BENZOMONZTRENA ANFALLER

   2012-08-30 - 22:07:19
Mår skiiiit.....fuckfuckfuckfuck....!!!! Nothing else to say....TA BARA BORT KÄNSLAN...DEN E JU FÖR HELVETE OUTHÄRDLIG!!! GÖR VAD SOM HELST...STYCKA MIG, HJÄRNTVÄTTA MIG, DROGA NER MIG....whatever u like!!!
 
Lätt pillertrillad med alldeles för höga doser Benzo idag:S Jag vill inte skriva mer...bara lägga upp en bild som speglar MIG och hur jag MÅR just nu!:( <3 u all!
 
 
 
 
 

 
 
 
 

TRISTESS!

   2012-08-29 - 18:45:31
I dag var jag å GF på trainingcenter och fick veta att vi får tillgång till lokal då vi behöver hålla våra möten i MPS-Ö =) Så himla go den mannen som jobbade där=)
 
Efter vårt möte där så gick jag å pappa ut med Josselosse och sen åkte jag hem å badade.
Jag har varit otäckt rastlös nästan hela dagen idag och vet inte var jag ska ta vägen riktigt:( Fick med mig pappa å Josse å åkte till farfar å farmor och käkade våfflor i alla fall=) Nu är vi hemma igen och känner mig så ELAKT GRYMT UPPJAGAD inside of me:( Jag vet inte hur jag ska kunna få bort detta:(
 
Ångest över allting som egentligen ...jaa de mesta är ingenting lixom...ångesten bara finns där ändå!
 
Kastar in lite bilder från dagen som gått och behöver jag så återkomer jag kanske senare... kram på er alla!
 

BIG UP....NU VILL JA ÄTA RIIIIIS=)

 
 

P-STAVEN PER-GUSTAV

   2012-08-28 - 21:43:00
Hej å hå, dagarna bara suuusar ju förbi=)
Haft några dagar nu som jag inte orkat många knop alls utan lekt pensionär och sovit middag, å bakat som bara den. Ja vete fanken va den dära "BAGARKNUTSSON" kryper fram ur för vrå om kvällarna:P Har dessutom gjort Jamaican dumplings å hemmagjord pizza på de mä! (får nog söka för detta snart:P)
I kväll har jag varit med mammi å handlat lite=) Jag vet fasen inte hur man handlar längre, men det gick rätt bra ändå med mammis hjälp:P
 
Idag har jag blivit "sambo" eller jaaah "armbo" kanske man kan kalla de....met Per-guSTAV:P
Nu hoppas vi alla att mitt "mood" ska bli mer jämnt och jag inte ska må så jävla kass av det som förmodligen kan benämnas som PMDD:) Japp det FINNS lixom ett ORD för de...FATTA:D
 
Jaha, annars så har det typ blitt hörst...det var 6 jävla grader i morse och jag höll på att dö!
I morrn bitti ska jag upp tidigt och träffa G vid "Trainingcenter" för att kolla på någon lokal till Missing People Östergötland=) (DE GÅR BRA NU=))
 
Gjort mig av med en människa i mitt liv som innebar en hel del påfrestningar och konstiga påtryckningar och krav från hans sida...det gynnar inte mitt tillfrisknande och han gjorde mig bara sur å irriterad till slut! Sen tycker jag att människan ifråga är skapligt SKUM med vissa "intressen" denna sitter inne på:S
 
Nähäpp nu ska jag faktiskt nanna...ska bara morsa lite på K i Brooklyn först =) Kolla så han håller ställningarna uppe tills jag kommer å tar över ;) ...upp med tuppen  i morrn;) Najt najt på er=)
  

JUST ME

   2012-08-24 - 23:25:00
 
                      I dag var jag ganska trött. Boendestödet kom dock och vi städade förrådet. Efter det, vilket faktiskt gick superbra i alla fall så rann allt av mig däremot!
Sen har hela eftermiddagen å kvällen känts rätt pissiga faktiskt! Nu i kväll har jag i alla fall gjort lite admin. utskick via FB för MPS och så gjorde jag Jamaican dumplings=) Har inte ätit det på flera år:)
Lite spegelvänd...men va gör väl de när man ändå e lite skev...då jämnar de ut sig lixom:)
                                                                                 Gosemyst med Josse lite...under korkeken  

UTBILDNING GÖTEBORG

   2012-08-23 - 23:03:08
I dag har vi i delgrupp Östergötland varit nere på en hel dags utbildning på Missing peoples place i Göteborg=) Jätteroligt har vi haft och jag har skrattat så himla mycket!!!
 
