VALBORG 2014!

   2014-04-30 - 20:46:09
...och exakt 2 år sen jag låg hemma i sängen med gips, foten i högläge och morfinproppad till max!
Oj, vad tiden går fort.
I dag tränade jag fast jag inte skulle, men I MORGON ska jag INTE det...nu är det vila, 4 dagar på rad maxat känns i kroppen!
Catthis, jag och Bobby gick ner i regnet till slottsparken och kolla när de sköt kanoner nu i kväll. Ville testa Bobby lite det han blev mest fundersam över var att 3 ungar som lekte med honom skrek å sprang omkring då de sköt kanonerna. så han vart lite uppjagad, men inte farligt alls. Efter knall nummer 2 gick vi och då var allt frid och fröjd och då sista skottet kom så var inga ungar i närheten och Bobby brydde sig NOLL=) Boll, godis å beröm så var det inga problem. Han åt godis å kissade mellan skotten så han var inte särskilt påverkad av dom...SKÖNT=)
 
Kram på er alla...från mig och regnblöta men nu duschade buset=) <3
 
 
 
 

DÖENDE!

   2014-04-29 - 19:48:24
Känner mig totalt döende!!! legat på Catthis soffa men var tvungen åka hem å lägga mig...Träningen gick skittrögt i morse och jag hade planerat träningsfritt igår, men NEJ...eftersom jag inte kommer åka med min mobil i morgon om den kommer från verkstan (ska ju hämta den i stan å laga den i Linköping efter) utan tar det på fredag då de som ska laga den har öppet hela dagen som vanligt så satsar jag på fredag...därmed blir det träning i morgon men fritt på torsdag. fredag hinner jag ju träna innan dagen rullar igång =)
 
I dag hade min våg här hemma minskat 1.7 kg men jag går efter TANITA-vågen hos dietisten, min egen kör jag bara som riktmärke. Men folk säger det syns att jag börjar stabba upp mig nu.
Fick hem utbildningsmaterial från Akademin idag och de har även ringt. Den utbildningen kostar 75.000 men är en av de bästa. Pratade med Thomas på gymmet och det är den de använde också. (hon på skolan sa att hon kände till Aktiv) därför ringde jag till honom för att få höra hans syn på det hela. Man kan betala den räntefritt under lång tid. Ska kolla komvuxnivåerna mm också , men då kommer jag ändå få ta csn och dessutom pendla till typ Stockholm. Här får du 5 utbildningar i 1 och bara en del timmar är lärarledda och man kan göra tentorna på hemmaplan. SATSA?
Ska ta tag i detta mer då jag kommer hem från Turkiet!
 
Hanteln lyser med sin frånvaro, men idag har jag insett att vafan jag är ju silversmed varför tar jag mig inte bara i kragen och gör en själv? Sen kommer jag göra andra gymrelaterade smycken=) Har världens idé på gång.
Hoppas bara inspirationen kommer i händerna med så jag kommer igång....får inventera nån dag i silvergrottan, pröva gasnehållarna, syrorna, oxidet mm. och se vad som behövs nytt.
 
Nä nu ska vi försöka sova=) God natt alla raringar <3
 

STUDERA!

   2014-04-26 - 20:32:48
Jag tror jag funderat klart...jag ska börja plugga!
Det kommer bli en tuff tid ekonomiskt men det kommer vara så värt det i slutänden.
Temat är hälsa/träning/kost/friskvård. Jag håller på att söka efter rätt utbildning för just MIG!
 
Actic i stan har gett mig jobb om jag är utbildad, det var bara för mig att återkomma så är jag med i gänget sa han!
Nu kan det ju bli någon heeelt annanstans men jag har tränat och haft intresset sedan jag var 13 år och nu är jag på g med träningen igen och jag är sjukt taggad på att plugga.
 
Annars då....jorå, Min "väckarklocka" stampade på mig halv åtta (fick en kvarts sovmorgon jö) å undrade varför jag inte gått upp och var på väg till gymmet...så vi gick ut istället, vid 10 var vi på Arken Zoo som hade hundens dag, och Bobby är ju självklart ballast i byn=) <3
 
Det är dock inte så lätt att posa på bild när man har korta ben=) men han charmade alla med sina solbrillor=)
 
Sen har jag legat och svullat på Catthis soffa och när hon sa hon skulle putsa sitt vardagsrumsfönster fick jag ju gåshudsångest när jag kom hem å satte igång och putsade köksfönstret och städade i köket. Så i alla fall halva är skinande rent nu. Skurade bakom spisen med=)
 

Ujuj va grannt!!!
 
