SJUK IGEN!

   2015-01-31 - 19:43:22
Höll Mange vaken till 2 inatt, sen la jag mig med hostan på soffan å stängde dörren om honom. Stackarn skulle ju upp och jobba ju.
Vi har fixat en nyckel till lägenheten åt Mange nu och vi shoppade lite. Jag köpte tränings -tightsen jag gått och sneglat på sen jul. Till mitt förtret blev det ingen träning idag pga. sjukdom SUCK!
 
Nu ligger jag på mamma å pappas soffa och har ätit tacos.
 

PANG DU ÄR DÖD!

   2015-01-29 - 12:21:00
 
I morse stod jag i hallen å skulle just gå när Bobby ilsket skällde och ett jävla pensionskuvert damp ner i brevlådan.En äcklig person från mitt inte allt för länge sedan förflutna mosa in lite smycken å skit hon fått av mig. Jag garvade, detta är enbart ett tecken på att hon vill "bli sedd" patetiska jävel! slängde skiten såklart. Roligt är att hon ändå behöll ett änglaarmband hon fick av mig i turkiet då killen ju hängde sig på rättspsyk.
Återigen ....om det var så viktigt å lämna skiten, varför inte lämna allt? :) 
 
Sitter och har avsmakat F's å D's vegetariska buff'e men tyvärr, inte jättegott asså.
K har gjort sina vackra potatisrosor tillsammans med anka och mangosås. GOTT!
 
 
Lägger upp bilder på mina projekt igår med..här kommer dom :)
 

Piccata Milanaise

   2015-01-27 - 19:40:00
 
Idag var det Piccata Milanaise, pilaffris, tomatsås på färska tomater och gröna ärtor.
Jag preppade även mitt kött inför morgondagens dillkött och blancherade det.
 
(Ost/ägg panerat kalvinnanlår, buljongkokt ris, tomatsås och ärtor)

 
Mina läsare har fullkomligt exploderat på senaste tiden vilket jag naturligtvis är väldigt glad för=) Jag vill passa på att hälsa alla gamla och speciellt nya läsare välkoma hit till min blogg <3
Jag har tömt den cerisa Sony Vaion och sa lämna den tillbaka till Catharina, alternativt så säljer jag den för 2.000 kr om någon hör av sig snabbt.
Nu ska jag kissa vovve och ladda inför en ny härlig dag. Förresten så hörde jag allt vårfåglarna som kvittrade glatt i all snö i morse då jag gick i i skolan =) DE NI!

PADDINGTON!

   2015-01-25 - 21:25:59
Idag var Mange, Bella å jag med mamma å pappa på bio igen och vi såg Paddington...:) Rolig rackare den där, minns nån dilm och små figurer syrran å jag hade som barn.
I morgon är det åter plugget som hägrar...hittade förresten en dator igår. Så idag har jag och Bella spelat lite sims4 efter bion.
Pga. Manges magkänsla så tog jag ett gravtest idag igen...såklart inget. Och planeringen är ju att vänta liiiite till med tillverkningen. 
Fick tillbaka min soffa idag och den ser ju ut som när jag lånade ut den, förutom att den är FRUKTANSVÄRT SKITIG! Konstigt att man inte ens orkar dra dammsugaren över den, men personen som haft den är känd för att vara jävligt lat! Nu slipper man ha mer med de där människorna att göra...UNDERBART! 
Har förresten en mycket god vän som är konstnär som jag kommer promota lite här inom kort...så häng med, han är verkligen superbra!
 
Skönt att ha sina grejer igen...finns säkert mer dom lånat...spekuleras i om lånaren tänkte sälja soffan,  mycket troligt eftersom hon inte ville lämna tollbaka den först!.....det ska JAG göra nu iaf :D
 
Har världens träningsvärk ...inte av träningen, nejnej...vi var på Busfabriken igår och lekte loss. Det slutade med att jag hotade 3 feta ungar och blev helhorny på Spindelmannen som i sin trikåmask trallade runt och tog på små barn på ett mycket konstigt sätt, hängde i taket och var allmänt ...SEXIG <3
 
Fick blommor av älskling igår IGEN <3 FAAAN VAD JAG HAR DET BRA!
 
Liten ÄLSKAR snö!
 
