FÄRDIGCABBAT!

   2013-07-29 - 19:06:29
Idag har jag sålt min älskade Cab=) Känns jättebra faktikt och som den hamnar hos helt RÄTT person=) En 19-årig kille som har BIG PLANS för min älskade bil=)
Insåg igår att vafan det värsta avskedet i mitt liv har redan varit...Jag har sagt farväl till min älskade Joey för 15 veckor sedan...vad är en bil att grina över? Den kommer ju bli lycklig nu =)
 
Lycka till nu min älskade Fårrd <3

Ska förresten ge Bobby villkorlig frigivning i natt tror jag=) Han ska få sova utanför arresten (han sover ju på öppen anstalt:P)
 
 

TUGGANDE!

   2013-07-25 - 22:13:22
Det är ett fasligt tuggande på den stora tuggringen som en viss liten kille har på golvet nedanför sängen:P *snasksnasksnasksnask*
 
I dag har jag varit och målat ett bord åt mamma och pappa för att få komma ut i solen lite å ha något att göra samtidigt. Svart blev det och nu är det en soffa kvar som jag ska ta en annan dag.
Skulle plockat blåbär med C. Men då det väl var dags för det så kom åskan och regnet så jag å Bobbsen myste till det på balkongen istället en stund. (haha han ser lite smågalen ut på bilden va?;))
 
I övrigt har det inte skett så mycket i dag heller, men i morgon ska jag till Kulla med la familia å bla. gratta P lite som fyllt år=)
 
By the way...det är heeelt galet vad min lillkille växer...han var ju yttepytte nyss och nu är han stora killen på över 6 kg:O
 
Var ska detta SLUTA?
På lördag ska jag nog till himpan för första gången i år å se om ja kan kränga av med lite kläder å annat=) (OBS, OM JAG OOOORKAAAAAR:P)
 
 

15 VECKOR, EN LÅNG TID

   2013-07-22 - 23:04:32
I dag är det hela 15 veckor sedan min Joey somnade ifrån mig...jag tänker på honom varje dag så fort jag vaknar...varje sekund!
 
I dag har syrran å P varit och hämtat fåglarna som varit här i ca. 3 veckor. Vi har oxå varit och firat mamma och pappas bröllopsdag med smörgåstårta och vaniljhjärtan=) *GOTT*
Bobby hade varit och fått ett litet snacks på Arken av mig innan det. han var som galen och vägrade ge sig om han inte fick detta...V
 
 
I går gjorde jag världens godaste laxwook, den smakade precis som den jag i princip levde på år 2000=)
 
 
Blir inte mycket skrivet mer idag känner jag ...men sov gott alla vänner <3 Nu ska jag å bobby fortsätta läsa tidningen "Härliga hund" tillsammans...:S
 
 

LITEN TILL VALLA!

   2013-07-16 - 19:41:31
Idag har Bobby varit på Vallas Djurklinik för att få sin spruta och kollas upp lite. Allt var bara bra och han låg på britsen och ville leka med veterinären som hette Johanna. Björn har semester så Johanna fick duga och det gjorde hon såklart. Var så kul att se sköterskans min då hon såg det var jag som kom med en ny liten vän =)
 
Överallt får jag kommentarer av folk om vilken söt liten vovve jag har och hur fluffig han är:P ganska fränt...folk säger han är udda, så tänkte inte jag innan, men han är tydligen udda...ALLA säger ju det som vi möter:)
 
 
I förrgår var det bröllop i Borggård....ett hemligt sådant, men jag hade ju såklart räknat ut det för väldigt länge sedan. Mamma var vigselförättare och det var rätt kul faktiskt...Lycka till nu moster å M=)
 
