LYCKAN KOMMER, LYCKAN GÅR!

   2011-06-28 - 23:54:52
I morgon ska jag ha möte med soc....fattar ni SOC.!!! Det känns lite sådär....spännande faktiskt=D
Idag har jag varit hos dietisten och min prognos ser mycket bättre ut just nu än för 2 veckor sen. Jag har lagt på mig något kilo och det var ju precis det jag skulle...Nu är jag så himla trött så jag ser lila flygande elefanter med trumpeter i snablarna och vita vingar...dom är lyckliga!

Solat, syrran var här och skaffade sig själv en  introduktion på "Alexandras klipperi";)
I kväll har Joey och jag varit ute och ....jaaah inte gjort så värst mycket lixom.....Nu MÅSTE jag sova.....jag pallar inte...men jag kände jag var tvungen att skriva lite, hej i alla fallSNART ÄR DET JUL!

   2011-06-26 - 23:48:41

Jahopp då var midsommar äntligen avklarad och Joey sover nu här med mig i sängen nyduschad...undrar hur många äckliga små fästingar han samlat på sig...det märker vi nog om någon dag eller två:S

Han var jättetrött i kväll, han somnade till slut i min solsäng där han låg och bara supernjöt av livet!!!

Igår var vi på utflykt hela dagen....bla. till Gränna=) Medan de andra spelade äventyrsgolf så satt jag och tittade på Vättern, skrev lite och irriterade mig på att en massa SMÅ ban sprang omkring och härjade till synes utan att ha blivit avlade av någon vuxen som tog ansvar för dom.
Satt och funderade på VAD JAG skulle gjort om jag såg en av de 4 småglinen trilla i vattnet när de stod å trängdes uppe i vattenrutchkanan och kastade en skylt å en SJ-pall i vattnet...skulle jag då springa dit i mina grymma addidas-dojjor, skulle jag då ta av mig skorna innan jag tog mig ut i vattnet? Hur gör man lixom...Jag kände en tråd som drog starkt i mig att neeeehj....OM det skulle ske så låtsas som ingenting och se om ungen drunknar!!!! :S
Men den lilla fan som sitter på min axel å säger så ....(lika barnkär som jag typ) är kanske inte den som kommer med det bästa förslaget....är det så att man MÅSTE försöka rädda nödställda? Eller FÅR man helt enkelt skita i det?

SKITSAMMA!!!


Innan jag kom iväg till stugan i fredags i alla fall så hann jag flippa ur lite lätt dåh...:S
Jag kom några timmar för sent för jag tog xanor och somnade efter att ha flippat efteratt jag inte hittade bilnyckeln...:(
Storgrinade och ville inte alls åka dit, samtidigt som jag ville lixom...! Kom i alla fall dit till slut och det var mysigt...såklart=)
Men jag har nu insett att jag blir så här dålig inför alla storhelger på nå vis! :S Känner en STOR ENSAMHET OCH TOMHET trots att jag kanske har massa folk omkring mig!
Jag passar inte in när vi umgås med släkten i stugan ...jag passar inte in någonstanns:( !!!
Jag har alltid känt mig annorlunda och jag ÄR det oxå...!!!
 men vafan som sagt....nu ska jag sova...ska till psyk i morrn!

Förresten måste jag visa den lilla nätta bipacksedeln med biverkningar och annat crap som numera kommer med Concertan!
Insåg i alla fall att jag nog genomlidit minst 70% av alla biverkningar de gett mig...eeeh....ja det var ju det där med allt från huvudvärk till plötslig, oförklarlig död (det sista har inte hänt mig än dock:P)
men allvarligt...KOLLA IN!!!:S


Hittade förresten en skojjig planta mitt i storablomkråkor....ÖÖÖÖH VA FAN SKREV JAG??????
HAHAHAHAH Vad i helvete.....höll på å somna...nnu lägger jag ner....!!!Löve


TVÅ SLITNA SJÄLAR!

   2011-06-23 - 22:23:17

Vad gör man när de korta, ganska bra stunderna inte längre väger upp den hopplösa TOMHET som klamrar sig fast i ens kropp och vägrar släppa sitt äckliga grepp????


Som det känns nu så kommer jag inte överleva sommaren.....och jag vill det inte heller!!!ATT BITCHA UR ELLER INTE ...?

   2011-06-22 - 20:35:08

Idag väckte Joey mig 05.50 bara för att säga HALLÅÅÅÅÅ MATTE HÄR E JAAAAAAG!!! =) Så när jag fråga vad han ville, om han ville gå ut...ääähhh...då kröp han ner å la sig i sin korg och skulle minsann sova vidare:S
I LOVE HIM!!!


