GANGSTER RÖJ=)

   2013-11-30 - 22:20:34
I går bad jag boendestödet när hon var här att hon skulle sparka på mig idag så jag fick städat på riktigt här hemma...och jag LYCKADES=)=)=) Bobby har hjälpt till och varit så himla duktig med allt...han blev helt färdig när vi var klara <3
 
Plockat upp granen har vi gjort med, den var klädd å klar, mycket praktiskt...men Bobby tyckte vi skulle plundra den på stört istället och ville slita av allt fluffigt på granen men jag å granen vann kampen till slut=)
 
Så nu vet han både hur skurmedel, mascara, REN toalett och damm smakar:) HÄHÄÄHÄH
 

jag har en hemlis....med Ordinary Childhood...men det förblir en hemlis...bara Maria min älskade fina Maria VET!!!
 
 
                         Måste snygga till grenarna lite va:)
 
Vår catwalk (eller dogwalk kanske) =)
 
Är man född prinsessa så är man, inget jag kan göra något åt:)
 
 

HERRE MIN HUND!

   2013-11-29 - 18:09:05
I morse när vi skulle gå in undrade jag var bobby plötsligt blev av. Stod i godan ro och väntade innan jag kom på HERREGUUUUUD den döda näbbmusen han rullade på i busken häromdagen:S Mycket riktigt ...mitt i buskfan sitter en svinnöjd hund med en svans hängande ut genom mungipan:( Å så iväg....shit asså vad jag fick KÄMPA för innan jag lyckades GRÄVA ut musen ur munnen på honom:S
 
Boendestödet var här i dag och nu blir det kanske ordning på torpet igen...kom i alla fall ihång så pass att jag storstädade badrummet efter hon gått och ska ge mig på köket lite nu tror jag ...eller om det blir något annat rum...!
 
I går var jag på julbord å vann en brödrost...har ju redan en ...;)
 
Slutat med Concertan igen lika snabbt som jag började med den igen...nu har man faktiskt även börjat fundera i Bipolärbanorna...det är ju egentligen klockrent! Så det slutar kanske med att jag står här med TRE diagnoser snart...mmmm..så går det när man inte gör den utredning som var utlovad utan inriktar sig på BARA ADHD....då ska folk lida några år till innan man kommer på vad mer som är fel!! IDIOTERNA på Neuropsyk kan ta sig i häcken! Läkaren är i alla fall bra=)
 
KOLLA BOBBY SOM STÄDAR HÄR
 
Nä nu ska jag ssätta fart!!
 
 

FLYTANDE MEDICIN!

   2013-11-28 - 15:36:00
Orkar inte med detta längre...snubblade in på systemet och tänkte att eftersom inga mediciner fungerar så får jag väl testa den sista utvägen...med risk att bli alkis på kuppen vilket jag ger fan i så handlade jag på mig både vin, cider å linoncello...Nu ligger jag i sängen, kollar på ett tv om en alkoholist så sällskap har jag i alla fall=) Börjar snurra lite i kolan redan!
 
 
VÄRLDEN FUCK YOU!!!

FAR ÅT HELVETE LIV!

   2013-11-28 - 11:47:00
Allt känns bara SKIT på riktigt hög nivå!!!
 

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?

   2013-11-27 - 15:44:00
Ingenting känns roligt:( Jobba känns jobbigt pga att jag har Bobby:( hoppas det funkar att ha honom med på jobbet å han inte äter upp stället:S
 
Skulle städa idag men nu börjar concertan sätta sig på lederna känner hur det blir värre och värre. Städningen  har kommit av sig efter att bara ha börjat damma lite i vardagsrummet och sen har jag satt upp årets mongoslingor på balkongen. Har boostat de på  täcket m såna som gnistrar i år med.
 
Snaggat Bobby lite med....
 
 
Fick mess av Mika...TACK FÖR DET DU :( 
Äh, allt suger kul ändå som det är! Bobby kom som ett skott när matte åter igen brakade...
(matte vad är det som är fel...varför gråter du nu igen?)
 
