DOGGERLIDOG

   2013-01-31 - 20:34:46
Vill skaffa en DOGGER till Joey.....det måste vara just en DOGGERför den har jag fastnat för för över ett år sedan. Den är låg i korgen så han kan ligga och kika ut när vi är ute på så pass långa promenader att han behöver åka med en stund...kruxet är att jag måste beställa den från Canada...så nu funderar jag för fulla muggar på hur jag ska göra ....e ju lite meck med moms, tullavgifter osv.

BAGARKNUTSSON

   2013-01-28 - 22:48:00
Nu har "bagarknutsson" varit å härjat i mitt kök igen:P
Å nu i kväll kom en rätt nere kille å knackade på min dörr:( Så nu bliré sockerkaka å saft;) (Shit snart närmar jag mig ju pensionsåldern så de e faktiskt legatl;))
Först blanda jag ihop nåt som inte riktigt blev rätt *HAHA* fixade till lite å gräddade lite som jag tyckte, så vi får väl se om den är ätbar alls;)
 
Har varit på facket med bst i dag och grejat och i morrn är det möte med AF igen=) Jossen har varit hos Catharina idag...
Som ni ser ovan så fanns det i alla fall år 1994 fortfarande "NEGERBOLLAR" i Sverige:P
 
 
Har haft en ovanligt bra dag ändå faktiskt=) Mått bra som attan rent allmänt...skönt!

BORDERLINE!

   2013-01-26 - 19:35:57
Blir fett trött på folk som TROR, men inte vet ett jävla SKIT om vad BORDERLINE är och vilka kriterier man bör uppfylla en del av, hur man är osv. Många tror att folk med borderline är manipulativa idioter och detta stämmer noll!
 
Vill hänvisa till en annan persons blogg som är väldigt välskriven och som verkligen stämmer till 99% så alla ni som inte har borderline själva HÅLL IGEN ERA JÄVLA FETA FULA KÄFTAR om ni inte har nå vett i skallen!
 
BLOGG OM BORDERLINE
 
Jag personligen har även ADHD och har bara vissa drag av min borderline kvar...man har även varit osäker på om diagnosen borderline ens ska finnas kvar i mitt fall, men nu har den fårr göra det...tänk att det finns folk som ska bry sig så jävla mycket om andra ...dom har ju för fan inga liv själva, det är så TRAGISKT!!!
 
Jag har hört människor säga ...min BROOOOR ÄR MITT AAAAAAALLT och för att brodern sedan säger att han är vuxen och att systern inte bestämmer över honom så är han inte längre skit värd i hennes ögon....HAHAHAHA SKRATTRETANDE...SÅ MYCKET BETYDDE DEN BRODERN MED ANDRA ORD!
Funderar på att lösenorddkydda bloggen igen ...för mycket skitfolk hänger här..men kontakta mig gärna på olika sätt så kommer ni få lösenord så ni har det den dagen om jag låser den igen...Min blogg handlar om min väg tillbaka till ett liv värt att leva efter att ha fått x antal diagnoser, utmattningssymdrom, mm, gått igenom en sjuk radda av händelser genom livet och kom inte här och tyck så jävla mycket om min blogg om du inte har med den och göra...jag försöker visa hur det är att leva i mina kläder och för andra i liknande situationer....man är inte sjuk i huvudet för det....om man däremot käkar Tradolan varje jävla dag då är man en PUNDARE.....!!!
 
Nu har jag bättre saker för mig...mika och jag å Jossen ska ha lördagsmys <3 Vet att vissa är svarta av avundsjuka....stackars satar!!!

ÄLSKADE FINA CATHARINA, MIN VÄN <3

   2013-01-25 - 17:02:00
I dag sov vi till 12.30 och sedan åkte jag och Jossen till Catharina med semlor och fikade loss rätt skapligt=)
Berättade hela storyn om MPS och hon bara HÄPNADE...tyckte det var fruktansvärt...!!! Många som hört av sig till mig och frågat vad som hänt har nu tagit avstånd till organisationen...deras eget val, jag har inte pushat dom på något sätt, men de förstår!!!
På söndag kommer som sagt Lönna och jag att träffa en väldigt betydelsefull person som har väldigt mycket information om MPS och sedan BÖRJAR ALLT! Vi väntar nu på listorna från Lönnas Teliautdrag för att gå vidare med även den påstådda trakasseribiten...vet att littsnuttan läser detta varje dag och säkert halva ledningen i MPS med...och ni är mer än välkomna om ni nu tycker det är så jävla spännande=) men jag förstår ändå inte riktigt vad fan ni har här att göra...???Tror ni jag skulle avslöja vad som verkligen är på gång så tror ni ju riktigt jävla fel på ren svenska! I så fall hade vi ju varit totalt jävla dumma i huvudet....Jens Lapidius är en mycket trevllig person dessutom har jag insett...och helt inne på rätt linje!
 