Var på den snaskiga rättegången SN Vs. FC idag. Kan ju bara påpeka att det går fan troll i detta ...:S
Jag tänker inte skriva några som helst detaljer om det med hänsyn till de inblandade, men kan säga att jag flera gånger bara ville ställa mig upp å skrika åt den jävla åklagaren som knappt var läskunnig och SN som satt och låtsas-skakade och höll på som fan....fatta att bruden hade LIVVAKT med sig HAHAHAHA Vad skulle kunna hända??? Hon är 30 ggr så stor som FC;)
Jag står HÄR...jag har nu hört bådas historier i rätten samtidigt som man hört en del av det tidigare. Kul var att SN´s halva släkt som var vittnen hade olika storys och även hennes sk. skitbra killkompis TRODDE han hade koll på läget tills det visade sig att hennes bandage på handen som han trodde var FC´s snygga verk helt enkelt var att hon skurit sig på GLAS!!! *HAHAHAHA* Åååh.....så BRA vänner dom verkar va...så TIGHTA på nå sätt;) *morr va gulligt*

Åklagarfan yrkade i slutet på fängelse och då höll ja nästan på att börja grina...Jag tror inte FC är HELT oskyldig...och han har ju dessutom erkänt vissa saker...MEN den där dyslektikern till åklagare hade antagligen fel på hörseln med för hon kan ju inte ha HÖRT vad de här människorna precis suttit och sagt mitt framför allihopa!!!???!!! Jag kan bara säga så att om FC skulle dömas för detta....jaaa då skulle jag kunna sätta dit varenda en av mina ex med råge så dom skulle få skaka galler tills dom blev hårlösa ....!!! :S

FC´s försvarare´s slutplädering var SVINBRA... FÖR ETT BRA JOBB!!! Om jag tänker ge mig ut och vara olaglig nå mer i mitt liv så tänker ja fasen se till att ha honom som försvarare;) *Ouff*
Jag vet vad jag VET i detta case...mer än så är det inte och jag vill inte spekulera i det heller...!!!
Jag kan bara säga att det blir nog himlans svårt för dom att få någon dom som passar in där...*hähähä*
Innan rättegången började så hade jag lite smått panik...kände lite att jag ville springa därifrån....men äh...jaa på slutet kände jag lite likadant och var faktiskt på väg att sticka flera gånger...men stannade i alla fall...Jaa så det blev tinget i Norrköping 09.00-15.00 idag då:S
Kom hem och det är så konstigt men alltid då jag haft så mycket folk omkring mig så känner jag mig bara så jävla ENSAM sen:( Varför är det så?

Sen fick jag veta att Finspångs kommun INTE TYCKER JAG ÄR VÄRD 97,000kr som utbildningen jag sökt skulle kosta dom. Ok....Jag räknar mig själv som om jag inte har någon gymnasieutbildning eftersom jag ALDRIG kommer klara att jobba med människor från en vårdande position...faktumet är ju att jag är en barnskötare som HATAR barn...och det grymma är att jag blir mer och mer säker på att jag själv inte vill ha något och så fort jag hör ett barn tänder alla cylindrar på en gång...!!! USCH....DOM LUKTAR KONSTIGT OCKSÅ!!!

Näh hörrni, tillbaka till utbildningshelvetet...det kommer överklagas...det kommer komma läkarintyg att jag inte ska jobba med människor...det ska KRIGAS till sista lödtråden e smält...jaaah eller nåt!

Förresten e det helt otroligt vilka goa tjejer det finns i Norrköping...=) Nice fe see yuh today sistas:P

Sååå mina glada kamrater....nu ska jag väl försöka sova, det är en ny dag i morgon och jag ska till stan IGEN...fast i helt andra ärenden denna gång...thats it!!!

Tjingeliiiing...:=)

 

 

 

 


ZTE

   2011-06-21 - 22:44:32
Jahapp...nu har jag varit å lämnat tillbaka min samsung galaxy Ace oxå *HAHAHAHA, nervsammanbrott* Undrade lite över varför det blev så suddiga bilder och insåg igår att det satt ett ludd innanför linsen inbyggt i kameran lixom...AAARRRFFFFF!!!!! vad säger man ...?!!! Äh jag tog en telefon jag aldrig hört talas om innan...ZTE Blade...Det enda som egentligen var något att anmärka på var att den bara har 3.2 megapixel kamera ist- för 8 som i de andra lurarna jag haft nu. Men Frida gjorde det igen och köpte en ÄNNU BILLIGARE:S nu...Shit den kostade under 1700 spänn! =) Och det sjuka är att jag ÄLSKAR DEN!!! Ingen Samsung i världen kan slå min ZTE (Lugn Frida den krånglar snart denna med.)


Käkat lite glass å umgåtts en stund med FC...i morgon är det rättegång mot honom och jag kommer vara i rätten...mest för att SYNAS! Jag är så jävla emot det här samhället och hur alla jävla idioter ska ta parti för målsägande bara för det råkar vara EN KVINNA!:( Jag vet inte vad som skett eller inte skett, men jag kan i alla fall finnas som stöd åt FC...så gott jag kan! Jag vet själv hur jävligt det är då man känner att man har hela världen emot sig!!!:( Är väl då man måste ställa upp som vän?!

