgen, längtade till idag ...men ändå inte...eftersom jag visste att efter idag så kommer jag inte att hänga mer med honom på "klubben" men vi kommer ha kontakt ändå.
 
Kände mig lite småknäpp å tänkte att de e ju fan fel på mig ....gå å tänka på en människa jag knappt träffat sådär...men ....äääh! Jag vet inte vad  jag ska säga...Känns som en (inte mot alla då kanske haha) jävligt ÄRLIG kille, med ett hjärta av guld, den där mannen som är trygg att veta att man har vid sin sida!
 
Jag är INTE lättflirtad som sagt, och det vet de flesta...jag brukar dissa, dissa å dissa igen...därför var det ju så sjukt att jag släppte in Benny...men nu blev de inget med det...men whatafuckingever...finns finare människor ...och dom som beter sig som skit emot mig...dom är INTE VÄRDA MIG!
 
Jag har blivit jävligt "picky" med åren som gått...men här snubbla jag typ på krattan, slog i huvet å fick en dingdong i hjärnan...och det konstigaste av allt....det är BESVARAT!!!
 
Nu är det en dag i taget som gäller....nu ska jag vila en stund=)
Kram
 
 

SNART E DET SLUT!

   2014-09-28 - 19:57:00
I morgon är min sista  dag på golfen:( Jag som just fått en vän* där som ska vara där bra mycket längre än jag .
Vi hade svinkul i fredags då vi rensade ogräs=) I morrn kommer nog kännas väldigt konstigt.
 
Igår var c och jag på Kulturnatten en stund. Jag åkte dit mest för att träffa min första kärlek från högstadiet FRANK=)
Han e fortfarande DJ och lika söt som alltid
 
Conchita =) wannabees
 önskningar från barn i Norrköping om Norrköpings utveckling.
Udda sätt att nyttja solroslampan från IKEA!!!! vill med göra så=) Maskrosen är ju väldigt speciell för mig!
 

HON FÅR MIG ATT MÅ ILLA!

   2014-09-27 - 11:35:47
En viss slampa som är skyldig mig pengar och som gett sig på Mika (precis som hon tydligen gör med alla killar hon ser) gör mig ILLAMÅENDE!
Jag var tvungen å unlocka henne på FB för att se vilka gemensamma vänner vi hade och sen kunde jag inte blocka henne på 48 timmar ....jävla skitregel. Så då hann hon blocka mig istället....men det kan jag bjuda på....förmodligen kommer hon vända på det hela och säga att jag trackat henne eller nåt så hon var tvungen att blocka mig...men alla som vet vem människan är säger att ...no worries Frida...ALLA här VET vad hon går för!!!
 
Att få ett mess med fuck you när man frågar efter pengarna hon är skyldig en å hon skriver massa bullshit till alla...asså tror hon att hon vinner nåt på det eller? men folk säger att hon är så falsk att hon tom. är FARLIG!!!:O
 
I kväll ska jag på kulturnatten med C och bla. träffa Frank  som var min kärlek i 7an=)
 
Puss på er <3
 

NYA HÄRLIGA VINDAR=)

   2014-09-26 - 19:15:00
Idag kom jag till golfklubben där jag betar av "praktiktimmar" och eftersom jag bytt lite dagar å så, då fick jag idag jobba med "nalle Puh" Kände att vi har ASMYCKET gemensamt och vi gick där å rensade ogräs, drack kaffe/te, gömde oss i omklädningsrummet då och då för å sitta å snacka istället. Nu känns det skitkonstigt för han ska vara där minst till januari :S Å jag har bara  5 timmar kvar som jag gör nästa vecka...vi bestämde i alla fall att jag ska komma nån av dagarna som NP är där på=) hade skitkul och vi hade ganska mycket...grova och även roliga saker gemensamt som vi kunde snacka om! kan säga att jag beundrar hans livskraft!!!
Vi avslutade jobbdagen med lite smörgåstårta uppe i verkstan=)
 
En ny vän till förhoppningsvis=)
 
 
 

Skadad ...ser ogräs överallt :S
STIL GRABBEN ....STIL =)
 
 

TJEJCHILL PÅ JOANS!