Om jag var en i ledningen på Mps så skulle jag nog skita knäck just nu...!!! Vi har ju inte ens börjat på allvar...men som sagt sitter folk runt om i landet och väntar på klartecken från oss ...
 
Nog om den skiten idag....Joey hostar en del idag igen, men vi har tagit lite promenader och det har gått bra=)
Han är så TAPPER mitt lilla <3
.
Har sugit på karamellen om arbetet vi kikade på igår och det ör ju helt sjukt...det skulle vara den perfekta platsen för mig som mitt liv ser ut just nu...inte gå ut för hårt, människor som förstår och vet vad saker och ting handlar om...göra det jag vill göra på ett "vanligt jobb" och att få vara så pass självgående och ha de förmåner som jag  skulle få där är ju helt underbara...=) Min hälsa skulle garanterat bli mycket bättre!!! Bevisad effekt finns på att det lyckas i nästan alla fall de åtar sig.
 
För övrigt då, hur mår Frida egentligen?
Jo, ganska stabil, mycket ångest och ilska samt stress. Håglöshet men tar mig ändå för de saker jag måste ta tag i för att driva vissa processer framåt osv. Mycket benzo blir det men har läkartid nästa vecka voöket ska bli väldigt skänt att få diskutera mina mediciner och se om vi ska göra några justeringar=)
Hade ju en väldigt djup svacka för kort tid sedan, men den har stabiliserat sig något och det sjukaste av allt är att jag med min P-stav "Per-guSTAV" sluppit allt vad "sistas from red hill" s om vi säger på Jamaica men fick en släng av det i samma veva och det vet vi ju sedan tidigare att då har jag ju varit mer eller mindre självmordsbenägen för tusan:(
 
Ååååh i alla fall...det kändes så BRA och UNDERBART att fika med Catharina i dag igen:) Vi ska ta och fixa stan mm inom kort för den 23 februari åker hon ju med Lotten till Hawaii och vi behöver fixa en massa grejer till henne och jag hjälper henne ju såklart=) <3
 
Nu ska jag fortsätta kolla in nån av alla filmer jag tog hem igår och bara mysa med Jossen här....hade så gött mina vänner=)
 
 
 

HUVUDBRY DE LA WORK!

   2013-01-24 - 18:33:00
Idag har jag varit på världens mysigaste arbetsplats på besök inför en ev. kommande anställning. Det kan ju vara väldigt skönt att stanna på hemmaplan nu när Joey faktiskt är till åren, så jag får nog ta mitt förnuft till fånga och väta lite med allt annat=) Men det känns faktiskt så BRA just nu=) jag känner att jag ÄR INTE så värst motiverad till silversmidet just nu i viöket fall, gjorde ju klart en beställning igår och jag hoppas den kom fram i dag tilll kunden^^
Ny jobbet innebär bokföring och alltiallo, tillgång till fritt gym, samt fria behandlingar av olika slag som skulle göra mig väldigt gott=) Jag har dessutom pratat med LO om min framtidsidé då hon ju har 23 år i samma bransch så kommer vi i mars månad att sätta oss ner och gå igenom allting=)
 
Längtar till helgen då ett viktigt möte kommer äga rum och har även varit i kontakt med "någon" som tycker detta är oerhört intressant=)
PissFia PissFia PissFia!!! äääh ett kul uttryck jag har just nu bara=)
 
En liten liten rädd flicka har inte vågat kasta fram sina bevis hårt nog eftersom de icke existerar så utredningen de påbörjat inom organisationen (e dom snutar nu med eller?) Är tydligen nedlagd...men nääähäähäänääää....det har ju inte ens börjat! Enligt J själv så fanns ju inte bevis nog hos henne att vi trakasserat henne så ....VAR ÄR URSÄKTEN tex??? Fast nu har det gått så jävla långt att den hade varken godtagits eller räckt till ändå...detta är redan i full gång nu!
 