Förresten så tycker jag nog ni ska akta er för Soondata...Dit har ju jag skickat min externa hårddisk som kraschat och efter över en månad så får jag veta att dom inte ens påbörjat dataräddning trots att jag godkände priset etc.
Sen fick jag ju veta att det INTE GICK ATT RÄDDA något på den, OK!!! Dom skickar den tillbaka till mig och den kom igår...utan chassi!!! Det lite småkonstiga är att jag skickade in en 500disk och fick tillbaka en 320disk:S
Och dom dokumenterar enligt D som jobbar där INGENTING, utan vad som tagits emot av dom som man skickat in det får man hålla koll på själv...!!! *HAHAHAHA* Det sjukaste jag hört! de ansvarar för sakerna då dom tagit emot dom, men nu kunde dom inte ens maila mig serienumret på chassit så jag kunde kolla av med Lacies register vad det är dom grejat med för disk egentligen...nej det fick jag ju minsann kolla då chassit kom hem till mig själv!!! Det går typ inte att få tag i dom på telefon och idag så snackade jag med pekka som e konsumentombudsman i Norrköping...Han sa att jaaah....POLISANMÄL DOM, DE HAR STULIT DIN HÅRDDISK!!!
Han skulle försöka ringa till dom, men jag vet inte om han lyckades?!

Så jaah mina vänner jag känner mig rätt körd där lixom:( Nu sitter väl någon annan och gottar sig i mina miljoners med bilder från Thailand, Norge, Joey, familjen, mitt liv....ja HELA MITT JÄVLA LIV!!!

Hämtat ut mina brillor på Smarteyes idag=) Älskar BÅDA paren=)

Har förresten klippt av mig håret...ännu mer, glömt säga det...det mest störiga är som på bilden...att det åker ner bak för att det är så KORT:P

YAAAAWWWW!!!!


ALFTA REHAB - TAKE ME THERE!!!

   2011-06-20 - 19:38:53

Idag ringde dom från Alfta Rehab och hörde sig för lite för att kunna placera mig för i vilket av deras program jag ska kunna platsa bäst. Hon var jättetrevlig och hon ska nu höra med en tjej som jobbar på Alfta om mig.

Har inte gjort så mycket idag...eller jaooo...var på psyk, hos ryggakuten, hos Alexandra å fixat ögonbrynen...sen har jag varit och gjort en studieplan med studievägledaren så får vi se om jag å Joey får flytta snart då:S 

Annars har det varit en rätt trist dag, jag har i alla fall lyckats ta mig till silvergrottan...det som först skulle bli en ring blev istället ett hänge till min egen serie PETALS och det blev såhär........Nåja...lite småputsande återstår ju såklart=)

jahopp...för övrigt har jag numera för vana att ta en störd morgonbild varje gång jag passerar genom hissen på psyk...Denna dag var inget undantag;)


Nääähmen....vad säger ni...när vi ändå håller på med "selflovingpicsen with the camera and the mirror" så tar vi en till vah:P
Fan snyggt pyntat på gäddhänget å allt;)
Vi har myst lite på mamma å pappas altan idag=) Först försvann Joey i skogen och jag letade efter honom i spöregnet...sen hittade jag honom letandes efter mig vid bilen:) Min lilla älskling...mitt hjärta ♥ ....mitt allt!!!
GUD VAD JAG ÄLSKAR DEN LILLA UNDERBARA VARELSEN!!!VINN KRIGET MOT POLLENA AHAHAHAHAHAHTJOOOO;)


Hela mitt eget lilla zoo är samlat=)


WOOOOOOOOOOOOOHHOOOOOO!!!!! ÄNTLIGEN......FJÄRRKONTROLLER FÖR BLONDINER=DSnyggaste av de snyggaste i tvättstugan=)

 
Häromdagen i pissande spöregn skulle matte vara riktigt MATTIG och släpa med sin något skeptiska lilla vovve ut på långpromenad...men tjo fick hon, den lilla vovven ville inte gå längre än till soptunnorna så där fick matten allt kränga på och av med en hel regnmundering heeeelt i onödan:)
ÄÄÄÄH LITE SPORT SKA DE LA VARA;)!!!
GOD NATT FRÅN OSS=) 


MEN VA FAEN E DETTA NUDÅ?

   2011-06-19 - 23:36:03
Idag har det bara vräkt ner stora regndroppar hela dagen:S
Jag å Josselosse har tvättat och sen har vi fasen inte gjort så mycket mer asså:S
I morrn ska jag till psyk, ryggakuten och sen träffa studievägledaren för att göra en studieplan att visa så kommunen vill betala min utbildning på annan ort i Sverige...! Joooh så får vi se vad som händer där då!!!
I så fall får jag å Josselosse jävligt snabbt fixa boende, dagmatte/husse å fanken vet allt i ett rasande tempo...för utbildnningen startar ju till hösten lixom...!

Förut hadejag massor att skriva...tänkte jag i alla fall...men nu e det bara TOMT! Dags å blunda igen då...äh...en dag närmare döden YES!!!


Jah bless yah!TJATJATJA=)

   2011-06-18 - 18:10:45
I går gjorde jag så den tatueringen som jag fick idé  om natten till förra fredagen och satt på nålar och bara VÄNTADE på att Lucky7 skulle öppna så jag kunde boka en tid...:=)

RESULTATET...