Trött...sov 2 timmar i natt å gick upp 04 i morse...detta var i alla fall i tidningen i dag=)

JOEY THE MOVIESTAR

   2012-08-22 - 20:39:32
 
 
 
 
I DAG ÄR JAG OCH JOEY MOVIESTARS
 

COMING UP BROOKLYN HOUSEWIFE ON DUTY!

   2012-08-20 - 22:35:00
Tänkte jag skulle impa på min "blivande man" i Brooklyn å visa mina "hemmafru-färdigheter" ;) Satte igång å bakade kakor (kolakakor) för första gången i mitt liv...de blev helt ok faktiskt!
 
 
 I går sa det plötsligt "BOOOONK" när vi var i mamma å pappas trädgård och en mycket förvånad vovve höll på att få ett stort äpple i skallen...Om de hade träffat min älskling hade det dära jävla trädet varit flis i över ett dygn
 
 
 

CRAZINESS GOES HARNESS!

   2012-08-19 - 08:13:14
 
I går var jag i "La silver cava" Det var nog en hel del rastlöshetens förtjänst att det inte blev mycket gjort där heller....fast jag VILLE och försökte som FAAAAN!!!:( Men insåg att nya brännarna var skräp och ska lämna tillbaka skiten snarast...så de så...de går ju fan inte å löda ihop en tunn trådring ens engång:S JÄVLA CRAP!!! Behöver en REJÄL GASOLBRÄNNARE.... med rätt munstycken blabla...men jaaah ekonomin för "la silver cava" har ju inte återhämtat sig efter kriiiiiseeeeeeen här på planeten;) HEHEHEHE=)
Skulle fixa till OHM som jag har en beställning på och vad hände ....jo den släppte och sen kände jag bara näääääh.....jag MÅSTE HA EN NORMAL BRÄNNARE annars blir den bara mer förstörd å får göras om helt...nu har den ju bara lite släpp å sen ska den putsas till max=)
 
Igår kom KA förbi en snabbis vi gick ut i regnet med Josse-Bosse lite...men jag var på rätt pissigt humör jue som ni ju redan hajjat jö:P Pallade inte ens att sätta på en film utan upptäckte min webcam för andra kvällen i rad å som vanligt skenar humor å förnuft iväg ....well thats the SICK PART OF ME ;) Kunde ju va värre antar jag=)
 
 
LETS START THE PUPPYSHOW;)
Wohooooo where are uu??
NUKI NUKI
Look at mah guns;)
 
"TUR ATT MAN VET ATT ROA SIG SJÄLV EN HELT VANLIG FUCKIN LÖRDAKVÄLL ENSAM ME SIN VOVVE:P"

WELCOME TO FRIDAS HOTLINE, HOW MAY I HELP YOU?

   2012-08-18 - 08:50:33

Känner mig så jeeeedrans full me bus=)

Jag har haft en satans rastlöshet och ångest som eskalerat sista dagarna, men misstänker starkt de elaka kvinnliga hormonerna då det efter en jäkla massa funderande slagit mig att HEEY Frrida, it´s the time in the month u nowadays use to be kin a "wierdooo in yah head n mind! :P Jag hoppas det går över snart och att jag kan dra ett streck över denna månads "monsterkänningar" och gå vidare.