Nu e det sängen som gäller, för i morgon är det slut på fjanterierna och bara att pallra sig till gymmet igen=)
 
 
 
 
 

MISSNÖJD!

   2014-04-25 - 18:54:26
I dag då jag stod på gymmet och flåsade så ringde polisen och sa att de ska förhöra en person i ett mål där jag varit inblandad och tagit det som ett hot personligen riktat emot mig. men jag har redan sagt till dom att jag inte vill de går vidare med det, men nu sa dom att han ringde bara för att jag skulle få vetskap om att personen skulle på förhör och då skulle de även bara höra dennes version av det som skrämde mig. (Jag har en bakgrund i livet med hot, misshandel mm vilket gör att jag kan ta saker som kanske inte är menat lika grovt från personen som allvarligare för mig) Polisen sa att eftersom jag inte vill driva det vidare så är det i princip omöjligt för dom att göra det då med. Och jag sa att personen det handlar om och jag har rett ut detta själva och jag vill inte denna något ont och vill inte att de bryr sig om det som dom nu ändå ska prata lite om.
 
tycker om personen...kommer nog alltid göra det....men ibland funkar bara inte vissa saker i livet som man vill!:(
 
Blev mest irriterad över att snuten ringde mig och börja tjabbla om detta...ge fan i mina vänner....!!! För det är en vän...i mina ögon kommer det vara så i alla fall!
 
OM de skulle börja göra trubbel av denna lilla företeelse så kommer JAG SJÄLV gå in och ta ett snack med dom att ge fan i att blanda in det och att jag ju inte vill att det drivs!
 
Så är det!
 
Mag/tarmläkaren ringde idag...tydligen är nåt RIKTIGT galet...och hon slutar nu för en annan tjänst, men hon sa att förr eller senare kommer man hitta felet jag släpar runt på...och att det är väldigt viktigt att man hittar vad som är fel. För att det KAN vara en allvarlig sjukdom :S
 
SKITSAMMA....dör jag så är det väl meningen!

"SNOPPDROPP"

   2014-04-24 - 20:15:33
Jahapp var ska jag börja? Gårdagskvällen blev lite småkatastrofal då det visade sig att smärtmedicinen var för stark för Bobby och jag plötsligt hör hur han sliter i kopplet i hallen och då jag går ut och tittar så har han bajsat ner halva hallen med blodigt bajs:( han fick ju med påsar med pulver för att göra medicinen snällare mot magen, men den skulle han bara få på morgnarna. Och morgondosen gick ju bra!
Sen insåg jag idag att nä...hans snoppis är svullen och varig. Pratade med Valla i telefon och han har förhudskatarr även sk. "snoppdropp" nu har jag lyckats rengöra honom med koksaltlösning. först kände jag att vafan jag kommer aldrig lyckas få lösningen där den ska vara, men så satte han sig å DÅ....då fick jag det på rätt ställe så det finns hopp om att även detta kommer bli bra. han har även gått utan smärtlindring efter operationen hela dagen idag och han är inte smärtpåverkad det minsta. han leker, hoppar, studsar å gör bus=) Vi har valt att avsluta medicineringen eftersom han uppenbarligen inte alls mår bra av den och han klarar sig utan att vi skriver ut någon ny.
 
Vi har nästan packat klart...det är 2 veckor innan vi båda drar på semester men vafasen det är saker som i alla fall inte jag använder dagligen just nu så jag har packat det mesta. Bobby får packa i min fina "hundtrolley" från Polen=) Och NÄ, min väska är inte sådär stökig längre och ....eller vad säger jag ...det är naturligtvis den lilla som är min å den stora som e Bobbys;)
 
Ska bli gott med hundmat ifall allinclusive-krubbet visar sig vara oätligt;)

TOMT I HUVUDET!

