GULA VÄSTAR

   2012-09-29 - 23:58:00
Idag har jag å GF å Jossen stått på Öppet hus på industrierna och samlat in de gula västar som besökare inte ville ta med sig hem efter besöket=)  Vi fick in 862 stycken västar=)
 
sen var jag å Josselosse hos mamma å pappa å syrran å P var där med. Vi kom nyss hem och Jossen e supertrött, men har i alla fall lyckats få i sig en skål med mat:D
 
 
 

I MORRN I MORRN

   2012-09-28 - 22:20:00
I dag har jag varit hos finaste A som fixat mitt hår...hon kom till Finspång bara för att göra det och hon tar ju fasen knappt inte ens betalt gumman:S Vi gick å köpte en tårta och present efteråt eftersom hon skulle på kalas, och sen drog jag å fipplade klart lite med några tryckerier inför morgondagen då jag å Glennman ska försöka få in massa gula västar, folk och kanske en å annan sponsor till Missing People Sweden -Östergötland=) 
 
Vi fick idag jackor sponsrade fort som attan och även tryck, ska tillbaka och få tryck på ryggen oxå nästa vecka. Vi kände att det var bra om vi "SYNS" i morgon ...=)
 
I onsdags var  vi på MPS-Sörmlands möte och hälsade på=) Nu kör vi tillsammans så mycket vi bara kan...så himla HÄRLIGT gäng de dära=) passar min smak PERFEKT=)
 
 
I natt var jag ute med en Joey som ville MOSA I SIG gräs....:S eller jaaah det var väl tidigt i morse då...!
 var lite ruggigt och regningt ute....så vi bäddade ner oss rejält då vi kom in igen=)
 
Kolla in denna superbusiga kille asså:D
 
Så där trött som sista bilden avslöjar att jag var ....jaaa de var jag faktiskt i går morse då jag skulle på rehabträning i över 3 timmar...:S BLÄÄÄ....!!! Skittråkigt var det dessutom!!! :(
 
Nääh nu ska jag nog läsa lite skvaller...(läsa förresten?:S)
 
By the way.....JAG HAR VARIT UTAN LYRICA HELT DENNA VECKA=D
Med andra ord är den nu väck för all framtid=) NO MORE....EVER!!!
 
 
najt najt=) wish us luck tomorrow=)

FYNDIGT VA?

   2012-09-23 - 21:40:10
i kväll har jag gjort ett litet fynd på Tradera för första gången på ett braaaa tag:) Dessa...
 
Nice som fågelbajs =)
 
Helgen har förflutit med film, matat kreaturen på Farmville, astro garden å puttinuttat mig=) regn å rusk men igår kväll fick jag hit mamma å pappa en sväng på lite lördagsmys=)
Å de VAR mysigt=)
vi på Vibbelabba å handlade...de hade "snoooorigt" vaxade äpplen:S (Nästan läbbigt med så snövitslika äpplen:S)
 
 
Ciao bellos n bellas

HISSFNISS

   2012-09-18 - 19:56:24
Har inte skrivit på flera dagar...."sorry" :(
I dag har jag helt hoppat över att ta Ritalin och faaaaan så mycket MINDRE RASTLÖS jag varit idag=)
Hoppas det inte bara är en tillfällighet nu utan faktum!!!
 
Det har inte gått i många knop idag, men vi har i alla fall bullat på matte regnställ å gett oss ut på långpromenad ...i regnet??? När vi kommer ner och ska ut genom porten så SKINER SÅKLART SOLEN men det regnar fortfarande...:S Men regnet de slutade så jag blev ju helt svettig istället under promenaden:(
Nu i kväll har jag å mamma varit å handlat litegrann...Josselosse å jag gjorde en småcharmig upptäckt idag....*HEHEHEH* För några veckor sen undrade jag lite vad faaaan de var som luktade så sjuuukt skumt...:S Hittade INGENTING, och kan ju säga att IDAG när jag lyfte på Joey´s underlägg till skålarna så låg en STOOR BLAFFA gammal torkad, rutten hundmat därunder:S DET VAR INGE MUMMA KAN VI BÅDA INTYGA :S
 
När vi kom hem så susade 2 unga, snyggingar förbi i "takliften" då de har satt mer plåt precis ovanför min balkong idag...jag hade fönstren öppna på balkongen och det kändes rätt så kul när de kom nedåkandes i sin lilla blå korg å man bara -aaaah, TJAH!=) E de NU man ska ha GEVALIA? dom ba aaah just de;)

 
 
RUUULIIIIIGT!!!
 