Det kan ju även bero en hel del på att jag klarade mig heeelt utan Lyrican i ca. en hel vecka. Men då jag började bli för rastlös och min superdoktor sa den 3e då jag träffade honom att det är den sista lilla delen av utsättningen som är den jobbigaste för det mesta så har jag nu gått på med den minimala dosen med 25mg vilket är lägre än de 75mg jag la ner helt under en vecka. Jag har blivit mer "Frida" igen. Dvs...

Morgonpigg: CHECK

Däckar av tristess och trötthet frampå eftermiddagarna precis som förr: CHECK, men måste jobba på detta...Anar att det är Ritalinet som bråkar med mig där ...men nu utan Lyrica så kan det ju vara så att Ritalinet egentligen ska vara liiiite högre dos för att fungera perfekt för mig. Jag ska prova faktiskt. Jävuls-Lyrican har ju varit en ENORM BOV i hela pillertrillardramat=S Ritalinet kan nog höja mig lite där så jag orkar med dagarna, men tänker inte experimentera för mycket med allt på en gång...NU bort med Lyrican helt, sen öka Ritalinet lite försiktigt och se vad som sker med mig=)

Har fåt ta Stilnoct 3 ggr senaste veckorna för jag inte kunnat sova på kvällen, det jämnade ju ut sig med min förra Ritalinökning och jag orkade i princip allt i världen;) Jag tänker INTE börja med regelbunden användning av Stilnoct igen ...NO WAY!

FRIDA LAGAR MAT å ÄTER:  DET NI..har ju gått upp flera kg och folk säger jag ser strålande och PERFEKT UT, men i min hjärna är minsta uppåtgram ångestgivande...MEN jag vet att jag fortfarande har en massa vätska i kroppen och om jag ökar Ritalinet lite sen så vet jag ju även att aptiten kommer avta så jag passar på att försöka äta bättre sålänge det varar:)

Rastlös: CHECK

Sällskapssjuk: CHECK CHECK CHECK

Full med en jäkla massa bus, för att inte tala om sjuka humor: CHECK IGEN

Vill träffa massa nya människor: MASSA CHECK

Få saker gjorda och inte dra ut på dom: (där kämpar jag fortfarande på att få balansen dock): CHECK men det är rörigt och tur mitt boendestöd är tillbaka och vi ska styra upp detta allt nu igen!

Vill engagera mig i massa saker på en gång: (Men satsar på MPS där jag nu är administrativ chef över Östergötland vilket känns OTROLIGT fint och bra CHECK

Vill börja dansa dancehall igen: och ska se till att det kommer ske snarast:

Idag är den stora dagen jag velat så länge och mycket men inte varit stark nog att ge mig på...IM GOING BACK TO THE SILVERCAVE=) : ska bli spännande å se om de håller idag då...snälla håll alla tummar, tassar å tår för att det ska gå vägen idag och jag ska komma igång igen.

Jag kan skratta och le igen åt minsta lilla sjuka grej: MEGACHECK

Börjar känna lite hopp inför framtiden, vilket jag inte gjort på oerhört länge: CHECK IGEN

Bättre koncentrationsförmåga: ÅTER IGEN CHEEECK

 

Varit runt Vättern med Joey, sis och P så jag åkte till Kulla i söndags och vi var borta och hyrde en liten rar stuga natten mellan måndag och tisdag. Men sen ville varken jag eller Josse åka hem så vi blev kvar i kulla ända till i Torsdags kväll=) Josse älskade att åka Tuffetåg i Hjo, och han passade även på att "gå upp i rök" på en obevakad sekund. Som tur var hade han sitt halsband med namn å te. nr på sig och P gick åt ett håll på campingen och jag åt ett annat..Jag tänkte att SHIIIIT han hör ju skitdåligt just nu och här skulle han inte ens hitta tillbaka till oss å vår lilla stuga...Men jag kom inte så långt förrän jag såg en nyfiken liten kille snusa omkring i gräset runt husvagnarna en bit bort...PUH!!! Man blir ju skitskraj...han är ju min ÄNGEL, MITT ALLT!