   2014-09-25 - 21:37:25
Har varit ute med syrran å tjejgänget på Joans och käkat. Å så fick jag ju chansen att klämma lite på Nadjas mage med =) kände en fot och huvudet...rumpan är neråt ännu!
Nu ska vi sova, i morrn e det upp tidigt igen=) <3
 

love u sis <3

MODELL

   2014-09-25 - 11:34:16
Nu har jag åter igen blivit kontaktad av en modellscout!
 
Hans fråga:
Hej! Intresserad utav att bli modell? Har jobbat som professionell fotograf och agent i 6 år! Och nu söker vi framtidens tjej modell inom hm,bikbok, gina tricot och även Victoria secret! Ingångslönen ggr på ca 17000! Kommer vi överens så kommer du få ntyg,utmärkelser och avtal! Studion ggr i sthlm och vi står för alla resekostnader! Och jag kan även komma till dig,! Låter det intressant?
 
Han jobbar alltså på Elite Models i Stockholm och jag ska sända några provilder till dom för "analys"
Kan ju vara kul kanske...Ska fundera på det och kanske göra en provplåtning i alla fall! =)
 
Scouten säger att jag är magiskt vacker ;)
 
 
To be continue....<3
 

DU HAR BLIVIT LUUUURAD!

   2014-09-23 - 19:19:57
Sålde nåt för  500 kr i lördags till någon jag litade på och jag gick tom. med på att få pengarna senare under lördagskvällen. har tjatat sedan dess och idag låg kuvertet med pengarna i min brevlåda...men drygt hälften av vad som var sagts ...thats it! Och då jag kontaktar personen så blir JAG idiotförklarad för att jag vill ha mina pengar!!! men har fått veta nu att hon tydligen gjort sådant här förr mot sk. vänner. En till råtta i Finspångs kloaksystem mao.
 
Jag är worldchampion på kanthuggning=) WOOOOH å så på med stenmjöl så vill inte ogräset komma upp=)
Fint märke på redskapen här tycker jag =)
Brann ju lite här i lördags kväll!
 
 
 
 
 

STORM!

   2014-09-22 - 22:53:39
I morse då jag kom till "praktiken" på Golfklubben så var det typ storm med massa regn och blåste som fan.
Efter 1 timme sa de att jag kunde gå hem och vi tar igen denna tid en annan dag då vädret är bättre. Ska ju dit i morgon och då ska vädret vara bättre i alla fall.
 

VIRVELVINDAR!

   2014-09-21 - 03:26:23
I dag har jag, Bobby  å Catharina å Abbe varit på långpromenad=)
 
Sen i kväll hamnade jag av en konstig anledning på Joans . H skulle dratt dit med mig, men hon bangade så jag tänkte att jag åker dit själv. När jag var på väg i bilen ringer Jonte å undrar om jag kan hämta dom till Joans, snacka om perfekt timing =) Så fick 3 nya vänner på köpet med=)
Jouko och Mange var där, underligt hur man kan förlåta någon som gav en så mycket både fysisk och psykisk smärta...men som jag säger, det har gått 20 år. Nu är det dags att lägga det bakom sig och blicka framåt. Bossen på Joans hejade glatt och nu får vi se om jag kan få in en fot där.=)
B och hans haren åkte i sina fula veteranbilar runt, runt, och runt! kul nöje eller? Jag låtsades inte se honom!
 
När jag skulle åka dit var det världens ståhej härborta...poliser och brandbilar släckte en bilbrand!
 

Nu ska jag sova gonatt!

BUSINESSWOMAN IS BACK ON TRACK!