Puss på era stjärtar!!!
 

**UPDATE**

   2012-09-14 - 21:00:00
varför måste det vara såhär?
VARFÖR är jag darrig som ett jävla asplöv i höst-storm?
VARFÖR har jag ingen kontroll över torktumlaren som virvlar fortare och fortare inuti mitt bröst ju längre dagen går?
VARFÖR I HELVETE GÅR DET INTE ATT BESKRIVA KÄNSLAN SÅ ATT NÅGON FÖRSTÅR HUR DEN KÄNNS?
VARFÖR känns det som jag FLYR från någonting som jagar mig konstant och flåsar mig i nacken och drar mig i håret hela tiden, och VARFÖR känns det som om detta någonting kommer ifatt mig mer och mer? känns som om det kommer fälla mig, raklång ner i leran...sparka på mig, stampa på mig så jag inte kan andas...VARFÖR har jag den där PANIK-KÄNSLAN inuti mig hela tiden? no matter what i do? Jag fixar, rensar vattenlås, dammsuger, klipper vovve, går långpromenad, dricker te med grannar, pratar med människor jag älskar, bloggar, spelar dataspel, kramar vovve, försöker lyssna på musik och sysselsätta mig....MEN INGENTING HJÄLPER ....Jag tar nu både xanor och Theralen för att slippa panik-ångest känslorna....men ju längre dagen dår ju värre och starkare blir det bara:(

När tar det stopp? VARFÖR är det så här nu? Kommer det ta stopp alls? Kommer jag få en hjärtinfarkt och dö?
Kramperna i bröstet som väcker mig tidiga morgnar verkar vara symptom på stress...som ett gallstensanfall men som varar mycket kortare! Tappar andan, kan inte resa sig, inte ta sig ut till de kramplösande medicinerna:( Jag vill inte vara ensam här...jag vill kanske bli inlagd ändå...några dagar...stabilisera mig...ha folk omkring mig bara några dagar!!!?! Men VEM skulle ta hand om mitt allt min Joey???? Måste ringa psykjouren igen....gör det varje hävla dag sista tiden...funderar på om jag ska försöka få tag i "real drugs" AMFETAMIN? Aldrig provat....men börjar bli desperat:( HJÄLPER DE SÅ MÅSTE DET JU VARA VÄRT DET????!!!:(

HELVETEEEE!!!

VÄNNER ÄR SOM EKTRÄD..DE STÅR KVAR HUR MYCKET DET ÄN BLÅSER!

   2012-09-14 - 14:39:00
Har inte skrivit på några dagar...försöker jobba mycket med mig själv för att jag ska må bättre, det går upp och ner. Igår öppnade jag till slut den flaskan med Theralen-droppar som jag "bara haft" oöppnad och som gick ut år 2009.

Trodde ALDRIG att jag skulle öppna skiten....men insåg att om jag tar ytterst lite lite lite och inte lika mycket som jag tex. gjorde första gången jag prövade det för en massa år sen och sedan sov konstant i nästan 3 dygn så kanske det kunde ha en lugnande effekt på mig istället. Så jag kontaktade psykakuten och de sa -ta 0,25ml...no way sa jag ....och tog ca 0,10ml vilket är typ en droppe eller så....och ja jag blev faktiskt lugnare inombords än jag varit på länge=) UTAN ATT HÅLLA PÅ Å DÖ PÅ KUPPEN DESSUTOM=) Hade ju tagit xanor också i lite hög dos i går och visst jag mådde bättre, men sen somnade jag fram på sena eftermiddagen och vaknade 20.30 då Joey ville ha mat och kissa och mamma ringde. Jag trodde det var mitt i natten...HAHAHA....sen sov vi igen och med en snabb uträkning så sov Joey och jag ca. 13-14 timmar i natt ungefär. I dag ÄR jag piggare än på hela veckan som gått, känns bra...men har oro inom mig som vanligt.
Har tagit 1 etta xanor och sedan det vanliga i dag bara + lika lite Theralen droppar...nej lite mindre än igår tillåmed=) Sen gick jag å josse på långpromenad för att skingra känslor och tankar. Pratade med älskade MJ i telefon hela vändan och det kändes så skönt att höra henne glad och uppåt idag!
 