.

Ricky fick ta fram den nål som han sa att han använder typ en gång om året till maskrosen eftersom den var ganska pillrig=) Han gillade min idé och tyckte den var rolig att göra=) Bra ...han sa att jag var så jäkla avslappnad HAHAHAHA jaaah e man självdestruktiv så är man...tatuera sig är SKÖNT!!! Doften av det, ljudet, känslan ÅÅÅååååhhh.....jag vill bara ha mer mer Meer MEEER!!!

Såååå....vi började såklart genast att spåna på nästa projekt:D Ska bli på sidan av bröstkorgen, sen kommer den att gå ner via ljumsken och neeer...aaah....så...=) Den blir nästa projekt...Tänker som alla vet lämna planeten ändå rätt snart, så vem bryr sig om ifall man är beströdd med massa bilder...??? Knappast dom på Fonus???!!!:S

Alla har ett budskap....!!! Denna står för att livet går vidare vare sig jag vill eller inte...maskrosen står för...jah ni vet nog att de överlever de mesta!!! En maskros kan växa genom asfalten..."STYRKA"!!! Det har blivit en symbol för mig senaste året typ...
...Tycker för att snacka om någe helt annat att det e skumt med Vätternrundan.....jag tog med pappi, Joey och kusin Malin till Motala och träffade syster, Pata, Anders å mammi...! Vi åkte ut och picnickade i ett dike igår kväll och frös lite...och idag åkte vi till Överrum...kuligast var de 4 gorillor som kom med bananer på pakethållaren och i cykelkorgen=)

Sen alla söta ni så klaffsar jag väl ur mig här och nu att jag sökt en utbildning....vill verkligen gå den...och kommunen ska nu se om de kan betala den åt mig...den är ju en bra bit härifrån och jag HOPPAS faktiskt att jag om ca. 2 månader får ta med mig Joey och flytta till LERUM:)

Någon fortsätter behandla mig jävligt konstigt...äta kakan men ändå inte lixom...duger och sen inte duger då någon är bredvid du vet...!!! Han har blivit jävligt ELAK och jag märker ju att han inte står med detta ensam!!!

Men men...han är VUXEN (?) och ansvarar för sina egna handlingar precis som alla andra (borde göra i alla fall.)
jag behöver inte gå omkring och tycka SYND om honom och ha ÅNGEST för fan:( fast det har jag ju ändå....!!!

Äh....nu ligger jag å Joey på balkongen och myser...=) Malin hjälpte mig massa med den tråååååkiga hyllan som håller på att förvandlas från ek till vit=) vill ha den klar NU så jag kan göra ordning på allvar här ute...ska man ta ner ljusslingan på balkongräcket tro????? Vad tycker du???? Tänkte annars helt seriöst tända den på midsommarafton för att se vad grannarna tycker om det:) HAHAHA=)

Bless

IN THE DEEPEST THERE´s NO LIFE!

   2011-06-15 - 21:06:01

Idag har jag varit på BLIB...men på vägen dit levererade jag silverhänget som jag fick en beställning på igår...jag hoppas nu att 40-åringen blev vrålnöjd med det i alla fall=) Hon som beställde det verkade vara nöjd=) Fick dessutom med mig en fiskmåsbaby därifrån i en låda som snabbt fick namnet SVEA!
hon fick sen raffsa omkring i lådan några timmar tills min bil var klar och jag sedan kört hem.
Släppte ner Svea i ett bad i badkaret och hon var jättetörstig och simmade omkring i badet =) Nu har jag mött upp en tjej från stan som skulle åka till Vingåker idag med en annan fågel så hon tog med Svea oxå till viltjouren.

Min Joey börjar bli till åren...det gör ONT!!! Han har börjat bli lite stel i benen ibland då han ska lägga sig ser ner ...:( I morgon ska vi till Valla för att kolla så att han inte har ont i sina leder i alla fall. Sådant som går lätt att åtgärda ska åtgärdas...han ska inte behöva ha ont lilla älsklingen!
Har en fruktsnsvärt jobbig känsla att detta är hans sista sommar...det sliter hjärtat ur kroppen på mig...men samtidigt släpper det mig fri....fri att göra vad jag vill med mitt eget liv...utan Joey vill jag inte leva...han är mitt allt och då min läkare frågade mig om jag hade något att leva för så svarade jag såklart att han är den som "basic" håller mig vid liv just nu!!! När han lämnar mig ...äh fy fan......!!!

Törs inte väga mig nå mer...har i alla fall fått i mig ett mål käk...när jag börjar kolla på vad jag äter på en dag så börjar jag ju tänka att neh fan, det kanske inte är så konstigt att jag åtminstone ser ut som om jag ska svälta ihjäl...?!

Hemma blir det inte mycket gjort...har projekt "OAS" på balkongen, men mitt målande av den jävla hyllan har tagit stopp...den tar ju hundra år och snart kastar jag ut den från 6:e våningen istället och köper en vit från början...