 
 
 

HUNDTUMULT

   2013-11-26 - 20:59:36
I dag har jag och Bobby varit med Pia och Lukas i skogen och som vanligt satte de världens fart då vi kom fram ur skogen igen på min baksida och de började åter igen busa som galningar;) Den ene är över, sen under, Lukas drar Bobby i svansen, kommer med munnen full av vitt fluff å ....äh dom har så ROLIGT tillsammans=) Känns bra. Sen har jag varit hos tandläkaren=) Det var med kul....en ny söt tandläkare var det dessutom. Alex hette han tror jag...det bästa är att jag ska dit igen=D WOOOOHHH:P
 
 
Läkaren ringde i morse om mina provsvar och tydligen har jag kalciumbrist fast jag tar kalcipos både morgon och kväll..så nu ska jag öka till 3 tabletter/dag istället och så får vi se...jaaa där ser man vad en gastric bypass operation förstör kroppen i slutänden asså, när bristerna börjar komma smygande trots att man proppar i sig vitaminer å allt man borde å lite därtill...Snart porradise...I går garvade jag så jag grinade...dom hade romantiskt tema å grabbarna skrev kärleksdikter, gjorde kärleksarmband å ja vet inte allt....ROANDE;) Så fort Samit öppnar käften så säger han ju nåt som låter så jävla stört....han är helt klart den som äger hela hotellet med sin "blondhet" :D
 
Vet inte om jag törs skriva detta...asså han ser ju sjukt bra ut, men är lite väl ung för mig kanske;) kul i alla fall att han representerar Linköping HAHAHAHA (skäms lite)
 
 
Fick veta att Cicci min stockholmspolare i smyg varit gravid...(hur fan klarar man det lixom) och i natt blev snittad och fick en liten pojke. Det är tydligen lite hemligt fortfarande...men GRATTIS säger jag och Bobby=)
 
Började plocka lite här idag och tänkte försöka ge mig på att storstäda i morgon...kastade mig på Concertan igen idag för att ge den ett försök och har varit lite piggare än sista tiden i alla fall...trots att min influensa sitter kvar som berget:S  Låter fortfarande som en kråka och är allmänt hängig....MEN tror ändå på att Concertan gjorde nåt med mig...har haft mer fokus idag faktiskt. jag har ju varit utan medicin för ADHDn en tid nu och kände att pga influensan väntar jag tills jag är bättre innan jag slår mig in på Concertan igen för sist fick jag ju ont överallt och det har jag ju haft med influensan med ...vill helt enkelt veta vad som är vad...smart va;)

MIMIMIMI MIIIII MIMIMMI SEXI MIIII...

   2013-11-25 - 21:47:49
 
 
Alltså ni bara MÅSTE kolla in det HÄR
 
Hoppas den blir syndlig för er annars är jag glad om ni hojtar till=) Jag har skrattat i två dagar åt detta klipp=) Å går omkring och nnynnar MIMIMIMMIMIIIII hela tiden...vaknade fan i natt å MMIMIMIMIIMIIade ;)
 
Annars då? Jo varit inne på jobbet och träffat det härliga gänget som välkomnade mig och även Bobby till dom=)
vi har en "grej" för uthyrning somm an måste lägga en depositionsavgift på 30.000 kr på för att få hyra. Det är vad självrisken är om något händer som kunden då måste kunna betala...det är ju inget skitjobb jag gått å skaffat mig direkt;)
Man får ju tillbaka det om "varan" kommer tillbaka helskinnad sedan=)
 
Ok ...jag kan avslöja vad just denna grej är för nåt=)
 
 
 
Nu är det snart Porradise...varit hos Catthis å myst lite...å mamma å pappa är på väg till Madeira...gött!
 
 
 
 

SPOJTANS GLAD....ELLER ?

   2013-11-24 - 17:17:00
Varför är jag inte GLAD? Jag har ett jobb, en hund, ett hem...en besvärlig förkylning, vänner, jaa allt man kan önska sig! Men....? I morrn ska jag till jobbet och hälsa på, det ger mig lite panik faktiskt...:S
 
Inte för att det är grannt å gå hemma, men men !
 
SUCK!
 
Å vem kan förklara detta märkliga fenomen?
 
FASA över nya skräckbilderna på djuret i min säng som nu säkert kommer spridas som en löpeld över Internet....GUL HUND VAR KISSFÖRGIFTAD! Matte åtalad!
 
 
Han ser ju inte så gul ut i verkligheten...bara på bilden:S

SNORIGT VÄRRE!

   2013-11-23 - 19:08:00
I dag har jag gått en promenad, handlat lite med mamma och sedan varit hos dom och ätit, fikat och legat på soffan några timmar=) Det var trevligt. Bus-Bobby gav järnet som vanligt=) (kanske var för han satte i sig spenat?:S)
 
Nu ska han och jag fira lördagkvällen med Pringler (hundra år sen jag åt det) och lite godis tror jag:)
På måndag ska jag till jobbet å hälsa på igen, fick mess alldeles nyss...frågan är ju hur jag ska göra med Jamaica....FAAAAN! Antingen åker jag ändå...och de får vänta på mig helt enkelt eller så sparar jag ihop å väntar ytterligare att åka en tid å tar ut semester....skitans oxå!
 