Hon har en tuff tid framför sig, men hon VET och får inte glömma att jag och Joey finns här för henne dygnet runt....så är det ju! OJ! Vad länge vi har varit vänner egentligen...hon har alltid funnits även om vi inte alltid haft massa kontakt med varandra...det är äkta vänskap det!
 
I går var Josse hos Dr. Björn på Valla eftersom han hostat ganska mycket några veckor och matte varit rädd att det till slut börjat lida mot sitt slut eftersom detta är ett typiskt tecken på hjärtsvikt som de bett mig ha extra koll på. Det har tagit emot att boka tiden, har istället tagit en dag i taget...men så åkte vi in igår. På vägen in stannade vi 2 minuter i Skärblacka och kramade Idde...har inte sett honom på evigheter...men han var lika fin som alltid!
 
Hämtade syrran i Linköping som följde med till Valla. De skulle ta nya röntgenplåtar på Jossen  å syrran väntade i undersökningsrummet...å då jag ska få på mig förklädet i röntgenrummet mittemot så passar lillbus på att SMITA ....han smet ut i väntrummet där jag fick jaga honom runt en bänk med en stackars tant med tillhörande djur (hund? hann inte ens reflektera  över det;)) Fick tag i honom snabbt såklart och röntgen gick suuperbra och han var såååå duktig!
Björn kallade på mig och sa att jag var tvungen att komma och kolla röntgenplåtarna...han visade mig de bilder vi tog 2010 och sedan de nya bilderna. Sen sa han bara - jaaah vad ska man säga? Joey ÄR VERKLIGEN VÅRAT LILLA MIRAKEL HÄR PÅ VALLA!!! :D FATTA att hans bilder på hjärta/lungor såg BÄTTRE ut nu än för 2 år sedan!!! =D
Hans <3 ÄR STORT, men allt var finare och klarare. Ev. skymtades lite, lite vätska i lungorna, men inte mer än förra gången och nu ska vi höja "furixen" några dagar och ge 1st 2 ggr/dag istället för 0.25 tablett 1 gång/dag som jag började ge honom i och med hostan! gav han inget alls sista 2 dagarna för att se om det blev någon skillnad och det blev det inte direkt heller...=)
 
Nu ska vi se om hostan ger med sig, gör den det så ska jag åter igen minska på "Furix" och se vad som händer då=) han var även PERFEKT ren i öronen, men ville nästan smaka lite på Dr. Björn när han pillrade med hans tår som är lite onda ju! Jag kan öka dosen av Metacam lite vid behov för smärtan...men han är pigg glad, och i OFÖRSKÄMT, OTROLIGT BRA SKICK FÖR SIN ÅLDER OCH SINA SJUKDOMAR säger Björn!
Och jag är nu bara en LYCKLIG matte igen=)
 
(Åh vad jag längtar efter min jacka på bilden, fotot togs av Alex min frissa, hemma hos henne i Linköping i vintras)
 
I kväll ska jag packa morfar och mormors släpkärra med grejer till Himpan i morgon...nu ska det bli dags igen! Antagligen blir det sista svängen dit för detta år:( Hoppas jag drar in en hel del i morgon nu bara...för jag behöver det och är LESS på att ha allt skit överallt:P Jag å BST (boendestödet) rensade ur mer ur garderoberna häromdagen. Idag är hon dock sjuk ...gissa vem som smittat;)
 
Blev ju lätt förkyld av skördefesten hos Tjalle å Marie i helgen=) Det var kul som attan och jag kan åtminstone slå hål på myten att man inte tål nån alkohol som Gastric bypass opad.....WRONG!!! Jag drack nästan en hel flaska tequila rose(15%) och en flaska vin (6.5%) och var bara lite glad i hatten=) Syrran, P och jag sov i deras Volvo V40 kombi som vi tog dit kvällen till ära för att kunna använda den som "husbil" vid behov:P
Jag var förresten inte där in person...jag skickade dit Nicki Minaj i år istället=)
 
 
 
SNACKA OM HOTELL COM(BI)FORT=)

