GOTT NYTT ÅR!

   2011-12-31 - 16:19:34
VIKTIGT

   2011-12-29 - 00:18:28

Blev väckt halv 7 i morse av I som ringde och vrålade ÄT...SNÄLLA ÄT MAT!!! JAG KOMMER DIT OCH LAGAR MAT ÅT DIG...:S
GRATTIS....Han fyller ju år idag=) GRATTIS GRATTIS=) Han e sååå sjuk stackarn...dubbelsidig lunginflammation och hörselgångsblabla....real bad!!!

I dag har jag varit på möte på HRF igen och fixat lite...sen var mamma och jag på IKEA  och det var skitjobbigt:S
Jag höll på att flippa ur till slut och redan INNAN vi åkte till IKEA så ville jag hellre åka hem!!! Jag vill bara sitta på en båt mitt ute på ett turkost hav, solsken, snorkla, BARA TRÄFFA DE FÅ SOM ÄR PÅ BÅTEN!!! Jag orkar verkligen inte med FOLK just nu:S Sjukt ....vill bara gå i ide:(
Jag vill fortfarande stöka till rejält här hemma och i morgon kommer C. i alla fall och hon ska hjälpa mig rensa garderoberna med alla jävla kläder som bara ska BORT!!!!! =) Sen blir de bio i Motala me familjen=)

Love alla....ja lägger väl in lite pics så ni kan fortsätta "störa er" ;) Nej jag VET jag måste äta...har inte vägt mig idag...men igår var jag på 57:S ska kolla i mon.....

 

Puss å Kram

TSUNAMI INSIDE?

   2011-12-27 - 10:01:39


Jag vet inte var jag haft mig själv sista tiden...julen har passerat...julafton spenderade jag först hemma ensam med Joey, sedan låg jag på en soffa hos Catharina flera timmar och bara VAR för att sedan åka och äta, umgås och leka julklappslek med familjen hos min moster ute på vischan!
VARFÖR KÄNNER JAG EN SÅN ENORM ENSAMHET OCH TOMHET??????? Det spelar ingen som helst roll om jag har hela släkten och familjen samlade tillsammans med mig...JAG KÄNNER MIG ÄNDÅ ALLTID ENSAM!!!
Jag har börjat göra lite småpillrande åt en guldsmed i trakten som jag haft kontakt med väldigt länge och nu den 16 januari så ska jag....NU AVSLÖJAR JAG DET: Börja arbetsträna hos honom...så min smides cirkel kanske sluts till sist???!!! Jag kommer arbeta både i hans butik/verkstad men även från min egen silvergrotta som fick en fin hylla av min morfar igår=) Den var PERFEKT=) Det mysigaste är att morfar själv byggde den då han var i 13-års åldern=)

(kolla in hyllan in till vänster, där hade jag min träpall med cd-spelaren på innan)


(Jag har ägnat en del tid under helgen till att städa, rensa, sortera och organisera i grottan för att det inte ska bli så rörigt och jag tappar sugen av det...jag säger det igen...JAG ÄLSKARRRRR KONSERRRRRVBURKAR;P)


(Har känt mig allt annat än social i helgen samtidigt som jag känt mig sällskapssjuk och väldigt ensam...suttit i grottan med syrrans öronmuffar på mig som tydligen hittat in dit från någon kartong mamma grävt i...bara suttit....lyssnat på musik, övat på lite nya tekniker och ska fan lära mig gravyrpennan nu på fri handå göra de snyggt...men jag vet inte känns som om jag inte ens kan skriva med penna längre, blir inte bra å jag e lite smått darrig hela tiden)(Bakade en kaka bara för ATT och hade på massa danskt glitter, randig frosting å Joey ville ha hundben på....men SUCK)
*
Själv lyckades jag klämma i mig en skinkbit å två clementiner på julafton....OCH en pepparkaka förresten:) Såg igår att jag gått ner igen...har ingen matlust alls och ligger nu åter på 57,8kg ska se vad det visar sen när jag kliver ur sängen tror jag!) 


Öppnade äntligen min present från min underbaraste vän M och blev SÅ GLAD över denna vackra broderade tavla hon gjort bara till mig:)

 
I går tog jag hem familjen på "gofika" med glassflaskan jag haft i frysen allt för länge och spetsat kaffe....=)(Stjärnorna smälte lite i syrrans hav av mjölkskum:O)


Annars då.....jao...tänker en del på en vän som lämnar landet för en tid i eftermiddag...vet inte varför men tänkt på det rätt mycket sista dagarna och har en inte alldeles nice känsla:(
Jag vet inte vad det är...VARFÖR?! Men jag e sjukt nedstämd redan innan och tankarna på PSC gör att  jag bara känner mig ännu mera TOM inuti)
Önskar en underbar resa och att de är rädda om sig och njuter ordentligt...min ekonomi har nog faen aldrig varit så kass som den e just nu så jag kommer väl inte iväg något  på LÅNG TID FRAMÖVER:( Annars brukade det ju bli åtminstone en Thairesa om året på 3v. men nu har jag ju inte varit iväg sen 2009)

