FÖRLOVNING

   2014-10-29 - 11:06:00
 Nu går jag in i en ny fas i livet och har idag officiellt förlovat mig med min Mange <3
Ringen är liiiite stor, men jag ska ta in den litegrann. Manges med:P Fast vi gått efter mått.
Dock kanske man ska vänta lite med min eftersom jag ju krymper stadigt nu igen...är ju trist att behöva såga av den flera ggr (min måste sågas av pga. guldhjärtat). Manges ska jag försöka fixa nu i kväll på "svanhalsen" vi ska upp till mamma och pappa och käka lite tårta=) Blir mysigt=)

HUSLETARE

   2014-10-28 - 17:56:59
Idag var vi och kollade på ett litet hus=) Det fanns gott om plats för mina hönor och getter´som jag ska ha och tomten är verkligen jättefin. Huset ör inte jättestort och det behövs en hel del renovering med det. Men det var väldigt mysigt=)
 
 
Var hos dietisten idag och insåg att jag sista månaden även bränt en del muskler...jag äter helt enkelt för lite:( Ska försöka jobba på det, har i alla fall tappat 12 kg sedan i april =) vafan de e ju världens LYX, tycker inte jag gjort så mycket för att tappa dom...mer än tränat, men jag älskarju träningen!
 
I morgon kommer det hända något spännande...ni är väl med?=)

SEG UPPDATERING!

   2014-10-27 - 10:16:51
Ber om ursökt massor för det ojämna bloggandet...men jag lovar ni kommer att få så ni tiger på onsdag! Då kommer jag släppa en bomb utan dess like!!!
Jag vågar LEVA igen och GÖR DET!
 
Häng i...på Onsdag smäller det <3

YET ANOTHER DAY!

   2014-10-14 - 20:32:28
Tränat, lämnat grejer på Bra Begagnat mm med Catharina =)
Kollat in gårdagens avsnitt av "Porradise" eftersom jag lyckades somna 20 minuter innan det började igår.
Bobby gjorde ett MEGA -spunkfynd som vi tyvärr inte vågade ta med oss...
 
Nu blir det å chilla tills Porradise börjar, om jag är vaken HEHE!  Lång halvtrist dag, men i morrn ska jag träna igen och sen blir det baka kakor med kiddosarna :)

BITSK!

   2014-10-13 - 20:19:59
Satan så bitsk jag har varit ikväll:(
Bank-id började strula både i datan å mobilen....flippa lite!
 
(OBS! Jag har ingenting med datorn på bilden att göra)
 
Har nog inte så jättemycket att skriva om idag. Men Catthis å jag har tömt förrådet på "Gula Pakistan" nu och vi har varit på soptippen med massa keff =) Så nu har jag lämnat in nyckeln till Vallonbygden med =) GUD VAD SKÖNT =D
 
I morgon ska jag banne mig träna, det är en vecka sedan jag gjorde det....fyfan vad tiden bara kutar på!!! :(
ÄH! Thats all for today folks...ni måste börja simma eller sjunk!!!
 
 

REN!

   2014-10-09 - 17:47:00
Mycket har hänt sista veckan, så mycket att jag inte ens haft "tid" att blogga. Har köpt Catthis dator så lite lögn var det nu, och har inte riktigt haft orken att fippla med den...den e ju nyskick....VAIO Cerise å bara döööösnygg=)
Har en surprise till Er ...
 
...Jag har sedan den 3 oktober varit helt ren och fri från Benzo.
 
Och i helgen firade vi det med en fest hos mig som var så grymt lyckad=) Grannen Kenneth, Mange, Lena å Lekke kom och vi hade skitkul! =)
Drog ut på Joans ett varv och det var lika kul det=)  

Sen har det sjukaste av allt hänt...jag har gått å gängat mig:O Och på köpet har jag även blivit plastmamma till två ursköna tjejer =)
 
Så mycket händer i mitt liv som är positivt just nu att man nästan blir yr i huvudet...Men det är POSITIVA saker...mår bättre än jag någonsin gjort...(inser att piller e bajs).
Dom e mäkta imponerade av mig på Behandlingsteamet...av min drivkraft att när jag väl bestämmer mig för något...då KÖR JAG och ger mig INTE förrän jag lyckas!
Träningen går bra och allting går åt rätt håll....fettet minskar, musklerna ökar och nu sist hade jag lagt på mig vätska, men det försvinner ju igen ...har en dålig matperiod just nu, men har i alla fall lyckats mecka till lite sushi åt Mange igår =)
 
Nu är Kian på bilplåten så jag har kombi igen....ska passa på att tömma "gula pakistan" -förrådet i helgen när man har bra bil för ändamålet=)
 
 
 

UTTRAPPNING!!!!

   2014-10-01 - 18:31:03
Jaha! I dag var jag lite småorolig för hur det egentligen skulle gå eftersom jag idag har tagit bort ytterligare en tablett (5mg) Stesolid och därmed ska låta det gå hela 6 timmar mellan medicinen. Det har gått löjligt bra faktiskt! Och DESSUTOM så har jag inte tagit NÅGON ANNAN behovsmedicin alls på 3 dagar=)
I morse blev det 75 min fettförbränning och dietistens dom löd +0.1kg sedan sist men då var det minus i fett, plus i muskler och det mesta + låg faktiskt i mitt snaskiga PMS-fluff i form av vätska så jag är nöjd med resultatet ändå=)
Har handlat så jag äntligen ska kunna göra sushi ...men orkar inte riktigt med det idag. I morrn kanske. Då ska jag träna, sen har jag möte i stan! Ska bli spännande;)
 
Annars...jaooo, kollade gårdagens "porradise" förut å höll på å DÖ...snacka om CHOCK!!! Tänker inte säga mer eftersom jag vet att min syster tex. inte ännu kollat in detta avsnitt...nu får hon skärpa sig för detta program är ju hur sjukt som helst!!!
 
Har  plockat lite här och konstaterat att man inte bör ha mattor när man har en bebis med 4 ben=) Men vad gör det när det finns tvättmaskin...Bobby bor här lika mycket som jag gör och han får grisa ner lika mycket han med <3
 
Upptäckte att min lägenhet har NIO dörrar och inte SJU som jag trott innan...fan va kass ja måste va på å räkna;)
 
ÅÅÅH! Jag tror jag ska ta en sväng till mammi å pappi en stund=) Puss
 
RSS 2.0