   2014-09-19 - 19:31:58
Detta började igår med att jag och C. stod på marknaden i parken igen och sålde massa kläder å grejs. Så tog jag ut lite av godbitarna som blev kvar (har inte alls mycket kvar nu, så jag får rensa ännu mer i garderoberna) och la ut på loppis i Finspång-grupp på FB och vad händer...jaa, bara några timmar senare sitter jag här och har sålt 5 plagg för 500 spänn och i helgen kommer en tjej  och hämtar ett par skor för 200kr =) Så jävla SIMPELT sätt att tjäna pengar!!! =D igår efter marknaden som ger typ lika samma med cash för en hel dags slit å släp gjorde att jag var gristrött då jag kom hem och Bobby med. Skulle sova en liten stund å vaknade 21.50 å undra vafan som hände...visste fan inte upp å ner knappt...var bara å gå och kissa hund å ställa in bilen å sova igen....hade sovit flera timmar.
Har träffat på någon som jag ska träffa framöver. Om vi dejtar så kommer jag få i snitt ca. 7500 kr/månaden av honom då det är en speciell sida jag hamnat på med just singelkillar som söker någon att skämma bort, och om det klickar bygga vidare =) Låter sjukt för en del av er det förstår jag =) Men det är väldigt vanligt faktiskt ska ni veta!
 
Maarit hade med sig Asti hit när hon handlade kläder, så här roligt hade han och Bobby det=) tror han tyckde det var kul att få busa med en hund i hans egen storlek och dom stångades som små minitjurar såååå söta=)
 
 
I morse var jag och tränade i alla fal. 75min crosstrainer, insida/utsida lår och mage =) Kändes så underbart och i morrn är det dags igen...men jag var allt bra trött i morse!
 
I dag har jag haft abstinens hela dagen typ, skitjobbigt!
Spelar ingen roll när jag fyllt på med dosen så känns det inte som det hjälper så idag har jag varit sjukt jävla rastlös, men fick diskat, städat å annat keff av bara farten så det var ju bra i alla fall!
Äter dåligt igen dock!
 
Nä nu ska jag mingla vidare i cybervärlden=) Puss å kram <3

MINGEL

   2014-09-17 - 20:14:24
Nu har jag och Catthis varit på den officiella invigningen av utbyggnaden på AKTIV!
Och jag och bobby har gått en långpromenad runt centrum och plockat en fästing =)
 
 
 

MISSION COMPELETED!

   2014-09-17 - 16:20:35
I dag har jag officiellt avslutat mitt Boendestöd, men kommer ligga hos dom som ett serviceärende där jag KAN ringa dom om jag dippar, eller behöver hjälp med något men man har inga planerade fasta tider osv. känns bra!
 
Varit å härjat på "praktiken" idag. Älskar känslan att ligga där i gräset med handskarna å jobbarbrallorna på och rensa ogräs, hugga kanter å lassa ved=)
 
Om en liten stund ska jag hämta upp Catthis och vi ska på premiären av den nybyggda delen av AKTIV HÄLSOCENTER så det blir nog spännande=)
I morgon är det näst sista marknadsdagen och jag kommer bara kasta ut en stor plast och lägga allt som ska säljas och skriva en lapp -KOM OCH SIMMA I VÅRT KLÄDHAV! =)
 
Nehepp, om man skulle ta å kissa vovven då innan de e dags. han har ju varit ensam nu redan idag så han ska få va med moffa och mommo=)
 
Bjuder Er på lite fika såhär för att fira mina framgångar i livet som sakta men säkert börjar ta form på allvar!
 
 
 
 
 

SOFTISCH!

   2014-09-16 - 20:42:16
Hängt på Golfklubben idag. jobbade med Pelle, vi synkar bra ihop!
Vi har skurit kanter å rensat ogräs=) Det schysstaste är att man kan ligga som en padda på backen å ligga å pilla med skiten=) Grävde fram mina gamla brallor från Vallonbygden-tiden och jävlar va gött det var att ha knäkuddarna i benen att kravla runt på!
 
Blir lite väl lite träning denna och ev. nästa vecka med...känns lite pissigt, men sen ska väl allt vara i sin ordning igen!
Av en slump mötte vi Pia å Lukas för första gången på flera månader....dom blev sååå GLADA=) att se varandra!
Pia påpekade att herreguuuuuud vad jag hade gått ner i vikt.....mjaahaaa...syns det så mycket alltså...ja 11 kg gör ju sitt e klart!
 

