JOBBIGT!!!

   2008-07-24 - 22:24:05
har ringt Maria min terapeut i dag för att få råd...ska träffa henne i morgon! 8,30...det har varit en jobbig dag i dag...det känns somsom jag smyger p tå i mitt eget hem...jag mår även dåligt över att snart börja jobba...har ju hälsat på ett par ggr, men jag känner bara nu att jag vill inte tillbaka dit...jag vill studera, men jag har fan inte råd  med det..:( vad gör man??? har kollat om de finns några jobb men neeeeh...inget som lockar..:(
Funderar på att dra härifrån, men jag har ju min terapi som jag absolut inte tänker avsluta....älskar den...vad ska jag göra???????????

äh lägger väl upp ett av mina simshus som när bilden togs var under construction....har inge bätre å bjuda på just nu...


ONE LOVE


*nu snarkar han därinne*

STUGAN!

   2008-07-23 - 18:03:36
Har varit i stugan i dag me Pidde o Joey...å så kom min kusiiiin Maaaliiiin o louise o maja dit...Malin bor ju me Louise i Kristianstad nu så henne ser man inte för mycke kan ja säga:(
Det var i alla fall döööövarmt å nu sitter ja å svettas här i min datastol...eller tja ligger dåh...heheeh...försöker få tag i farmor o farfar å se om dom kan ta joey på fredag till lördag em eftersom det är säljardax på lördag och då kan han inte vara med...mamma o pappa har åkt till island i dag så dom kan ju inte...å ingen annan heller...men de e ba upptaget när ja ringer farfar o farmor...systeryster kan men då får ja åka sammanlagt 11 mil för at ha honom där...sucka

I morgon blir en riktig chcekday för att kolla att allt e i ordning inför lördag...nu ska göras cash.......puss alla....

Avelina dina komentarer keeps me going=)

VARFÖR????

   2008-07-21 - 16:09:17
BAKSLAG...jag är stabil i grunden men någon jag tycker väldigt mycket om ljuger för mig och går bakom min rygg gång på gång...jag kan inte leva mitt liv så...!!!
Personen vill inte förlora mig, och jag har sagt att om denne inte slutar med det den håller på med så kommer jag att gå min väg...hur mycket jag än älskar den...den VET DET JU!!!
Ändå sker det igen och igen....jag klarar inte längre....jag vet inte om jag MÅSTE bryta allt nu...?????? vad händer????
Är det MITT fel????
Impulsen sa till mig att jag skulle skära mina armar...men min mindfulness stoppade mig!!!
Jag har varit skadefri sedan i april...tänker fortsätta vara det!!!
Måste vara stark, men hur är ,man det när man ser den man älskar gå under framför ögonen på en???HJÄLP!!!!!!
SÅ HÄR KÄNNER JAG MIG JUST NU

ULLAREEEED

   2008-07-20 - 09:35:47
I går var vi på Ullared....gjorde av med 3000 spänn.....fast det är ju myyyckeeet mindre än de 10.000 som gick åt förra året på de 2 vansinnesresorna dit på en månad hahahaha....nu åskar det...Joey var duktig och kissade ändå....eventuellt kan det kanske vara så att han hör lite sämre jag vet ine...verkar så ibland...:S min lilla älsklingsbulle.....lillkorven....han e underbar....blir lixom ofta gråtfärdig när jag tänker på honom för han är bara så jävla underbar!!!!!


OÄNDLIG KÄRLEK

På lördag är det dags asälja igen...dessutom är det lönehelg och jag satsar stort på detta nu...tror det kommer bli en bra helg asså....puss o kram alla....

BILDER PÅ JAH

   2008-07-11 - 12:24:48
Nu lägger jag in lite egna bilder från koncerten.....fan sitter o lyssnar på skööön reggaemusik just nu ...älskar det!!RAS SHILOH


MARCIA GRIFFITH

LITE ANNAT

RON

BABE

DIVING IN VÄTTERN

ÄR MAN PÅ SMULTRONSTÄLLET SÅ SKAAA MAN ÄTA GLASSEN....:p

VÄTTERNRUNDAN

MÄÄÄÄH KOLLA DOM SMÅIGA...BEHÖVER INTE SÄGA HUR MÅNGA JA HADE
I FICKORNA PÅ VÄG  TILLBAKA FRÅN FJÄDERHOLMARNA:p


JAG O MINA O.P.I

   2008-07-08 - 18:20:54
Jag har ju typ 250 nagellack....men favoriten är faktiskt amerikanska märket O.P.I det har en hållbarhet utöver det mesta och även om det kostar 140 spänn flaskan så är det väl värt...å som i mitt fall är det ju snart betalt eftersom jag jobbar ganska mycket =)
 
Tänkte  jag skulle dela med mig av en sprakande färgcermoni av några av mina favoriter...observera att bilderna är lånade från O.P.I!!!
UNDERBARA!!!!