Borde vara sprudlande glad över att äntligen efter ALLA ÅR få komma tillbaka till det arbete jag velat vara på och längtat tillbaka till hela mitt arbetsliv, JAG ÄR GLAD!!!
MEN JAG KÄNNER MIG BARA HOPPLÖST TOM, MATT, TRÖTT, SVAG och ENSAM
Någonting har hänt med mig som jag aldrig upplevt förut
...känslan av att lixom ha tagit beslutet och accepterat det att detta är den sista chansen jag ger mig själv!
Acceptansen att jag upplevt min sista jul om ingenting drastiskt händer...JAG KAN INTE leva med den rastlösa, krypande, smygande, slitande, plågande ångesten!!! Jag har aldrig någonsin tidigare varit ,med om att jag haft sådan generell ångest utan direkt anledning och SÅ STARK hela jävla tiden:(
Kanske är det så som en alla säger, att jag skulle behöva våga träffa någon igen??? :/...bygga upp ett förtroende för honom, lita på honom, våga ÄLSKA honom....men jag är LIVRÄDD!!!

MEN just nu fortsätter TOMHETEN INOM MIG FORTSÄTTER ATT VARA SVART, MJUK OCH PLÅGSAM!


DEN SISTA JULEN?

   2011-12-24 - 22:55:18


NOLLAD!

   2011-12-10 - 23:48:42
Jag vete fan vad jag ska skriva just nu för det är så mycket känslor och tankar som bara snurrar omkring i mig!!!
Jag har börjat storröja hemma och organisera allting överallt...och kaoset som då tillfälligt råder hemma får mig att tappa greppet och må PISSDÅLIGT!!!:(

Någon ringer å påstår massa sjuka grejer och jag som redan är på bristningsgränsen flippar direkt så fort jag hör hans röst:( Vill man inte veta hur en person mår utan bara kommer med massa jävla påhopp så ....jaaah just nu finns lixom INGEN energi över till sånt....LÅT MIG VARA:((( Jag behöver vara för mig själv...LÄKA...dona...landa...!!!

JAG HATAR FÖRRESTEN PÅVERKADE MÄNNISKOR .....Folksom  bara e dryga, lyssnar bara på sig själva, anser de har rätt och påpekar saker som jag inte ens har en aning om vad de handlar om ...och bara....NÄÄÄÄÄHJ LÅT MIG VAAAAARA:(
Spelar ingen roll hur mycket och hur många gånger man FÖRKLARAR för personen att så HÄR ÄR DET...och JAG MÅR INTE BRA!!!! MEN denne fattar verkligen inte utan börjar om igen och igen....

Det e allt jag orkar skriva just nu...känner mig vek, ensam, liten, utsatt, kränkt, ledsen, värdelös å jaaaah varför ska jag kämpa för egentligen??? Äter fortfarande inte så värst bra då, eller jaaah..vädigt kasst...!!!

Nu ska jag sova---har fåttta både x-depot å dobril-----hoppas ja sover på de å slipper stilnoct!!!

NATTIOH MY FUCKIN GOOOOOOOOD!!!

   2011-12-06 - 10:10:21

I förrgår kväll ställde jag mig på vågen här hemma för att se vad de sista veckorna sedan jag slutat jobba gjort med mig viktmässigt!

Har ju inte mått så lysande och matlusten är som ni alla nu antagligen vet det som påverkas först hos mig som hos så många andra.

Vågen visade att jag droppat ca 3 kg:S Jag fick även detta bekräftat igår då jag var hos min med. skötare på psyk och hos min vanliga kontakt. Även den vågen visade att jag nu MED KLÄDERNA PÅ hade en vikt på 57,8kg så jag ligger väl närmare 57kg nu skulle jag väl tro!
2011-12-05

innan och efter op.


JOEY mår nu i alla fall PRIMA=)
Han är glad igen och verkar inte ha ont i munnen av stygnen eller så utan leker å tjoar på som en jordfräs=)

UTE Å GRÄVER LITE:P

Nu vill han gå ut så nu slutar ja skriva...TJAAAAOOOOH=)

Måste bara nämna att ni ska komma till MIMMIS VISTHUS julkväll i morgon 7 december-2011 Jag kommer visa smycken från ca. 18.00 och mimmi har fixat annat mys=)


FABIAN BENGTSSON I MITT SOVRUM

   2011-12-03 - 20:37:36


Jahapp...här ligger jag med Fabian Bengtsson=) Jaaaah Han har nu gjort mig sällskap flera nätter och kramar mig till sömns som värsta gudagåvan=)
Han är lite tung när han ligger på mig....men aaaah i LOVE the way he touches my body=)
Han snarkar faktiskt inte, men prasslar lite försiktigt ibland och då och då har jag blivit riktigt irriterad på han å velat kasta ut honom från balkongen!!!:S Men nu har jag börjat vänja mig vid hans sällskap och JAG ÄLSKAR MIN FABIAN BENGTSSON=D

Slajsar upp lite bilder på silverprojekt jag HÅLLER PÅ MED....så de e inte klara nåt av de....men de ser ni väl själva hoppas jag=)Lite från förut som säkert går å förbättra innan VISNINGEN den 7e=)


Jag har halshuggit BOB MARLEY=) Nu börjar han bli mycket SNYGGARE=) Jag har ev. en köpare på honom i Norge=)

RSS 2.0