Kram

NY PÅ JOBBET!

   2013-11-22 - 19:21:00
Jahapp så har det åter hänt igen då...har över en natt halkat in på ett jobb! Ett SERIÖST jobb...stor kedja i hela Sverige, men litet på just denna plats. (vi blir 5 som jobbar där) blir ju kul med lite nya utmaningar=)
 
pendla har jag ju gjort förr så det är ju inga problem...skulle inte kunna tänka mig å bo i stan i alla afll...! FY!

Sååå jag lyckades klara av en anställningsintervju i princip utan röst och han var MÄKTA imponerad att jag ens var där sa han=)
Nu börjar febern komma igen känner jag, men termometern har jag lagt på något sjukt bra ställe förra vändan jag var dålig så jag hittar den inte:(
 
Stannade hos catthis å åt köttfärrsås med spagetti, och fikade efteråt och låg och höll på att somna på soffan hos henne. Åkte hem å vältrade mig i sängen ett varv innan jag å Bobby gick på en långpromenad famlandes i mörkret...:( BLÄ!
 
 
Kommer inte skriva här var jag ska jobba då jag vill hålla det till mina allra närmaste!
 
 

ORKESLÖS!

   2013-11-21 - 20:10:57
I dag har jag i alla fall  fått tvättat, men inte mycket mera. Jag är fortfarande hes som en gammal kråka och det börjar bli  JÄVLIGT påfrestande!
Dessutom ringde min handläggare på AF och sa att jag har en anställningsintervju i morgon 10.15...YEAY! Jag får göra som någon nämnde...lämna fram en bit strukturtapet och säga att det är mitt CV och att jag skrivit det med blindskrift;)
 
Ska se om jag kan sova nåt...Catharina ska med till stan i morrn. Hon ska till sjukan typ samma tid så det blev ju perfekt ju=) Bobby får följa med han också för sen ska vi stanna hos C och äta lunch och fika =)
Hur ska jag orka? Hoppas jag mår bättre i morgon=)
 

KRAX KRAX!

   2013-11-20 - 21:36:12
I dag har jag verkligen knappt kunnat prata på hela dagen...har varit i princip helt död dessutom men som tur var så drog Pia å Lukas med oss ut i skogen på morgonen en timme så Bobby fick stimulans i alla fall=)  Sen kunde jag med lite bättre samvete sova bort resten av dagen med lite uppvak för mer mediciner, hundkiss å så ....har varit hos cattis å druckit te i kväll ochhar hämtat ut Concerta igen...(SUCK) Var ju den första ADHD medicinenjag stod på....då gav den mig fruktansvärd ledvärk i nästan en vecka....tom. tålederna minns jag värkte. sedan följde ett år av huvudvärk varje dag utom 2 dagar tills jag bytte till Ritalin. Får se hur jag svarar på medicinen denna gång!
I morgon ska jag till Bettis på BE och prata lite. i övrigt är det en sån dag det ringt massa konstiga folk bara för man inte KAN prata:S Nu väntan på Porradise Hotel ....måste nog ta mer värktabletter för lederna i fingrarna gör "reumaont" med och det biter inte riktigt mega-alvedonerna på trots allt:( Celebra får det bli!
 
 
Good nite sweets <3
 
 

Å SÅ SJUK IGEN!

   2013-11-19 - 20:50:10
Jädrans pappa...han smittade ner mig i helgen då jag var och julpysslade hos dom:S *morr* Har ju knappt blivit frisk från förra omgången ju:(
 
 
Köpte en julkalender till Bobby igår, han försökte med ALLT...han ville öppna den bums, men matte sa nej!
 
Inte ens att klä ut sig i tomteskägg hjälpte;)
 
 
HOHOHO
 
Nu väntan på att "porradise hotel" ska börja...dom e ju helpsycho hela bunten...Olinda som var med för hundra år sedan (Borggren) numera castielle är cool, hon skäms lite för sitt deltagande....vafan hon ägde ju hela skiten det året:)
Vi brukar snacka på fb en del...det är en brud med humor kan ja lova=)
 
 
PÖSS

TÅRAR SOM BARA KOMMER!

   2013-11-15 - 20:52:00
Vet inte hur många timmar jag har gråtit idag!?
i går fick jag veta att jag inte får gå kvar på RESA-projektet vilket innebär arbetsrehabiliteringen jag går på ...pga att det inte finns pengar kvar hos AF. (Lögn då de fick nya pengar till detta i oktober enligt högre nivå)
mitt rehabår hos försäkringskassan tar slut 28 november vilket innebär att eftersom jag fortfarande inte kommit dit målet var av nån underlig anledning för jag har varit redo för det...så minskar min ersättning ytterligare. samtidigt är min sjukförsäkring på FOLKSAM slut och min inkomst minskar ännu mera.
 