 
Ge mig...typ :)
 

GYMMA!

   2015-01-24 - 09:45:59
Står just nu på crossen innan mage, lår, rumpa och en solning som jag tycker jag är väldigt förtjänt av.
Sen ska jag hem, ta ett bad, väcka familjen och åka till stan med mamma och se om jag hittar en vettig dator med i5 processor :)
Jag får ju dessutom pissont då jag skriver med penna då jag ju dels har reumatism och dessutom håller pennan såå hårt:( MEN gott folk...Hjälpmedelsboden har ju verktyg för sånt. Har raggat upp min "gummislang" och köpt några nya pennor som jag preppat. Har även för typ första gången i mitt liv köpt collegieblock:) Man kan ju tro jag är student :D Har livsmedelskunskaps-prov på fredag :)
 
Bobby har börjat använda "kalsongburka" och som föräldrar kan vi inte bli annat än oroliga...tänk om han vill bli bombhund för IS? :O
 
 
 
 
På tal om bebisar så kommer det om planen håller bli en mindre hårig bebis i slutet av 2016. Tillverkandet har INTE börjat ännu och eftersom jag bara ska ha ETT barn så planerar vi väl :)
Målet är att jag ju tar examen i mars 2016 och då ska vara arbetsför under sommaren...om än gravid. 
Bästa planeri gen blir ju att kläcka en till vinter-familjemedlem :) dvs. På andra sidan nyåret mot 2017.
 
Farfar har börjat leva upp i sin sorg i och med att han bestämt sig att flytta till Östermalm :) Känns jättebra att få honom nära, så vi kan umgås mera. Och jag kan hjälpa honom ännu mera. Dessutom kan han ju om han vill, låna Bobby när han vill...som lite sällskap liksom :)
Funderar på om man ska se om han vill ha en katt...bara VI ser till att hjälpa till med ansvaret för den :) vad tror ni?
 
Nä, nu har jag kört min timme fettförbränning....pöss

DON'T HATE THE PLAYERS, HATE THE GAME!

   2015-01-22 - 20:32:00
Idag har Bobby varit med sin svans på Valla och en härlig veterinär. Bobby var jätteduktig och la sig å gäspade?! När hon lyssnade på hans hjärta :) Hon sa att för den låga ålder han har på under 2 år så är han enofattbart lugn, harmonisk och trygg liten kille. Dock så såg hon även min min då hon började prata om och kolla på Bobbys svans som haft problem m. Körtlarna där alldeles för länge att jag fattade vad hon skulle säga.
AMPUTATION! .....VA?  JAPP! Han kommer nog alltid ha problem upp och ner med detta, en del hundar har så. Och om han verkligen blir besvärad av det så tar man bort svansen. Nåja, rakade den en del och har nu gått på den med nästa artilleri bestående av salvor. 
Vi har varit på långis i snön med lillkillen och jag.
I går hade jag telefontid med Dr.psyk och vi ökar Cipralexen litelite till för att mosa ner PMS-ilskan till max. Så ska jag även prova Ritalin igen. Ny när alla andra mediciner är borta så vill vi testa och se om jag ändå blir rastlös av dom, eller om de kan göra min koncentration på topp :p blir spännande.
 

JAG HAR HITTAT DEN!

   2015-01-19 - 20:27:00
Fast i benvitt...helt underbar va :)
 

ETT SISTA FARVÄL!

   2015-01-15 - 18:12:00
 
 
 

NYA FUBARE!

   2015-01-11 - 20:27:00
I morgon kommer nya "fubare" till plugget, så ny är vi inte nyast längre :p Dessutom börjar Sandro, min gamla jobbarkompis :)
På fredag har jag tenta i Livsmedelshygien och det går nog finfint tror jag. 
På torsdag ska vi begrava fina farmor...konstig känsla.
Annars är allt bra som tusan...som alltid :)
Tog 2 atarax i fredags å däckade totalt...HAHAHA PÅ ATARAX :) Snacka om att kroppen är van utan droger i blodet nu :)
 

FITTOR!

   2015-01-08 - 18:30:18
Lögnare, pundare, fittslickare, retards, utvecklingsstörda, muppar, friendsuckers, ....kärt barn har många namn :D

Helt klart att det börjar lukta knockout på det hela!
RSS 2.0