   2014-04-23 - 20:52:25
Idag har jag varit ganska trött. Har inte tränat utan varit med bobby som mår mycket bättre redan idag=)
Såret ser bra ut och han har precis fått kvällens smärtmedicin=)
Har varit på behandlingsteamet, dietisten och tandläkaren HURRA=) Älskar ju som bekant helt ärligt tandläkaren...men det tog alldeles för kort tid idag:( känns som spá ju att få gå dit:)
 
Varit förbi Catthis nu i kväll och lämnade kvar Turkietböckerna hos henne, samt taxfree-katalogen, och en kopia på biljetten så hon har all information om flygtiderna och så=)
 
Tänk att Lönna ska ha Bobby...Hoppas han känner att han klarar det, inte det att jag tror att Lönn inte skulle klara att vårda mitt allt i livet en vecka, men Bobby KOMMER ATT VARA MAMMIG I BÖRJAN!!! Så är det!
Men lite godis och bus brukar få honom att glömma mig emellanåt. Känns i alla fall jättekonstigt...men är övertygad att de kommer få jättekul ihop och att Lönna kommer må bra av att få ha bobby och snuffsa på en hel vecka=)
 
Så får vi se hur han lyckas med tandborstningen på kvällarna (är ju skitenkelt, han älskar ju att borsta tänderna), plocka fästingar mmm=) Kommer se till att hans klor är klippta och han är nybadad och fått frontline innan han får skutta över i Lönnas vård=) Ska bli kul och se vilket väder det kommer vara och hur många ggr Lönna kommer att behöva göra "underredesbehandling" på lillskiten;) grus är la mys;)
 
Åååååååkänns rätt att lönn ska ha honom, men saktidigt vill jag stanna hemma med min älskade! Just nu ligger han på rygg med benen åt alla håll och kragen på bredvid mig i sängen:) Han har så himla skön stil denna killen alltså!
 
Nä nu ska jag skutta i sängen för i morgon ska jag träna igen...Bobbert får vara hos pappa den stunden, vill inte lämna honom ensam nu första dagarna efter operationen. Men fan asså vad han plöjer fram med sin krage...BONK, BANK, DUNK!!! han fastnar, han blir förbannad, han kämpar, han kommer loss, han e så BALL =)
 
nattinatt från oss
 
Shit har aldrig varit på ett så STORT ställe som Kaya resort i Side är:O Får man väl se hur det är att vara riktig charterturist då hehe;)
 
 
 

STYMPAD ÄLSKLING!

   2014-04-22 - 19:37:00
I morse blev det ingen träning!
Istället åkte mamma, pappa och jag med Bobby och lämnade honom på Valla där han idag har blivit kastrerad.
när vi lämnat honom så stack vi ner till linds Cafe och käkade frukost och sedan gick vi ett varv på stan. För min del innebar det detsamma som att stå en bra stund inne på Gymgrossistens butik och snacka träning och tillskott med en skitskön snubbe=) Nu har jag fått en hel massa tips och råd. (finns ju även en annan butik för träningstilskott i Linköping) Men Gymgrossisten är ju en klassiker och de säljer dessutom fortfarande Better Bodies plagg:)
 
Sen käkade vi på Ginghis khan och syrran joinade oss och sedan åkte vi till IKEA en snabbis. Efter det blev det fika i gamla Linköping följt av hämtning av ynklig, hög, sliten vovve.
 
 
Nu har jag i alla fall fått honom att äta mat och kissa och han ligger här bredvid mig och piper ynkligt så fort jag tar bort handen från honom:S
 
Mitt lilla hjärtegull, men det kommer bli så bra sen! <3
 
När man varit duktig hos doktorn får man ju presenter som bekant. Och eftersom matte inte kunde välja på IKEA så fick det bli 2 nya kompisar som han nu myser med.
 
 
Han har fortfarande mycket morfin i kroppen för hans pupiller är jättestora. Ringde faktiskt Vallas jour för att fråga om han kan ha ont, men han är nog bara mest ynklig. Han ska inte ha ont efter vad de gett honom, hon trodde mer på att det är för att allt är lite konstigt och han är hög. I morgon bitti ska han få ny smärtlindring! Kommer inte träna, men har 2 möten men då har mamma lovat att ta honom, vill inte lämna honom ensam henna så snart efter operationen.
 
Puss
 
 
 

DAGEN I BILDER!

   2014-04-21 - 22:39:00
Varit i stugan och spelat massa tassboll och hälsat på nya grannen "herr Omar" . Sen blev det en del annat bus under kvällen...bilderna ligger lite blandat. Blir mer skoj så=)
 
Snof
dde å
 
 

EXHAUSTED!

