DR. HUND

   2010-09-29 - 22:05:05

Idag skulle Joey vara på Valla 10.15.
Stannade till i Blacka för X var med som sällskap och stöd...och vad änder...jo bilskrutten vill inte starta igen:P
Mitt i förbannelsen ringer jag snubben på KIA och nu har vi dealen klar!!!
I morgon skriver jag på papprena för min och Joeys nya bil. En KIA RIO som gått 15 mil som demobil. Det är bara EN som provkört den och så har dom på KIA själva kört den typ till Linköping och tillbaka.
Det är 7 års fulla garantier på den...allt från stereon till...jaah andra fel som inte beror på slitage.

Joey har varit på Valla i alla fall, ja vi kom dit till slut. Joey var ganska rädd...men såååå DUKTIG!!!
Dom tog massa blodprover och så röntgade  dom hjärta och lungor...domen löd: Fortfarande hörs inget när man lyssnar på honom...alltså inte att det är vätska i hans lungor. Däremot var det diffust omkring hans hjärta...vilket troligtvis är lite vätska i hans lungor trots allt. Nu får han alltså börja på vätskedrivande mot lungödem samt hjärtmedicin för att stärka hans lilla hjärta!!! Sen visade det sig att utslagen han har under ögonen från at dom rinner är svamp:( Så nu har vi fått några pads som vi ska tvätta med typ varannan dag...så ska det nog bli bra och sluta klia med:)

När vi lämnat honom kvar för provtagning för levaxinet gick vi och lunchade med systeryster på nån konstig tjingtjongrestaurang. Jag fick beställa barnprtion=)
Sen gick vi å kollade in lite blommor på torget och sen till Press stop å kollade lite på tidningar.

När vi fick hämta Joey vid 16-tiden så hördes han lång väg ut i receptionen. Skönt i alla fall att man känner igen honom på mils avständ:)
Han blev jätteglad och han och jag hjälptes sen åt att pilla bort tejpen på hans ben eferr provtagningen:)
Han var superhungrig, och jag undrar hur det nu kommer gå eftersom han inte ska äta så salt mat som ost och skinka...eheeeeh!!! Tror jag ska börja laga mat till honom...har kollat lite recept på nätet:)

Jag undrar om han känner att han fått hjälp??? För nu ikväll är första gången på ungefär en vecka som han gått flera meter från mig och har legat inne i sovrummet ensam och snarkat som bara den...han är så grymt UNDERBAR!!!

Nu ska vi kissa gonatt och sova sängen=)

Puss från oss








SILVER

   2010-09-28 - 23:09:06
Japp...tisdag ...silversmide...veeeeryyy naaaajs...!!!
höll på i 5 timmar:)
Fick löda 10 små silverringar och fick godkänt på 8 av dom:)
Sen hamrade jag 2 armband i silvertråd varav jag oxiderade ett.
Sen gjordd ejag två likadana ringar:P
Till sist började jag på en ring med text =)

Det var dagens lektion det=)
I morrn ska Joey till Valla...10.15 och jag e allt lite orolig...men han verkar ganska ok nu i kväll:)
Ska lämna honom där och det gör ont i mitt hjärta varje gång jag får göra det:( Dom ska kolla proverna på honom angående levaxinet han står på ...så då blir han kvar över dagen!

Lägger upp lite bilder innan jag drar mig vidare mot sängen=)






L

ÄLSKA MERA!!!

   2010-09-27 - 16:49:08

Helgen har susat förbi, jag hittade förra veckan en bil...ska bestämma mig till i morgon om jag ska ha den eller ej...men det är en så sjukt bra deal så egentligen har man inte råd att låta bli:S

Min älskade hund är inte riktigt bra tror jag:(
Han fryser, är klängig och gnällig:(
Har bokat en tid på Valla på onsdag så att dom får kolla upp honom ordentligt. Dom ska även passa på att kolla levaxinet. det var inte gjort sen 2008!
han viker nu inte en centimeter från min sida...det är helt sjukt...och jag bara känner att något är så himla FEL:(

Min lilla älskling....vad är det som e knasigt?????
Orolig...han blir ju 12 år i november...den dagen då han lämnar mig kommer att komma!!!
Vad gör jag då???

FUCK!!!!!



