JAGAD AV HUNDAR!

   2014-09-30 - 21:34:00
Bobby ligger här i sängen å kollar nya programmet "Jagad av hundar" Han smågruffar, kollar på tvn å snaskar på sitt ben=)
I dag tränade jag, sen slappade vi med film i sängen, men somnade några vändor=)
Det som är helt OTROLIGT är att jag inte haft "vad jag trott varit abstinens" på TVÅ DAGAR!!! Och i morgon ska jag ta bort 1/4 av min dagsdos benzo jag har kvar nu. Dvs. så ska det nu vara 6 timmar emellan doserna istället för 4 och en tablett ska bort per dag! Nu börjar det på allvar. Jag har gett fan i koffeintabletterna och jag har insett att JAG SKA INTE TA DOM!!! jag blir psycho på dom helt enkelt!
 
Var med Catthis på Östermalms Papper å köpte Ballografinsatser och så drog vi på en liten shoppingtur på Coop å Willys innan vi drog hem till henne å fikade å svullade som grisar!
 
i morrn ät det vägning, hur fan ska jag hinna deffa ner mig till dess då? HAHAHAHAH shit undrar om jag gått upp...känner "PMS-fluff" på kroppen!
 
Har fått en intressent på geocachingsmycken i silver och ev. kan det bli ett samarbete där. Så det kanske blir att slå upp dörren till silvergrottan tidigare än jag hade tänkt igen=)
 
Men det är en chans jag inte kan avstå i så fall!
Ska höra med Micke om han kan göra en 3d print åt mig så jag kan gjuta smyckena. För ska jag sitta och handsåga dom så kommer det ta sjukt lång tid och dom kommer bli väldigt dyra för kunderna.
Ska jobba på detta å se vilken metod jag ska använda mig av...Detta på bilden gav jag min syster då hon fyllde år för några år sedan, snart ska jag få in det för lite uppfräschning=)
 
Snart är det dags för "porradise" det ät ju inte på långa vägar så bra som det var förra säsongen, men man kan ju inte få allt! JAJA gonatt på er nu PUSS <3
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0