 
BARA LITE TRÖTT DAGEN EFTER OCH VAD GÖR VÄL DET NÄR FAVVOMÖSSAN E PÅ OCH MAN DESSUTOM UPPTÄCKER ATT ÖSTENSSONS I BORENSBERG HAR VÄRLDENS VACKRASTE KUNDVAGNAR=D
 
 
(FINNER INGA ORD LIXOM)...VILL BARA ÅKA DIT Å SNO ETT GÄNG....HA SOM TVÄTTKORG KANSKE:P


Nehepp, ska väl ta mig till Apoteket ja en snabbis, jag har även gjort rent vattenlåset under handfatet på toa, men nu får jag inte ihop de igen MOAHAHAHAHA=) Häääärliga blondiner FÅR leka hjälplösa ibland=) Jag lyckades i alla fall googla fram att de hette vattenlås:P
Sååå...i morrn himpan å på Söndag e det planerat att MS från "Blacka" å jag ska ut på Urban Exploring....jag har åkt förbi ett par hus en miljon gånger utan att ens fatta att de antagligen är heeelt övergivna sedan länge:S Å så ska jag ta honom till en annan plats jag redan besökt...ska bli kul med en aktiv helg och TÄNKER SE TILL att den blir en positiv sådan fanimej!
Puss på er nu alla <3-e gull!
 
 

NEJ INTE NU!!!!

   2012-09-11 - 20:20:33
Joey har hostat väldigt, väldigt mycket sista 1-2 veckorna! Jag vet så VÄL vad det kan innebära och jag vet exakt vilka tecken och signaler jag ska ha koll på om de uppkommer.... NU HAR DET BÖRJAT SKE FÖRÄNDRINGAR
:(
Jag har försökt att ta det lugnt och tänkt att han bara har lite extra hosta, men nu KAN JAG INTE blunda för det längre...Dragit på det länge och idag ringde jag Valla och pratade med Linda...precis som jag redan visste så pratade vi om att med tanke på Joeys trasiga hjärta så är det mycket troligt att hostningarna som är typiska för just detta nu börjat resultera i hjärtsvikt! På torsdag ska jag dit med min älskade Joey till Björn. Så han får lyssna på honom, känna, och se om han hör någonting. Detta kan betyda att jag KAN få mitt livs svåraste besked på torsdag, om jag har tur så KAN det ju röra sig om en släng av kennelhosta, men i Joeys fall så är det tveksamt!
 
Jag försöker, men KAN INTE förbereda mig på det värsta som faktiskt kommer att ske inom en inte allt för lång tid framåt även om beskedet på torsdag ändå kan vara ett tillfälligt glädjande besked:(
 
 
HUR FÖRBEREDER MAN SIG PÅ ATT MAN VET ATT MAN KOMMER ATT FÖRLORA SIN ALLRA BÄSTA VÄN?
 
 

DENNA ÄR FÖR DIG MITT HJÄRTA!
 

 
 

 
Har plötsligt insett att jag i princip slutat äta igen...åtminstone då jag är ensam...idag har det inte blivit nåt...så ja får väl förbereda mig på en viktdipp igen antar jag...men jag SKITER FULLSTÄNDIGT I VILKET JUST NU!
Inget smakar ett skit...:( Lever återigen mestadels på Benzo i för höga doser...å vad hjälper det i längden? INTE ETT SMACK! Det dövar ju knappt smärtan för stunden längre ens:(
 
 
 
 

BLIIPBLIIPBLIIP!

   2012-09-07 - 15:29:24
Sitter ...eller snarare ligger i sängen med datorn och har gett mig på mastodontprojektet att spara över allt i datorn på min nya externa disk, ska lämna in lapen å låta blåsa ur den totalt...och eftersom telia säker lagring inte lyckas spara allt förrän om typ 2 veckor för datan går så segt så gör jag en extra backup på disk med.
 
Boendestödet har varit här, vi snackade lite, planerade, och drog ut lite på sponsorjakt=) Det gick dock mindre bra...företaget i fråga går visst skapligt dåligt själva:( men men ....more to come!
Ska väl plocka lite här hemma tror jag...mår i alla fall lite bättre än jag gjort så det går förhoppningsvis åt rätt håll nu igen då! Finns dock en del störningsmoment som pressar mig oerhört mycket och som tydligen inte förstår varken mina signaler eller vad jag säger:( Ska på skördefest i morgon...tror jag...velar lite...pga. vissa omständigheter...men så länge folk kan låta mig vara så ...OK, annars kommer jag DRA därifrån!!! så e det!!!
 