...Tänker på hur det ska gå att åka till Linköping i mrogon igen...utan någon annan än Joey med mig så kan jag nog flippa ...FAN!!!OK NU TAR VI DET IGEN...

   2011-06-14 - 22:33:12
...Eller nääääh...Ja orkar inte.....!!!

Köpt massa kläder idag igen...fick med mig Cattis till Linköping idag då Joey skulle klippas på Tassarnas Trim och Spá och tur var väl det...Har ju vela lite om jag skulle åkt över Norrköping för att komma undan känslan av att inte kunna andas...av att hjärtat stannar och blodet stelnar i kroppen genom att helt enkelt slippa SKÄRBLACKA!!!  Då jag hade Cattis med mig kändes allt mycket bättre=) Hängde MÖRKA moln över Blacka och det roliga var att det var BARA där de var...sen var det ljust igen...HAHAHAHA!!! Ja fyfan!!!

Har köpt en massa kläder i alla fall, upptäckte ju häromdagen att de kläder jag sparade kvar som jag gick igenom för ca. 3 veckor sedan är FÖR STORA:S Mina  übersnygga LEE jeans som jag köpte i Vingåker börjar bli stora dom med...jävla skit för ja har precis köpt dom och älskar dom grymt!!!
Blev att fortsätta köpa kläder i storlek xs-s idag...har i alla fall förnyat garderoben med nytt regnställ eftersom det gick ner ca 4 Frida i de gamla regnbyxorna:P Det roliga var att jag å sara ju gick in för att kolla bikinisar på Stadium och ut kommer vi med...ETT REGNSTÄLL....!!! GLAD SVENSK JÄVLA MIDSOMMAR FÖR FAN LIXOM;)

Köpt ett gäng klänningar, tröjor, linnen, BAOTABLOMMA på IKEA (ja BAOTASTOR ALLTSÅ), espadrillos, (eller vad sjutton det nu heter), PUMAshorts Sen var jag på Expert och fick tillbaka mina 5800 spänn för min mobil=) Men dom satte de in på kontot så dom ska bli något annat de...=)
 
Nu ska jag lägga min å Tricky-J´s order från JAMAICA STORES

Så håll i er för nu blir det Jamaicatema för hela slanten=)
En sak som jag stör mig på ofantligt mycket är all den uppmäsksamhet jag får från olika håll och framförallt då från det manliga könet...det är en del yngre, en del i min egen ålder och även äldre...plötsligt är alla svinintresserade....och jag bara UNDRAR....VAR FANNS DOM för 42 KILON SEN?????
Nu e jag inte "rude" jag bara UNDRAR???? Just nu känner jag dock bara SE MEN INTE RÖRA!!! I´m trying to heal from being dead!!! Vem fan har ork, lust och tid för att engagera sig i en annan person just nu??? Jag har JOEY han är mitt ALLT och kommer så förbli...!!!

Idag ringde en tjej som jag lämnat mitt kort till då jag varit på Himpan. Hon undrade om hon kunde göra en SEN order av ett hänge till sin sambo och barns pappa som fyller 40 år i morgon. Jag som lagt silveriet på hyllan just nu kände att jag kan inte neka nya kunder att lägga ordrar så hon gav mig sina tankar och ideér och efter att jag, joey och Cattis hade kommit hem och ätit god mat hos Cattis så fick Frida allt ta sig till silvergrottan vare sig hon kände för det eller ej....och jag blev faktiskt NÖJD med resultatet...lagom maskulint, lagon stort och lagom "enkelt"...Det var kasnke lite kul ändå, men jag höll på att flippa två gånger då silvret jag arbetade med flög iväg när jag arbetade med dremeln å skulle borra *HAHAHAHA*
I morgon ska jag leverera smycket och jag kommer lägga upp bilder på det...såklart..vad trodde ni egentligen? Men jag kan INTE göra det innan hon gett bort det...ska upp tidigt i morgon igen...ska "frukosta" med en kompis i stan under tiden bilen är på BLIB!
Skulle plocka ur bazookan idag ur Fårrden, men när jag öppnade dörren till den och kände FÅRDDOFTEN i den så skar det i mitt hjärta och jag kände mig som en RÅNARE som kom med avbitartången:( Jag struntade i det....fan vad kostar ett nytt basrör....?=) Fixar det i mån=)
HEY GIRL, YOUR WEIGHT IS TO LOW!

   2011-06-13 - 23:02:49
Ok...Today i went to my dietician and i got the judgement in my face...57,9kg and on the limit to underweight.
My loss of weight last month has at least only being FAT....and 1hg liquid so, well what to say what to say?
I went to Norrköping and ordered 2 pair of glasses...My glasses are still missing since Falun and i don´t wanna seaarch no longer!
I also had my lovely cousin S with me and wow the girl have good taste=)

I bought some clothes...and i realized i just went from size S to size XS (not only in one store, so i guess thats my size now) and i bought a pair of jeans-shorts in size 36:S

Well....never thought about that  this can be a problem as well as overweight...:S

Me and Joey went to Cattis and got some nice food, and after a walk now we ended up searching and fixing some of the papers for the studies. Yes, I have been searchinf studies in some other places...Its around in Sweden still because I won´t leave Joey behind...NO FUCKING WAY!!!   I said....
There is a asong i really find peaceful and that i really can let my feelings into...and i really LOVE the way ELLEN KIM makes the feelings come true in it!

