GOTT NYTT ÅR

   2012-12-31 - 14:02:48

SURT!!!

   2012-12-28 - 17:29:00
HEJ, Ja heter Joey å ja e SUR SOM RABARBER.....matte gav mig mat, men jag gav mig på röret till vår dammsugare Rakel istället....å när matte vände på röret trilla re ut en köttbulle sen igår som ja fort som attan gluffsa i mig:S nu kan matte glömma sin skitmat för jag vill ha MER KÖTTBULLAR Å BARA SURAR, Å VRÅLAR!!!
/ Joey
 
2 timmar senare: matte citerar att hundmaten står kvar och vovven fortfarande surar!!!

GOD JUL 2012

   2012-12-23 - 23:34:00

*UP TO DATE*

   2012-12-20 - 22:26:00
Känner jag måste uppdatera litegrann nu i kväll bara...varit på MPS möte men fick dra därifrån tidigare och lämna de andra då Joey blivit magsjuk och kräkts ner halva mamma å pappas hus:( Nu verkar han bättre i alla fall och har sovit snart en timme utan att kräkas.

Känner mig plötsligt skitlåg, uppstressad, låg och som om jag bara vill försvinna från jordens yta ett tag åtminstone:( FLY FÄLTET!!! Ta Jossen å SPRINGA:(

"FEBB"

   2012-12-20 - 13:44:42
"FEBB" For Ever Borderline Babes
Mitt <3 Marille är tillbka i mitt liv igen...det känns så härligt!
Pratat med henne i telefonen i dag med och kan med gott samvete säga att jag saknat henne gryyymt:S
 
I går sov jag "middag" 3 ggr för att palla att ta mig an det jag skulle för övrigt dvs. handla med Catthis, tandläkaren å sjukan mm...frågade min medicinskötare idag om Stratteran kan påverka mig å göra att jag blir så sjuuuuuukt trött...*KOMAVARNING* och han sa att en del andra har fått den upplevelsen med....att kroppen gåt på högvarv och helt enkelt BEHÖVER vila nu...för att medicinen gör mig mer avlsappnad och lugn och det nu kommer ifatt kroppsligt...:S Känns jobbigt så jag pilrade i mig 2 koffeintabletter med för nån timme sen...då blev jag hel skakig istälet och pissrastlös:( Hjärtklappning GRANDE, och vankade bara runt här utan att kunna damma eller nåt ändå
:( Nu har det lugnat sig lite tack vare farmville=) i kväll är det MPS-Möte och i morrn har jag massor att göra på ren svenska...skulle bakat nåt med Fia i dag med...men jag pallar inte det känner jag! Känner mig både sliten, rastlös och skum på en å samma gång...:( fryser så förbannat gör jag med...BLÄÄÄÄ JÄVLA VINTERSKIT:(
 
 
 
 

KNÄCK I LUREN?

   2012-12-19 - 21:35:00
Den här julen har redan tagit kål på Tomten...han e helt KNÄCKT, KLAPPAT ihop helt....han har fått rejält på NÖTEN!

STRATTERA OCH BOLLTÄCKET "FABIAN BENGTSSON"

   2012-12-12 - 20:37:08
Nu har jag tagit Strattera i 2 dagar och är nog inte sämre i alla all...i natt rota jag även fram bolltäcket "Fabian Bengtsson" (vilket inte var så svårt där han låg å jäste ut sig i hela fåtöljen) och i natt vaknade jag först vid 3 och var skitpigg, sen vid 7 var jag på G på allvar...men låg kvar vaken å glodde på tv i över 3 timmar, sen somnade jag om en liten stund:) Varit på långis med JOEY i snön. det gick bra nästan hela vägen...då såg hans tassilassar ut så här....
 
jag hjälpte honom då vi kom hem och jag bar honom en liten, liten bit men han ville ner å studsa runt igen ganska snart:)
 
I övrigt så är det nu typ -16 grader ute och jag har frusit som en frystorkad korv hela dagen:(
I morrn ska vi ha MPS-möte, men bara jag Glennman å Lönna och eftersom jag har tvättstugan med så ska dom komma hem till mig och Jossen och ha mötet här hos oss. Så i morgon ska vi allt ta och baka något vi två=)
 
Passar på att lägga in länken till Extra Östergötland som jag inte gjort tidigare, det är från den 3e december då mitt "porträtt" publicerades=)
 
EXTRA ÖSTERGÖTLAND framsidan samt så får ni bläddra några sifor=)
 
gullegull på er<3

TRÖTTMÖSSA

   2012-12-11 - 00:27:04
 I dag har jag varit så in i bomben seeeeeeg:( sovit massa och inte fått ett smack gjort. I morrn däremot så kommer jag ha massor att göra...AF-möte, sjukgymnasten, arbetsterapeuten, och på kvällen årsstämma och julbord med bostadsrättsföreningen=)
 
I går bakade jag å M pepparkakor, de va rätt skoj, speciellt eftersom han har samma kassa tålamod som jag hade förr....insett att det faktiskt blivit lite bättre med åren=) Har även varit lite vuxen i helgen å druckit glögg å grejat=)
Jag åkte inte på utbildningen i Göteborg med MPS igår...jag vet inte vad som flugit i mig, men jag ORKADE BARA INTE...I morrn ska jag hämta ut Strattera, ska pröva den medicinen nu istället för Ritalin och Concerta för att se om den gör någon skillnad. Efter den återstår Metamina ....med amfetamin i ...:S Hmmm!
 