Joey mår bra faktiskt, Björn på Valla ringde idag igen och ville kolla läget och våra promenader går i princip utan ett enda litet hosteri trots kylan nu när jag lyckas muta i Joey hans mediciner på de tider jag satt upp=) HÄRLIGT!
Vi gick en lite längre promenad nu i kväll och nu har han ätit mat lillgubben=)
 
 
 
 

NEW BUSINESS IDÈA

   2013-01-23 - 20:58:00
Har precis knäckt den PERFEKTA business idén och kommer jobba vidare på den...=) Har INGET med silver att göra...däremot kultur, dans, musik, resor, sol , skratt och värme...samt underbara och annorlunda upplevelser=)

SÅ TRÖTT OCH SILVERGROTTAN

   2013-01-23 - 17:30:00
 
Idag gjorde jag så klart armbandet jag fått på beställning som var tvunget att dra med posten idag...SKÖNT!
Jag är så TRÖTT hela tiden:( Flippar ur för minsta motgång och är på dåligt humör nästan hela tiden:(
Joey är fortfarande ok i alla fall och det glädjer mig=)
 
Nu ligger jag i sängen igen och skulle behöva sova en stund...i morgon ska jag ju kolla ett jobb här i närheten...kontraster lixom, Norge å Östergötland, men det spelar ingen roll...just nu vill jag hålla mig på hemmaplan eftersom läget är som det är med Joey!!!
 
I morse hörde jag ordet Missing people i samband med nåt på nyheterna på tvn där jag låg med ryggen mot den...jag blev så jävla illamående att jag trodde jag skulle få gå upp och SPY!!! :( Stackars svenska folket som inte VET:( Men sanningen kommer .....!!!
Väntar fortfarande på Fialottas vackra trakasseribevis...jag har ju mitt på det torra med alla listorna här så VAR ÄR HENNES motbevis som hon så snyggt skulle fixa fram....antar att hon BANGAT eftersom hon VET ATT HON LJUGIT!!!

Men hon kommer inte komma undan med det...det har ju drabbat flera än mig och detta beteendet är inte acceptabelt!!!
 
Nu ska jag mosa i mig en semla om jag pallar å resa mig från sängen...fick ju världens underbaraste elektriska värmefilt i julklapp av syster å Pata...jag ÄLSKAR den=) är isdans på tv....ganska roande=)
 
 

MÖTE I "GUDS" NAMN

   2013-01-21 - 21:26:00
Inom närmsta veckan har jag å Lönna ett mycket viktigt möte inbokat...ska bli oerhört spännande/givande och intressant vilket kommer att leda vissa saker framåt och närmare upprättelse och sanningen=D
Vi får en braaaa bit att åka för detta, men what gotta be done gotta be done...såäre!
 
 
Tänker inte mycket på MPS just nu, jag har nog med mitt...har silverbeställningar som ska iväg senast onsdag, min älskade Joey att ha ett extra vakande öga på, och diverse "anställningsintervjuer" mm under veckan också.
Åh, vilket velande, men Joey går FÖRST...Norge kommer SEN!!! =D Känns som ett klockrent beslut!!!
 
Muppan...du kan sluta snoka nu...!!! TACK!!!
 
Så nu fortsätter vi:)
Väntar nu på mina bevislistor från Telia...en viss liten bebistjej borde utan tvivel ha fått fram BEVIS på att jag ska ha TRAKASSERAT HENNE....Ska bli så jäääävla spännande att få se de bevisen och få se minen nu när jag lämnar över mina bevis till polisen! En viss polis i Östergötland kommer dock inte få vara med då det möjligen kan handla om tjänstefel och jäv på den fronten så denne kommer ej att blandas in i ärendet!
 
Idag har jag varit hos Birgitta för första gången på månader typ...det var skönt å se henne igen och vi pratade mycket om Joey, och MPS-faktumet och konstaterade att det är sjukt att folk får bete sig hursom helst...MEN SOM JAG SÄGER....HAR MAN BEVIS FÖR SANNINGEN SÅ VINNER MAN!!!
 