FITNESSGURUN!

   2014-09-15 - 20:46:47
I dag har jag börjat köra 75 minuter  fettförbränning istället för 60. Kändes skitbra. Sen körde jag insida/utsida lår, å så mage/rygg. Ett förbaskat bra pass helt enkelt =)
Den åkte jag hem, gick på promenad med lillkisen och sen lagade jag falukorv i ugn med bacon och ädelost, men suget på meten varade inte ens tills den var klar....käka lite lite....finns kvar iaf.
Klippt av en jädrans massa fluff från min lille herre och han var inte överlycklig kan jag säga...men det blev ok, inte BRA, men OK! =) Han e fin ändå <3 Sen badade han och kröp ner under mattes täcke lite frusen <3
 
 
 
 
Vi vilade lite och sen har vi varit hos Catharina å fikat=)
Har haft ganska mycket ABS -känningar idag,jobbigt som satan, men jag klarar det! JAG SKA KLARA DET och jag VET JAG KOMMER KLARA DET!!!
 
 FUCK YOU BENZO

DESPERAT? VEM, JAG? TSSSS

   2014-09-14 - 22:38:45
Här har jag suttit och dravlat om att jag minsann inte är desperat på mansfronten å hej å hå och så är jag plötsligt registrerad på en av de mer seriösa dejtingsidorna som finns. Där det är mer manlighet än småskitar och där männen dessutom är lite mer välbärgade =)
 
Spännande med nya människor i alla fall=) Ska bli kul, har redan fått en kontakt som är väldigt likasinnad som mig=)
 
Idag har jag å Bobby varit på Val...han väntade lika troget utanför denna gång som EU-valet.
Laptopen har för TREDJE gången försökt mörda mig, men denna gång var det faktiskt inte näsbenet som fick smällen....får nog börja använda boxarhjälm när ja surfar:P
 
 

FLYING FISHES!

   2014-09-13 - 21:52:00
Har idag mött mannen i mitt liv!
Herregud, han bara stod där framför mig och lekte med sina uppblåsbara radiostyrda fiskar på Siemens öppet hus idag i nya lokalerna i "Dalen". HAHAHAHAHA Har fått  fin kontakt med honom och detta är nåt vi måste vidareutveckla. Den andra jävla bebisen som nu visat en sista gång vad han går för säger jag bara .....GAME OVER!!! Du missade förmodligen ditt livs bästa chans att få en kvinna som avgudar sin man och gör allt för honom!!!!
DU ÄR INTE VÄRD DET!!! Och som vi alla vet...Frida prioriterar svarta män =D
Det är som alla omkring mig säger...skit i honom han är trasigt gods och vet inte vad han vill i livet!!! Och JA jag skiter fullkomligt i honom efter att han
inte ens vågar svara i telefon på egen hand längre...han är inte värd skiten under mina skor..=)
 
Nu har datorn försökt kväsa mig 3 ggr, men inat vaknade jag av att jag fick den rätt i nyllet, näsan klarade sig faktiskt denna gång, men jag har ett BLÅMÄRKEi nyllet!

Klart det ska va ROSA på industrin!
Fetaste tältet jag sett, var mer intresant än den 360gradiga film som visades i det =)
 
 
 
 
 
 

NÄR HJÄRTAT BLÖDER!

   2014-09-12 - 20:26:00
Varit i stan på FV-möte och väl inne i stan så inser jag att mitt VISA-card är försvunnet. Som tur är kunde man parkera å betala via mobilen  så det löste sig trots allt.
Annars....well, tränade i morse och den bästa delen var fettförbränningen. Har blivit mer pepp nu när Kah verkligen ser resultaten komma. Ska nog börja öka på FF till 75 minuter från nästa vecka=)
 
Har försökt få tag i B, men han e ju bara anti !!! ÄH!!! Som det sades på mötet idag med en väldigt bra samtalskontakt. -Han är förmodligen inte redo för ett nytt förhållande då han tror att jag skulle kväva honom och tjafsa om hans frihet och tiden han lägger på sina vänner. Jag VET ju att hans vänner är "hans familj" och skulle aldrig försöka komma emellan dom.
 