MIN MARIE 26 ÅR=)

   2010-09-24 - 17:50:18

Idag fyller min Marie 26 år...eftersom jag vet om hennes kamp i livet så kan jag bara beundra henne...
Det minsta jag kan göra är att tillägna henne dagens inlägg:)






SILVERSMIDE

   2010-09-22 - 23:33:22
I går började jag en kurs i silversmide:)
Det var riktigt, riktigt roligt...jag gjorde min allra första silverring:)
Dessvärre blev jag faktiskt inte så himla nöjd med resultatet:S Men fasen, det är min första grej...på tisdag ska jag sitta å smida i 5 timmar å det ska bli såååå KUL=)
Fick ihop lödningen riktigt grymt bra, den fick jag beröm för;)

Här är min ring på gång...stämplad med silverstämpel och ort.



Resultatet!!!


För övrigt så har jag putsat på forden idag, den fick sig även en riktig genomgång invändigt så nu är den som ny...förutom rosten då. Har en annan bil jag ska kolla på tror jag, men jag har inte bestämt mig. det är i Göteborg så jag ska fundera lite.
Men jag vet inte om jag vill ha en cab eller om jag ska ha en vanlig bil...i så fall kan jag lika gärna köpa en helt ny bil.

Annars så rullar livet på, dancehall träningen har startat och jag går nu i fortsättningsgruppen. det är mycket roligae tempo och jaaa det är superkul helt enkelt och så är det ju bra träning.

Har ätit skitdåligt flera dagar nu, är helt enkelt inte sugen på någonting alls.
Men annars så mår jag bara bra, lite huvudvärk bara, men det är nog fortfarande biverkning av medicinen.
Det pratades om att höja dosen efter det K gjorde som fick mig att må så in i helvete dåligt, men jag lyfte mig själv så det behövdes inte utan jag sparar det så kan man ta till det om det faller lite senare.

Nu mina vänner är det så att jag faktiskt ska få börja i en ny behandlingsgrupp. Det verkar väldigt likt DBT terapin, men är inte lika strikt inom ramen.
Det kommer att vara 2 gånger i veckan även detta och jag ser fram emot att träffa de 2 arbetsterapeuterna som ska starta gruppen i oktober ...ska träffa dom på tisdag.

Umgås en del med X, han är som en storebror för mig. Snäll, hjälpsam som alltid. Men jag saknar det som gör att vi kan vara tillsammans. Jag vill inte helt enkelt....:(

På söndag ska kusin Malin, jag och X åka med hans kids till busfabriken...både hon och jag följer ju med av en anledning...att det nog faktiskt är så att denne enorma lekplats är byggd för VUXNA!!!!!
Visst måste det vara så???? det är ju så jäkla roligt där, sist klättrade jag runt med T som en galning och hade nog roligare än ungarna...skoj skoj=)

By the way så har jag bytt mitt dermal anchore smycke nu...från den lilla vita stenen på 1.6mm till en rosa sten på 4 mm:) Ska se om jag trivs med den...

Nä nu kastar jag in lite nya bilder bara sen ska jag gå och krama vovve i sängen...puss på er allihopa!!!


Miss Li och jag i söndags....


Ett litet spöke går omkring i mitt hus:)



Höstputsad kärra


VACKRAST AV ALLT I MITT LIV!!!


ATT HAN ENS VÅGAR VISA SIG UTE:)

   2010-09-20 - 18:44:34

Idag har jag varit i stan:) VERY NAJS!!!