Annars så har jag  å Joey tvättat idag, och jag har pratat med Marie i telefon en hel del=) ÄLSKAR MIN MARIE=) Jag hoppas hon kan komma hit och hälsa på mig och Josse snart nu när jag inte vill släpa iväg honom allt för långt hemifrån:(
 
Idag har vi i alla fall gått ut lite mer och längre och det har gått hur bra som helst. Joey var jättenyfiken och ville lukta på precis allting=D
 
Är på bättre humör...jätterädd för att min älskade vovves dagar är räknade...jag önskar och vill så gärna att han ska få uppleva våren och solen ännu en gång. Han som älskar att ligga på altantrappen hos mamma å pappa tex. och njuta i solen...<3
 
 
 
Så här fräsch har jag varit sista tiden...
           Men det blir BÄTTRE!!!
 
    Kolla snyggast hairstyle =) <3
Kommer inom kort att ta upp boxningen på Akilles NBK

HAN FALLER:(

   2013-01-20 - 00:14:39
Idag tappade Joey andan igen när vi var ute i -19grader. Märkte han började hosta sådär som sist och började springa mot honom. Han skrek och sprattlade då han ramlat omkull i snön, men jag drog upp honom direkt...:( I eftermiddag fick än lite semla och i kväll stekte jag köttfärs till honom. 
Han är inte helt ok...ser hur han faller samman framför mina ögon, utan att jag kan rädda honom ...

!

   2013-01-15 - 20:16:23

BLÅ ÄLGAR I SIKTE

   2013-01-14 - 22:24:15
I dag har jag sovit precis hela dagen---tagit så mycket Benzo att jag bara vaknat till emellanåt, kissat Joey och somnat om igen mellan varven. plötsligt ringde det på dörren i eftermiddag och när ja kikade i dörrögat såg jag 2 skolungar.....trodde jag, när jag kollade närmare såg jag det var 2 poliser så jag öppnade och de ville bara kolla hur jag mådde, om jag var ok...så åter igen har det alltså hänt. Någon har ringt hit dom för att kolla min status...den har varit riktigt jävlig  idag. Har nu i kväll i alla fall lyckats kontakta lite oerhört viktiga kontakter angående vissa grejer som jag inte kan skriva om i dagsläget. Allt kommer att komma den dag då allt uppdagas det LOVAR jag er...detta är SMUTSIGT!!!
 
Nä nu vill jag bara dra till Norge, men Joey vill jag nog inte ta med mig så jag vete fan hur jag ska göra...jag har ju ev. 2 olika jobb på g här med ju som verkar passa mig perfekt:)
Frågan är ju vilket som är smartast i dagsläget, Norge finns ju kvar trots allt...=)
 
Fick en nybeställning på ett armband idag med, så jag ska ta mig i kragen och få det gjort i veckan. Ska skaffa en sån liten butangasbrännare igen sålänge...så jag kan komma igång i alla fall. =D
 
Nu ska jag sova vidare...nattnatt
 

FLUMMIG Å GLADER SÅ MAN FÅR SPADER

   2013-01-12 - 20:36:00
Idag har jag varit sådära knäppflummig nästan hela dagen=) Haft kul, garvat en hel del....M e här å mongar sig med mig å Jossen och nyss då vi skulle på promenad å M inte var med så vägrade Jossen att gå med mig så M fick komma ut han med...stannade M så stannade Joey ....gick M ...jaaah då gick Joey som ni fattar själva <3
Vi har varit och handlat, och så har vi gjort varm smörgåstårta. Annars har vi tvättat å bara tagit det lugnt resten av denna lördag...I går kväll dök det upp en hel massa nytt INTRESSANT info om MPS, detta ledde till en ÄNNU INTRESSANTARE kontakt via telefon i morse...MY GOD säger jag bara!!!=D
 
 
M fick en ny hairstyle dagen till ära=)
 
När matte tog fram lådan med borsten i blev det lite missuppfattning:( Där i låg ju klotången med....ååååh:( Den ska vi ju inte använda förrän i MORGON;) 
*-Jag syns inte här va?*/Joey
 
Nä nu ska vi hångla lite....alla 3 <3
 
 

BLOGGSTATISTIK=)

   2013-01-11 - 16:14:00
Det är himla kul att få bolla in i mitt inlägg idag hur glädjande det är att se hur min läsarstatistik ökar lavinartat för nästan varje dag som går=)
 
 
 
Idag har vi alla här även fått oss ett gott skratt angående MPS...dom är så in i helvetet ROLIGA
 
Har sagt det, säger det IGEN ...som man bäddar får man ligga!
 