Funderar på att ta en kryssning...helt ENSAM! Bara ägna ett dygn åt mig själv, titta på havet, äta god mat och jobba på att hitta tillbaka till mitt JAG igen. Det har varit ett väldigt turbulent år i år som nu kulminerat till orkan, men nu äntligen nästan lagt sig!
 
i morgon har Siemens öppet hus så jag ska gå dit med Catthis och syrran faktiskt =) Det kommer nog bli jätteroligt =)
 
Just nu ligger en hund på rygg med alla benen o vädret tryckt emot mig
 
 
 
 
 
FAN JAG SAKNAR HONOM!!!
 
 
 
 
 

ON DUTY!

   2014-09-11 - 20:59:10
Jag måste bara säga att jag är så himla STOLT över mig själv<3
Nu har jag sagt det så nu kan jag skriva lite om dagen som varit =)
 
Har varit och gjort mitt dagsverke och trivs jävligt bra faktiskt...undrar som flundrar om man kan få till en anställning;)
 
 I morgon är det träning igen, klockan ringer klockan 07 =)
 
Förresten har jag faktiskt klarat mig på BARA 4 Stesolid idag. Jag glömde ta med dom till "jobbet" och kände faktiskt lite abstinens sista timmen. men istället  för 4 mg på em. så har jag klarat mig på 2 x4ggr idag=) Ska fan försöka hålla mig till det, då har jag kommit ytterligare ett steg närmare att bli ren från helvetets värsta droger!
 
Ligger och lyssnar på musik...ser ut som skit hör hemma. Men i morgon ska det bli bättring. å så har jag lovat Bobby en grislång promenad så det ska han få=)
 
Har varit uppe hos mamma och pappa en sväng nu i kväll och jag kan säga att jag har ALDRIG tidigare haft så bra kontakt med dom som jag har nu!
Känns toppen!
Älskar min mamma, pappa och syster å så Pata å bobby så klart=) Min reklampenns-samlande galna svåger...ojojoj! =)
 
Nä, om man skulle kolla upp om det finns nån film å kolla in kanske...dagen har nog inte mer att bjuda på än såhär, längtar till träningen, nu när man ser att den verkligen ger resultat...WOW känslan är AMAZING!
 
Dessutom försöker jag få till en dejt med Per Holknekt HAHAHAHA *wish me luck*
 
Jaja lite knäppblond är jag nog i alla fall =)

NEDTRAPPNING

   2014-09-10 - 20:50:00
Jag har inte så mycket att säga men...
 
BENNY JAG SAKNAR DIG! 
Vet att jag inte varit mig själv sista tiden och nu vet han i alla fall varför!
jag får skylla mig själv :(
 
Idag har vi börjat minska ytterligare en Stesolid per dag så det tar sig...men att det ska ta sån jävla tid alltså!
tror äntligen jag kommit underfund med hur jag ska ta dom för att slippa den förbannade abstinensen. Måste vara BENHÅRD på att ta den i rätt tid, det får inte diffa ens på en halvtimme för då kan det vara för sent.
 
I dag träning, sedan dietisten där domen löd -3.4 kg sedan sist varav 3kg fett och 0.4kg vätska  =)
Det betyder att jag nu minskat 11 kg sedan i februari=) Rätt ok, dessutom hade jag käkat "frukost" innan vägningen så det är nog egentligen ytterligare lite på minussidan =)
 
Nu håller jag på och låter min hårfärg "fade out" det går ju fort med dessa nyanser så jag är bara snäppet över gammelrosa nu i längderna. tyckte om det, men vill inte ha det fela tiden. och nu känner jag att jag vill bli mitt blonda JAG igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PLANER PÅ ETT NYTT LIV!

   2014-09-08 - 21:49:00
 

:(

   2014-09-07 - 22:45:47
Varför playar folk med andras känslor?
 

SISTA LASSET GÅR!