   2014-04-20 - 19:16:00
 
Drog till gymmet i morse, körde fettförbränning 60 minuter vilket blev typ en halvmil,följt av armar/axlar/rygg. Sen har vi gått Mäselnleden med Syrran, Pata å Pappi med så nu är både jag och Bobby så in i himelens trötta att det inte går att beskriva. VI SKITER I ATT SOLEN FORTFARANDE SKINER, nu har vi gått och lagt oss! Vi mötte en fårskock och några hästar längs vägen. ETT av lammen var den enda som kom framrusandes och var jättesocial så min teori är att dom nappat upp det lammet för alla andra får betedde sig som får brukar göra (speciellt då syrran kommer dvs. springa;P) men denna var sååååå gosig=)
 
 
Har ju förälskat mig jättemycket i en cykel på XXL i stan LÄNK
Jag önskar nån som hade pengar bara kunde ge den till mig:( Jag skulle cykla hela tiden precis som förr...
 

ÅH vad jag VILL HA DEN! Ibland önskar jag att jag hade en man som skämde bort mig:(
 
 
Skulle behöva ha en vilodag i morgon, men eftersom det inte blir någon träning på tisdag eftersom jag är i Linköping hela dagen då Bobby ska kastreras så känns det som jag borde gå dit i morgon i alla fall för jag vet ju inte hur han kommer må på onsdag heller ...men hörde att mamma ska vara ledig i veckan så han kan ju kanske vara där den stunden jag tränar.
 
Nä nu är det dags att sova...nu orkar vi inte mer här....
 
...snälla NÅGON som bryr sig om mig, ge mig en cykel:(
 

GLAD PÅSK!

   2014-04-19 - 21:23:48
Bobby har fått påskägg med Hello Kitty av mig idag=) bollen i var rätt kul och godiset gott, men roligast var nog ägget:)
 
 
 
 
Insåg på nätet att man kan göra mycket mer än att bara knäcka ett äggskal...herregud säger jag...men samtidigt WOW, vilket tålamod=)
 

JAMAICA!

   2014-04-18 - 14:32:26
Var nyss ute och gick med Bobby, plötsligt stannar en röd Volvo vid min sida och backar tillbaka...
mitt ex från Jamaica vevade ner rutan och började prata med mig för första gången på 10 år. Jag har hatat honom sedan han flyttade ut, men egentligen har det alltid varit sorg och ledsenhet bakom ilskan.
 
Jag insåg en sak...att jag nog aldrig bör åka tillbaka till Jamaica!!! MITT Jamaica finns inte längre. Han var en stor del av det och kanske är det bara en jakt efter den lycka och eufori som vi levde i tillsammans som får mig att sakna Jamaica så mycket? men det finns inte längre och kommer aldrig någonsin att finnas igen!
Han har fru, 2 barn men ju mer åren gått så har jag tänkt mer på honom och faktiskt saknat honom. Att han stannade bilen gjorde mig glad, men samtidigt ledsen...många känslor rördes upp...Det var VI! Vi var ett med solen, värmen, stränderna och allt exotiska vi var för varandra.
 
Jag kommer alltid att se Jamaica som mitt andra hem, men frågan är ...är det värt smärtan som jag VET kommer komma när jag väl är där? Det är nog den som drivit mig att inte åka trots att jag haft ekonomi till det osv.
 
Livet blir nog inte konstigare än såhär...
 
 
 

SKÄRTORSDAG?

   2014-04-17 - 16:58:19
? Jag vet faktiskt inte, men jag tror att det är det idag...det verkar så på folk på fb i alla fall:S
Som vanligt känner jag mig nere vid högtider, nu firar vi ju inte påsk direkt eftersom vi inte är troende på det sättet i min familj, men samlas för lite god mat och så hör ju till.
 
Känt mig nere några dagar, kanske är det för att jag inte vill lämna bort Bobby när jag åker, jag vet faktiskt inte varför?.
Har i alla fall plockat undan här och fått i mig 2 ägg, det är det enda jag kunnat peta i mig idag....bra med proteiner i alla fall. I morgon ska jag gå till gymmet när jag vaknar. jag har haft vilodag idag!
Håller på att tvätta, tänkte fräscha till lite klänningar också med ett varv i tvättmaskinen eftersom vi åker om typ 3 veckor så är det lika bra att vara ute i god tid. Nu har Bobby hämtat sitt vegetariska grisöra ur resväskan men var förut istället i full färd med att gömma denna godisrulle under min oumbärliga semester-frottéhatt...han har även flera gånger försiktigt försökt smyga ner i väskan för att vad jag förmodar plocka upp nåt eller göra något annat bus. Ska bli väldigt spännande att se vad som gömmer sig i väskan när jag väl kommer fram till Turkiet...kanske rent av en hund?!
 

