Fruktan för mitt liv

   2019-09-19 - 04:22:16
Jag är rädd på riktigt! Det är inte ofta jag blir rädd, men nu är jag det! Jag kan inte lämna några detaljer just nu men min stalker sedan 7 år... ....jag är rädd!

Hello stalker

   2019-09-18 - 18:19:00
Ni minns jag berättat om en liten flicka jag tog mig an då jag startade Missing People i Östergötland, en liten flicka som hela tiden sa till mig att hon ville vara jag å ha mitt liv! Den lilla flickan som sa till både mig och Mange att hon skulle se till att Viltjouren i Östergötland skulle förstöras! Den lilla flicka som försökte förstöra då jag fick jibb i Norge 2012, som jag tackade nej till pga. Joey! Denna lilla tjej har försökt igen, via sin dåvarande sambo! Det vi vetat hela tiden är nu bekräftat i skrift! Hennes namn finns redan med i alla dokument från dag ett och nu får alla det bekräftat! Åtgärder är vidtagna och rättvisa kommer skipas en gång för alla! Hon har inte lyckats förstöra nåt, absolut inte men att bla. Anklaga någon för att rehabilitera djur utan tillstånd när någon i själva verket aldrig haft ett djur längre än 48 timmar (för att vara ärlig var djuren max 1 natt hos mig då jag inte ville ha djur i min lilla lägenhet) innan de fraktades vidare. Det är så roligt att jag bara ligger i soffan och ler brett! Jag VET ju sanningen och bevis finns på det bla. I de rehabiliterare som tog emot djuren från mig så det är så jävla ROLIGT! Dessa tafatta försök alltså! Och då har denna tjej drivit ett eget rehab hemma och tagit emot djur från bla. Bengt Röken helt öppet HAHAHAHAHAHA!!!! Det är så jävla roligt ju!
Jag älskar livet, jag älskar att jag är en så stark förebild att hon måste försöka förstöra mitt liv!

Smärta och familjeutflykt

   2019-09-16 - 21:28:51
Hösten är på väg, jag känner det i lederna! Fan vad ont det gör i lederna i händer och armar framför allt. Går ju inte komma åt skiten med värktabletter heller! Igår var vi på utflykt med familjen och lite bilder från det kommer här...jag går inte på djurparker av den simpla anledningen att djuren lider. Men vi var i en liten park som är familjeägd KUNGSBYN i Västerås. De har lite djur, och har aldrig sett djur ha det så bra som där. Det var ju heller inga arter som kändes fel.
Lite miniatyrer också
Åt indiskt i Västerås och fikade på Sultans i Katrineholm också. Super mysigt, en rolig dag!




RSS 2.0