Nu till nåt viktigare=)
Naten blev ganska lugn, jag var vaen en del och gick ut och kissade med lillkorven då jag ändå var uppe, käkade lite febernedsättande och startade om värmefilten...de e grejer de!
 
Nu ligger liten på min morgonrock å sover på golvet här bredvid mig...blev väckt av att mobilen fick FRISPEL å började plinga som satan så jag undrade litevem som vaknat å gillade bilder eller nåt på FB som fick det att föra sånt oväsen. Visade sig att det var ju Marie som taggat mig å ett gäng andra i en bild å kommentarerna lyckades väcka å få liv i både mig å hennes bror=) *HAHAHA* Härliga kvinna!
Vi har varit på en hel hop korta promenader i snöyran idag och min feber verkar vara bättre idag känns det som så jag har diskat å grejat å "matat Bella" m massa dammråttor=)
 
Tack för att ni finns!

HAN KOLLAPSADE FRAMFÖR MINA ÖGON=(

   2013-01-10 - 22:06:00
I dag vaknade jag precis som natten varit....med smärta i varenda liten del av min kropp, ni vet sådär ont som man har vid en riiiiktig feber eller influensa. Fick en tid hos min läkare på jouren klockan 9 men höll knappt på att ta mig dit...så jävla YR som jag var...när jag kom dit så höll jag på att svimma och fick ligga inbullad i en stor filt på ett rum. Läkaren var 1 timme å 20 min sen dessutom å jag höll på å dö tusan...:S Visade sig i alla fall vara virus och att jag som på frågan om jag hade/haft feber och svarat nej hade 39 grader:S Fick oxå en kur igen för UVI lika bra ta allt på en gång lixom så kan vi vara friska och pigga sen ..kanske...
 
Jossen var hemma med M och då jag till slut stapplade hem och in från bilen så hämtade jag bara Joey och vi gick ut på baksidan och kissade och han var i skogen och luktade på buskarna lite...sen sprang han ca 50 meter tillbaka till mig och började sedan hosta jättemycket...:(
När  vi kommer på gården stannar han upp och hostar massor och så ser jag lixom i slowmotion hur benen viker sig under honom och han faller ner på marken och krampar och sprattlar med benen. Jag SLET upp honom nästan innan han slog i backen och skakade om honom lite...kollade så han åtminstone andades för han var ganska livlös i kroppen. Det gjorde han i alla fall så jag skyndade mig in med honom och kastade av mig kläderna på golvet och satt med min lilla kille i famnen en stund. Sedan fick jag i honom lite leverpastej då han blivit lite mer stabil så han fick i sig sina mediciner med. Och jag pratade sedan med Valla men Björn satt i möte och de skulle be honom ringa upp mig direkt. Han ringde bara 10 minuter senare och frågade vad det var som hände hos oss:( Berättade och han hörde ju Joey sura till då jag kollade om tandköttet var blekt på honom så vi konstaterade båda två att han ju verkade rätt ok just då i alla fall=) Björn skulle in och opa ett knä men skulle ringa tillbaka senare för att få en status på Joey. Han ringde vid 16-tiden och då hade Joey både varit ute på en jättekort promenad och satt i sig en stor portion med köttfärssås och spagetti:D Nu har han fått sin kvällsmedicin med och sover igen...M sa saker mitt i turbulensen som fick mig SKITLEDSEN...fattar inte hur man kan säga nåt sånt:( Han VET att JOEY ÄR MITT ALLT!!!
Nu hoppas i alla fall vi tillsammans med Björn att detta var "en gång -är ingen gång" och inte blir återkommande...dock vet jag att Joeys gudmor H´s mammas voffe Tottis fick samma problem på slutet!:(
I morgon är Björn på annat håll än på Valla, men om det händer något så ska jag ringa direkt så kommer de kalla in  honom för Joeys skull...känns så himla bra att dom i alla fall finns där!
 
Nu har Jossen i alla fall lekt, ätit lite mer, kvällskissat och strax ska jag stoppa om honom filten...och mig själv med för den delen...känner mig ganska skaplig ändå trots allt, tog en bibba piller då jag kom från sjukan som sänkte febern.
Jag kan inte leva utan min JOEY <3 ATT FOLK INTE SKA KUNNA FATTA DET?:(

 
 
Bevisen har förresten anlänt mot MPS...och mer och mer hopar sig...! Men just nu kan jag inte bry mig MINDRE!!!
 