Fick veta i dag det jag känt på mig....Läkemedelsverket har slutat ge licens för Metamina och hänvisar till medicinen ELVANSE, den är givetvis INTE förmånsberättigad så den skulle kosta mig minst 1000kr i månaden att kunna använda.
Så nu sitter jag åter här igen....planen blev att börja på Ritalin igen trots att den gör mig sjukt rastlös...men vilka val finns....Concertan gav mig sån ledvärk att jag inte kom ur sängen på nästan en hel vecka och sen vidare huvudvärk ett år. Stratteran ger inte så bra effekt...Metaminan skulle vara perfekt sa min läkare. han var skitarg då han ringde i dag och meddelade om Läkemedelsverkets skitbeslut!
 
Så nu tog jag Ritalin eftersom jag har det hemma...blev darrig å rastlös såklart...det vet jag ju redan...!!!
Slutade med att jag rökte på och slutade i alla fall gråta å sökte 2 jobb och diskade i rena ilskan istället.
 
Droger är inte min grej, men det fanns sedan länge en liten joint på min balkong....hade inte mycket hopp om att den skulle ge ett skit...legat länge! men den gjorde mig lugnare ett tag i alla fall...det behövdes inte så mycket!
 
Å så väntan på magnetröntgen...sökandet efter tumörer...ev. metastaser...u name it!!!?!
Och på det denna jävla HÅGLÖSHET som redan sitter som ett skruvstäd omkring mig och inte får mig att vilja göra ett skit. Ett under att Lina och Jack fick mig ut i dag ens...hundarna lekte på eftermiddagen medan jag stod som en zombie...har inte ätit idag.....så nu börjar allt igen...undrar om Läkemedelsverkets mål var att få människor att må ännu sämre???
 
Räkna inte med att du får ett gips i Sverige om du bryter ett ben....då får du betala det själv, har du inte råd...nä synd för dig!!!
 
 
 
 Just nu  vill jag inte leva...

TAR DET ALDRIG SLUT?

   2013-11-15 - 14:43:00
Nu kan det inte bli värre....!!!
Nu plockar dom bort ännu mer....ROBBA HELA MITT JÄVLA FITTLIV DÅ FÖR FAN, NI ÄR SNART DÄR!!!
 
 
 

SLUTA RÖVKNULLA MIG!!!

   2013-11-14 - 19:07:00
 
 
Fråga inte ens för då blir jag hysterisk igen....!!!

SAKNAD!

   2013-11-13 - 16:18:00
I dag känns dagen enbart såhär...
 
Jag vet inte vad jag ska skriva...har orkat mig ut på en promenad med Bobbsen och så orkade jag faktiskt till en affär en snabbis...sen fort hem till sängen igen:(
Snart är det mörkt ute igen....vill ha tid till magnetröntgen NU!
Känner mig ensam ...tyvärr förstår inte en del människor att livet ibland har rejälv motgångar ...som man inte orsakar själv! Ibland känns det bara som om allting tar ett uppehåll...allt är GRÅTT, jag vill bara sova bort dagarna, orkar inte ha kontakt med folk alls...men känner mig så jävla ensam:(
 
Äh skiter helt enkelt i att skriva nåt mer....
 
 
Sprang på en skitbra blogg som beskriver mycket bra om hur det är att vara en av oss med ADHD....HÄR
 

GIVE ME A CRAB =)

   2013-11-12 - 23:29:00
I dag har det inte hänt så mycket. Jag och Bobby var med Pia och Lukas i skogen i spöregnet så det blev att duscha vovve då vi kom hem igen...till båda jyckarnas lycka så finns det ju pölar stora som bassänger i skogen somman kan simma, plaska och leka tillsammans i:S
 
Nu kom buset upp i sängen så nu blev det att ta till pekfingervalsen igen för så fort jag slutar klia på honom så buffar han på mig väldigt bestämt! Dags att kamma honom i morgon igen känner jag...
 
Fick veta idag att jag ska på magnetröntgen...värdena ser inte bra ut! Säkert metastaser å så e de bara cellgift å sen döden...OOOH FINALLY:P
 
Nä jag har inte tid med sådant nu...jag lever ju livet...pysslar mest om mig själv och Bobby, mycket mera orkar jag inte just nu.
 
Nu har vi ju börjat ta trapporna när vi ska upp till oss hela tiden...och det tog bara 2 gånger så vägrade Bobby åka hiss när vi väl skulle åka hissen upp en gång...tänkte jag ja...han var mycket bestämd att vi skulle ta trapporna...=) så blev det!
 