Nä plikten kallar...tjah!

HELTRÖTT

   2012-09-05 - 21:42:07
 
 
 
 
Är verkligen helt slut nu!
Har varit på möte med vår ledningsgrupp för Missing People Sweden -Östergötland, det gick bratrots att oddsen varit lite emot mig senaste dagarna!
 
I dag har det varit aningen bättre än sista dagarna...inte mycket men dock en förbättring. I morgon vid 10 ska jag vara hos min psykkontakt i stan med...SKÖNT!
 
Min hjärna är så TOM nu...jag måste bara SOVA!
 
Vi hörs snart igen=)
 
Puss
 
 
 
 
 
Is really exhausted now!

Has been in a meeting with our management team for Missing People Sweden, Östergötland, it went bratrots that the odds were against me a little past few days!


Today has been slightly better than the last few days ... not much but still an improvement. Tomorrow at 10 I'll be with my psych contact in town with ... BEAUTIFULLY!


My brain is so EMPTY now ... I just have to SLEEP!


Talk to you again soon =)

Kiss
 
 

BREAKING DOWN INTO DUST!

   2012-09-04 - 12:26:04
Vaknade vid 08,00 idag för boendestödet skulle komma och få igång mig med att göra något på morgonen. Skulle tvätta kl 07.00...och för första gången i mitt liv missade jag tvätt-tiden för att jag sovit:( Hade tur och bokade om den till i kväll! Gick en promenad med boendestödet och Joey. Kom sedan hem och pratade med B på psyk. Facket ringde med och nu ska arbetsskade anmälan in till henne äntligen!
 
Började få lite fart och diskade och mormor och morfar kom förbi snabbt för att kolla om batteriet laddat på fårrden...det hade det och GISSA HUR LYCKLIG JAG VAR att kunna backa den ut ur garaget och in igen;) VILL INTE sälja min älskade cabriolet egentligen...MEN om någon visar intresse så kommer jag antagligen släppa den ändå! Jag ska ju inte ens bo kvar i landet framöver!
 
Gick in och fortsatte greja lite och gav Joey den sista burken mat som finns i vårt hem, han var jättehungrig!
Dessvärre finns inte en spänn att köpa mer hundmat så jag vet inte hur vi ska lösa detta nu!:(
När jag står i köket å är duktig (tyckte jag själv eftersom jag överhuvudtaget stod upp å skulle fixa med bottenventilen till mitt handfat i badrummet som vi plockat bort för att reklamera....) VAD HÄNDER.......Jooh...mobilhelvetet på bänken trilla ner i den Joeys jävla vattenskål så nu har jag ingen mobil.....DÄR & DÅ BRAST ALLTING!!! inte kunna ringa någon, inte kunna messa, inte kunna bli lugnad....OK JAG FÖLL DIT! LÄNGE SEN SIST...MEN....
 
 
 

Woke up at
08.00 today for housing assistance would come and get me to do something in the morning. Would wash at 7:00 ... and for the first time in my life I missed washing time because I slept: (Was lucky and booked it for tonight! Went for a walk with housing assistance and Joey. Then come home and talked to B on psych. Unions called with and now work injury report in to her at last!

Started to get some speed and did the dishes and Grandma and Grandpa came by briefly to see if the battery charged at fårrden ... it had it and GUESS HOW LUCKY I WAS to be able to back it out of the garage and back;) DO NOT sell my beloved convertible really ... BUT if someone shows interest, I will probably release it anyway! I will not even stay in the country to come!
Went in and continued tinkering a bit and gave Joey the last jar foods found in our home, he was really hungry!
Unfortunately there is not a tension to buy more dog food so I do not know how to solve this now: (
When I stand in the kitchen, on the good (I found myself because I even stood up on would fix the bottom valve to my sink in the bathroom as we picked away to complain ....) WHAT HAPPENS ....... Jooh. mobile .. hell on the bench falling through the Joeys fucking water bowl so now I have no mobile ..... WHERE & WHEN broke EVERYTHING! not able to call anyone, not to texting, not being able to be reassured .... OK I FELL THERE! LONG TIME SINCE LAST ... BUT ....
 