Lite bilder från vår tripp som även innefattade det årliga mötet med mina härliga boys i Gränna=)

Lite övriga bilder

 

 

 

Man KAN få sig en smärre fläskläpp om man matar änderna med munnen i hopp om att få lite hångel...men de e de

klart värt=)

 

Men nu tillbaka till Frida´s HOTLINE....med lite för mycket kryp i kroppen, en underbar vän "in the states" som ger mig hopp om framtiden och att den dagen då Joey vill vandra vidare till regnbågsbron så lutar det just nu åt att jag flyttar till USA ...åtminstone på prov! men det får den dagen utvisa...=)

 

 

KOLLA IN ...SER JAG INTE ANINGEN FRISKARE UT NU?

DE TVÅ BILDERNA NEDANFÖR ÄR FÖR 1-2 MÅNADER SEDAN

 

 

 

COOLT!

 


MAJSÅFILMFROSSA =D

   2012-08-11 - 20:40:48
I dag har jag grejat lite hät hemma i vanlig ordning...har haft en sån dära rastlös dag idag när jag inte riktigt funnit ro i någonting...MEN hade fått ett paket på posten som jag hämtade ut...det var detta från underbara Anette i Arendal=) SNACKA OM ATT MAN HAR UNDEBARA VÄNNER ALLTSÅ=)
 
Sen testade jag å Joey nya bärplockaren för att leka riktigt vuxna=) Det lönade sig kan man säga...istället för typ 1 liter fick vi ihop 3-4 liter på max 40 minuter=) Nu har vi gömt dom i frysen=) Josse sprang såklart bort sig och är man lite döv i örat så är det inte alltid lätt att lokalisera matte:) Men till slut kom han farande som ett skott lilla hjärtat----superlycklig att ha hittat "mamma" igen=D
 
Har kollat på lite filmer idag, nannat en stund å varit på långpromenad med Josse i morse och träffade 2 nya kompisar att lukta i baken=D ^^
 
Lyckats få klorna klippta på körven med=) Och så har vi borstat fint i pälsen=) I morgon ska vi ju till Kulla å sen ska vi på minisemester å tälta...det blir spännande för lillkorvas de=)
 
Nä nu bliré salta pinnar, blåbärsoppa å en film te tror ja allt=) later folks <3

DÄR SOLEN INTE SKINER!

   2012-08-10 - 22:11:00
jaja
 
Vad är väl en svensk jävla SKITSOMMAR....!!! SUCK!!! I dag har jag tvättat, grejat lite å svängde till en sallad av babyspenat-linser-västerbottenost-rödlök-zuccini-avocado-pesto med grillad paprika å så till de gjorde jag baconlindad majskolv=) NOMNOMNOM=) Orkade dock inte hälften som vanligt heheheh=)
Sovit som en gris hela eftermiddagen/kvällen efter att ha tagit lite xtra benzo mot frdagsångesten eller vad som nu gjorde sig påmind mer än sista tidens rus...:S
Tänkte plocka blåbär et tag, men mörka moln kom upp så ja tänkte åter igen..."tomorrow"!
       Det fanns fler som sov gott som attan=)
 
Skulle åkt te Malmö i början av veckan...men nu plötsligt vägrar farsan vara hundvakt så nu får vi ställa in hela skiten...fast dom vetat om detta sen i februari...TACK FÖR DET!!! Därav blev ja lätt upprörd å knaprade extra benzo,,,,,Lyrican däremot är jag helt utan sedan en hel jävla vecka nu=D
 
Å så har kriget med upprättelsen dragit igång...AF säger jag ska räkna ut ett skadeståndsbelopp att yrka på som de tycker jag ska lämna in till dom! Vad ska man dra till med tro?:S SVÅRT!!!
 
Nä nu ska jag se om de finns nån film nedpluttrad i lapen eller på tv kanske....seeeh yaah folks <3
 

MISSING PEOPLE SWEDEN

   2012-08-07 - 21:51:10
jahapp då har jag sedan några dagar varit utsedd till administrativ chef för MPS Östergötland=) Känns bra att förtroendet fallit på mig. i dag blev jag kontaktad av två st hundförare som ville visa intresse att ställa upp vid kommande skallgångar/eftersök framöver och snart har vi "paketet klart" och kan dra igång på allvar med vår lokala del av MPS. Har ev. dykare på ingång också och jag tror faktiskt att vår delgrupp här i Östergötland kommer att kunna växa till sig och bli riktigt stark!
 