Tycker bara jag sover, går promenader och bloggar just nu...:S
Kollar en del på 4FAKTA med iofs eftersom tvn oftast står på den kanalen ...så nu kan jag snart flytande danska...eftersom dom kör massa danska sjukvårdsprogram heeeela heeela tiden! ;)
 
Tänkte ta lite glögg å hittade glöggmuggarna i förrådet....tappa en skål till setet i betonggolvet...men men då fick jag ju en sak mindre å bära på:P Blev lite apelsin/choklad-glögg.
 
Jag å Maria på Arken funderar funderar starkt på att skaffa varsitt husdjur till=) Hon ser till att beställa hem två rackare, en var. Det ska bli spännande ...undrar om den behöver kläder nu i vinter;) ?
 
Min ska nog heta Curtis <3
 
 
Har suttit och snackat med min sedan många år väldigt goda vän "OC"
Han gör både bra musik och är en trevlig prick...precis som en mörk man "ska" vara har 5 barn med 4 olika kvinnor;) HAHAHA jag säger då det...men han är den han är och det FÅR han vara!
 
 
vi har snackat om ifall han ska komma med familjen och hälsa på nåt, dom bor ju i Tyskland så det är inte alls långt. Precis som Papa Linley som även han bor där och som var här med sin dåvarande tjej för några år sen=)
 
nej nu ska jag allt sova ...IGEN herregud säger jag bara! Å så blev jag sugen på glögg igen. Om ni inte testat SIA´s äppelcider sorbét så MÅSTE ni göra det...galet god och fräsch!
 
 
God natt folks=)
 
 
 

TRÄNING OCH TRAPPOR!

   2013-11-11 - 22:34:00
Insåg idag att det ska öppna ett nytt gym/fitnesscenter mitt i centrum. Ska se vad de kan erbjuda då de drar igång...annars har jag hittat detta som jag inte ens visste fanns...det är tydligen en filial till Aktiv men skitsamma....då kan jag ju träna kl 5 på morgonen om jag vill=) http://www.metrogym.se
 
Just nu står en vovve å knaprar torrfoder i sovrummet?:S Okej? Vi har varit hos Catharina och medan vi kollade på tv tröttnade Bobby några gånger och goick och hämtade både vante och nyckelring ur mattes väska=) Dutti ponke=)
Har inte bestämt mig om jag ska ta en gratis resa till Thailand/ Koh samui eller om jag ska ta jamaica nu i vinter. Har i alla fall fixat 3 veckor med hundvakt=) lillputte får bo hos Catharina såklart=) (visste väl det)
 
Nu är bara frågan om jag jobbar då ....men det är ju inga problem omman redan bokat resan innan ....har det aldrig varit förr...men trist åka från nya jobbet så snart kanske:S Men det får vi se=)
 
Pratat med dietisten idag som ska ta upp med kirurgerna om Reoperation på fredag. Får se, det är bara att hålla tummarna=I
 
Jag å bobby ska leka med Jack någon dag (Statoil-Linas valp) hon hörde av sig i dag på FB, men jag har ju min mobil på lagning och har en mindre flashad just nu så jag missade det helt...fan vad synd:(
 
Nu ska vi försöka sova=) I morrn ska vi ta en lååång promenad....och jag har börjat ta trapporna upp till våning 6 istället för att åka hiss....vafan åker jag hiss för????
 
VÅGA VÄGRA HISS!!!
 

VEM PINKAR PÅ OSS EGENTLIGEN?

   2013-11-09 - 17:11:28
 
Det bli mest denna ljuvliga bild idag eftersom vädret är hmmm, vad kan det kallas tro? RIKLIG NEDERBÖRD OCH BÄCKMÖRKER! känns som den livar upp lite faaktiskt=)
 
Bjöd hit mamma och pappa på tvårätters och nu har de just åkt hem så vi har kissat i spöregnet och nu lagt oss i sängen med datorn å blöta pälsar=)
Ska kika runt lite...ligger mest och längtar hem till Jamaica och till Thailand jag! Vad är den här skiten mot ett härligt tropiskt monsunregn:S
 
 
Längtar efter att få sitta i de ljumma nätterna och snacka med människorna och lyssna till vibezen till morgonen gryr och man åter hör hushållerskorna sitt gnuggande av tvätten för hand:)
 
LÄR DIG LITE VÄLDIGT ENKEL PATOIS HÄR!
 
 
 

BUSIG HELG!

