Vilka är ni?

   2020-05-28 - 23:02:49
Idag vill jag veta vilka ni som tittar in här kommer ifrån😀
Jag är faktiskt jättenyfiken då jag ju uppenbarligen har en hel del läsare från olika länder och delar av Sverige!
 
Lägg det i kommentarerna vet ja så publicerar jag dom då jag läst dom❤
 
Idag har jag jobbat kväll, blev kebabtorsdag med Micke😁
 
 
Nu ligger jag å lyssnar på Stefan som ligger å snuttar på sin egen tunga igen. 😍❤
 
Även fått besked att Mange ska börja plugga på Måndag till elektriker!
Gonatt!
 

Händelserik dag!

   2020-05-28 - 22:54:55
400 blev 28 ska bli 9! Det enda jag säger!
 
Idag kom 2 kubik jord vi ska leka med framöver...å Stefan hittade en kompis på mattan!
 
 
Imorgon ska jag jobba...kväll! Känns bra! 
Men får väl skit för att jag varit hemma sjuk av HR framöver!
Men helt ärligt så bryr jag mig inte så mycket! Jag ville jobba, men blev hemskickad! Vad ska jag göra?
Undrar om man fortfarande behöver underställ?😂 Jag fryser nonstop, speciellt på jobbet, blir lite småmobbad för det! Å nån gnällde lite när jag kom med en filt på mig till ett möte, medan en annan sätt bredvid med en vetekudde på nacken?! Men börjar inse att livet är väldigt orättvist, speciellt på en del platser!
 
Ikväll har jag sjukt ont i mina jävla reumatismhänder...Undrar om det ska bli regn i morrn? 🙄 Brukar få mer ont vid väderomslag, är sånt inte bara sjukt konstigt? 
Typ -Aaaah jag anar en bris på mitt lillfinger ska de bli åska?😂
 
I morse kom den här å skulle busa sängen, funderade först vem det kunde vara😂😍 men det var ju Steeeefaaan å jag som trodde det var ett troll eller liknande!
 
 
 
Nä har inte så mycket mer att säga, dagen var ganska nervös och ångestladdat innan, men nu känns det bättre!
 
Ciaoooo

Vidga vyerna

   2020-05-26 - 21:11:00
I morgon börjar livet igen efter en karantänperiod (igen kansk man ska säga)🙄
Är med skräckblandad förtjusning och är ett lite hemligt projekt än så länge av olika anledningar!
 
M har fått för sig att plugga till elektriker, så han börjar kanske redan på måndag! 
 
Nu när karensen lagt sig har jag varit på Babyshower för Eve
 
Jag var och gjorde mina fransar idag...
Vi har byggt en grind till trappen (mest Mange som byggt) men jag krävde att hundarna skulle få "tittlucka" så dom ser ut ordentligt😍😁
 
What Else....
Jo det kom lite material från KFV idag hur dom nu ens vågar skicka den skiten till oss! 
 
 
Käkat 2 burkar "space chips"
 
Har även ADHD-dampat å ett kompostgaller hamnade i Manges huvud så han fick ett märke 😂🤷🏼‍♀️🤦‍♀️😭!
Men vafan min plånbok var helt väck! Men den hade ramlat ur i bilen!
 
 
Igår var jag med syrran och lät lilla Greta (ca 13 år gammal) somna in!💔💖🕊 Det var lite weird för de spelade Flickan och kråkan på radio då vi kom in med Greta!
 
Annars rullar väl livet på antar jag, vi har en man här som ska byta altanfönstren som vi skulle gjort för 2 år sen. Sen ska trappen å balkongen målas, i veckan kommer 3 kubik jord så vi kan fylla ut gräsmattan å anlägga ny, när allt är på G igen ska altanerna städas å fixas, men låter frömjölet dra förbii innan).
Vi ska bygga en bänk av 300kg sten, planera en mur, laga mur, plantera en Ligusterhäck och en radda till med grejer och jag ska inte ha nån semester i år vad jag planerat, så vi får jobba kvällar å helger helt enkelt!
 