Waiting for friday to go make my new tattoo=) Tomorrow leaving out early with C=)Jah bless

U´RE FUCKED!!!

   2011-06-12 - 23:34:41

KAN MAN LPT:a SIG SJÄLV???

   2011-06-11 - 08:31:49

Börjar bli riktigt riktigt rädd nu asså....känner ju emellanåt inte igen mig själv längre...igår var en fruktansvärt jobbig dag...satt på balkongen på kvällen och bara NU ....näääh Nu ...ja läggaer av alltihopa...jag stannar propellern och skiter i allt nu här IKVÄLL...systemkameran fick föreviga med några bilder så folk omkring hade förstått varför i så fall...!!!
Ringde !emergency of psyciatric" för första gången på flera år och dom BAD mig komma in och stabilieras några dagar....fan heller sa jag ...jag har min HUND ...JAG LÄMNAR INTE MIN HUND!!!
Hon sa Joey ju faktiskt känner av hur läget är...(sant för han mår inte alls bra just nu) och att jag ju skulle vara en nmycket bättre matte till honom om jag vore lite gladare också!
Jag lovade att komma in idag under dagen, men jag vet inte....orka proceduren asså...dom kommer antagligen ge mig massa näringsdropp å skit...blod kanske...!!! ÄH!!! LARV!!! Joey å jag kämpar till sista andetaget!!!

I går stannade vikten på 59.1 och det är lixom ett HEKTO från mitt mål som jag haft i 10 år...(men insett att det på slutet varit skitsamma, kunde stannat på 70 å varit ganska ok me det med) men idag ...jaha....58,6kg:S Har jag blivit snuvad på hela godispåsen då på någe vis eller??

Det var hela grejen ...psyk tyckte jag borde komma in eftersom jag äter svindåligt ...tog inget benzo igår...tänkte att nej nu ska jag se hur det går utan...om jag blivit beroende eller hur det ligger till...Blev lite små självsksador i går bara....en blå arm å lite mer ärr...de har la ingen dött av!!!

å så Mr. I som ringer...sen om JAG ringer aah ...blablabla....vi kan höras senare...aah ska jobba natt osv. jovars...nästa gång man då ringer för man behöver det så skriker mannen (barnet, monstret) i örat på mig att jag ska lämna honom ifred och inte höra av mig och man hör så jävla TYDLIGT att ok...nu har han någon bredvid sig igen...:(
Det jobbiga här är att de får ju verkligen bara se ETT HÅLL av situationen....jag BRÖT ju faktiskt redan 2009, men då var det han som TELEFONTERRADE mig...30 missade samtal på en timme....(ett snitt vi ränkade ut en dag förra sommaren då det var igång igen när jag låg och solade och åt utan att ha mobilen i bikinitrosorna ungefär...) i alla fall så beter han sig JÄVLIGT ILLA....han e som min förra chef var ibland just nu...!!! å han tror jag starkt på att han var scitzofren...:S Jaja skit i honom...han sårar nog bara sig själv mest i det långa loppet men när jag mår såhär så gör han allt MYCKET värre hela tiden...mest just för att han e så UPP å NER...först ringer han å han skickar meddelande att han kan komma å hälsa på nån dag...(NEJ sa jag!!!) Och så skriker han som om jag ringt och terroriserat honom sen jag föddes i luren....och man hör så VÄL att han inte är ensam...han är tre olika personer förut var han bara två...:( Synd på en annars bra kille om han inte varit så TRASIG:(


Idag kommer de å hämtar mitt badkar i kartongen som står i mitt vardagsrum=)
Dom åker ända från Gotland och jag känner mig helt HEDRAD att de åker så långt för det=)

WOW!!!

Nu ska vi gå ut...nu börjar ångesten ta sig in i ådrorna igen...BERG Å DALBANANS FREDAG!

   2011-06-10 - 16:13:45


Vaknade med ett ryck, ordagrannt...hade värsta mardrömmen om någon som finns i mitt hjärta, men som stretar emot massa!

Drömmen satte ÅNGEST i mig som var så stark att jag knappt kunde andas...låg kvar i sängen, försökte greja med datorn...
...har varit på långpromenad med Josselosse!
Jag ringde sjukan...detta går ju inte längre fattar ni väl?! jag är skakig, darrig, känner mig lixom...jag vet inte...jag har inte kontroll längre...snacka med E lite och sen ringde min dietist upp mig och sa att jag kunde komma och hämta näringsdrycker ...Fick ett gäng som hon hade, de med extra mycket protein i ...hon rabblade upp lite symptom på att kroppen gjort slut på proteinet och nu gått på att bryta ner musklerna istället...ok, där kom i alla fall svaret på varför ja e så illamående...fått i mig en halv med capuccinosmak...kroppen blev lixom LEN på insidan efter det....:S Nu är det samma igen...men nu är det längesen jag fick i mig något...ska kanske försöka, men det är så jävla TUNGT!!! ORKAR INTE BÄRA ALLT!!!