   2013-11-08 - 21:40:00
 
 
Nu ska vi ta helg jag å Bobby.
Jag har gjort en balja käk och det blev så MYCKET att mamma å pappa kommer å äter i morn.
Jag har gelélackat mina naglar....mycket bättre så slipper man torktider å kladdande...härdar i UV-ljuset bara=)
Suttit och snackat skit med Olinda en stund (även känd som Olinda Borggren som var med i Paradise Hotel en gång i världen;)) Hon är lika sjuk i huvudet som jag =) Vi gillar det!
 
Nu är det bedtime...ska tvättta i morgon bitti såklart=)
 
Bokade förresten flyg till Jamaica i går (prelbokning) 24 mars-14 april. Men jag funderar på om jag ska ta erbjudandet att åka till Thailand helt gratis istället FÖRST! Vad hade DU gjort?
 
Love

NÄR TRÖTTHETEN ÄR FÖRLAMANDE Å LUSSEKUKARNA TREVAR I SKALLEN!

   2013-11-07 - 21:01:00
Jag är så TRÖTT...KONSTANT!
Visst jag har slutat med Stratteran i väntan på att licensen till Läkemedelsverket blir klar, och jag kan börja med Metaminan. Kan mycket väl vara det som gör mig så apatiskt trött just nu sa de på apoteket!
Varit hos Catharina å druckit smarrig glögg, pepparkakor, lussebullar å mozartkulor...vi börjar tidigt i år vi=)
undrar förresten om man ska baka några (känsliga varnas) "lussekukar" i år :)
 
 
 
 
Sover en hel natt, vaknar på morgonen, kissar hund, somnar om till fram på förmiddagen, går upp, tar ett bad...ev. ut om Pia hör av sig och vill ut i skogen. Annars kryper jag helst ner i snarklådan igen. Orkar inte göra ett skit här hemma...ett tag var jag ju på G som sjutton...men nu har det verkligen hänt något åt andra hållet:(
 
Borde gå igenom förrådet nån dag å kolla va idioterna rövat åt sig, men hur ska jag ORKA?
 
GE MIG MIN MEDICIN NUUU, jag vill se om det fungerar!!!
 
 
INFO:

Metamina utgör en medicinering mot ADHD som används undantagsvis och endast på licens. En uppdaterad version av information om ADHD Medicinen Metamina hittar du hos ADHD och ADD Metamina med en hel del frågor och svar ställda i diskussionen om att behandla med ADHD med dex-amfetamin.

1. Centralstimulerande Medel
Metamina

2. Sammansättning
Verksamt ämne: Dexamfetaminsulfat 5mg.
Hjälpämnen: Potatisstärkelse, laktos, mikrokristallin cellulosa, gelatin, talk och magnesiumstearat

3. Läkemedelsform
Tabletter, vita plana runda tabletter med 6 mm diameter. Tabletterna är instansade på ena sidan med koden R130.

4. Kliniska uppgifter
4.1 Terapeutiska indikationer
Metamina är ett licenspreparat. Utskrivande läkare måste i varje enskilt fall ha ett godkännande från läkemedelsverket. På vissa kliniker finns sk kliniklicenser, vilket tillåter behandlande läkare att föreskriva läkemedlet utan föregående licensansökan.
Dexamfetamin är ett centralnervöst stimulerande läkemedel, vars huvudindikationer är behandling av narkolepsi och allvarliga former av hyperaktivitets-, impulsivitetskontroll- och koncentrationsstörning (AD/HD), där andra åtgärder ej är tillräckliga.

 

Biverkningar
Vanliga:
Allmänna: Initialt övergående buksmärtor och huvudvärk.
Gastrointestinala: Nedsatt aptit, viktminskning, muntorrhet
CNS: Dysfori, eufori, trötthet, sömnproblem.
Mindre vanliga:
Allmänna: Marginellt minskad längdtillväxt.
CNS: Exacerbationer av tics vid ticssyndrom som t ex Tourettes syndrom.
Sällsynta:
Gastrointestinala: Dålig smak i munnen, illamående, diarré och förstoppning.
CNS: Agitation (ffa vid hjärnskadebakgrund), aggressivitet, ökad rastlöshet, yrsel, förvirring, psykotiska symptom, affektiva symptom, förvärrade sterotypier (ffa vid autism eller autistiska drag).

 
GOD NATT!

INBROTT!

   2013-11-06 - 16:27:00
 
 
Era jävla COCKSUCKERS, ge er på nån annans förråd nästa gång ni ska ut å röva. Annars kommer jag med GLÄDJE sitta vakt själv å slita era fula jävla nyllen ur skallen på er!!!
 
