Att smärta gör en så mordisk!

   2019-06-29 - 20:06:59
Ryggsmärtan håller i sig! Normalt strålar den ju runt och ger mensliknande värk samtidigt som det känns som om bäckenet ska slitas loss från kroppen, som om någon står och hugger mig i höfterna med kniv och samma sak i korsryggen. Problemet verkar i första hand sitta vid kota L5. Röntgensvaret får jag nog på måndag då detlutar åt längre sjukskrivning fast jag tänkte varit tillbaka för 1 vecka sedan redan. Smärtan gör att tålamodet sätts på prov rejält och jag har haft en period nu där jag kan gå från neutral till rasande på några sekunder. Det kan räcka med att man måste upprepa nåt man sagt eller om nån av hundarna är för att jag ska bli tvärarg! Idag blev jag osäker på var fasen det gjorde ont vid en tidpunkt. Visste knte om.de var mensvärk eller det vanliga onda. Det visade sig vara det förstnämnda så denna värk ihop med morfinet som oxå påverkar negativt på humöret å så PMS på det! Kom igen...hur mycket är ok lixom? Haha! Märker oxå att när jag tagit morflnet så sjunker stämningen direkt och jag får även ångest. Väldigt frustrerande när jag ju inte lider av ångest längre som förr. Akupunktur hjälper så att jag är bättre dagen efter behandlingen iaf. Men nu är jag fruktansvärt less på det här! Det lutarbåtvatt ställa in min semester och vara sjukskriven istället. Har kryckor till och från! Steffes bästis "lillBobby" är iväg å campar så han står och gråter vid staketet och väntar på honom o hans brorsa Bruno. Han har varit klipp omöjlig oxå i 2 dagar nu. Så rastlös och uttråkad! Imorgon kommer iaf. Pernilla och har med sig lilla Affe såfår vi se om de tycker det är roligt att leka med honom med.
I morse blev Bobby så upprörd när jag sa till honom då han snodde Stefans mat att hansttei halsen rejält. Jag slapp kasta honom uppåner och köra "Heimlich manöver för hund" som tur var, men nära var det! Vi har köpt nytt material till yttertrappen med mamma idag då jag kommit på en ny ide. Svårt att höra nåt dock, Mange däremot är så sjukt duktig och vi får även hjälp av både Pata, Lönn och Viktor under byggets gång.

Vad vi gjorde för 2 veckor sedan

   2019-06-28 - 09:28:57
Halloj, nu äntligen ska jag berätta vad jag och Mange gjorde för 2 veckor sedan idag. Vi drog till Aten! Vi åkte ner på fredag morgon tillsammans med 7 tomma djurtransportsburar. Vi bodde i världens sötaste lägenhet mitt i stan som Petros äger. Petros är en oerhört rar liten man som samlar på "snowglobes" så han fick en från Sverige med en Dalahäst i. Så i Aten "under the shadow of the Phartenon" var vi hela helgen. Vi åt gott, geocachade, klappade djur, shoppade och hade mysigt som sjutton. På söndagen åkte vi tidigt med tunnelbanan till flygplatsen igen. På flygplatsen möte Panos och 2 andra upp oss från Grekiskagatuhundar och hjälpte till att checka in och bostad 6 hundar och 1 katt. (Katten Petra åkte med oss i kabinen.) Sen flög vi hem till Arlanda igen där djurens nya hussar och mattar spänt väntade. Precis denna procedur.som då jag tog emot min underbara Joey som då kom från Spanien. Jag återupplevde de 12 november 2002 där på plats! Allt gick supeesmooth och vi kommer göra det igen. Man kände sig lite som en superhero när vi kom med 3 vagnar staplade med burar med djur i och folk vände sig om efter oss. Vi kör lite bilder så får ni lixom lite mer feeling...
Sådär, håll tillgodo! Själv har jag nu varit hemma från jobbet 2 veckor och går på morfin och andra otäckheter då min rygg har ballat ur totalt.

GLAD MIDSOMMAR

   2019-06-21 - 19:40:54

Ny familjemedlem

   2019-06-08 - 01:18:51
Idag har vi varit och beställt denna skönheten. Vi har dock ångrat oss lite så det blir nog en likadan men med panoramaglastak och sätesfläkt också vilket innebär att det blir kanske 3 månaders leveranstid istället för 1 månad som vi skulle få denna på.
Vad tycker ni om färgen? Den är tydligen inte så vanlig ute på vägarna ännu!

Sommar och hundeskort

   2019-06-07 - 02:21:26
Nu är det sommar, skitjobbigt faktiskt med 30° varmt på dagarna. Trädgården står i praktiken och jag ligger vaken och hoppas på åska idag.
Om 1 vecka ska jag och Mange åka ner till Aten för att hämta hem 6 hundar och 1 katt som ska adopteras till nya hem i Sverige. Ett fantastiskt uppdrag som vi gör med heder. Minns det som igår då vi stod på Arlanda 11 november i snöstormen och väntade på Joeys flyg från Malaga💖 vilken upplevelse! Om det fungerar bra så gör vi det givet fler gånger! Hade förresten fest i lördags. Det var Manges 40-år partaj. Skitroligt hade vi och skitfulla var vi😂 Trodde inte det kunde bli värre än festen i februari, men det kunde det visst. Vid 04-tiden insåg jag att benen inte längre bar HAHAHA!




RSS 2.0