Har fått höra att mina kusiner ska åka till Kalifornien ...HAHAHAHAHAHAHA asså vi satte igång å skrattade ganska mycket....en av deras fd. vänner och jag. dels för att en av dom säger sig ha social fobi = KAN INTE EXISTERA om man trycker in sig i ett plan eller går på en konsert etc. Sen har dom typ aldrig varit utanför Sverige...GOOD LUCK småbrudar...saken är att dom har blivit otroligt märkvärdiga...det har vi tyvärr alla fått erfara här. Tydligen tog flera av deras vänner avstånd till dom med för en tid sedan pga. att de betedde sig lite som parasiter enligt vännernas ord...trist kan man tycka. å jag känner igen det....som den gången vi skulle göra julgodis...jag köpt kläder å saker till dom när vi varit på stan. gett dom mina kläder jag krympt ur, gett dom heminredning, möbler u name it....men inte ett smack får man tillbaka!!! NEVER!!!
 
Hmmm...var i alla fall tvungen att lyfta ämnet....eftersom jag å deras fd. vänner pratar rätt mycket med varandra så kändes ämnet aktuellt.
 
Nä nu till nåt mer betydelsefullt i mitt liv=) FARMVILLE=)
 

POISON?

   2013-07-10 - 19:00:43
I dag ringde läkaren från mage /tarm kliniken PLÖTSLIGT är alla mina lever och PK värden helt normala:O Så nu tror man att jag kan ha varit förgiftad av någonting mellan februari och nu:S ????? något skumt eller?
I dag har jag grejat en hel den här hemma, oh även hunnit med att somna två gånger till samma film "Interception" och varit hos mamma och pappa och fått en härlig, nnyttig lunch=) Gått en liten promenad med Bobby nu när det äntligen slutat regna så förbaskat och nu siter jag och poppar musik så det står det härliga till=)
Mika åkte till Kramfors idag och ska vara där några dagar, skönt för honm tror jag att få komma bort från pissiga Norrköping några dagar=) Fiolk säger att jag verkar må så bra och det gör jag faktiskt=) Har mer energi nu än på länge och ska bli härligt att få börja "jobba" igen v. 33. Bobby har bevisat att han klarar at var hemma nsam så vi ökar på tiden nmer och mer så at han ska klara 4 timmar i alla fall då jag börjar "jobba".Nä nu ska jag ta hand om min farm lite på Farmville tror jag och kanske göra ett tredje försök med filmen sen=)
 
Kram på Er <3
 
 
 
 
 

วันที่น่าเบื่อ

   2013-07-08 - 20:42:00
Bara för att jag är så förbannat uttråkad idag så skriver jag väl inlägget på Thai :) *MORR*
 
วันนี้เป็นสัปดาห์ที่ 13 ตั้งแต่โจอี้ผล็อยหลับไปจากฉัน มันรู้สึกหนักมากและฉันคิดถึงเขามากหมุนรอบตัวน้อยของฉันที่รัก: (
 
 
 
วันนี้ผมเพียงแค่ล้างแล้วฉันได้รับขี้เกียจและไม่ได้ทำอะไร นั่งและ longs ประเทศไทยหรือที่ใดก็ได้ในขณะนี้ ... !
ไม่สามารถลักพาตัวฉันและบ๊อบบี้ไม่กี่เดือน? ถอนหายใจ *

บ๊อบบี้-skrälletได้ปี๊ดเตียงบันทึกของเขามันก็ไม่ฉลาดของเขามากกว่าที่จะฉี่บนพรมแม้ Nah ตอนนี้ฉันจะดูว่าฉันสามารถดาวน์โหลดภาพยนตร์ใด ๆ เพื่อให้ฉันมีสิ่งที่ต้องทำก่อนที่จะถึงเวลาที่จะนอนหลับ
กอดและจูบหัวใจของฉัน
 
 

TRETTON

   2013-07-05 - 11:22:00
13 äckliga, outhärdliga och fruktansvärda veckor utan dig...såren kommer alltid att finnas där....men även glädjen över att ha fått äran att leva med ditt liv i mina händer.
ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID MIN JOEY// Matte
 
RSS 2.0