 
 

Jaha...dagen i övrigt? Jotack!
Licensen för Metaminan kom äntligen så jag har lämnat den till apoteket.
Varit i skogen med Bobby, Pia och Lukas och sen blev det dusch med pälsinpackning (japp det finns)
Och sedan pälsvård grande! halva buset försvann på kuppen men det gör inte så mycket för om några veckor är han ju likadan igen. Har prövat i alla fall några av Joeys täcken och de passar faktiskt...det var väl det enda bra med inbrottet...de hittade hundkläderna åt mig TACK för fan!
 
 
 

KORV I HUVET!

   2013-11-05 - 21:02:00
I dag var jag på studiebesök på en väldigt stor arbetsplats där jag garanterat komer kunna få jobb och som dessutom är ok betalt och verkar skitskoj och varierande. MEN Fick idag även veta att jag är aktuell för en halvtid här i Finspång. Det innebär att jag slipper pendling, fixa daglig hundrastning/alt. dagmatte. så beroende på lönen osv så får vi helt enkelt se...fan vad det börjar rulla på nu plötsligt. Stället jag var på idag kommer dessutom att anställa 40 personer till i februari på heltid och är man praktikant blir man i regel kvar om man själv vill...så jag funderar nu...det är mångsidigt och man får göra det man känner mest för och passar bäst in på=)
 
Annars är jag smått irriterad. Lämnade in min mobil idag då batteriet ju är cepe. Tänkte att jag använder den andra smartphonen jag fick då jag köpte denna (på köpet) men skiten funkar verkligen inte när man väl ska använda den....den känner inte av nåt simkort så nu har jag lånat pappas stenålderslur och jag kommer VÄGRA andra aktiviteter med den än att svara i telefon och möjligen svara på nåt enstaka mess. Kommer lämna in den andra skiten med när ja kommer till stan nästa vända.
Har varit och lekt kurragömma med Bobby hos mommo. Moffa jobbade så vi passade på att gnaga på hans träsko och gömma en gummianka i den innan vi gick:D
 
 
 
Låter dagen få avslutas med lite härligt varma klipp från Chris Martin som är en av de jag lyssnar mycket på just nu...håll till godo=)
 
(ps. han är ju så in i H*****E snygg, alla vet ju att ja e en "niggahlova")
 
MAMA
PAPER LOVING
CHILL SPOT
 
 
 
 
 
 
 
 
Matisiahu är inte lika mörk och hot, men har också en riktig HIT i min "brain" just nu,
och jag är ju inte sen att dela med mig. Karln har ju dessutom klippt sig sista tiden  =)
SUNSHINE
 
 
 
Nuff respect fe ya all!
 

HJUL LAGER

   2013-11-04 - 21:49:52
Förra helgen när syrrans man Pata satte sig i min bil, lagom bakis å på väg till svärmor för att äta mat så sa han direkt -du måste kolla ett hjullager på bilen, antagligen vänster fram...Fick en tid idag och jäsikens ...han jobbar på "bilprovningen"( eller vad det kan tänkas heta där nuförtiden...) Dom hade satt upp en timme på mig på verkstaden och jag och Bobby gick till Djurmagasinet under tiden. TB ringde nästan direkt och sa att det var som vi Pata sagt och att jag inte ens kunde få åka hem med bilen för det var riktigt illa. Det skulle nu ta någon extra timme att få bilen fixad. Då gick vi till Arken Zoo också, när man har liten vovve med sig blir man ju lite begränsad var man kan ta vägen:S
 
Sen gick vi en promenad och sedan gick vi till TB och satte oss och väntade hos dom. Då fick jag veta att de behövde en del som de hade hittat på ett annat ställe nu så dom var på väg att hämta den och det skulle ta liiite längre tid. Efter 3.5 timme var bilen i alla fall klar=) (tur man valt en bil med 7 års nybilsgaranti:P)
 
Åkte sedan förbi djuraffären i Eneby å köpte kex till Bobby (megakex) och så åkte vi hem. Sov en timma och skjutsade sedan Helene (grannen) till hennes bil som oxå var på verkstad fast här i Finspång.
 
Det märkliga är att min hund knappt visat livstecken sedan vi kom hem efter dagens påfrestande äventyr...han lever ja, det gör han faktiskt...men han har varit helt slut! Aldrig upplevt det med honom förut.
 