 
Vill fylla läpparna igen, får se om det blir denna eller nästa månad!❤

Nej nej, det är bra med mig!

   2020-05-22 - 20:35:57
Halloj i kojan, 
Är ju hemskickad från jobbet sedan några dagar med hosta och sjuk trötthet i kroppen. Jag tror ju inte på Corona men regler är regler!
Så vad gör jag här hemma då där det är tråkigt, har rensat lite ogräs...hjälpt Mange med lite bygge osv. Men ryggen sa ifrån igår så blev morfin på kvällen. Ajabaja!
 
Stesoliden har jag lagt av med helt då jag inte behöver den Nu! Likadant med morfinet som M ju lagt undan åt mig för jag inte ska ta dom mer än nödvändigt!
Jag känner mig bättre och räknar med att jobba nåt nästa vecka i alla fall. Idag ringde dom ju från sjukan med och kirurgen som ska operera mig i höst (som det ser ut nu) har ordinerat att jag ska börja med injektioner mot diabetes. Detta för att se om mina sockerdippar blir bättre. Så kommer bli 1 spruta/vecka. (Är ju gaaanska van att ta sprutor på mig själv efter 2 IVF försök 2018😂!
 
I morgon fyller min älskade man år så blir nog lite grilla på kvällen tror jag!
 
Hundarna är jättetrötta och mammiga ikväll så vi ska snart gå och sova! 
 
 
Vet ni att jag på riktigt börjar känna mig som en hypokondriker!🙄 Men va fan ska jag göra lixom?😂😱
 
Förresten om ni inte käkat denna.....SÅ BARA GÖR DET
 
 
 
 
 
 
 
Häromkvällen tog jag min hosta, Mange och Malin och vi körde i ilfart till Älvsjö å mötte upp djurambulansen med igelkotten "Tommie" som jag tagit in. Vi har ju tack å lov inte kvar Viltjouren, men Tommie behövde hjälp. Han var skadad i nos och mun, och hade jätteont, uttorkad och svårt att andas. Han är dock på bättringsvägen nu efter att ha fått åka till Suzzie😍
 

Jobba sig...

   2020-05-16 - 12:38:29
Ja här ligger jag å jobbar...eller rättare sagt har matkoma efter lunchen som bestod av dumpning med sesamolja och chilirostade sesamfrön.
 
 
Börjar bli trött och längtar hem!
 

Fredagsfeeling trots jobblördag!

   2020-05-15 - 20:41:00
 
Mår så jävla bra!
Har tagit semester 27/5 för att vidga vyerna!
 
Ni ska få undra så jävla länge vad som är på gång...ni får väl veta vart det lider om jag känner för det! 😁
 
 
Ta nu å fira in helgen med mer ROOTS REGGAE mina vänner!❤

Wild thoughts!

   2020-05-14 - 19:33:00
 
Jag har något stort på gång...som det ser ut nu väldigt stort och positivt!
Jag kommer inte säga vad nu, men det är nåt jag drömt om i 20 år att få göra. 
 
Känner litegrann att jag lixom glider lite sakta framåt på en räkmacka just nu å lite nytt hopp för en väldigt spännande framtid har tänts!
 
 
Mår bra just nu, har åter en gång även kommit till ett beslut i mitt liv angående användandet av vissa mediciner!  Och lagt ner dessa helt utan problem!
Jag vill ha mer....mer av ALLT! Mer värme, mer kärlek, mer sol, mer resor, mer pengar, mer ansvar, mer lycka.....mer av ALLT som får mig att leva som jag känner jag hämmats väldigt länge och som har gjort mig väldigt ledsen ock känt mig värdelös!
 
Jag tror åter igen på mig själv att JAG KAN! 
JAG VET ATT JAG KAN! 
Jag har tagit beslut tidigare i livet för att gå åt rätt håll och detta  är ytterligare ett på gång...
 
 
 
"Nu är det färdigfakkat i mitt liv"
 
 
 

Buskigt värre!

