GEOKLÄTTRING & ÄGGRUVNING!

   2014-01-27 - 21:28:00
Var i Kulla i helgen och igår var vi ute och geocachade. Jag hade energi till tusen och klättrade som en jävla apa, ruvade på mega ägg medan bobby hellre ruvade på snön:S ja det var ett fasligt knegande i alla fall=) Men kul jag färgade även syrrans hår och klippte topparna lite =)....bilder kommer här...=)
 
 
 
 
 

RASTLÖSHETEN DÖDAR!!!

   2014-01-25 - 18:38:00
Fattar inte vad som är vad i min medicinering av allt jag har....vad är det som gör mig så in i helvete rastlös??? Blivit värre sen jag började med Metaminan igen....men är det DEN, kombinationen med andra mediciner eller vad?
 
Ja jag är beroende av Xanor! Men ska nu "avgiftas" få bort abstinensen och gå över på Stesolid.
 
Av alla de biverkningar man oftast hittar om Metamina så stämmer följande av dom in på mig (STRYKER UNDER DE SOM JAG MÄRKER AV)
 

4.8 Biverkningar Vanliga: Allmänna: Initialt övergående buksmärtor och huvudvärk. Gastrointestinala: Nedsatt aptit, viktminskning, muntorrhet CNS: Dysfori, eufori, trötthet, sömnproblem.

Mindre vanliga: Allmänna: Marginellt minskad längdtillväxt. CNS: Exacerbationer av tics vid ticssyndrom som t ex Tourettes syndrom. Sällsynta: Gastrointestinala: Dålig smak i munnen, illamående, diarré och förstoppning. CNS: Agitation (ffa vid hjärnskadebakgrund), aggressivitet, ökad rastlöshet, yrsel, förvirring, psykotiska symptom, affektiva symptom, förvärrade sterotypier (ffa vid autism eller autistiska drag). Kardiovaskulära: Hypertoni, tachyarrytmier och palpitationer. Endokrina: förändringar av libido, impotens. Hud: Urtikaria

 

Frågan är ju om det kan vara så, eller om det inte kommer gå över.....då vet jag inte vad jag ska ta mig till faktiskt....Är ju jätteskärpt, tar tag i en hel massa grejer hela tiden (men blir jobbigt när rastlösheten och ångesten ökar sådär.) Det har blivit världens skillnad. Från att ligga i sängen hela dagarna och inte vilja eller orka göra nåt eller bry mig om nåt så har jag inte ens tatt en tantvil på hela veckan nu :O GALET MEN SANT! =)

Ska ta och ringa beroendekliniken och fråga vad dom har för erfarenhet av just detta!

 

Är i Kulla, skönt å komma bort lite igen! I morgon ska vi geocacha och så blir det nog nåt UE objekt. Om inte annat så finns ju ett 200m härifrån som jag varit vid, men inte haft kameran med mig då.

 

Har sökt jobb i Arendal/ Norge. Och hoppas få komma bort ett halvår jag och Bobby!

 

 

 

 

*UPDATE*

Ringde psykjouren eftersom jag är rätt nervig att jag kommer fortsätta vara så rastlös och darrig på Metaminan och att inte den heller kommer fungera...hon sa lugnande att hon erfarit att det kan bli så här i början 1-2 veckor precis som då man trappar ner en medicin för detta är ju en tillvänjningsfas. och att det brukar avta!!! PJUUUUUUUH!!!! Hoppas det är så i mitt fall med=) HÅLL TUMMARNA FÖR MIG! Känns dampigt i kroppen men löjligt skarpt i huvet....konstig känsla. Hon tyckte som jag att jag inte ska bry mig om xanorens nedtrappning i första hand utan att jag kan behöva den just nu tills det andra lagt sig. Så jag kommer köra på tills jag kommer in på avvänjningen helt.

 

Puss på er och förresten var det underbart att träffa Broddan idag <3


VAD ÄR VAD?

   2014-01-24 - 20:13:18
Nu har jag stått på Metaminan i 5 dagar...Jag sammanfattar det hela så här: Klarare i huvudet, piggare, mer företagsam och alert, MEN mer rastlös och mer ångest, å så har matlusten fått sig en känga igen...hoppas det lägger sig och inte är en bestående biverkning!
 