"Framme i Side"  -SURPRIIIIIIISE MATTEEEE!!!!
 
 
Kanske borde ge honom en egen resväska, han ska ju på semester han med. Han kan ju kanske få låna min fina trolley med hundar på som jag köpte i polen och ha då han åker till Lönn på semester=)
 
....men det finns...
 
 

GRISÖRA ÅKER TILL TURKIET!

   2014-04-15 - 19:59:10
Jag har redan ställt upp min resväska fast det är 3 veckor kvar innan vi åker. Det är mest för att jag ska kunna plocka i lite vartefter, och även plocka ur det som plötsligt kan kännas onödigt.
Plötsligt kommer Bobby och lägger sitt vegetabiliska grisöra i resväskan och jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det? om han vill att jag ska ta det med mig, eller om han tror att han ska få följa med?
Han får bara vegetabiliska grisöron eftersom de vanliga luktar as och dessutom ju kan innehålla Salmonella bakterier:( Dom här tycker han i alla fall är mycket goda=)
Nu är det bestämt att Lönna blir den som får äran att ta Bobby då jag åker. motiveringen till detta är att jag vet att Bobby kommer ha skitkul, och förmodligen kommer Lönna ha ännu roligare:P, Han bor i Linköping, det är nära till Valla OM någonting händer, och både mamma och syrran finns i närheten då de jobbar på dagarna och han kan få hjälp av dom om det är något. ojojoj, vad dom kommer få roligt, det kan jag ge mig den på=)
 
Jag har blivit tillfrågad om jag vill starta upp "Sisters international" i Östergötland då de vet att jag var med och startade upp "pissing people" Jag kommer antagligen ta på mig uppdraget, men kommer ta mig an det efter semestern och så.
 
https://www.facebook.com/SistersInternational?fref=ts
 
http://www.sisters.nu/
 
På länken kan ni läsa mer om vad föreningen står för.
 
Idag slog jag mitt personbästa igen på 60 minuters crosstraining, trots att sjukvården ringde mitt i och jag var tvungen att slå ner på tempot medan jag pratade! Träningen ger resultat=)
 
Slänger upp en suddig bild på det jag lever på just nu:P Mjaaa delvis i alla fall=)
 
 
 
 
 

JAG HATAR ER!

   2014-04-14 - 20:33:55
Finns nog INGENTING jag verkligen HATAR mer än FÄSTINGAR just nu! Förra veckan plockade jag 2 som satt fast, i går tog jag 12 som krälade runt så glatt på mitt fluffo och idag har jag plockat bort 9 som suttit i hans huvud....JAG HATAR DOM!...!!
  Är emot fästingmedel då Joey andra gången han använde det fick en allergichock ...men vad gör man? Vilket är snällast för hunden? Ska fan trixa ihop en egen häxbrygd!!!
Tur att jag själv sluppit undan dom alla år!
 
 

URBAN EXPLORATION!

   2014-04-13 - 22:43:04
japp i dag tog vi en redig tur. Jag, Bobby, Richard och Johan...det var kul som attan och vi gjorde en hel del galna fynd=) Jag lägger bara upp bilder för det är ingen ide jag sitter å rabblar om det...=)
 
Check this out=)
 
 

RESAN BETALD!

   2014-04-11 - 18:21:00
Yepp, nu har resan betalats och allt är klart. Nu ska jag bara bestämma mig för VEM som ska få ta Bobby när jag är borta=) Ska bli riktigt skönt att komma bort faktiskt!
 
Dagens PISS är att snubben på Folksam skulle ringa mellan 15-16 idag sa han för att ge beskedet om man ska laga min telefon eller byta ut den mot en ny....han ringde aldrig, blev ganska upprörd över detta...IDIOT!
 
Slog personbästa idag på gymmet på crosstrainern=) Sen körde jag lite rumpa, mage, rygg, biceps, triceps och baksida lår. Lät rätt blandat va?;) Men jag körde ju inget rent styrkepass då hade det ju varit upplagt på ett helt annat sätt=)
 
Jag ÄLSKAR att träna, jag bara ÄLSKAR DET=) Jag hade glömt hur underbart det är!
 