 
...
RESULTATET GÖR MIG FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV!!! JAG ÄR EN IDIOT...JAG FÖRTJÄNAR DET, MEN JAG ÄR ÄNDÅ EN IDIOT!!! Frida lägg av....du hade ju kommit så LÅNGT!!!
 
RESULTS MAKE ME SICK OF MYSELF! I AM AN IDIOT ... I DESERVE IT, BUT I'M STILL AN IDIOT! Frida Lay off .... you had come so FAR!
 
 
 
 
 
 

PINK PRINCESS IS BACK

   2012-09-02 - 00:02:50
Idag blev jag jätteförvånad då jag kom in på mion FB....min älskade vän där hade skrivit något så fint på min logg att jag började gråta!
 
Sandra Milda Johanis-skriver
Idag vill jag hylla denna fantastiska kvinna och vän, på bilden nedan. Hon är en av alla de som lever med en dold sjukdom varje dag, kämpar mot krafter som jag inte ens kan förstå, mot mediciner och dess biverkningar på ett sätt som är mer ...än beundransvärt. Jag har "känt" Frida Knutsson ganska länge nu, vi möttes när vi båda var väldigt långt ner. Men idag är vi på en annan plats, problematiken finns kvar, men i takt med att världen börjar förstå mer och mer så öppnas också nya dörrar. Jag vill bara säga att det är en ära att vara din vän Frida, och jag hejar massor på dig, du är bäst och din Joey såklart! ♥ ♥ ♥— med Frida Knutsson.

 
 
Har idag varit på Borensbergs marknad med Sis, P, morfar å mormor å så Joey såklart=) Jag som e lite tisch på peruker bara för att det är så himlarns skoj hittade två rätt coola=) köpte två armband å så lite änglar till min fina mammi=) samt en väska...men det var nog allt=)
 
Måste visa mina helkula peruker jag inte kunde motstå=)
 
 
 
 


 
 
För övrigt upptäckte jag igår att nåt skumt hänt med mitt hår:S På bara typ 3 dagar har det växt asmycket:S hur sjutton kan de komma sig:S?
 


 
 
Har mobila teamet från psykakuten i stan som ringt idag och i morgon kommer de ringa igen. Om jag då vill så kommer de även att komma hem till mig i morgon em.
Vi får se hur allt känns ...Jag tar det som en tillfällig svacka som kommer bli bättre...men just när det pågår och man är så rastlös att man inte vet VAR MAN SKA TA VÄGEN så känns det som att man bara vill kasta sig från en bro tillsammans med Joey för att slippa KÄNNA:(
 
En händelse i går gjorde mig väldigt stressad också...07.15 ringde det på dörren och jag fick faktiskt en smärre chock och blev väldigt besviken och ledsen då jag såg vem som stod utanför min dörr (dörröga).
 
Kändes som om personen lika gärna kunnat hugga en kniv i magen på mig...jag upplever oväntat besök som bara dyker upp som väldigt ångestladdat och det stressar mig mycket...och det är helt klart värre nu eftersom min utmattningsdepression påverkar mig som den gör!
 
Jag öppnade inte dörren...egentligen för att jag blev så JÄVLA BESVIKEN!!!
Personen VISSTE REDAN INNAN att jag inte klarar att folk bara kommer å ringer på dörren...å så gör denne det kl 7 på morgonen dessutom!
 
Fick panik och impulsen ville att jag skulle hoppa med Joey från balkongen...men sen tog jag ett bad...bad personen avlägsna sig via ett sms och sedan gick jag och Joey ut och mötte Maria! Vi hängde sedan ihop hela dagen det kändes jätteskönt!
Vi förstår varandra och ska tillsammans försöka få lite mer struktur på våra liv nu...
 
...Nu blev jag sugen på makaroner....pissjobbigt ju:( Ska nog dra på en thriller och mysa lite tills jag somnar...e lätt VÄCK....blir alldeles för mycket xanor i alla former just nu...men det hjälper knappt ändå! MEN DET KAN FANIMIG INTE VARA FÖR ALLTID....DET KAN BARA BLI BÄTTRE!
 
Å inom några år kommer jag ju att flytta till Brooklyn...=D
 
LOVE U ALL<3
 

 
 
 
RSS 2.0