ON DUTY!

   2014-09-11 - 20:59:10
Jag måste bara säga att jag är så himla STOLT över mig själv<3
Nu har jag sagt det så nu kan jag skriva lite om dagen som varit =)
 
Har varit och gjort mitt dagsverke och trivs jävligt bra faktiskt...undrar som flundrar om man kan få till en anställning;)
 
 I morgon är det träning igen, klockan ringer klockan 07 =)
 
Förresten har jag faktiskt klarat mig på BARA 4 Stesolid idag. Jag glömde ta med dom till "jobbet" och kände faktiskt lite abstinens sista timmen. men istället  för 4 mg på em. så har jag klarat mig på 2 x4ggr idag=) Ska fan försöka hålla mig till det, då har jag kommit ytterligare ett steg närmare att bli ren från helvetets värsta droger!
 
Ligger och lyssnar på musik...ser ut som skit hör hemma. Men i morgon ska det bli bättring. å så har jag lovat Bobby en grislång promenad så det ska han få=)
 
Har varit uppe hos mamma och pappa en sväng nu i kväll och jag kan säga att jag har ALDRIG tidigare haft så bra kontakt med dom som jag har nu!
Känns toppen!
Älskar min mamma, pappa och syster å så Pata å bobby så klart=) Min reklampenns-samlande galna svåger...ojojoj! =)
 
Nä, om man skulle kolla upp om det finns nån film å kolla in kanske...dagen har nog inte mer att bjuda på än såhär, längtar till träningen, nu när man ser att den verkligen ger resultat...WOW känslan är AMAZING!
 
Dessutom försöker jag få till en dejt med Per Holknekt HAHAHAHA *wish me luck*
 
Jaja lite knäppblond är jag nog i alla fall =)

Kommentarer
Susanna Maria J

Vad härligt att du är så positiv och glad! Hoppas det går bra på träning imorgon kl 7 :P Kram på dig ;)

Svar: Tack vännen. Jo jag försöker i alla fall...men det går riktigt kärvt. har obesvarade känslor för en man som mer eller mindre gått under jorden och jag tycker allt egentligen känns skit, men någonting i mig håller modet uppe....<3
ninemile

2014-09-11 - 21:14:46
URL: http://oslofru.com/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0