Nu har vi i alla fall nattat oss, i morgon ska jag på besök på en ev. blivande arbetsplats, även det i stan...men då får lillvovven vara hemma=)
 
Ni bara MÅSTE klicka HÄR så får ni se ett hunderbart klipp på Buset
 
Å så lite bilder såklart=)
 
 
Nattinatt
 

PYAMASPARTY

   2013-11-03 - 21:30:00
I dag när jag väl vaknade till liv tog ja på mig dojjorna, plockade upp catharina å drog till "Solarieholmarna", sen åkte vi å handlade på Netto och Willys för att sedan fortsätta vår zombietripp hem till Catthis soffa för att svulla hallonpaj med vaniljsås=) Hela proceduren givetvis iklädd mysbrallor å nattlinne för min del ;D
 
Lite kul ska man väl få ha?=)
 
Vi har varit så olidligt trötta och sega hela dagen både jag, Chattis och Bobby att det varit plågsamt! Regnet å det gråa gör ju inte saken bättre :I
När jag kom hem fick jag dock ett ryck, tog ett mysigt bad, å satte igång att vrålgreja här hemma=) Men nu är det nattistime igen. i morgon ska jag på provtagning och sedan ska bilen oxå det...eller ja de ska kolla hjullagren=)
 
 

LIFE GOES ON...

   2013-11-01 - 22:33:02
Dagen efter...Känslorna är många!
Ledsenhet, oro, längtan, ilska, lättnad, skuld, saknad, bitterhet...Mika kommer alltid att ha en egen plats i mitt <3, men han vet så väl att vi inte kunde fortsätta som vi gjorde -vi kunde inte ge varandra någonting mera:(
 
Ju längre tiden gick ju mer kände jag att jag sögs ur och tömdes på energi...alla dessa måsten...att vara tvungen att följa hans schema för hur han kunde och ville träffas..:( Att prata med en mur som aldrig lyssnade utan kom med nåt helt annat mitt i en mening då jag pratade om någonting som för MIG kansle var viktigt att få prata om:( Att han aldrig  mindes varken vad man sagt, vad han sagt:(
 Det är brist på uppmärksamhet:( Jag har själv erfarit det ...men det blev mycket bättre då jag började ADHD-medicineras. Men förut kunde folk prata med mig och jag insåg att jag stod och nickade åt en person som berättade om något som hänt just den personen som den ville berätta och jag stod och lyssnade, men hörde egentligen inte vad som sades, kunde inte ta in, var som en vägg emellan oss och som om jag inte förstod språket:(
 
På tisdag ska jag å kolla på ett jobb, annars funderar jag på att ta och dra till Norge i alla fall! Jag har ingenting kvar här!
Sälja lägenheten, ta Bobby och dra...!
 
Har lite reseerbjudanden jag fått av vänner som anser att jag behöver komma bort och som vill ha mig med som sällskap på resan.
 
Ett är till min favoritö i Thailand Koh Samui och -Lamai
Får flyg t.o.r. samt en egen bungalow för mig själv betald. kommer mest vara för mig själv, det enda är att vännen och jag kommer äta ihop emellanåt på kvällarna.
 
Ett annat erbjudande även det till Samui, i nuläget är det erbjudet åtminstone 5.000 kr av resan betald.
 
Men så har jag ju Jamaica med.....Vi får se vad som kommer ske, men något av det kommer det att bli i alla fall. Jag behöver komma bort, hitta min karma igen, börja bygga upp mig igen på nytt...bli stark och lycklig att leva ensam för det är vad jag vill nu!
 
Känner mig matt...jag vill inte hålla på å bråka med mika:( Men han gjorde klart för mig väldigt tidigt att sina ex...dom ska man HATA, så bara är det! Och ha kontakt med ett ex, nä det är inte allt tänkbart.
 
Känns förjävligt detta och jag ÄR jävligt ledsen...antagligen tror han att jag är en känslokall idiot som bara kastat bort honom, så är det inte...det gör ont även för mig. Jag hade önskat att det funkat, men det suger för mycket energi. han har hetsat på mig så mycket om allting hela tiden att jag bara inte ORKAR mer...det har sagt stopp och det är inget jag aktivt valt, min kropp och mitt huvud har bara sagt stopp Frida det räcker. Med alla dessa stressande krav så går du sönder!
 
Mika är en jättefin kille, men det känns som om han är "förstörd" på så många sätt och tyvärr är han inte bara 8 år yngre än mig, han ÄR rätt omogen:( Man märker att han nästan alltid handlar i impuls och att vårat förhållande påminde mycket om hur ett förhållande man hade i 20-25 års åldern såg ut. Och jag KAN INTE ....KAN INTE leva med någon som inte alls är på samma plan som jag själv på något sätt. Även om viljan kanske funnits!
 
Minns alla sjuka grejer vi gjort och framför allt den natt vi bara låg och asgarvade åt ingenting och ingen av oss kunde sluta:D *MINNEN*
 
Önskar Mika allt gott i livet och att han får bli lycklig!
 
 
*SMÄRTA*
 
 
 
 

 

RSS 2.0