   2020-05-09 - 21:14:26
Fattar ni att jag häromdagen innan jag skulle åka till jobbet och jobba kväll, omklädd å skulle åka bara bröt ihop totalt och jag vet inte ens varför!?
Åkte in till min chef som jag faktiskt måste försöka förstå inte är min fiende. Hon är inte R på Statoil i Finspång, ökänd för att behandla sin personal som skit! Hon är inte E som var min chef innan som påstod jag inte hälsade på henne på parkeringen, drog in mig på möten om nåt drama jag inte ens var inblandad i, och fick ett helvete å höra flera veckor att jag parkerat på hela 2 rutor på personalparkeringen, och jag var ett dåligt föredöme?! (På mitt foto jag har står mitt ena framhjul lite på den vita linjen men absolut inte ens över kanten in på nästa ruta.)
Fick den sämsta löneökningen av oss alla utan att kunna påtala varför hon gav mig den % hon gav mig trots att facket var med. (facket hade tagit det vidare högre upp, men den kärringen gick i pension så hon slapp undan med att mobba flera av oss på jobbet.) Jag sa att tänk OM det var så att jag för min lön faktiskt får kämpa mycket mer för att jag är den jag är med diagnoser. Men det höll hon inte med om såklart!
 
Jag har jättesvårt att lita på folk, framförallt chefer där jag jobbat då jag tidigare blev så utbränd att jag fick skadestånd av Försäkringskassan och var så pass dålig att jag inte kunde mitt personnummer, jag visste inte var jag lämnat min älskade hund JOEY på morgonen utan ringde mamma för att fråga var han var!
De försökte gifta bort mig (Ja helt seriöst) med en kusin som hette George å få 4000kr/månad fö att stå som gift med honom tills han fick uppehållstillstånd! Allt var så sjukt, och det känns lite mysko att det är dessa personer som har H&H som ligger i Kommunhuset i stan! Lång story!
Det var efter sen kollapsen jag blev totalt nollad och de försökte få in mig på "behandlingshem" (må bra gården) för att försöka komma tillbaka till livet!
 
Jag har jobbat på ett ställe i restaurangbranschen där jag inte fick min lön. Jag fick hota med att inte komma dit på nyårsafton som var den butikens absolut största dag på året vilket skulle innebära att chefen skulle stå helt ensam så då sa jag att kommer inte lönen innan 24 i natt (redan 5 dagar sent) så skulle han få jobba helt ensam! Då kom en del av lönen på swish...?!
På deklarationen insåg jag sedan att jag jobbat svart utan att ha vetat om det.
 
Jag har 4 suicidalförsök i bagaget!  Tog jag alldeles för mycket piller och låg på golvet hemma i min lilla lägenhet, då JOEY kom ut från sovrummet tänktw jag herregud MIN HUND! Och larmade SOS själv
Vaknat 2ggr av att polis och ambulanspersonal väckt mig i sängen hemma, då ambulansen kom var kvällen då JOEY somnat in. Och en gång hade jag hysteriskt skurit mig i armarna och min dåvarande kille och hans kompisar åkte som fan till mig, ringde ambulans och med en blodig handduk om armarna åka till psykiatrin.
 Idag bär jag en del armband d3t som.betyder mest är det svarta
"SUICIDE SURVIVOR"
 
 
Många som inte riktigt känner mig, upplever mig som! Men "låt mig då vara det! Jag har 2 diagnoser jag kämpat med hela mitt liv, alltid kännt mig ensam även om 1000 pers. Varit med mig, aldrigt känt jag smält in, svarta fåret i familjen och även råkade ut för en del skit och fick en del domar på mig!
Det är ett liv jag lämnat bakom mig! Men när man på Previa/jobbet börjar gräva i allt igen så blir det KAOS! Dom känner inte mig, dom fattar nog inte att jag har varit i dåligt skick att man började kolla stödboenden åt mig, men istället fick jag boendestöd! Såhär mådde jag då!
Inte jättetrist!
 
