Jag har börjat ett nytt kapitel!

   2022-03-29 - 21:10:19
Jag har gått tillbaka till kocklivet kan man säga! Jag kommer inte skriva här var jag är och jag vet inte hur länge jag kommer vilja stanna men det är i alla fall lite sysselsättning tills jag kommer på vad jag vill göra i livet. Jag ångrar att jag inte läste till läkare eller pharmaceut tidigare i livet. Skulle aldrig orka med att plugga så långa studier nu när jag är 44 år asså!
 
 
Måste bara få säga att träningen går så himla bra just nu! Jag kämpar som sjutton och nu dka Bobby börja på rehab igen också och det ska bli riktigt roligt. Han har varit hos fysioterapeut och fick även smärtling i form av Spruta för att se vad som skulle ske. Det vi sett hittills är att då han raffssr ute med bakbenen så sträcker han dom lä gre bakåt. Han har alltså artros I höfterna! Sådan matte sådan hund!💟
Annars består livet mest av att hitta balans i livet! Jag började ju med Strattera för några nånsder sen och började må dåligt precis som för 10 år sedan. Jag har nu lagt av med den och det är stor skillnad på rastlösheten...MEN en "biverkning" vården aldrig vetat om är att den fungerat på min smärta i kroppen som blivit väldigt mkt bättre. Tyvärr är det ju pest eller kolera då smärtan är värre nu igen när jag slutat.
 
Prinsarna har fyllt 9 och 4 år och det har såklart varit kalsd.
 
I övrigt är jag helt slut just nu! 
Beskärde det lilla päronträdet och persikoteädet i alla fall och nu ligger jag och skruttarna och väntar på att "pappis" ska komma hem.
 

Norrsken!

   2022-03-14 - 21:32:00
HAAH!
DÄR SATT DEN!!!
 

Gdansk och krig

   2022-03-04 - 15:58:00
Förra torsdagen åkte vi till Gdansk på weekend. På morgonen kom det förbannade beskedet att den äckligaste människan i världen just nu startat krig med Ukraina! Mitt älskade Ukraina, med den härliga höstmarknaden, fina monument, underbara fik, och spännande tunnelbanor!
JAG HATAR PUTIN! JAG HATAR HONOM! JAG ÖNSKAR NÅGON KUNDE KOMMA ÅT DEN JÄVLA FEGISEN OCH SÄTTA ETT SKOTT MELLAN HANS ÖGON SÅ HJÄRNSUBSTANSRN RANN UT I BAKHUVUDET!
Jag är så ARG, ledsen, rädd och brydd över människorna och djuren som är i nöd! 
 
 
Jag måste ändå få bjuda på några av bilderna från Polen!
 




RSS 2.0