Miss Li och Hamilton har varit här i helgen...Hamilton råkade släppa en masssssa gula droppar på mina mattor:S Han e ju faktiskt bara 6 månader (vi skyller på det)...så idag var det projekt matt-tvätt som gällde...min snälla mamma kom dock och hämtade alla mattor och tog hem dom till dom och ska tvätta dom där. (snälla mammi!!!)
jag hade massor att bära på och beklagade mig lite för henne och sa till henne att jaaa nu fattas det bara att K e på Ica med å så flinade jag BREEEETT:D mamma sa bara att ja men du behöver ju inte bry dig om honom, va VEM sa jag bara så flinade båda massa och jag åkte till ICA men hade en liiite smått känsla i magen att jag befann mig på "wrong side of town". När jag svängt in på ICA´s parkering ser jag den svaaartaaaa stoooora fuuula volvooon...hmmm tänkte jag den e ju jävligt lik hans, men det är fan inte möjligt lixom!!!
men när jag kom fram såg jag att det var DEN!!! Blev så jävla äcklad och vände fort utav bara helvete...först tänkte jag gå ut å dra nycklarna över hela hans fula jävla bil, sen funderade jag på om jag skulle stanna å nita honom eller se vad han sa till sin lilla tjej...om han fortfarande kunde ljuga mig och henne rakt upp i nyllet när vi väl stod där...men nääääh...han e inte ens värd sop-påsen jag slängde idag....han e så jävla billig i mina ögon att det inte kan jämföras med något alls!!!
Stod bakom en bil och tänkte att jag åker någon annanstans...orka lixom...och när jag sitter med min marille i telefon och tittar upp i backspegeln så ser jag att dom precis kommit ut ur butiken och glor på mig...fy fan jag tycker han e så jävla äcklig!!!! Det enda som var trevligt med honom var väl hans någorlunda sjocka snopp hahahahahahah!!!!! men nu skulle jag inte ta i honom med tång...jag vet ju vad han går för...fattar inte att bebisbruden pallar att stanna...eller jag gör ju det ...hörde ju direkt på henne att hon tänkte det och det hade jag med gjort om jag var 17 och inte fattade mer om livet än!
Dom verkar verkligen inte FATTA att folk skrattar åt dom...det är helt sjukt...men kommentarerna haglar in från flera håll som beklagar att jag hamnat i hans klor en gång för mycket:S
Fatta att han e kändis ...inte av så smickrande orsaker dock...fy fan vad vidrigt!!!

har inte ens tänkt på honom på flera dagar...synd jag kom på att han ens existerar idag...jag ringde om svaret på klamydiaprovet, men fick inte tag i dom...den 27e ska jag testa allt annat...tar HIV, Gonorré å allt fan vad det heter...känner mig jävligt äcklad bara!!! Hade ju kådis hahahaha bebistjejens kådis 8roligt som fan ju) men jag känner mig så snuskig i alla fall...!!!

Men alla vet ju vad han går för och att jag är den som i alla fall bär på sanningen här....



Var bara tvungen att skriva av mig lite om det sjuka i att jag verkligen kände på mig att jag skulle stöta på honom...men jag har inget att säga honom...han e som ett barn i sinnet själv så det föll på plats i alla fall då jag fick veta att han har ett litet barn till tjej hahahaha!!!
Vill inte se honom...han borde kräla vid mina fötter och slicka tuggummifläckarna på asfalten där jag går!!!



Mog om den patetiska människan...:)

Har börjat ha förlovningsringen på mig igen...när jag orkar...:D
Just nu ligger korvas i korgen bredvid mig och nannar sött...han e så himla SNYGG min lilla kille=)

Näääh om man skulle ta å göra något vettigt...plocka undan lite kanske...kolla bil på nätet...har ju fått en snygg buckla i dörren igen :P (inte jag denna gång;))....fixa tvätten ....kanske måla lite...njaaa eller något:)
Mår i alla fall SJUKT BRA!!! Har gjort det sen jag gav K några ord härom kvällen i SMS och klippte av!!! 
Såg förresten precis ett hubba bubba paket på nätet och kom på K´s älskade uttryck hubba bubba kiss kiss...å så har han en bebis själv...han som hånat dom så!!! hahahaha *fräckt ju:)*

Blir sugen som fan på att riva runt i lägenheten när min ryss till granne nu helrenoverar lägenheten vägg i vägg med min. Men what´s the point när man kanske ändå ska sälja???
Har en intresserad i alla fall, det e bra skit de:P



Näääh...nu ska ja göra nå annat vettigt...kolla facebook kanske hahahahahaha

Some old pics kanske för å snygga upp kvällen;)






HAN ÄR SÅ JÄVLA DÖD FÖR MIG!!!

   2010-09-17 - 20:00:20
Japp vi drar det från början som flera gånger förut....C var kund på jobbet...han var inne och stötte på mig mer och mer...och jag hade spanat lite på honom innan!!!
min bil la av...han tog hand om den och fixade den...vi träffades sedan några kvällar hemma hos honom. Vi hamnade i säng:S
Efter det blev han ganska konstig...jag kände på mig att något inte stämde...men han nekade och sa att han bara ville ta det lugnt.
Han sa att det ringt gamla ex till mig från Finspång mitt i natten och snackat skit om mig....det roliga är att jag inte ens har några ex från finspång...och inte nån som heter Andreas å som flyttat till Linköping heller *hahahhahaha* C skyllde på att folk runt honom snackade och att jag tydligen gick omkring och sa att vi hade ett förhållande....när han sa det blev jag helt jävla PAFF...det var ett jävla påhopp faktiskt och jag visste ju att det inte var sant något av det!!!

