BUSINESSWOMAN IS BACK ON TRACK!

   2014-09-19 - 19:31:58
Detta började igår med att jag och C. stod på marknaden i parken igen och sålde massa kläder å grejs. Så tog jag ut lite av godbitarna som blev kvar (har inte alls mycket kvar nu, så jag får rensa ännu mer i garderoberna) och la ut på loppis i Finspång-grupp på FB och vad händer...jaa, bara några timmar senare sitter jag här och har sålt 5 plagg för 500 spänn och i helgen kommer en tjej  och hämtar ett par skor för 200kr =) Så jävla SIMPELT sätt att tjäna pengar!!! =D igår efter marknaden som ger typ lika samma med cash för en hel dags slit å släp gjorde att jag var gristrött då jag kom hem och Bobby med. Skulle sova en liten stund å vaknade 21.50 å undra vafan som hände...visste fan inte upp å ner knappt...var bara å gå och kissa hund å ställa in bilen å sova igen....hade sovit flera timmar.
Har träffat på någon som jag ska träffa framöver. Om vi dejtar så kommer jag få i snitt ca. 7500 kr/månaden av honom då det är en speciell sida jag hamnat på med just singelkillar som söker någon att skämma bort, och om det klickar bygga vidare =) Låter sjukt för en del av er det förstår jag =) Men det är väldigt vanligt faktiskt ska ni veta!
 
Maarit hade med sig Asti hit när hon handlade kläder, så här roligt hade han och Bobby det=) tror han tyckde det var kul att få busa med en hund i hans egen storlek och dom stångades som små minitjurar såååå söta=)
 
 
I morse var jag och tränade i alla fal. 75min crosstrainer, insida/utsida lår och mage =) Kändes så underbart och i morrn är det dags igen...men jag var allt bra trött i morse!
 
I dag har jag haft abstinens hela dagen typ, skitjobbigt!
Spelar ingen roll när jag fyllt på med dosen så känns det inte som det hjälper så idag har jag varit sjukt jävla rastlös, men fick diskat, städat å annat keff av bara farten så det var ju bra i alla fall!
Äter dåligt igen dock!
 
Nä nu ska jag mingla vidare i cybervärlden=) Puss å kram <3

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0