Olycka, cancerceller och mobilgnat

   2016-01-30 - 19:49:00
Idag när jag åkte till jobbey så åkte M samtidigt. Efter en liten stund ringde han å hade kört av vägen. Fick sladd på nåt metallskit vi hittade som han kört på.
Satt sedan på akuten till typ 14. 
Men allt har gått bra och han har bara ont i nacken.
 
 
Och så har jag ju bråkat om mobilen med Sony aen 18 december. Dom vägrar fixa ett fel som typ varannan sony får idag men dom försöker få mig att betala 2600 spänn för nåt som inte ens behöver bytas.
 
Grejen är...displayen har släppt i tejpen som det så fint heter. En av sonys verkstäder säger hela displayen måste bytas, deras andra verkstad vill även byta baksidan????? 2600:- och då den har ett ytligt hack i ett hörn obs i plasten, inte display eller så...
Så säger dom min garanti är borta HAHAHA!
Tre oberoende verkstäder dömde dock ut min lur direkt som fabrikationsfel och alla sa samma sak...Sonys skärmar LOSSNAR hela tiden! Ett jättestort oroblem! 
Displayen har ju jävlats lite med...men testa å sätta en tejp över i kanten å nu funkar den skitbra...så frågan är...det kostar 300 spänn å bränna fast displayen med tejp igen...inget annat är det fel på!!!!! Ärendet ligger hos ARN nu. 
 
 
Sen kommer lite bilder på min slutmiddag i M2 projektet.
 
 
 På fredag ska jag på konisering å plocka bort lite cancerceller...kommer sitta fint...bebisplanerna har fått läggas på is...
 
Nu är det 100% mys och fortsatt planering inför 2 juli. 
 
Pussssss...

soda stream

   2016-01-27 - 20:03:28
Igår köpte jag mig en soda stream å jag älskar den!
Funderar på var man ska åka..I juli åker vi utomlands bara jag och Mange. 
 
 
Vi tänkte fira lite...återkommer om detaljer.

Jag är inte försvunnen

   2016-01-23 - 19:08:00
Är bara mycket nu...väldigt mycket.  Allt från konisering pga cellförändringar,  krig mot sony med mobilen, jobb och M2 projekt i skolan.
Jag är trött, sliten, väck ..har även börjat på en medicin mot bipoläritet. Får se hur det kommer gå 😊
 
Vill bara dom fixar mobiljävel. Det är ett fabrikationsfel, men de vägrar laga det på garantin eftersom det finns ett pyttelitet tappmärke på mobilen och de hävdar att garantin upphör om man tappar den hahaha
 
To be continued
 
 

Bråda tider

   2016-01-13 - 20:49:04
Har fullt upp med skola jobb, hem och familj samtidigt som det pågår ett krig om min mobil där limmet i displayen släppt och den lossnat och de påstår det inte är garantigrej fast det är det
....hahahaaaaahhhhh KRIGAR!!!
Är jättedålig på att skriva just nu, men beror helt enkelt på att jag har en sketen iphone just nu och j ag vill helt enkelt inte bry mig om att ens pröva att samarbeta med den....så det så.
 
Nästa torsdag har jag min M2 stora projektmiddag dessutom HUHUUUUH
 
Puss på er så länge så hörs vi inom kort
RSS 2.0