AJ!

   2018-01-27 - 02:14:10
Ont! Dags för mer Alvedon! Vilket skit det ska vara då?! Och inte kan jag sova heller, går väl ner till soffan å hänger lite. Jaja! Så får det bli!

6 knott and jail

   2018-01-12 - 16:32:00
6 knott! Spännande😃
Jag är dessutom i facebook-arresten IGEN! 2a gången på 2 veckor😂 Det mest roliga är att jag FÖRSVARADE andra människor med annat etniskt ursprung som rasister hackade efter! 3 dygn, men sist var ju 1 dygn =2dygn så räknar väl med bortåt nån vecka😊 Facebook Facebook oh my how I do love u😂
SUG KUK!

1 kvar

   2018-01-09 - 22:16:52
1 enda kvar, lite hemligt jag vet! Vilken pärs asså! Ni får veta mera senare! Häng i nu knotten!😍

Jag är värdelös!

   2018-01-01 - 17:57:00
Känns som om jag ramlat tillbaka i tiden 5 år!
Jag är ARG hela tiden och jag kan inte rå för det!
Jag känner inte för å göra ett dugg, nu ska sanningen fram...jag mår inte så bra just nu!
Jag var tvungen att sluta med min väldigt bra fungerande medicinbehandling just nu av en anledning och tänkte att ÄH tar väl den sista medicinen också när jag ändå håller på!
Men jag är som förbytt mentalt! Ingenting är roligt, jag har slutat träna, ligger i soffan hela tiden. Jul och nyår har jag varit arg, frustrerad, förvirrad, förbannad, och ledsen och det visar sig ju enbart som RASERI!
RAseri och elakhet mot andra och så kommer ångesten. Har mer ångest än jag haft på många, många år! Nu ikväll efter att ha firat nyår hos mamma och pappa beslutade jag att börja med den antidepressiva medicin jag fortfarande kan ta. Så här gått på den nu för en stund sedan. Även tagit fjösiga Atarax. Men dom alla vet är det Atarax och Melatonin jag håller mig till sedan 3 år tillbaka. Nu kan jag inte ta Melatonin heller egentligen men det skiter jag i när jag inte kan sova på nätterna. 
 
Brutit ihop här ikväll! Kom hem och mamma å pappa har kämpat å gjort mysigt i nyår. Dukat fint, alla har lagat mat och fyllt godisskålarna, köpt skumpa och myst till det och jag är bara ARG! ARG PÅ ALLT MEN ÄNDÅ INGENTING ALLS! Kanske är det en helt ny tillfällig annan "medicin" som fick tårarna att komma också jag vet inte. Ångesten kryper i mig, hade glömt bort den här sidan av livet! Jag förstör för allt och alla! Är jag ens värd att leva? Jag orkar inte vara arg hela tiden, Magnus förstår i alla fall. Vet att han finns här när jag BEHÖVER honom. Det är ju en lite ny sida av kakan han får uppleva också. Humöret kan svänga över en tusendels sekund och det är verkligen från skratt till raseriutbrott! Vi går se om nystarten med medicinen kan få mig något bättre! Börjar inse att hur mycket man än vill så är det fan inte placeboeffekten som visar sig när jag tagit dessa mediciner! Är en jävligt kämpig tid just nu på flera plan och jag kommer återkomma till det senare. Har dessutom blivit avstängd från en 24 timmar för jag delade följande bild tillsammans med en kärleksfull smiley. Men nån jävel är väl så jävla lättkränkt att den ligger å tjuter nånstans! Och det lär inte vara en svart man!
RSS 2.0