Har i alla fall mått bättre i dag än de andra dagarna så jag lever på hoppet =)
Varit vaken sen´04.30 i morse så jag tänker sova snart...ska till Kulla i morrn. Men först sola och ev. promenad med Catharina innan jag åker.
 
 
I
I går fyllde min farbror Anders 50 år HURRA vetja=)
 

DAG TVÅ!

   2014-01-22 - 00:25:52
Dag 2 med Metamina:
Något rastlös, kompenserat med x och lång härlig promenad med bus i Vibjörnsparken i all snö, å mötte finaste Tejna.
 
Besiktade bilen som var ok, men bromsbeläggen måste bytas till våren. Kul att Patas kollega LG var där...jag fick veta allt om mig själv typ....han visste allt om mig :O)

Som jag anade...fått i mig en väldigt liten banan idag. THATS IT! men lyckades klämma i mig en smoothie nu och ska försöka sova....GOD NATT
Irriterande att mobilen måste larma 3 ggr varje dag för medicinering...men det är inte första gången.
 
 

SAMMANFATTNING OM FÖRSTA METAMINADAGEN!

   2014-01-20 - 21:52:11
Efter att jag tagit min första dos som idag blev lite senare än vad jag tänkt att den ska ligga på normalt ( blev idag ca.13.30) så fick jag en hel del jobbiga grejer gjorda...kompletterade min polisanmälan om mitt inbrott, detsamma till försäkringsbolaget som nu betalar ut i alla fall 3300kr i slutet av veckan. Bättre än inget i alla fall.
 
Ringde även bilförsäkringen och sa att de ser väl för fan på skadornas placering att jag inte ensam kan vara vållande till bilen ja hälsade på lite innan jul :P Dom hade skrivit att de stod stilla vid rödljuset och jag körde på dom....NÄÄÄÄH då hade inte skadorna sitta på min höger fram p deras vänster bak!!! Kör man på nån bakifrån vet jag minsann av erfarenhet hur det ser ut!!!
 
Fick i alla fall såna här jävla saker gjorda som jag dragit på hur länge som helst.
Varit rastlös och k'ndes som jag hade pingisbollar till ögon när jag satt vid datorn, tog dos nr 2 av Metaminan ca. klockan 16.00 (har tänkt ta dom kl. 08, 12, 16 ju) jag har varit rastlös ....(mer än normalt) men Bettis på beroendeenheten som jag pratade med lite kort sa att det kan vara så innan dosen är justerad osv. så istället för att ge upp vilket jag ju gjort med de senaste försöken med Ritalin mfl. så tänker jag fanimej HÄRDA UT!!! Tänker ta dom 2 månader har jag bestämt....innan jag gör en egen utvärdering. Så nu är bloggen väldigt bra att ha känner jag för jag kommer att kunna kolla tillbaka på ev. förändringar =)
 
Mamma hämtade mig då hon kom från jobbet och jag följde med hem till dom och fick i mig dagens frukost/lunch/middag/kvällsmat i ett....lite yoggi, te och lite mjölk i ett glas. Matlusten är sådär, tvivlar på att det är Metaminan som gör det redan...(en mkt vanlig biverkning) och just den biverkningen vet jag ju att jag är väldigt mottaglig för :S
 
Nu ligger vi i sängen här hemma å väntar på "porradise hotell" ska börja:)
BÄBÄ har fått sin hjärna lagad å ihopsydd och har ett eget koppel som Bobby nu släpar runt honom i som om det vore hans eget husdjur =) HELCOOL!
 
 
 

METAMINA!

   2014-01-20 - 14:45:00
Nu har jag tagit min första dos Metamina så nu hoppas jag innerligt att denna medicin ska få mig balanserad till max=)
 
Sov ganska länge i dag med, sen gick vi på en promenad i solskenet och så var vi på apoteket.
Känner att min vikt nog börjat minska igen...och det borde den för jag har ätit ganska dåligt sista veckorna faktiskt.
 
