Boobs

   2022-06-29 - 10:29:32
Japp ok, för 3 veckor sedan checkade jag in på Nordiska Kliniken och la mig under kniven.
En av Europas bästa bröstkirurger lyfte mina bröst samt lagt 515cc implantat. Första tiden har varit ett rent helvete och mycket morfin har gått åt.
 
Jag känner jag skulle kanske valt lite mer i cc men vi får se då svullnaden lagt sig och brösten sjunkit ner och lagt sig där som ska vara.
Jag har en del ryggvärk eftersom jag gått och fortfarande går lite skumt men tanken är att jag ska kunna gå utan bh alls framöver för att slippa smärta i axlar, rygg och huvud pga band från som skär in i axlar.
 
 
 På vissa bilder är dom GIGANTISKA  men det är för de är så svullna i början..
 
Så ligger det till!

Secret news!

   2022-06-10 - 20:14:27
I onsdags skrev jag så in mig på Nordiska kliniken i Stockholm för ett bröstlyft samt implantat.
Vi hamnade på implantat på 515cc
 
Hade rätt mycket ångest innan och kände att vad håller jag på med. Men dessa 80.000 kr detta kalas nu kostat kommer ge mig mer livskvalitet i form av att fokus ligger på en bh-fri framtid. 
Jag har ju alltid fått ont av både bh och sporttop som skurit in och gett mig nack och ryggproblem deluxe pga. Min grundsjukdom med.
 
Sååååå......
 
 
 
Allt har gått bra, hade fruktansvärda magkramper på uppvak och första natten då jag sov ca. 2 tummar. Det berodde på att jag ju tog massa mediciner utan något annat i magen.nu är det i balans så det fungerar bra!
 
Jag har blivit opererad av Sveriges utsedda duktigaste bröstkirurg så.set känns väldigt bra iaf.
 
 
 
18e blir det återbesök så det blir väldigt spännande!




RSS 2.0