Åkte till mamma å pappa och satt på deras altan en timme..hade med massa pärlor, gjorde lite armband, pärlorna flög åt alla håll...SÅ SKAKIG E JAG JA!!!
Fick ett infall i natt...så i dag ringde jag Lucky7 och fick en tid hos Ricky nästa fredag...med känslan av min nya tatuering i huvudet så var allt ganska ok...så åkte jag hem...såg DOMEN....DATARÄDDNING MISSLYCKAD!!! Sååå mina vänner har jag inte en enda bild kvar av mitt förflutna....Joey, Thailand, Norge, Vänner, de som inte finns längre, ALLT PRECIS ALLT är BORTA!!!

Så från att ha varit ganska neutral i ca. 2 timmar så bröt jag ihop fullständigt, satt å storgrinade i badkaret...känns som om någon dött...vafan!

Vet inte om jag ska skicka den till någon annan, tänk om dom förstörde den mer nu.....:(

Tatueringen är ett projekt som jag inte tänker avslöja...=)

Ligger i sängen ...funderr på om jag ska lägga mig och DÖ eller resa mig och orka leva vidare utan några minnen av mitt liv i bildformat...Jag har inte bestämt mig ännu...kan lika gärna ligga kvar här då!

Jag är så TRÖTT på denna känslomässiga berg å dalbana som rasar i min kropp!!! SÅ TRÖTT, MATT Kalla det vad ni vill, jag orkar inte bry mig ändå...
Tänker.....tänker...tänker....tänker på en massa...om man skulle lägga av och stänga av projektorn en gång för alla...Men JOEY?

Jag vet ingenting längre...MELLAN TVÅ AV VÄRLDAR!

   2011-06-10 - 09:07:26
Jag står mittemellan ett svart hål....tror det kallas DÖDEN...då jag som tonåring fick lov att rita på min vägg hemma eftersom vi skulle tapetsera om så blev det inte blommor och fjärilar....nääääh...LIEMANNEN:S
Han vakade över min säng på nätterna under en tid framöver ...
nu KOM JAG AV MIG HELT....asså....VEM FAN E LIEMANNEN???

Är jag dåligt påläst eller är det bara en nisse som kutar omkring och hämtar folk till andra sidan? (har ju aldrig trott på nåt liknande men ändå) Hur ser han ut under den dära luvan då?????

Adress? uppväxt? eller kom han från ingenstans? :S Hur gammal e egentligen LIEMANNEN????

Äh....Jag har länge tänkt skriva lite om en dröm jag har...som inte verkar bli sann i detta liv...men ändå...ni har ju någe att vänta på med spänning...för ja orkar inte göra de nu heller.....men ska göra ett inlägg med saker jag drömmer om i livet....!!!

Den som lever får se....

U GO FUCK YASELF DEN!!!

   2011-06-09 - 21:34:05

Familjen FREAKY did it again.....ja du du du och framför llt DU...För ni har en INTRESSANT förmåga att lyckas stava rätt adress hit IGEN...Jag har utryckligen i ORD framfört idag att NI ÄR INTE VÄLKOMNA HIT!!! DENNA BLOGG ÄR INTE FÖR ER OCH NI KAN ISTÄLLET BESÖKA...http://www.exet.se where u all fuckers belongs!!!

Neeeh käääära nån...INTE DUUUUU=) Näääh...Ni som känner er TRÄFFADE!! ....*NICKAR* YEPP!!! JUST SÅ!!!


Finns så mycket skitsnack i världen, så mycket falska lögner, påhopp och skit helt enkelt....men det enda man kan göra när mer obegåvade människor anser att det mest spännande som finns i världen e att hitta på, sprida ut, snacka och ens ORKA BRY SIIIIIIIIIG!!!!!! *oj nu tappade jag nästan andan hörrni*!!! Ja det är att INTE BRY SIG...för innerst inne ORKA FÖR HELVETE!!!


GÖR NÅGOT INNAN DET ÄR FÖRSENT!!!

   2011-06-08 - 23:27:33

ALLT ÄR PISS.....DU ÄR PISS!! HAN ÄR PISS OCH HON ÄR PISS!!!!!!!!!