BUSINESSTAJM AGAIN=P

   2008-07-05 - 20:34:52
Hejs hopps=)
Har fått svar på mitt mail från grönan hon som jag mailade till som är pressansvarig blev jätteupprörd och har vidarebefodrat mitt mail till en tjej som ska höra av sig till mig nästa vecka:)

I dag gick jag upp vid 04.50...och packade mig iväg till mitt nya löragsnöje på Himpan...ålde för mindre i dag ...var lite mindre folk och jag hade mindre plats för mina saker, men flera kom fram och kände igen mig från förra lördagen och frågade vad jag hade med mig i dag osv=)
Kul var det i alla fall...fick en trevlig dam som granne och vi hjälptes åt lite med varandra=)
Blev dock bara ca 1600 i dag , men jag satte en låg gräns för att man inte vet hur det ska gå så jag blev nöjd i alla fall:)
Idde o kidsen kom förbi o hälsade på mig där med=)

Avveee....kom hit o hälsa på mig:( Jag saknar dig....:(

Ska pilla in lite bilder på Jaaaaah Cuuuure snart..men inte i kväll...har sovit och ska fan fortsätta i samma spår nu asså...ska kolla lite på film i sägen ....pussJAH CURE MY LOVLY BAAABE

   2008-07-04 - 19:21:39
var på jah Cure på tyrol i går...i början var allt bara bra...ja o syster var där...vi mötte upp med Noah...de va najs å se han igen ...=)

Men ganska snart blev det problem...
 
Det hela började med att en tjej bakom mig höll på att elda upp mitt hår med en cigg och då det råder totalt rökförbud i lokalerna blev jag till slut förbannad mest på att hon flera gånger hade ciggen några centimeter fråm mitt hår och mina kläder.
När jag inte fick scenpersonalens uppmärksamhet så vände jag mig om och bad tjejen släcka ciggen men hon bara skratade åt mig så jag tog den helt enkelt ifrån henne och kastade den framför scenen. Sen var helvetet igång...
Hon började sluddra att nu var det ju minsann massa folk som var arga på mig för det var ju en jävligt dyr spliff jag hade kastat iväg och jag sa bara att det kanske hon skulle tänkt på innan. Sedan började hennes gäng som var ca 7 stycken att först stå och skrika till varandra om mig om hur dom planerade att dom skulle sparka ner mig ( dom trodde jag inte hörde dom) och om hur dom skulle göra allt för att ge igen på mig.
En av brudarna började jiddra med mig och sa att jag skulle flytta på mig för hon skulle fram (jag stod längst fram) jag sa men ställ dig bredvid du får ju med plats men hon bara skrek att jag skulle flytta mig för helvete ...killarna och även en av tjejerna slog mig sedan flera gånger i ryggen, huvudet och drog mig hårt i håret och jag påkallade scenarbetare flera gånger. Då tjejen jag fick kontakt med i diket framför scenen hade sett allt från början då jag kastade fram ciggen så sa hon ti lut när dom bråkade med mig att väktare var på väg.
In kommer en kille med hästsvans och sstller sig och bara SKRIKER åt mig...jag blev så JÄVLA KRÄNKT...jag har rest 30 mil enkel väg för at se Jah cure som jag väntat ska ha en konsert i 8 år. jag var INTE PÅTÄND OCH HELT NYKTER och det skulle bli mitt livs upplevelse TRODDE JAG!!
När jag försöker få vakten att lyssna på mig och pekar att men det är ju DOM BAKOM MIG som är dom som slår mig så skrek han att jag om jag HOTADE HONOM en gång till med mina händer så skulle han kasta ut mig...han tog mig som spydig och säkert full...(han kom i glappet innan Jah Cure gick på scenen)  jag köände mig så förnedrad...jag pekade inte ens på honom och han stövlade in och var hur stirrig som helst och skitförbannad...han tog mig inte på allvar fast jag bett om uppmärksamhet för att få HJÄLP!!!
Det slutade med att han gick igen och en blond tjej som också jobbade som ordningsvakt kom och hon lyssnade på mig och min syrra i alla fall och även scenarbetaren som varit med hela tiden berättade fö henne med precis samma sak som jag!!!
jag grät och sa till väktartjejen att varför hotar han mig att åka ut när JAG SÖKT HJÄLP???? Hon sa du ska inte alls ut!!!
jag var så jävla ledsen och kände mig så fruktansvärt kränkt av den manliga ordningsvakten och jag kunde inte sluta gråta...när tjejvakten gått iväg igen fick jag ännu flera slag av dom bakom och dom vråla till mig att vi känner vakten din dumma jävel!!!
jah Cure hade börjat spela men jag bara stod ocg grät...jag ville bara därifrån. samtidigt som jag hade väntat på detta så länge så jag ville inte gå ut heller.
 