LEV MIN ÄLSKADE LEV!!!
JAG ÄLSKAR DIG!
UTAN DIG ÄR JAG INGENTING!
 
 

INTERESTING=)

   2013-01-08 - 15:28:00
Med alla facit i handen ska det bli GRANDE DELUXE SUPER- spännande att se hur de ska ta sig ur detta minsann=D (Har ju nu mycket, mycket mer skinn på näsan än de någonsin kan ana)
Behöver nog inte säga nåt mera om den saken just nu, men eftersom jag vet att vissa småbrudar inte kan hålla sig borta från min blogg vilket dom i mina ögon borde innan de åker på en stor fet SMÄLL :D så kan jag ju inte låta bli att nämna detta....det är lixom FÖR kul=)
 
Livet ÄR KUL, förbannat trött, men roligt =)
I början av februari bär det väl av mot Norge då:) Å det verkar bli så att min kära Marie kommer att åka med och även jobba i samma butik som jag fått jobb=) MIIIN MARIEEEE ...FATTAR NI=D Min älskling mitt <3
 
Idag har jag varit hos tandläkaren och sådär, å så har jag dammsugit med "Bella" hon å "Rakel" e ju värsta polarna å "Svante" (hand dammsugaren) är inte sen att hänga på=)
Nu funderar jag på om man ska göra nå käk idag kanske:) Var ju några dagar sen minsann...Var inne hos "kungen" å snackade lite på smedjan och man blir alltid lika pepp av honom=)
Han hade lika mycket projekt på G som alltid=)
 
Nä nu vill jag IVÄG=) NUNUNUNUNUNUUUUU....=D
 
JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA, ÄR SÅ GLAD=) Vet ju att sanningen FINNS I VÅRA HÄNDER=D
 
 
Förresten....vilka ÄCKLIGA människor det finns därute......HAHAHAHAHAHAHA=)
 

LIGGER LÅGT, MEN SATSAR HÖGT!

   2013-01-03 - 23:01:42
Det har hänt en del grejer senaste tiden som det nu hålls en internutredning på...för allas inblandade så kommer jag inte att berätta någonting om detta i dagsläget. Jag väntar dock med SPÄNNING på att en viss liten tjej ska komma med ett BEVIS som inte ens existerar emmot mig på vissa punkter!!!
Jag har lämnat in beviset på motsatsen till vad denna lilla brud ska ha uppgett så nu är det hennes tur att motbevisa detta sägs det...och jag är INTE ETT DUGG OROLIG för detta....Jag har varit 100% ÄRLIG och det VET både hon och alla andra inblandade innerst inne!
 
Jag vet även en snubbe som hänger jäääävligt löst och snart inte har tak över sitt huvud....men somman bäddar får man ligga!!!
 
Detsamma gäller alla dessa inblandade personer....som egentligen skulle kunna vara vilka som helst, men som stått mig väldigt nära under en period...
 
...men vet ni vad...??? SANNINGEN SEGRAR ALLTID TILL SLUT OCH SÅ KOMMER SKE ÄVEN I DETTA FALL!
 
Själv kommer jag följa detta på håll, det är ganska roande att följa eländet och hur folk beter sig:D
jag har VIKTIGARE saker i mitt liv än att hålla på med någon slags fånig maktkamp som inte bottnar sig i någonting alls...förutom lögner och baktalande!
 
Jag kommer att åka till Norge...ska bestämma datum nu vilken dag som helst och sedan flyttar jag och Joey till Nesöya "till de norska kändisarnas ö" Får väl gå förbi Rybak å kolla om han vill gå med ut med Joey nån kväll;( Hähähä=)
 
Ska bli jättespännande och känns så jävla RÄTT just nu mitt i allt DRAMA  som pågår...jag VET att rättvisa kommer skipas så det är jag inte ett dugg orolig för så jag lämnar det här pissiga landet tillsammans med min älskade Josse på obestämd tid.
 
huset jag och Joey kommer att bo i är detta...och handen på bilden visar vilken del av huset som kommer vara vårat hem=)
 
Det känns så otroligt rätt just nu...!!!
RSS 2.0