För mig har livet varit så jävla BRA sedan jag la ner alla narkotikaklassade piller å annan skit, strax efterdet träffade jag mange! 
Folk som ser mig kan tycka jag är en udda person, men ni vet inte hur jag VARIT! Hur LÅNGT jag kommit i mitt liv men att sedan få känna/höra att det är problem kring mig! Som facket och jag så på lönemötet med förra chefen att jag är nog den som egentöigen bobbar HÅRDAST för min lön med tanke på att det fanns inget att anmärka på. Men när jag frågade chefen rakt ut  om jag eftersom jag fått sämst löneökning var sämst på jobbet så sa hon att ja det är du Frida men hon kunde inte säga varför!
 
Det har varit några mindre draman på jobbet några där jag varit inblandad, och jag handlat på känsla och dragit därifrån. Men då nya chefen börjat och jag kände jag inte blev trodd på hur en kollega betedde sig så flippade jag ur. En annan kollega så dock då att det är NÅT med M vår nya chef ä då eftersom jag inte drog, utan jag gick ut och lugnade mig! Jag lät inte känslan ta över utan använde en av alla färdigheter från åratal av terapier.
Jag har iaf mått jättekonstigt psykiskt sen vi kom från Mexico!
 
Börja se ta min morfin jag har som ångestlindring men insåg rätt snabbt att jag var helt fel ute, bero3ndeperson som jag är så Mange har fått gömma dom och ger mig bara i absoluta nödfall. Som idag, började vid 07:30 med att rensa och riva i syrenerna och höll på 8 timmar i sträck. Efter det hjälpte jag Mange att måla lite på trappen
 
Det går framåt, men jag vill ju allt gör sig självt typ, på stört😂
 
Nu när jag fått morfin av Mange så känner jag faktiskt redan ökad ångest! 
Men vad fan ska jag göra då? VAD SKA JAG GÖRA när smärtan tar över min kropp och folk tror att ääh, en 42åring har inga kroppsliga problem! Mitt började i högstadiet, eventuellt tidigare. Som liten ramlade jag även av en häst och slog svanskotan i en sten...man vet inte om det påverkat hela skiten med.
 
Mycket till att jag mått sämre nu är definitivt att jobbet gjorde utredning, och alla HR möten vi går på nu! Jag känner att jag är ett problem ytterligare en gång! 
 
 
Nu ligger jag i alla fall i soffan, morfinet funkar men känner samtidigt att jag får mer ångest direkt. Vi ökade Lamotriginet igen i förrgår och slutat med morfinet som jag överdoserar!
 
Jag är så glad att jag faktiskt fått igenom så jävla mycket i livet att jag känner mig själv då pass väl att jag vet att nu börjar det barka åt skogen, som nu då jag började ta Morfin som ångestdämpande men man får ju bara mer av det.
 
Fått min 3e kortisonspruta i foten, och har börjat på nytt rehab som verkar jättebra och verkligen professionella. Känns jättebra, fast jag har ju varit hemma och inte varit där. Men nu är vi igång NU ska kroppjäveln få vad den behöver för jag kan inte leva såhär.
Idag mår jag lite bättre Jag kommer jobba på måndag! Egentligen skulle jag nog behöva vara hemma en period men jag klarar inte stressen med FK och ersättning därifrån å allt strul! Det får bära eller brista! Känner mig väldigt pressad på jobbet av olika anledningar på jobbet och det underlättar inte ,men jag för ju så gott jag kan, jag KAN INTE mera! 
 
Jag vill känna att jag duger, smälter in och är omtyckt på jobbet!
Har dock en känsla att folk pratar att jag är borta mycket, m3n vad ska jag göra?
 
Har fått ut ett nytt tyngdtäcke på 10kg. Den nya varianten ringtäcke, å jag älskar det. Bolltäcke "Fabian" finns kvar såklart!
Fortfarande nöjd med mina piercingar "migränpiercingen"  har gett en effekt jag aldrig ena trodde på så det kan inte vara placebo...nacken är inte lika sten och inte lika ont.
Jag är nöjd med båda piercingarna och kommer göra ytterligare en i andra örat snart. Kommer nog skaffa en ny dermal snchore framöver med.
 
 
Ni ses den andra piercingen inne i örat!
 