Sen gick sommaren...C kom in på jobbet flera gånger varje dag för att kramas och pussas lite, men han var hela tiden skitskum.
Mina kollegor tyckte han betedde sig skitkonstigt när han var inne med...då en av mina kollegor jobbade så snackade han alltid om sex och drog töntiga sexskämt vilket vi tyckte var jävligt skumt.

Jag hängde med C på sena kvällar och nätter....på bilplåten, på lackeringen och jag hängde med honom till (B) pappa SAAB på Lindö mm.
Stötte på en liten fjortisbrud när jag utan förvarning åkte till plåten och lämnade bollar han skulle ha. Han blev märkbart nervös och gav mig bara en ytlig kram.
En gång ringde han och sa att jag hade typ kört över en brud som gick över vid statoil och att hon kände sig hotad av mig och att det hänt en gång förut...jag var ett jävla frågetecken igen...!!!
Jag märkde bara att en brud med fula brillor gick över...sen var det inte mer med det...mina vänner och jag har disskuterat det hela någon gång och var jävligt överrens om att om en tjej känner sig hotad av mig så måste det finnas en anledning till det....!!!
c var uppe hos mina föräldrar och fikade några gånger och hittade även på massa skitsnack om att jag och mitt ex hade så jävla mycket ihop!!!

jaja...dagarna gick å nu i helgen som var ringer en liten flicka på 17 år och frågar varför jag ringer hennes pojkvän!!! Jag bara gapade, men kände att japp jag visste det ju!
jag ringde C direkt och han kände inte ens nån F i det ögonblicket...fy fan vad vi skrattade åt det sen...Klart han kände henne...men han hade mage att för att rädda sitt förhållande ljuga mig rakt upp i nyllet i telefon att nej vi hade ju inte haft sex vad hade jag fått det ifrån:O
men det roliga var att när jag snacka med F (den lilla flickan) så stämde allt lixom och jag hade tagit en bild på honom i sängen på morgonen efter i deras säng.

Han står fortfarande inte för vad som hände hemma hos honom ...och jag skulle hellre vilja att det inte hänt nu så varför skulle jag bara säga nåt sånt...men jag vet ju sanningen och det har ju de nära mig oxå gjort hela tiden.

i går  fick jag av en slump kommentaren -jag hörde att du råkat ut för Zetterberg:O
Jag bara VAAA eeheh jaaa...vaddå lixom!!!
Fick då veta en hel del om killen...han gillar att köra dubbelt och är KÄND för att alltid göra det....samt att han alltid vill ha riktigt unga tjejer...och då snackar vi UNGA som den nu som är 17 år och han 10 år äldre.

Jag fick veta att han haft en tjej i motala och en annan samtidigt och även en gång så hade han 2 i Finspång....jag känner mig så jävla äcklad!!!
Men det var det som blev enough för mig!!!! jag behöver inte ens hålla på å försöka övertala någon om att jag talar sanning...folk i Finspång VET hur han är...tom mer än jag visste!!!!
Antagligen har han beskyllt mig föa massa saker för att dämpa sitt egna dåliga samvete över vad han pysslat med....ag gjorde klart för honom från första dagen att ärlighet är ALLT för mig och är en kille inte ärlig så kan han dra åt helvete på studs!!! Ändå hade han mage att leka med mig på det här jävla sättet.
När jag sagt att nej nu skiter jag i dig så har han alltid sett till att komma ner till jobbet och kramas lite extra och visat mer intresse på det hela för att jag inte ska ge fan i han helt antar jag.

Nu har jag varit och testat mig för alla sjukdomar som finns...känner mig vidrigt äcklig som ens kommit i närheten av en sån människa fy fan säger jag bara...och klart som fan han ville hjälpa mig med min bil....ojoj han ville göra det gratis för det gjorde han ju med dom han tyckte om osv...bla bla....hahahahahaha snacka om at han led av dåligt samvete....

I mina ögon är den här killen så jävla BILLIG!!! Han är en riktig HORA!!!! Han släpade hem mig....hånglade med mig i deras fula skinnsoffa med högtalare inpetad i och lät mig träffa hans barn osv...sen satte han på mig i deras säng!!!!! Å sen kan han inte ens vara man nog att stå för det!!!