Längtar till i morgon bitti då jag får dra till gymmet igen=)
Skulle kunna köra 2 pass per dag, men det kommer jag att göra senare om jag fortfarande känner för det och då jag kommer igång mer, på en annan nivå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TURK PÅ BURK=)

   2014-04-09 - 22:26:00
Nu är det bokat och klart...det som skulle bli Alanya har plötsligt förvandlats till en skitfin all-inclusive resort som ligger lite off. Men buss kostar 25 spänn till Antalya och in till Side 10kr.
 
Kolla in vart vi ska HÄR Det 7 maj bär det av=)
 
Finns träningsaktiviteter, ligger på stranden, och har allt man kan önska sig...nästan som ett hotell i Thailand faktiskt...är förvånad över att det kunde finnas något sånt här i Turkiet...och jag som ALDRIG varit intresserad av att sätta min fot i Turkiet...det ska bli kul faktiskt=)
Och så är det bra att man är morgonpigg så man kan träna innan solen går upp=)
 
Lite bilder kan jag bjuda på
 
 
 

ETT ÅR AV SORG OCH SAKNAD!

   2014-04-08 - 16:38:37
Klockan 14.46 den 8 April 2013 sa veterinären orden jag fruktat mest i livet -NU, NU ÄR HAN BORTA!
 
 
Tänd ett minnesljus för Joey HÄR

SVETT BLOD OCH TÅRAR

   2014-04-07 - 20:10:00
Ja, man kan väl säga att dagen bestått av allt det. Var på gymmet klockan 8 såklart och körde järnet. Har dock ätit väldigt dåligt idag:S Har gråtit ögonen ur mig för jag tänkt så mycket på min älskade Joey som inte finns med mig mer och att det är ett helt år i morgon som jag varit tvungen att leva utan honom, känns fortfarande overkligt:(
Och som jag anade så blöder jag inne i kroppen igen någonstans. Kände ju att något var fel redan för en vecka sedan typ och kontaktade min mag/tarm läkare och fick lämna prover...så hon ringde idag.
 
Sen har allt känns lite motigt idag rent allmänt...fått veta att min psykläkare slutat, han var ju så jävla BRA, borde man inte ens få veta att personen i fråga slutat?
min mag/tarmläkare ska med sluta fick jag veta idag...känns ruttet för jag verkligen älskar båda dom läkarna:(
Och så ska jag få en ny handläggare på AF och den jag har nu vet ALLT om mig och har varit med mig i MÅNGA år.
Och till slut så var boendestödet här idag och de anser att jag inte längre behöver dom...nä jag har väl inte behövt som lika mycket som förr, men det är ju faktiskt DOM som strulat och inte ens hört av sig eller dykt upp flera ggr.
Så i kväll har tårarna runnit för allting, det är bara för mycket samtidigt:(
 
I morrn ska jag till arbetsterapeuten på reumatologen med mina händer med, och det hatar jag....TRÅK!
Sen ska jag till dietisten, det är roligare...ja, hoppas jag i alla fall...om vågen visar nåt kul...annars kan jag lika gärna gå hem å gräva ner mig i ett hav av semlor i sängen:(
 
Ingen långpromenad idag heller för det har varit grått å blött å regnigt å skitigt:( Men när man är ledsen då kommer Bobby som ett skott, han är så fin...då kommer han och ska upp i ansiktet och slicka på tårarna <3
 
Nu ska jag försöka sova, blir väl ingen träning i morrn det ger mig ångest...får se om jag drar dit på kvällen, annars får det helt enkelt vara vilodag få, men då får jag köra desto mer i helgen.
 
natti!
 

DANSANDE TRANOR

   2014-04-06 - 20:40:28
Igår var jag på en utflykt med mammi och pappi, det var riktigt roligt=)
jag lägger bara upp bilder för jag tycker det säger mer än ord=)
 
 

SHAPELINK

   2014-04-04 - 19:27:04
I dag har jag varit sååååå trött när jag vaknade så jag tog en halvtimmes sovmorgon, men trots det var jag på gymmet klockan 08,00 Är det inte bra jobbat så säg? Kände mig dock som en "degig betongklump" Låter hur konstigt som helst, men precis så beskriver jag mitt komatillstånd.
 
