Ilska

   2015-09-30 - 21:52:04
Idag var jag faktiskt på psyk...träffade en ny jättebra läkare som var helt fantastisk.
Han vill inte göra några medicinändringar ännu eftersom jag inte har mycket och vill ha minimalt. Samt så kommer min nya leksak "Tutu"  på fredag...min feta crosstrainer. I morgon drar jag in 250.000 på lägenheten. Det känns både bra, men lite tråkigt att nu lämna över den på allvar. 
 
Läkaren kunde ju se en massa frustrerande saker som pågått under längre tid i mitt liv tex. Plugget, inte hinna dra till gymmet, barnstrul, sjukdom i familjen, flytt, mm. Och nu jävlar! Nu tänker jag lägga fokus på mig själv och även på Mange! Och på hen som har äckelcancer såklart!!! 
Allt annat ger jag fullkomligt fan i!!!
 
 
 
 

Fransar

   2015-09-28 - 22:15:37
Idag utövade jag lite vardagslyx och drog till salong Cruz och gjorde en fransförlängning.. Nöjd faktiskt men undrar hur det ska gå att undvika att sova på dom :p
 
 
Nu är "hen" opererad och kommer från sjukhuset om någon dag eller två. Vi hälsade på i lördags. 
 
Nu paradise hotel...pusssss

Operation

   2015-09-26 - 00:06:57
Nu är hen på sjukhus sedan några dagar. Första operationen avklarad :) Varit lite av ett tyst nervvrak, men allt har ännu gått enligt planen.

Trivs skitbra på Fiskmagasinet. Tanken på arrangemang de efter 2 dagar frågade mig om jag vill ha jobb känns rätt så skön:)

Idag tågade ingen mindre än "Guldkornetbjörn" in i fiskbutiken och honom har jag inte träffat på åratal.
Vi hade typ nytt rekord på lunchen. Löning och lax samt fredag verkar vara en bra kombination. I morgon så går även restaurangens mest hektiska dag av stapeln, kulturnatten :)

Vaknade nyss med kramp igen, precis som varje natt och även dag. Får se vad dom tänker göra åt eländet.


Jobberbjudande

   2015-09-16 - 20:04:57
Japp, tredje dagen på praktiken och jag fick jobberbjudande. Dom söker en person till fiskbutiken extra och får jag in foten där så blir jag ju hur lycklig som helst lixom. Så nu ska jag gå bredvid även där under kommande månaden så jag kan det när praktiken är slut. Ska även få äran att läsa på om fiskar. :)
Ska kunna ge våra kunder råd och tips om tillagning mm. 
Stod i luckan hela lunchen och det var SKITKUL att få vara på banan igen. Se bongarna rulla in en efter en, portioner och PLIIING så kommer servisen å hämtar :)
 
 
 
 
 

Praktik

   2015-09-15 - 15:59:06
Har praktik och känner att jag hamnat helt rätt :) 
Enda nackdelen är att det är granne med två mycket märkliga människor i min släkt och det KAN leda till problem om jag skulle råka stöta på någon av dom...men skiter i det! Dom är inte ens värda min dyrbara saliv i sina fula ansikten :)
 
 

VAKEN!

   2015-09-14 - 03:03:46
Inatt har jag vaknat en gång i timmen, och som ni ser är natten inte slut på långa vägar.
Ska börja min praktik i morgon bitti, blir nog kul. Känner ju redan köksmästaren så kan nog bli en extra "oregano på pizzan" ;)
 
Vad händer annars...tjaaa barnen har flyttat till sin mamma och kommer bara vara hos oss varannan helg en tid framöver. Detta mycket för jag känner jag håller på att flippa ur! Mange och jag behöver hitta varandra och oss själva och landa i allt som har hänt sista tiden.
Flytt, cancer, jobbigt i skolan, barn som hamnar i tonåren, värk i kroppen å allt annat. Har ju dessutom dragits med en uvi i kroppen en längre tid som nu behandlats men fortfarande känns av och hörselgångsinflammation på det. 
 
Har fått diagnosen Eds 
Har faktiskt funderat själv på om det kan ha funnits en tid, så åter igen...Jag borde bli läkare ;)
 
Nä ska försöka sova lite nu...annars blir jag väl skittrött och försover mig som i fredags. Då vaknade jag 06:50 och har 40 min resväg till skolan å börjar 8:40. Tog bilresan på 30 min så exakt när klockan var 20 i så entrade jag klassrummet :) det ni!!!
 
Night!!! <3 
 
 

NÄR LIVET STANNAR!

   2015-09-09 - 19:28:00
I dag kom den slutgiltiga cancerdiagnosen...som tur är har den inte spridit sig till andra organ...nu väntar en tuff tid för oss alla :( 
Men tillsammans är vi starka!
Äckliga jävla cancer gå å ta nån annan istället för MIN släkting!!! För jag ÄLSKAR faktiskt hen!
 
Idag gjorde jag varukorg på egen begäran och fick svartkål, ryggbiff och granatäpple... Resultaten ser du nedan...
 
Gräddstuvad svartkål med bacon och parmesanost.
 
Citronmarinerad ryggbiff med potatiskaka och en gräddig sås med rödvinssås till.
 
 
Grenadininkokta päron med syrup, grädde och granatäpple.
 

ÖRON Å RÅTTLIK

   2015-09-03 - 16:50:29
Hallen stinker RÅTTLIK...!!! 
I förrgår så mycket att jag blev dålig av det...läste sen att sådant blir värre när det regnar och det regnade den dagen. Känns dumt att döda råttorna i huset, men kan ju inte heller ha det så att dom röjer runt här.
Fick en ny toasits idag...den andra var gammal å äcklig...fick en begagnad!?! 
 
Börjar dessutom se en koppling mellan Manges eftermiddags skift på jobbet och min ångest och apati som visar sig... Just de kvällar han jobbar. Känner mest för att åka bort och hänga med farmor istället. Mötte farfar vid sjukan idag. Jag var där med onda öron och uvi. 
 
Suck...det stora vemodet rullar in!

<3

   2015-09-03 - 16:45:00
Min älskade anhörig har det jättejobbigt just nu och jag har rått hen att se till att bli inlagd i morgon när hen ska till sjukhuset. Då får hen åtminstone någon som tar hand om hen dygnet runt. Hen har varit så duktig här i helgen...Jag älskar dig! 
 
Månen är 
 
 
RSS 2.0