Jag kommer att byta det mobilnummer jag haft i ca 15 år...får ju fan separationsångest...Har skaffat ett nytt nummer...men det har jag redan tappat bort:S Men nu ska jag ändra numret på mitt abonnemang...forever och det ska vara riktigt skyddat!
Nu är det NOG!!! Han fattar verkligen inte att hans falska sjuka skit sakta dödar mig...eller sakta....haaah det verkar gå ganska fort just nu!!!
Det sjuka är att snart är allt klart...alla dokument...allt för att hjälpa dom som kommer stå kvar här utan mig...!!!
Han kan då få ta den 4000:- bäddmadrass som han så snyggt förstörde tillsammans med ett antal kuddar....kuddarna räddade jag...men madrassen går inte att göra något åt!!! Han skulle ersätta den ...jag har väntat i flera år!!! Han skulle betala den nya och få den gamla med sig på kuppen...PLÖTSLIGT är det som om han aldrig i hela helvetet snusat i min säng.....SOVIT med snus och förstört ett skit...!!! Eftersom de omkring mig minns då det hände så kan jag stämma honom i rätten....om jag orkar, jag vete fan om han är VÄRD energin lixom!!!
Han har nämnligen träffat en brud för några månader sen och han törs inte berätta det själv...de e så jävla fånigt så man spyr!!! Sen gnatar han på om saker jag gjorde för flera år sedan då vi inte ens var tillsammans...ett typiskt skydd för att döva sitt eget samvete för vad han gör just nu!!!

Han har hållit mig uppe när jag vinglat på avgrundskanten...men nu gör han ALLT för att sänka mig istället!!!
Det jävliga är att han är lika ful å falsk som resten av dom:( Trodde inte det om honom...FEG!!!
Han behöver inte höra av sig mer....han skriker i luren om jag ringer.....NÄR HAN HAR NÅGON ANNAN I NÄRHETEN, men sen ringer och messar han när han är ensam...!!!

Han får MIG att se ut som en IDIOT!!! Men jag skiter i vilket...jag är fortsatt bara TOM!!!

Vad spelar HVB hem  för roll?
Vad spelar DBT (IGEN), KBT, MBT för roll?
Syrsagården?????  


Personer med ADHD har en lägre aktivitet i hjärnan än normalt, av de båda signalsubstanserna noradrenalin och dopamin. Noradrenalin reglerar främst vakenheten och dopamin reglerar bland annat "tillfredsställelsen", alltså hur pass nöjd man känner sig.

Hos ADHD-människor kompenserar hjärnan den låga aktiviteten hos noradrenalin och dopamin med att utsöndra adrenalin. Det är denna mekanism som, något förenklat ligger bakom dessa personers avvikande beteende.

Lite noradrenalin ger en dålig vakenhet, vilket gör att det blir svårare att koncentrera sig och gör att man blir mer benägen att fatta ogenomtänkta beslut, det vill säga man blir impulsiv och okoncentrerad. Man får också en dålig uthållighet eftersom man har svårt att stå emot impulser om att påbörja nya aktiviteter. Lite dopamin ger en låg tillfredsställandegrad, vilket gör att man har lätt för att vara missnöjd med saker och ting och lätt blir uttråkad, vilket omgivningen ofta missuppfattar som att man är negativ och sur i största allmänhet.

Mycket adrenalin gör att man känner sig rastlös och får svårt att sitta still. ADHD-människor behöver utöva sina intressen i ett tempo som omgivningen uppfattar som högt, och på sitt eget sätt. Omgivningen visar ofta dålig förståelse för detta, och ADHD-personen får ta emot mycket kritik för sitt sätt att vara, ett faktum som leder till frustration och dåligt självförtroende. Det leder också till att ADHD-personerna, som brukar vara mycket kreativa, skarpsinniga och intelligenta, får svårt att få utlopp för sina positiva sidor.

ADHD-personer kan uppfattas som temperamentsfulla och man säger ofta, lite nedsättande, att de har ett "häftigt humör". Dessa "humörsvängningar" är dock ingenting annat än normala känslomässiga reaktioner på olika händelser och stimuli. ADHD-personer blir inte arga utan anledning, det som skiljer dem från vad vi kallar normalt är snarare att de reagerar kraftigare och fortare än andra, och att de inte är lika benägna att undertrycka sina känslor. Det handlar alltså inte om känslomässig labilitet eller allmän surhet, något som många tyvärr tror. ADHD-personernas känslor blir därför ofta nedtryckta eller ignorerade av omgivningen, vilket leder till etta antal negativa konsekvenser, som dåligt självförtroende, känslomässig avtrubbning, etc.

Mycket adrenalin gör att man känner sig rastlös och får svårt att sitta still. ADHD-människor behöver utöva sina intressen i ett tempo som omgivningen uppfattar som högt, och på sitt eget sätt. Omgivningen visar ofta dålig förståelse för detta, och ADHD-personen får ta emot mycket kritik för sitt sätt att vara, ett faktum som leder till frustration och dåligt självförtroende. Det leder också till att ADHD-personerna, som brukar vara mycket kreativa, skarpsinniga och intelligenta, får svårt att få utlopp för sina positiva sidor.

 


JAG E INGEN SOLDAT!!!

   2011-06-07 - 21:38:42

HEMLIGA PROJEKT!!!

   2011-06-06 - 03:06:24

THE PAPERBOX!!!

   2011-06-02 - 16:16:59FATTAR NI???????FRISTADEN!!!

   2011-06-01 - 01:13:40

Hemma...i pappkartongen...den är TOM...fyrkantig...där i är jag ...jag kommer inte ut...!!!Har en egen plats vi går till på kvällarna jag och Joey...sätter oss...tittar ut över naturen....och bara är...
V

RSS 2.0