JAG HOPPAS!!! Så håll alla era tummar, tassar och tår för mig därute nu =)
Häromdagen var jag ju på magnetröntgen och komplettering där, precis efter fick jag en kallelse till medicinkliniken och mag/tarm expertläkaren med ganska kort varsel. Hon skulle ringa om svaret och hon brukar ringa rätt ofta så fort hon fått ett provsvar. Ska även till kirurgen den 4e februari. nu undrar jag vad och OM dom hittat nåt på magnetröntgen, verkar ju så eftersom hon plötsligt kallar mig dit och ganska fort med. Jag "hoppas" nästan att dom hittat något så jag får veta vad s om händer i min kropp!
 
Angående dramat angående min vän....ÄH! Jag har gjort vad jag kan....vill man inte ta emot hjälpen som erbjuds så är det bara att lägga ner å skita i det! Men då ska man inte tro att jag kommer ställa upp nåt på annat heller!
Allt eller inget så är det!!!
 
Tänker även på min älskade Ahlam som ligger på sjukhus sedan ett bra tag med dropp. hon är gravid och kräks 20 ggr/dag och är uttorkad, mitt hjärta....önskar henne att hon snart får må bättre....! ( Och då inte bara för att jag behöver få håret fixat)
 
 
JUST NU I DENNA SEKUND 14.45 kom minneslarmet för JOEY på mobilen! Gud vad jag saknar honom:(
 
 
 
 
 

VAD FAN HÄNDER?

   2014-01-19 - 22:13:53
Idag kan man säga att jag var på rätt plats vid rätt tidpunkt helt enkelt!
 
FYFAAN! SÅ JÄVLA LÅGT!!!
Har inspelat hur ett par försöker skrämma? En vän till mig, Alt. Köra på....? Vet inte vilket, undrar om dom fattar själva vad dom gjorde där och då!!?
 
Åtgärder kommer vidtas vid behov!
Det var droppen och tacka gud för mobilkameror och att jag kom just då och såg händelsen!!!
 

3 RÄTTERS FÖR 34 SPÄNN :P

   2014-01-19 - 22:06:00
GAMMALT INLÄGG SOM FÖRSVANN MEN DÖK UPP I DAG OPUBLICERAT! :O
 
 
Nu är vi i Warszawa ja å syrran. Drog en smirnoff ice lemon på Skavsta å blev lite fnissig HAHAHA!
 
 
 
Tog en taxi in till JM Tower där vi bor på våning 21.
Drog ut å letade mat å hamnade på ett polackhak där vi inte fatta nåt av menyn å dom kunde noll engelska. Beställde gulasch m potatismos å det visade sig bli grönsakssoppa, sen gulash å sen kaka/paj till efterrätt för 34 sek HAHA. Sen shoppade vi på Zlote terasy. Köpte hundgrejjer å en polsk grytvante i en annan galleria. Där hade 80 talet stannat kvar by the way :o)
 

NÄR VÄRLDEN INTE RIKTIGT SNURRAR SOM DEN BORDE!

   2014-01-17 - 20:24:00
Försöker hjälpa en vän sedan mååååånga herrans år tillbaka med personliga problem och det tär på mig, men samtidigt känner jag att jag MÅSTE göra detta...jag kan inte bara stå och se på när personen dör framför mina ögon!
Har en plan nu...!
 
Det snöar fortfarande ute, det är rätt mycket snö ute nu och min "bigfoot" till snömonster älskar det:)
 
 
Brekkie today =)
 
 

ÅTERBLICK!

   2014-01-16 - 19:33:00
hittade lite bilder och tänkte bara göra en liten återblick på en av sjukaste perioderna i livet....(typ min enbananvartredjedagdieten) som var resultatet efter den jävla medicinen jag tog då....snackar bara lite ätstörning.....såååå Flashback....
 Va fan var vad på den där kroppen egentligen??? :S
 

FIFFI

   2014-01-13 - 23:45:00
Jag garvar ihjäl mig! Kollat på "Porradise hotel" och det var det roligaste avsnittet ever!!! HAHAHAHA killarna klädde ut sig till dragqueens HAHAHAHA så sööööta =)
 
 
Annars har jag varit på Magnetröntgen idag igen...frossat i mig kontrastvätska å även fått det insprutat tillsammans med lite annat smått å gott ....Att dricka den där jävla skiten 1.5 liter är fan värre än å göra en gastroskopi!!!
 