Nä nu ska vi gå och sova och hoppas på noll regn imorrn, tyvärr kommer det nog ändå🙄😤
 
Nu är förresten läppar och Botox klart och ska bara fyllas på när kroppen tagit upp det så man får underhålla det.
 
 
Godnatt!
 

Ångesten sliter mig itu!

   2020-05-09 - 19:53:50
Jag har sedan en ganska lång tid känner förutom den vanliga ångesten och måendet en slags äcklig oidentifierbar ångest. Jag har trott en tid nu att den kan ha att göra.med morfinet jag fått utskrivet för PMDS där jag mellan ÄL och mens får sjuka smärtor.förmodligem orsakade av hormoner. Det blev så.direkt efter vår sista IVF 2018 och då det är som värst har jag knappt kunnat stå pga smärtan i rygg, höfter, bäcken och mage. 
 
Nu har det sannerligen blivit dör mycket av det goda...och det räcker ju med att vara som mig för att fatta att ångesten som eskalerat kommer från morfingelbetet såklart!
 
Tog en liten dump för Er som vill läsa lite mer!
 
 
 
Jag är en beroendeperson, det vet nog alla som.följer mig i sociala medier och genom livet, efter ca 10 år fast i Ataraxträsket tog jag mig ifrån skiten och nu när jag närsomhelst fått.iväg alla papper med krav och massa intyg till Justitiekanslern för att pröva om Staten tänker betala oss skadestånd så kommer viss mediciner sedan att åka i soporna! Jag får ha ont som helvete...men hellre det än enna slags ångest jag lovar er.
 
Jag har ju varit hemma igen å inte känt mig bra, men på tisdag ska jag banne mig jobba! Jag hoppas fothelvetet kan ge sig till dess😤.
 
Ligger här och bloggar ur mig lite tankar i natten då Steffe var bajsnödig och ville ut❤😋
Jag tänker bl.a. på jobbet! Jag älskar själva jobbet Men samtidigt är det en stor sorg att gå dit efter att ha nyanställda.ni
över 2 år med min lön .och att de som.börjr nu som.nyutbildade får ut flera tusen kronor mer! Säger det igen,  Händer inget med nu. Lön i år så måste jag sluta och byta jobb fast jag inte vill!
 
Dagen i övrigt ...sovit mkt, och ikväll massakeerade jag "snöbollsbusken som.växte runt vår egenhändigt ihopsnickrade blomsyerbåge som börkat.ge upp livet och blivit extrem sommartid, nu började den om på nytt! En sidan nlar
 
 
Bara andra sidan kvar så ska vi fixa bågen med
 
 
Nej nu är jag skittrött så.aka jag sova.igen.
 
GOD NATT!
 
 

Regn och brillor

   2020-05-01 - 08:06:52
Igår kom.mina glasögon, fasen nu inser jag att jag faktiskt behöver dom😂
Varit lite hä gig, men verkar inte vara Corona men vem vet?!
 
 
Ska antagligen börja med ett extrajobb hemifrån där jag kan jobba så mkt jag vill och orkar å har lust till. Detta utöver mitt ordinarie jobb såklart! Är ett jobb jag kommer kunna ligga i soffan och göra via mobilen så det är bara att testa tänker jag! 
 
Har trotsat sjukan, på med munskydd å iväg för en klrtisonspruta intill hälsenan denna gång. Hade ännu ondare på morgonen nu än annars men efter några tåhävningar som är förbjudna just nu🙄 kändes det fasen bättre. 
 
Jag fick ett ingått häromdagen med och har faktiskt gjort 2 piercingar. 
En Helix och en daith! Daith ska kunna hjälpa mot spänningar i nacken samt huvudvärk. 
 
Trivs jättebra med dom och blir sugen på fler😆
Blir nog en ny.dermal i framtiden med iaf.
 
Har rensat mina garderober förresten, det är ju inget kvar nu, vad ska jag ha i dom då?😂
 
 
 
Nä.nu ska jag om de lite, klockan är ju bara 8 och dom.andra sover här❤




RSS 2.0