......

   2011-08-24 - 21:00:45

Jag vet inte vad jag ska skriva...egentligen har jag alldeles för MYCKET för att orka...!!!
Igår ringde dom från Mölnbo och erbjöd mig en sen plats på smide/design utbildning 1 år då dom fått återbud! Men då jag ju börjat jobba eller vad det kallas så kände jag att jag inte kunde göra annat än att tacka NEJ:(!!!
Hälsade på C igår på IVA i Linköping! Jobbigt att se henne sån, men skönt att se att det ändå är min C. som finns där bakom respirator, slangar, tuber å andra pryttlar som piper, väser, flåsar å suckar:) Det som gjorde att hon verkligen LOG JÄTTESTORT var då jag hälsade från JOEY!!!=D WOW! VILKEN GRYM REAKTION!!!=)

Något i allt detta stämmer dock inte...!!! Får väl veta mer vart de lider!!!

Ledsen över saker på jobbet idag!!! Känner mig uppgiven!!! FAN DÅ!!!

Hejs


NU KÖR VI!

   2011-08-16 - 21:28:42
Nu känner jag att jag får skärpa mig...jag håller på å tappa greppet om allting igen:(
Catharina blev som planerat opad för gallsten i onsdags och det gick bra...MEN när hon sedan skulle upp och gå lite så ramlade hon ihop och spräckte mjälten:( MIN CATHARINA!!!!! =( Fick veta att hon låg nedsövd, men igår opererades hon och det gick bra i alla fall och Catharina ligger nu med ryggmärgsbedövning nu!
Själv känns det som om jag håller på å tappa greppet om livet igen...:( Ska prata med min chef lite i morgon...tror det blivit för mycket nytt på för kort tid:( TRIVS JU!!! men det har tagit stopp ändå:(

I helgen ska jag ut till stugan med Malin=) *LÄNGTAR* Det verkar som om det ska bli ok väder dessutom=) SOOOOOOOOL=D

Jahapp...bara för de så har ja lite gallkänningar nu:( SKIT oxå...undrar när dom tänkt ringa in mig till op egentligen? SUCK!!! Fan då fick ja ett samtal till ja borde ringa i morrn....BLÄ!

Nu ska jag sova!

Ciao!!!


....................

   2011-08-15 - 18:41:41
....tänkte skriva av mig lite...men nääääh! jag skiter it!!!


Tja!

FÖRLÅT MIG!

   2011-08-13 - 21:53:24Men jobbet, livet och allt annat tar all kraft och energi ifrån mig och jag har sista veckorna gått upp vid 4-tiden på morgnarna=) Men jag TRIVS!

Livet rullar vidare och en del inslag är mer fantastiska än andra...=)
Vädret har hållit sig till typsikt svenskt sommarväder och jag lägger in lite småläskiga bilder på ett molntäcke som rullade in i början av veckan och kändes helt kusliga på ren svenska!
Blir inte roligare än så idag...i morgon ska jag med syster å P på geacaching/UE tripp=)

Saknat er mina hjärtan=)        PRIDE n HIDE u have to CHOOSE SIDE!

   2011-08-06 - 22:32:19Har inte skrivit på ett bra tag nu igen:( Varit lite nedslagen i skorna...men det är ju ingen som höjer på ögonbrynen åt det eftersom det ju bara ÄR så ...det vet ni ju alla redan!:(

Har varit hos Lotten i Stockholm med Catharina i går till idag=) Pridefestivalen var ju idag med så vi passade på att kolla in den en del=) Riktigt schysst=) Det konstiga e att BÖGAR e ofta sjukt snygga å fanimej rätt SEXIGA :S
Jag tänker inte skriva så mycket...Joey är i Kulla på semester, jag lämnade honom i torsdags och då badade ju J, P och jag i Vättern...redan då vi kommit upp och satt på den fina bryggan i solen å fikade så kände jag att jag kände mig "sjuk" men tänkte att nej fan så fort går det inte ju!!! Jahhhppp...nu ligger jag hur som helst här och har ingen röst alls!!:( Ont i halsen och bara Böööööh:(

Så nu får bilderna istället tala för sig själva...!!!

RSS 2.0