Det smakar bara vatten ...och pyttelite, knappt märkbart sött, men ja tycker det är VIDRIGT!!!
Har inte fått i mig nån mat alls i dag sen typ....BLÄ mår illa av tanken på kontrastvätskan fortfarande....! hoppas det var sista gången nu alltså annars flippar jag ur....gastroskopi ska det ju bli igen...INGA PROBLEM=)
Annars då....jaaaa jag å Bobby gick på en lång promenad då jag kom hem och vi lyssnade på Rebelution och deras "Sky is limit" den är så bra och vi busade, på promenaden, och han gick så fint vid min sida när det fanns godis å kamma hem;)
 
Ringde Catharina å vi ska sola i morrn....i dag hade jag 2 andra möten med egentligen, men jag orkade verkligen inte så jag sköt på det lite=)
 
 
Nån som vill brajja på lite me mig;)?
 
Krockskadad?
 
Djuret har fått polsk post :D
 
Bobby leker med Lukas och Loka
 
Min första egengjorda vaniljlatte =)
 
va fan e detta? en manet???? ett lejon???
 
Kulla!
 
 
Var i Kulla i helgen å slappade och geocachade lite....nu har det minsann kommit snö och är SVINKALLT ute....why?
Mitt djur njuter i alla fall för fullt och vill mer än gärna bara ligga ute i snön å glo....så pälsen gör nog vad den ska antar jag =)
 
Nu ligger lillmonstret och sussar på rygg bredvid mig i sängen i alla fall, tror han haft en rätt bra dag han med. Jag funderade tidigare idag på om varför det inte finns något mellanläge mellan apati och eufori....??? För i dag var jag helt lyrisk, av luften, musiken i mina öron, min hunds sällskap å jaaa livet ni vet =)
 
<3
 

ORKAR INTE!

   2014-01-09 - 19:40:00
 

BLÄ! TA MIG TILLBAKA TILL POLEN!

   2014-01-07 - 21:21:00
Jag orkar inte blogga idag, men lägger upp en av mina finare bilder från Polen...jag älskar den <3

WARSZAWA E GRYMT!

   2014-01-06 - 21:41:31
Kom hem i går kväll efter en helt fantastisk långweekend med syrran i Warszawa....har släppt bloggandet under den perioden. I morgon då alla bilder kommit in i datorn så då kommer det bli lite mera =)
 
Nu är det snart Porradise hotel igen =) 
 
 

2014

   2014-01-01 - 15:23:00
jahapp, börjat första dagen på nya året med att sova ganska länge. Vovven är trött å slö han med och tom. undulaterna här i huset verkar lite dagen efter :)
 
Bobbsen tog alla raketer och smällar med ro, det var inga problem där inte =)
Däremot var han inne i hässthagen å röjde i går morse:P
3 hästar varav ett föl + mamma där mamman licom ville skydda sin bebis:) Hur blev det tror ni..?
 
Bobby springer in i hagen, tar ett ärevarv, upptäcker att han har EN pålle efter sig...börjar springa snabbare...plötsligt JAGAR 3 pållar liten hund å liten hund gömmer sig i tryggheten i trädgården på andra sidan staketet där monstrena inte kommer åt honom:P
Vovve lärde sig en läxa;)
 
Vid tolvslaget var vi ute på balkongen och lyssnade på bomber å granater och det var liksom inget konstigt med det, vi var även ute och kissade och lekte med pinnar i mörkret då grannen intill smällde av raketer....inte en min från vovven:)
Hoppas det håller i sig, mycket handlar ju om hur vi andra beter oss...=)
 
Vi var på ljusvandring i Motala med...Bobbsen hitta 2 nya polare...sen när vi gick till bilen så skulle han absolut in i mörka parken bort mot lekplatsen ...han SLET Å DROG i mig...:S Väl där så var ju de förbaskade ruffstuffsarna där som han mött tidigare hur fanken kunde han se dom så långt ifrån i mörkret...eller ja lukta...!
 
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151896997410765&set=vb.526380764&type=2&theater
 
kolla in den länken ni =)
 
 
RSS 2.0