Kände att det är dags för en vilodag i morgon och det är ju vad jag planerat så det är helt ok=) Och som grädde på moset så hade jag minskat 0.5 kilo i dag trots den förbannade semlan igår=) (kanske skulle börja på semeldieten;))
 
Har grejat lite på balkongen och så idag och varit på långpromenad och även varit ute och lekt och "trixat" han börjar bli myyyycket bättre på inkallning nu och får gå fritt långa stunder av våra promenader=)
När han var liten färsking följde han ju "mammas" fotspår som en liten snigel, men som tonåring har han ju blivit lite mer "fullifan" på ren och enkel svenska=)
 
gick idag in på min gamla vikt/träningsdagbok på SHAPELINK och insåg att jag startade den 2003 :O Hur coolt är inte det då? Nu har jag i alla fall börjat igen med att lägga in de pass jag tränat och ska träna nästa vecka, sen kryssar man i att man gjort det och man får statistik och hela köret=) SVINBRA (även det på ren svenska)!
 
Nu har jag tagit mitt livs första Lergigan:S Undrar hur jag kommer sova på det då?
Jag håller mig fortfarande ifrån Xanoren och har definitivt lagt den på hyllan for good=)
 
I morgon ska jag med mamma och pappa på en tripp till Hornbergasjön eller nåt åt det hållet (vad den nu heter) å kolla in en massa snygga tranor som är sugna på att bosätta sig där eller nåt, vet inte om jag drömt, men 30.000 tranor har jag för mig, kan det stämma? :P
 
På söndag ska jag tvätta, och då är det bara att dra till gymmet igen, men då blir det nog redan omkring 06 på morgonen=)
 
Nu ska jag kolla dagens utbud av resor en gång till...                     (Foto: Aktiv Hälsocenter)
Nu ska Aktiv bygga ut och bli ännu större=) Där borta den 3e crosstrainern från väggen är min bästa kompis=)
 
Ssssccchhhhh....tyckte jag hörde John blund....undrar om han tänker komma förbi hos oss i natt med=)
 
 
 
 
 

SEMELÅNGEST!

   2014-04-03 - 22:03:00
I dag ringde klockan 07.00 och jag var SÅ trött! Tänkte först att nääää jag somnar om i alla fall en timme. Men nä då kom jag att tänka på att frukosten skulle komma senare och jag var redan hungrig så det var bara att studsa i träningskläderna och infinna mig på gymmet 08.00=)
Ska köra BPM  på 130-140, men kommer så lätt upp i 150 och idag 160. Det är inte så att jag blir flåsig som fan så kondition finns förmodligen lite i alla fall...för det handlar om att jag ökar på mer och mer för att det känns bra!
Måste kolla med min PT hur jag ska ligga!
Körde lite mage och rygg också efter det och sedan var jag helt utpumpad...sådär SKÖNT tränad=)
 
Maten har blivit bra idag också. Tog en halv nutraminobar-lakrits på vägen hem, sen badade jag, gick på långpromenad och sedan hem för att äta en mer rejäl frukost. Har blivit pumpakärnor nutraminobars och banan till mellanmålen, ett glas mjölk, mycket vatten och jag fräste stora tälor med wookgrönsaker och åt. Det var supergott.
 
MEN....Så åkte jag till Catthis som hade köpt semlor...:S Jag gav mesta grädden till Bobby, och nu ska jag sluta med det annars får han snart börja hänga med å fettförbränna. Speciellt som han ska kastreras snart med och kommer få lättare att lägga på sig vikt då.
 
Som straff tänker jag nu köra mer mage, rygg och ev. lägga in någon arm eller axelövning i morgon efter fettförbränningen. Och jag ska ta med en extra flaska så jag kan fylla 2 med det goda vattnet på gymmet som jag ska ha ner under dagen. Har slutat med allt vad juice, saft å sånt heter. Det är på sin höjd ett glas lättmjölk till något mål om dagen.
Men den där semlan alltså:( ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VILKEN ÅNGEST!!! ÄH, DET LÖSER JAG I MORGON!!! =)
 
 
NO MORE >>>
 
 
 
i så fall får ja tugga på såna här...det kan säkert syrran trixa till en låda åt mig=)
 
>>>
 

OCKERGYM!

   2014-04-02 - 17:34:59
Näää nu kan jag inte hålla mig längre!!!
i dag fick jag veta av en gammal lärare till mig att hennes elever som är några tjejer som blivit anställda på skitgymmet godform som jag "jobbade på" blir så jävla utnyttjade de med...50 SPÄNN för att hålla ett träningspass!!! NEJ JAG SKÄMTAR INTE!!!
 
