ITS ALL OVER =S

   2014-09-29 - 16:08:14
Jahopp...det känns ganska konstigt just nu...ganska mycket till och med...att ha tillbringat 10 timmar med någon man inte visste ett skit om innan och man känner att det klickar på något jävla sätt, men man först inte kan placera det hur....helgen har gått och filuren har funnits med i mina tankar nästan hela tiden...jag är svårflirtad, men det är nog just det....han har "INTE VARIT PÅ" för killar som är på...dom dissar jag direkt...finns ju vissa omständigheter som gör att vi inte bara kan "testa å köra" men i mina ögon är detta en jävligt spännande människa, med en helt otrolig bakgrundshistoria.
 
På något sätt känns det som om denna människa tagit klivet rakt in i mitt hjärta och att det är ödet som gjort att vi korsat varandras vägar i livet.
 
Tänkte på honom hela helgen, längtade till idag ...men ändå inte...eftersom jag visste att efter idag så kommer jag inte att hänga mer med honom på "klubben" men vi kommer ha kontakt ändå.
 
Kände mig lite småknäpp å tänkte att de e ju fan fel på mig ....gå å tänka på en människa jag knappt träffat sådär...men ....äääh! Jag vet inte vad  jag ska säga...Känns som en (inte mot alla då kanske haha) jävligt ÄRLIG kille, med ett hjärta av guld, den där mannen som är trygg att veta att man har vid sin sida!
 
Jag är INTE lättflirtad som sagt, och det vet de flesta...jag brukar dissa, dissa å dissa igen...därför var det ju så sjukt att jag släppte in Benny...men nu blev de inget med det...men whatafuckingever...finns finare människor ...och dom som beter sig som skit emot mig...dom är INTE VÄRDA MIG!
 
Jag har blivit jävligt "picky" med åren som gått...men här snubbla jag typ på krattan, slog i huvet å fick en dingdong i hjärnan...och det konstigaste av allt....det är BESVARAT!!!
 
Nu är det en dag i taget som gäller....nu ska jag vila en stund=)
Kram
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0