   2014-09-05 - 12:41:00
Ska strax hämta Catthis och så ska vi plocka ur mitt förråd på "Gula Pakistan" Joeys saker dvs. korgar å så kommer vara det enda som får stå kvar. Det ska jag ha in i andra förrådet sen men just nu är bilen fullproppad och vi är ju inte färdigpackade ännu.
Varit och tränat, och sedan varit hos SIUS. Hon anser att jag har alldeles för mycket omkring mig för att klara att jobba mitt i allting just nu ...JAHAPP?
Nä, men jag prostituerar mig istället....då tjänar man snabba cash!!! ;)
 
Idag har vi börjat med ökningen av Cipralex och ska även ta 1 naltrexon på kvällen med nu.
Mötte fina Zara på AF...hon ger positiv energi...set strålar om henne...sådana människor behöver jag och vill ha i mitt liv. ÄVEN HON sa att jag har gått ner i vikt och att det syns...jag märker det ju på kläderna, men folk säger det är ENORM skillnad...Skitmånga säger det. MEN Frida äter inte :( Jag har fått i mig en banan  idag...det gick riktigt kärvt kan jag säga. Nu klarar jag mig väl till måndag eller nåt typ innan ja tar en banan igen kanske:S ÄH! Fan...
 
Jag har nu tagit beslutet att jag fortsätter satsa på mig själv...Jag trivs ensam! kommer sluta hänga på Joans och fortsätter rensa ut begagnade vänner ur mitt liv! Känns bra!
 
En sak jag inte kan fatta är att jag idag kan sitta och prata med den man som för 20 år sedan slog mig gul och blå varje dag under 1,5 års tid.  jag trodde aldrig det skulle ske, men vi möttes för 2v. sen och nu pratar vi mycket ...han VET hur det är att må som jag gör...en helt annan person idag...! jag kan acceptera det som hände som en del av mitt livs story...men jag kan inte FÖRLÅTA honom! Han gjorde mig illa, riktigt illa...samma sak är ju att jag på ren impuls pratat med Jamaicanen i våras...känner mig lixom REDO att ta ett steg längre fram i mitt liv. Jag är ingen desperat tjurkärring som många får för sig av att träffa mig ytligt!!! jag är väldigt avvaktande, men släpper jag in någon i min bubbla så är det på riktigt!
 
Jag har kommit fram till att det är som folk omkring säger...jag är VÄRD SÅ MTCKET BÄTTRE ÄN DET SOM SKER I MITT LIV JUST NU! Kanske har dom rätt, kanske har dom fel?
 
Har inte samma ilska som jag hade förr, men har märkt att jag använder mer fysiskt våld. som då jag slog min egen sk. före detta vän nere i Turkiet...det har hänt några gånger och jag vet inte var det kommer ifrån. Kanske borde börja i boxningen igen, men å andra sidan kan jag ju banka på säcken på gymmet...!!!
 
jag märker att jag mest ligger här och svamlar om helt ointresserade grejer....å snart sliper ni mig väl, för min lap kommer att dö vilken dag som helst! Hade behövt en ny....SUCK!
Nä jag kanske skulle rycka upp mig och dra å hämta Catharina då.....<3
 
Lägger en bild på dagens shape...
 
 
VEM ÄR JAG? (kunde inte svara på den frågan idag hos SIUS) :(
 
 

JAG STÅR VID KANTEN!

   2014-09-04 - 19:17:18
Idag har  jag varit på "praktik" det var väl helt ok faktiskt=)
Rensade 10 meter buskage från ogräs;)
 
Det är mycket känslor som rör sig i mig just nu...Benny har ju dömt ut mig utan att ens lära känna mig...kände för honom...men han verkar ha hjärnspöken han med. och om det inte blir som på hans sätt så duger man inte! =(
TYVÄRR!!!
 
Mår inte så bra, är nedstämd, energin är borta och har slutat äta nästan helt igen. På bara några veckor ser det ut som om jag tappat ca. 5 kg. Får domen hos dietisten nästa vecka.
 