Hela sommaren har jag mått ganska dåligt för att han betett sig så ovisst och jag känt att det varit något konstigt.
Folk har även sagt att han slog mamman till hans barn vilket han nekar till, men det är ju lätt att ta reda på om man vill det. han ska även ha varit otrogen mot henne....han berättade dock samma story om den grejen för mig redan i början men vände på det så att hon var otrogen inte han...men det var EXAKT samma historia...ORDAGRANT!!!! Och gissa vem man tror på nu!!! *hehehehe*
Den lilla 17åringen stannar visst hos C...och om jag var 17 hade jag nog faktiskt oxå gjort det...jag stannade ju tom hos min kille som slog mig gul och blå varenda dag i den åldern. men jag kan säga att det kommer inte hålla!!! hennes val...och jag skiter i vilket helt enkelt...för mig är killen död!!!

jag har raderat ALLT som har med honom att göra och ser jag honom så får jag nog tygla mig för att inte nita honom!!!! Fy fan vilken låg människa!!!!

Finns egentligen inte ord att beskriva en sån person....jag har hela tiden varit ärlig mot honom...vilket han hävdar inte är sant hur nu han kan veta det...hahahaha!!!!

Nä hörrni nu avslutar vi den här skiten...jag ska vara glad att bli av med honom...jag skäms att jag gick på hans spel....personer nära honom snackar tom om honom....men han vet inte om det...!!!
 Dom sa förvånat....-VA visste du inte att han är sån???? Han e mytoman och utnyttjar dessutom allt och alla till MAX! och har alltid hållit på såhär...!!!

Nä det enda jag har att säga är att han kan dra åt helvete och jag ber dom jag inte riktigt trott på så oerhört mycket om ursäkt!
Jag mår oerhört mycket bättre idag...jag har varit i Linköping och Joey har blivit klippt, sen har jag fixat alla saker till min bil...sen ska jag ordna nya skärmkanter när service och kamrem är klart=)
men jag har en ny bil på G...kommer då ställa av cabben mesta tiden av året. Vi får se hur det blir, jag har inte bestämt mig:)

Han har fått mig att må så jävla dåligt, men det är inte värt det...!!! men nu har allt fallit på plats och allt är så givet för hur han betett sig...tex när någon kom in på hans jobb och sa -vem pratar du med? Och han sa att det car chefens sura fru ...eeeh tänkte jag det var en oerhört ung fru hans chef hade i så fall....amen det har lixom hållit på med olika saker hela tiden...SJUKT!!!
han är inte värd någonting alls i mina ögon längre och han borde slicka marken jag går på!!!


Nä vad säger ni ....e inte världen allt bra märklig trots allt??? :)







ÄH

   2010-09-16 - 18:04:32

Har legat i sängen i 2 dygn...orkar inte göra något alls...lever på juice och xanor, stilnoct och xanor depot.
Psykiatrin letar efter en plats jag kan åka till för att vila ut och samla kraft...kanske en bondgård.
Jag ska få börja i en helt ny grupp som påminner om dbt terapin, men som inte alls är det...utan mindre sektlikt!
Tänk att en man kan få en att må så jävla dåligt...men hu fan kunde han göra så här mot mig...och hur fan kan hans lilla bebis till tjej stanna hos honom eter det han gjort??
Jag vill inte ha honom...men jag vill veta varför han sprungit efter mig hela sommaren...och när jag försööker få ett svar försöker  han bara förnedra mig inför dom han har omkring sig...men hans tjej vet nog inte mycket om det som hänt tror jag...jag och C haru haft kontakt upp till 10 ggr om dagen förut och då är det inte bara jag som ringt. han har  sagt så mycke saker  till mig som han nog inte berättat för lilla bebisen...
han har i alla fall sårat mig oerhört djupt....han har tagit med mig hem till deras säng...jag vet inte hur kan kan se sig själv i spegeln och leva med det??!! det jobiga är att han inte verkar ha någon empati...inte kunna känna med andra människor....och vi alla vet ju tyvärr vad en sådan person kallas:(
Jag har varit i princip helt återhämtad efter det som drabbat mig tidigare...och så kommer en till och gör nästan samma sak...är det konstigt att man tvivlar???
Det går inte att lita på någon...INGEN!!!!