Det är så fiiiint ute med all snö i alla all...men KALLT...Jossen har inte fått en vettig promenad på över en vecka eller nåt och så får jag ångest för det...men Fialotta som jobbar hos veterinärerna kollade idag och det är ändå inte bra för honom att vara ute på långisar med sitt hjärta osv. så jag behöver inte ha SÅ dåligt samvete som jag har då kanske...men i alla fall:(
 
Igår var vi hos "svärmor å svärfar" å fikade...trevligt=)
Nä nu bloggar jag egentligen bara eftersom Farmville hängde sig, nu ska jag försöka sova i alla fall...så godnatt på er alla sötisar <3 lite bilder kommer från Jossens kalas som jag inte lagt upp mm...:)
 

HUS TILL SALU

   2012-12-07 - 15:27:36
Hjälp oss hjälpa Missing Peoples viktiga arbete!

Vi säljer en nybyggd Pepparkaksvilla i gedigen pepparkaksdeg. Budgivningen börjar nu och pågår till den 21/12. Pengarna går oavkortat till material åt Missing People Östergötland!

Mejla oss med ditt bud på Info@ostgotafast.se

Beskrivning:
Pepparkakshus om ca 0,5 kvm centralt belägen i Gamla stan i Norrköping. Flyttbart till valfritt område. Byggår 2012. Öppen visning i vårt skyltfönster dygnet runt. Välkommen med ditt bud!

Öppenvisning den 17 och 18 december kl 14:00
 
https://www.facebook.com/ostgotafastighetsmaklare
 

BAKSLAG I BACKEN

   2012-12-06 - 20:19:48
I går hade jag en liten "stress flipout" :S norge, skitekonomi, förhållande, tankar och dömande personer runt en som kan knipa igen utan fakta i munnen!!! dessutom allt sökande efter Jimmy, all terroriserande media i fallet, alla skumma omständigheter som kommer fram mm gör att jag (flera i MPS-ö) just nu mår ganska dåligt.
 
Resultatet är man väl mindre stolt över kanske...:S snyga märken på armarna...:(
 
 
 
Åkte till M i går kväll, kändes så himla bra att komma till honom och bara få KRAMAS massor!!!
 
 
Idag ringde en man från Svensk Fastighetsförmedling i norrköping och meddelade mig att Missing People i Östergötland har fått äran att få motta "ÅRETS PEPPAAKSHUS" Det är pepparkakshus som säljs på auktion och pengarna kommer att bli till materiella gåvor till oss. Bla. nya jackor till oss allihopa mm. GLAD BLIR MAN=) De tyckte vi gör ett så bra jobb och sliter så hårt med Jimmy som fortfarande inte är återfunnen att vi förtjänar att få "pepparkakshuset" i år=)
 
 
Fick ett ryck å började julgreja lite här hemma nu i kväll...=)

OSLO (JEG MÅ DREPE DEG)

   2012-12-03 - 22:13:00
I helgen har jag å sis å Pata varit i oslo eftersom jag varit och träffat min ev. blivande arbetsgivare.
Jag blev hämtad och vi åkte hem till dom. Erbjudandet ser ut som följande...
 
*Gratis lägenhet i deras stora fina hus på Nesöya (att börja med) inkl. havsutsikt
* Antagligen tillgång till dagmatte, och joey får en jämnårig kompis Kruso som bor i hsuet=)
* Bra lön som ökar efter 3 månader
* Fritt och flexibelt jobb
* Härliga arbetskamrater
* Jobbmöjligheter för flera av mina vänner på olika ställen
* "privatchaufför"
* Då de även är i fastighetsbranschen så kan de framöver hjälpa mig med riktigt fint å bra boende i något av deras fastigheter=)
 
Vi besökte Sky Bar, Egons mm och halkade in på en julmarknad. Hotellet var jättebra det var Scandic Sjölyst och jag har fått en ny favvodrink "cinnamon sour"
 
Nu går jag i alla fall omkring och snakker norsk konstant...favvouttrycket e konstigt nog "JEG MÅ DREPE DEG":P lite udda kanske ...men kul ...
 
 
RSS 2.0