Jag fick idag tyvärr den tråkiga nyheten att man hittat Per-Åke från Horn avliden. Per-Åke försvann för en vecka sedan och vi på MPS planerade en skallgång under helgen.
 
Annars jaoo josse höll matte vaken nästan hela natten i natt...gnäll, gnöl å pip:( Först skulle han ha MAT MITT I NATTEN...sen var det ändå inte bra, tvingade ut honom tre ggr men han var inte speciellt intresserad....jo sista gången...! men det var ÄNDÅ inte bra när vi kommit in igen så till slut la jag mig på en av hans stora kuddar på golvet med mitt täcke och min kudde och höll om honom ...efter en stund flyttade han på sig och nästa gång jag vaknade så var han lugn och sov vid balkongdörren! Då ålade jag mig upp i sängen istället...skulle upp tidigt då jag haft KIAN på service i dag och mamma var med i stan som sällskap=)
Fick bla ett prylpaket till sims3 som vi tydligen missat :O så nu har jag spelat lite i kväll igen, men lapen blir så jävla varm så jag pallar inte spela mer just nu...tror skiten brinner upp snart:S
 
I morgon ska jag till sjukgymnasten på Vrinnevi (reuma) på fm. och kanske träffa H på MPS för ett kort möte! jag vet inte hur det blir riktigt då han inte bekräftat tiden direkt...men de löser sig nog!
 
Nu ska jag spela candy crush;)
 

MISSING PEOPLE SWEDEN

   2012-08-07 - 21:49:34
jahapp då har jag sedan några dagar varit utsedd till administrativ chef för MPS Östergötland=) Känns bra att förtroendet fallit på mig. i dag blev jag kontaktad av två st hundförare som ville visa intresse att ställa upp vid kommande skallgångar/eftersök framöver och snart har vi "paketet klart" och kan dra igång på allvar med vår lokala del av MPS. Har ev. dykare på ingång också och jag tror faktiskt att vår delgrupp här i Östergötland kommer att kunna växa till sig och bli riktigt stark!
 
Jag fick idag tyvärr den tråkiga nyheten att man hittat Per-Åke från Horn avliden. Per-Åke försvann för en vecka sedan och vi på MPS planerade en skallgång under helgen.
 
Annars jaoo josse höll matte vaken nästan hela natten i natt...gnäll, gnöl å pip:( Först skulle han ha MAT MITT I NATTEN...sen var det ändå inte bra, tvingade ut honom tre ggr men han var inte speciellt intresserad....jo sista gången...! men det var ÄNDÅ inte bra när vi kommit in igen så till slut la jag mig på en av hans stora kuddar på golvet med mitt täcke och min kudde och höll om honom ...efter en stund flyttade han på sig och nästa gång jag vaknade så var han lugn och sov vid balkongdörren! Då ålade jag mig upp i sängen istället...skulle upp tidigt då jag haft KIAN på service i dag och mamma var med i stan som sällskap=)
Fick bla ett prylpaket till sims3 som vi tydligen missat :O så nu har jag spelat lite i kväll igen, men lapen blir så jävla varm så jag pallar inte spela mer just nu...tror skiten brinner upp snart:S
 
I morgon ska jag till sjukgymnasten på Vrinnevi (reuma) på fm. och kanske träffa H på MPS för ett kort möte! jag vet inte hur det blir riktigt då han inte bekräftat tiden direkt...men de löser sig nog!
 
Nu ska jag spela candy crush;)
 

PRIDE ´N GLORY!