Börjar sakna kärlek...har inte tänkt på det på väldigt länge, men jag vill känna villkorslös kärlek till en man. finns han ens? Nä, jag tror inte på det längre!
Folk är glada och har familjer, här sitter jag!
har haft telefontid med läkaren idag och vi har nu satt in vissa justeringar i medicineringen.
 
igår fick jag nån jävla snetändning. Jag har minnesluckor:S och betedde mig som om jag var aspackad!!!
shit asså!
 
ÄH! god natt, i morrn ska jag träna tidigt som fan!
 
har förresten hittat min silverhantel som jag letat efter sen i våras=) på ett ställa jag naturligtvis kollat 37 ggr innan:S
 

DÖRRMATTAN!

   2014-09-03 - 14:49:14
Jag känner mig som en dörrmata som folk bara klampar in på, klafsar ner med skitiga stövlar och bara är i vägen:(
 
Idag har jag varit å tränat, i morgon blir det inget för jag har möte klockan 8 på morgonen. har jag inget bättre för mig så kan jag väl träna em. om inte annat. Kan säga att jag vägde mig idag för första gången på någon månad å antingen har vågen börjat ta syra eller så har jag gått ner flera kilo :O Och kläder jag haft liggande här som blivit lite trånga....plötsligt passar dom. Ska till dietisten nästa vecka så det ska bli intressant som attan att kliva upp TANITA-vågen och se vad som förvandlats i min kropp sedan sist. visst jag äter i princip ingenting heller just nu...Har ingen matlust..:(
 
 

JAHA?

   2014-09-01 - 22:49:00
Ytterligare en dag  till ända...insåg jag hade en blockering på B i min mobil och tror jag blivit facerepead då flera polare plockats bort...varav han är en och han tror jag gjort det medvetet. Kan ju bara ana vem som ligger bakom!!!
 
Just nu känns det som om allt jag gör är fel, fel, FEL!!! Och nej det är inte primadonnan i stan jag menar nu...henne skiter jag fullkomligt i. Jag vet sanningen ....jag å P har inte haft nån jävla kontakt...men man kanske skulle börja ha det för nu är det ju jävligt uppenbart vem av dom som ljuger mest!
 
Blir missuppfattad av en person jag tycker så himla mycket om...så denne har nog redan dömt ut mig att vara någon helt annan än den person jag är:(
 
Försöka sova...FAN :(
 
 

NU ÄR DET NOG!!!

   2014-09-01 - 12:55:00
En viss primadonna som jag bekantade mig med i Turkiet och som jag var hos häromdagen har fått spelet och skickade mess förut att jag skulle ha kontakt med hennes ex. (det var de 2 som var i Turkiet) Hon sa att en av hennes döttrar ringt och berättat för henne vad hon och jag hade suttit och pratat om  på hennes balkong då jag var där...och att hon nu beskyllde mig att ha kontakt med P (hennes ex) Saken är den att jag å Peter har INGEN som helst kontakt så det är ju JÄVLIGT MÄRKLIGT!!!! =)
 
Hon fick tom. med ett HOT i ett mess....att jag skulle passa mig....blabla...JAG HAR FÖR FAN INTE HAFT KONTAKT MED P!!! Och att hon påstår något sådant gör mig jääääävligt irriterad!!! Antagligen har hennes hjärna flippat ur så hon tror hennes dotter ringt å sagt detta.....vafan vet jag....jävla MYTOMAN i alla fall som anklagar folk på falska grunder!
 
Nog om det!
Jag var dödstrött vid 7 i morse då klockan ringde, men jag tvingade mig till gymmet å väl där är det ju inga problem=)
 
Ska väl ta en reva ner till Catthis senare. Ska även kolla hennes dator som hon i princip aldrig använt och kostade över 7000kr och jag nu får för en tusenlapp. min egen lap håller ju på att förvandlas till en fristående skärm å tangentbord:P

Jag ska kolla prestandan i den mm. men hon i princip skänker ju boer den...=) Vet någon nåt om VAIO årsmodell 2011? BUS ELLER BAJS? Ska kolla den i alla fall!
RSS 2.0