Detta är tamigfan sjukt!!! Jag hoppes personligen att de kommer gå i konkurs fortare än fan!!!
 
Själv började jag dagen klockan 08.00 med en timmes fettförbränning på gymmet med puls på 138-150 (snitt 140) hela passet. Sen hem och ta en liten frukost, ut på långpromenad med Bobbert, hem å ta en tant/vovve-vil sedan en liten lunch som jag inte alls var sugen på. Sedan åkte jag in till stan och lär Jenny på "HOP" skära bort min jävla dermal anchor med skalpell....klacken var ju på väg att krypa ut och då finns ändå ingen räddning utan den kommer ut förr eller senare av sig själv så jag gjorde pinan kort istället! Jaja vad är väl lite metallskrot i nyllet trots allt.....jaaa en del av mig....ÄH Gör om den IGEN i framtiden...men inte nu=)
 
Har bokat tid för min lillkille för att kastreras:( Känns sådär, men jag vet ju att fördelarna överväger nackdelarna....men känns jävligt taskigt att leka gud över honom så där:(
 
Nu när vi kom hem hittade vi kackerlackan Bengt död under vårat badkar....R.I.P. Bengt:( jaså jaså, så de finns i alla fall kvar i år med...det var ju 2 år sedan jag hade påhälsning av dom sist:P ÄH låt dom hållas, kul med mer husdjur som tassar runt i hemmet å släpar runt på dammtussarna=)
 
Undrar vad man ska göra nu då?
Borde ära nåt, ätit alldeles för skitdåligt i dag...Har köpt proteinpulver speciellt för tjejer, med fruktbitar i :P Får se vad det blir av det då:P
nu ska det bli ordning på torpet i alla fall =)
 
 
 

TRASIG HUND=(

   2014-04-01 - 21:58:41
Jahapp, en liten uppdatering till i kväll. Undrade varför djuret slaskade så förbaskat på en baktass och började ana oråd...JAPP, sår mellan trampdynorna ...klorhexidin, viatop och fåntratten på...Nu ska vi försöka sova. i morrn bitti är det fettförbränning som gäller!
 
 

APRIL APRIL!!!

   2014-04-01 - 19:24:00
Nä jag har inte blivit lurad i dag.....vad jag vet?!
Har kollat resor, varit hos dietisten, lämnat prover till medicinkliniken för magen igen, bytt till sommardäck på bilskrället och varit på långpromenad med Pia och Lukas. Vi mötte 2 skiiiitsöta små vovvar under vår promenad <3
En var pappilon/Lhasa och en var jack russel/pudel =) BEDÅRANDE!
 
Det märks att både Lukas och Bobby börjar komma i tonåren, nu blir dom osams på promenaderna så man får väl hoppas dom inte ska bli så osams att de inte kan umgås framöver:( Ringde Valla för att boka en tid för kastrering nu i eftermiddag, men dom hade hunnit stänga:P Delade känslor där, men som Björn, vår fina veterinär sa ...man nollar risken för testikel/prostatacancer, och man får en lugnare hund. Dessutom är det bara stressande för hunden att gå omkring och släpa på en drift han inte får utlopp för ändå. SÅ JA....I DET STORA HELA ÄR DETBARA POSITIVA MENINGAR OM DET!
 
Har lagat mat. Ris och korvstroganoff, så nu räcker det i en vecka tror jag=)
Vi har också hunnit med en eftermiddagslur, men jag är mycket piggare nu sista tiden än jag varit på ett tag så det blev bara någon timme=) Men det är klart, Stesoliden gör en väl inte lika trött som xanoren som jag fortfarande inte tagit nåt mer av=)
 
Funderar på att vårstäda, men faaaan bara tanken får mig att vilja spy:(
Vill ha lite nya grejjer till mitt sovrum, ska skaffa det framöver det ska bli lite rosa klickar i allt det svartvita från IKEA.
 
DETTA: Observera att alla grejerna, både metervaran till gardiner, lakanset och lampa går i samma rosa nyans=) Det framgår ju inte riktigt på bilderna=)
 
 
har en vit sådan sedan många år, men ska köpa en rosa och mysa till sovrummet=)
 
 
Å så sist men inte minst GRATTIS TILL APRILSKÄMTET dvs. SYRRAN <3
 
 
RSS 2.0