   2012-08-05 - 20:45:46
I fredags drog jag å miss C. till Lotten i Sthlm igen för att gå på pridefestivalen som var i går precis som förra året. Det var en jeeeedrans massa folk och då vi kollat in "tåget" i över 2 timmar så kände vi att nej nu börjar vi allt dra oss mot Frejgatan. Blev lite småshopping
(Kärade ner mig i Desigualklänningen på bilden för 900 spänn, men jag lät faktiskt bli att köpa den:O) 
 
Då vi var tillbaka hos L så var både jag och C. grymt tveksamma till förslaget att joina L till Thaibåten. Men vi trotsade tröttheten och tog oss med lite omvägar dit, på andra sidan stan.
Beställde min första drink på över 5 år (med alkohol:S) å så satte vi oss nere på "stranden" å myste i varsin solstol
 
Stötte på "Hannes" som L så snirligt lämpade av mig hos med orden...-Skulle inte du vilja ta hand om min väninna lite, jag måste typ KOLLA MIN MAMMA AHAHAHAHAHAHAHA!!!!! hahaahahah HÄPP! Så enkelt var de å ragga upp en stilig man i Armani-kostym i huvudstaden typ...HAHAHA Ja i alla fall i L´s sällskap;)
Efter en stund å en drink till så undrade Hannes om jag ville hänga med till Le Bon Palais så efter lite ångestvånda gentemot L och C samt L´s nya fling även  han en L;) så tog jag å Hannes en taxi till LBP...ytterligare en drink...men det sjuka är att jag inte blev speciellt påverkad...Jag sög ju inte i mig dom men i alla fall...så nu kan jag nog säga att neeeehj myten om att man blir mer påverkad som gbp opad är just en MYT i alla fall i mitt fall...dansade...drack whiskeysoda (jag som HATAR whiskey :S) HAHAHAHA:D Vid två-tiden började jag känna att det började bli dags å dra och Hannes skulle upp vid 7. Jag försäkrade honom om att jag klarade mig själv genom Stockholm upp till Frejgatan igen=) Tänkte att äääh vafaaaan nu har jag gått i mina high-heels hela kvällen och dessutom på stan hela dagen innan det så jag kan ju GÅ...men då en YNGLING I 20-års åldern som var lika svart som pianolacken på tv apparaterna här hemma kom fram och -hey sexy, are u waiting for someone....då bara ....-TAAAXIIIIIII!!!! å så vips var jag hemma å asgarvade med C. som hade skakat loss med varenda man mellan 30-60års ålder på thaibåten=) Alla tyckte det var SKITFRÄÄÄÄNT att hon var där och dansade som om hon ÄGDE HELA STÄLLET=) Hon är för härlig=)
 
Småmyste lite med Jonas å Mark å tog en massa skojsiga pics under prideparaden=) Så nu är det bara dags för bilderna vi alla väntat på heeela helgen eller hur;) heeere u goooo=)   
  "Ouff....dom dära nissarna me lite smör på;)"
 
PRIDE DAWG<3 Dricker vatten i husses glas=)
IIIIHAAAAAAHHHHHHH!!!
Mysfarbror i finkallingarna;)
pillertrillardamer;)
FAAAN VA DOM E SÖÖÖÖTAAAAA!! <3
Paris Hilton?:O ;)*MORR*
 
 
 Nä nu orkar ja inte mer....nu e de nattinattnatt....både för mig å Josselosse som tydligen härjat på rätt bra me "moffa å mommo" i natt:P

DAGENS DAGLIGA DAG!

   2012-08-02 - 21:27:10
 
DAGENS BEN
DAGENS FREAK
DAGENS MISSNÖJDA:S
DAGENS SNYGGASTE OS-LINNE
DAGENS TRÖTTASTE
DAGENS SKÖRD
 
DAGENS GIVAAAAAAAKT!!!
DAGENS VACKRASTE
DAGENS SOMMAR:S
DAGENS TUMME
DAGENS KORKEK
DAGENS FJÄRIL
DAGENS FLADDERMUSBUS=D
DAGENS FREESTYLARE=)
DAGENS NÖFFNÖFF
DAGENS QUOTE  
DAGENS HEJ DÅ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0