Första gången jag tagit mig ut på över 2 dygn...


HAHAHAHAHAHAHA VILKEN JÄVLA DÅRE!!!

   2010-09-12 - 20:57:33

Japp nu har det visat sig ytterligare en gång vad det är för folk som vandrar i sina 45or till dojjor på denna jord!!!
Mr C himself har tydligen en liten 17 åring sedan något år tillbaka :O
Jaooo...sen har han mage att säga till henne att JAG ljuger om allt...ok jaja...jag orkar egentligen inte bry mig!
men det förklarar ju hur hans konstiga beteende varit hela tiden...och jag som misstänkt detta ....och han nekat!!!WOW säger jag bara vilken jävla gentleman :) HAHAHAHA

Allt som sagts om honom har varit sant...och jag har ju misstänkt så jävla mycket!!!
Sjukt!!!

Stackars lilla tjej...!!! fy fan säger jag bara å den mannen har tom suttit och ljugit min mamma rätt upp i ansiktet!!!
Nämen blä vad vidrigt!!! Glad att folk omkring finns som "vittnen" på detta så han inte kan komma undan med att det skulle vara jag som ljuger eller något liknande!!!

ojojoj...vilken jävla tönt!!!


FALUN

   2010-09-12 - 15:22:08
Är i Falun igen sedan nästan en vecka.
har sökt jobb på Synoptik, man får väl se om något nappar där. Har varit förbi Statoil några gånger, men känner att jag vill verkligen inte ge mig in i den jävla skiten igen:( Tror jag hoppar det!!!

Häromdagen träffade vi på helt underbara får som gillade att pussas och igår var vi ute och lekte med min systemkamera marie och jag:)
Jag mår faktiskt riktigt jäkla grisbra...känns som om JAG har kontroll på mitt liv och JAg gör det jag vill...jag känner mig FRIIII!!!

Lite bilder från veckan som gått...en del med lite humor i...:P och nej jag är inte FOKI...jag är FUCKI....missa inte dom pussiga fåren:)


Oh, nej ...rädda mitt marsvin någon...!!!
!

Jag å Alex

Lite Urban exploration, här ett öde bostadshus.
Två pussiga får

Jorå...även får har faktiskt gaddar:)

NY MOBIL...IGEN

   2010-09-01 - 15:13:53

Jag måste ju helt seriöst vara en av mobilväldens bästa kunder?
Nu har min rosa samsung ttouchwiz blivit repig å tråkig så därför har jag funderat på att köpa en ny billig skit-telefon eftersom jag bara förstör dom hela tiden.

Så var jag i lördags på skördefesten hos M och J och det var hur kul som helst att träffa det glada gänget igen. det spelar ingen roll att man e nykterist och alla andra dricker:)
M visade mig sin samsung Galaxy S och jag blev ganska såld faktiskt jag som varit inne på en iphone...denna är som den ju men mycket snyggare, och för mig bättre funktioner. Så i kväll ska jag hämta den på Expert IKANO där jag alltid handlar min elektronik nästan....(Ja Miss Li, jag vet att jag e som en man;)).
Den kostade lite mer än på tex Media Markt men jag har ju en coopcheck som gäller...eller ja checkarna rasslade fullkomligt in efter mitt förra köp då jag drog till med laptop, sovrums-tv och systemkamera på en gång. Så nu kan jag ju använda en sån:) Då får jag säkert några till dessutom på kuppen:= *haha*
Den kostar där ca 5700 kr. och så kommer det ju lite rabatt på det då:)



Så här ser den ut i alla fall












Sen har jag börjat fundera på en grej......Jag bokade ju flyg till Jamaica 25 oktober.
Nu har jag pratat med Ron i telefonen och så...det var ju kul att höra hans röst efter så lång tid och så....men....
Jag har faktiskt SERIÖST börjat undra om jag verkligen VILL åka till Jamaica:S???!!!

va fan vill jag det??? vad ska jag göra där i 3 veckor (iofs var det betydligt längre sist...men nu ska jag ju inte jobba). Jag vet inte om jag pallar 3 långa veckor på denna ö med en skock helt mongoliserade människor:S
*förlåt*

jag ska nog fundera lite mer på detta....jag vill hälsa på Ms Ruby och barnen...men jag kan ju inte sitta hos henne 3 veckor...:S

Gaaaah hjälp mig:S!!!





RSS 2.0