jag är själv utbildad väktare för helvete och jag vet precis hur det är ...att man kan vara pressad i vissa situationer. men jag känner mig så fruktansvärt kränkt.. scenarbetar-tjejen kom fram flera gånger och frågade hur det var och satte även gänget bakom på plats flera gånger då hon såg att dom fortsatte provocera oss genom att bla vifta saker i ansiktet på oss och bara bråka helt enkelt...glädjen över att vara där var bortblåst...i dag har jag blåmärken på min rygg efter att dom slog mig i publiken...jag undrar varför ordningsvakten inte lyssnar på vad som händer utan går in som någon gud och dömer själv vem som e skurken...en 30årig nykter tjej eller ett gäng 20åringar som var påtagligt berusade och påtända...Jag mår så dåligt av detta så jag sitter o grinar nu när jag skriver detta igen...
...läget var så vi inte vågade gå till våran bil efter konserten då gänget försvann till slut och vi inte visste om dom väntade på mig någonstans utanför för att ge igen!!! JAG VAR RÄDD!!!
Dom slog mig men väktaren ville kasta ut mig.....!!!
 

 

 
nåja både Ras Shiloh och Jah tog mig i min hand...och jag höll fast i Jahs ena dread ett tag:P ska fan inte tvätta mig mer....hahahaha...i morrn e det businessdas igen....då ska det säljas...sist fick ja ihop 34

NU KOMMER JAH CURE

   2008-07-03 - 00:20:30
HURRAAA...i morgon kommer JAH CURE the best man in jamaica till Stockholm och jag kommer vara där...det är uppvärmningskoncert inför Uppsala reggae festival.=)
Ska bli riktigt riktigt skoj asså=)
I måndags då jag var på tripp me syrran o Idon till Stockholm och fjäderholmarna...det var myselipysigt faktiskt=)
I dag fick jag min nya mobil äntligen ...la lite emellan...1000 spänn å då gav dom mig rabatt på den med trots att jag fått en så otroligt bra deal med Mats där redan=) I dag var det Tim som ja fixa med...=)

Annars är allt bara bra...pratade precis med Noah...han hade ringt och han ska med på WUP konserten Marcia Griffit och Ras Shiloh e med oxå först skulle det vara Beres Hammond men han har ställt in.

jag har fullt med utslag på min kropp IGEN...hade det ju för några veckor trodde det var värmeutslag den gången tänkte lite på att det kunde vara kåvepeninet jag fått och precis avslutat kuren med eftersom det hänt mig tidigare då jag fick trimetoprim mot UVI att jag fick utslag då kuren slutat och jag inte tålde den...i dag när jag vaknade så var det för jävligt hade ju fått annat pencillin eftersom kåvepeninkuren inte fungerade utan hörselgångs inflammationen inte försvann utan blev värre igen...och nu hade jag 2 dagar kvar på kuren och fick dra till sjukan....som tur var det christina som var jourläkare i dag ...det kändes bra som fan...ska få tillbaka henne nu trots att jag flyttat...eftersom vi haft så lång kontakt så tycker både hon och jag att det verkar vara en bra idé.

Fick nu en superduperdunderkur av prednisolon med 5 tabletter en gång om dagen samt tavegyl och mina vanliga kestine...allergi mot även denna sorts antibiotika nu är det alltså uppe i 3 sorter som jag vet om...det har ökat betydligt bara sista månaden:S men det har ju blivit typ 5 kurer med olika antibiotikum sen februari eller så...:S *suck*

Fick i alla fall avsluta skiten direkt nu ....bara att ja håller för fan på å klia sönder snart...huhuhuhuhu.....

Nu ska ja ta bärbara dvdn å lägga mig i sängen o glo på nån kass film ...kolla på dåliga texas chainsaw massacre i går kväll...suck....*gäsp*

Ni ska veta i alla fall allihopa att jag mår väldigt bra=)
Att få Johan ur mitt liv var tvunget för att jag skulle överleva!!!!!!

Jag ska ju gifta mig nästa sommar med:P

har ju en ny hobby...satte i gång i lördags å sålde mina kläder på loppis i stan...kammade in 3420 spänn på några timmar...och ryktet gick bland andra som var där och sålde att jag hade så fina kläder och saker...så det var riktigt hollabaloo!!!!
Ska iväg igen på lördag tänkte jag...det är så jävla roligt asså...

Böööh
BÖÖÖH


PRICKJÄVLAR!!!!!


LYCKLIG


HJÄRTAT!!!


UNDERBARAST I VÄRLDEN!!!!


Jag och två tredjedelar av "mina" barn :P


JAG O DAVVEMARIES BOB..JAG HAR HAND OM HANS BRORSA DYLAN


AVSLUTAR KVÄLLEN MED LITE AGILITY!!!!! GOD NATT


Puss puss alla mina underbara frön...

//RuskPRICK
RSS 2.0