DOLCE GUSTO FAMILJEN

   2014-11-27 - 16:38:00
Fick ju två jättespännande paket av Mange häromdagen och de innehöll.....kapselmaskin:D Så nu lever familjen på olika varma drycker HEHEHE! Bobby var jätteduktig att hjälpa mig öppna paketen :)
Har kört Bella till dansen å Sanna är på ungdomsgården så jag och Bobby har kvalitetstid här innan Mange kommer hem. Jag ska tvinga honom ut med Kian sen för den låter skitkonstigt. Det började lite direkt efter verkstaden men idag är det katastrof :s tur man har en underbar man som kanske kan fatta va de e i alla fall.

 
 
                    Hälsomuffinsbak =) Trivs såååå bra med min kropp just nu =)
 
 
Å så lite goa bilder på dessa två skönheter =)
 
 

LIGHTS IN THE DARK

   2014-11-24 - 20:55:14
Idag har jag fått upp ljusslingorna på balkongen igen 😁
 
Jag är mer eller mindre däckad med världens förkylning men trots det så körde jag lite lätt träning i morse.

Har mest legat under värmefilten å myst idag med Bobby. Jag körde tjejerna till dansträningen och vi poppade lite i bilen.

I det stora hela är allt bra...tog en stilnoct mest för skoj skull inatt och det resulterade i att jag messa Mange att ja skulle steka köttfärs på gårds åt turkarna....ööööh?!:)

 

mått skit av den nästan hela dagen idag med...nä jag fortsätter min drogfria liv :)

 
Väntar på Porrasise och är mest slö. i norr kommer nästa dietist-dom...fortsättning följer

 

lövrre

LÖSENORD PÅ BLOGGEN

   2014-11-23 - 17:49:56
Kommer lösenordsskydda min blogg igen då den inte får vara ifred från obehöriga läsare.

Då jag har väääldigt många läsare så ger jag er nu tid att kommentera och lämna er mailadress. Obs de publiceras ej. Då sänder jag det kommande lösenordet till din mail så att du kan besöka mig även i framtiden..kram

YOUTUBE -KANAL

   2014-11-23 - 16:34:00
Nu släpper jag bomben, att jag i vår kommer att starta min egen YOUTUBE -KANAL där ni kommer få följa med mig i mitt liv. Ni kommer kunna ha önskningar om allt ifrån resor, mat, husdjur, neuropsykiatriska diagnoser jag har till sminktips, musik, och även att det kommer titta upp en och annan HAUL och CHALLENGE beroende på vad tittarna vill se av mig=)
Ännu så är detta i planerings stadiet, men den är snart redo att testköras innan den kommer ut på riktigt.
Så håll i Er, mer info kommer då det är dags.
 
I dag har jag varit hos C och fikat, handlat lite, och nu kommit hem pch grejat en del=)
Jag skäms nästan över att jag MÅR SÅ BRA och att det inte beror på någon eller något annat än mig själv. Att sedan Mange kom in i mitt liv exakt rätt tidpunkt var ju grymt lyckat =) Han är klippan som är pricken över i.
Mådde ju redan innan jag mötte Mange oerhört bra sedan länge och jag har fortfarande  inte haft något återfall alls gällande Benzo eller sömntabletter. Jag tog en Stilnoct för någon månad sen, men det gör jag aldrig om igen FYFAN vilket rävgift det är man proppat i sig. Jag kan inte förstå folk som äter mediciner för biverkningar av andra mediciner i princip. Jag vet jag har själv varit där, men i dag känns det VÄLDIGT avlägset=) Jag är stabilare än någonsin, UTAN mediciner, planerar att skaffa barn (säger inte när fabriken kommer dra igång;)) Jag har ju mottot...mitt mål : När rutorna sitter på magen igen DÅ =) Och hur långt det är dit...det vet bara VI := PILUTTA <3 Jag har ju dessutom över en natt fått 2 UNDERBARA "döttrar" som jag trivs underbart med, fick ju även 2 katter på köpet. Dom e små å söta å äter konstant <3 Bäst av allt är att min pälsdjursallergi verkar ha dratt sin kos, känner ingenting och Bobby och missarna funkar jättebra ihop. Visst Bobby jagar dom ibland, men vad gör det? Dom kan gå undan när dom vill och dom tycker faktiskt om varandra. Katterna kommer ju fram till Bobby med och kliver på honom så dom är vana. Är ju dessutom förlovad och bröllopsplaner finns...ni blir dock inte bjudna om ni tillhör släkten längre bort än mamma pappa å syster.
 
 
 
Åååååh, vad skönt =) disken är diskad och tvätten från igår upp plockad. I morrn ska jag sätta upp slingorna på balkongen igen...(som jag nyss tagit ner för fan).
 
Nä nu ska jag ta och baka ihop lite hälsomuffins med blåbär och tranbär. Kommer lägga ut receptet här sedan =)
 
FLY TO THE SKY, NEVER TURN BACK...JUST START ALL OVER FROM BEGINNING AND TRACK!
 
 
 
 

GRAYDAY!

   2014-11-22 - 15:59:00
Alltså idag har solen faktiskt varit framme på ...öööh? Ja jag vet inte hur länge, men nu är det åter grått och jävligt ute :(
Varit med mamma  i stan och hon köpte ny laptop och 3 hemtelefoner. Själv lämnade jag in HTCn då kameran blivit skit på nå vis:( Så nu är jag tillfälligt utan telefon och det är faktiskt ganska skönt trots allt=)
 
Vi gick in på XXL Sport och mamma hittade julklappar till Bobbobert och en 5:- pipleksak i form av en hoprullad tidning som han fick idag då han var hemma kvar då vi åkte till stan. Han bar den leksaken nästan hela vägen då vi var på promenad när jag kommit hem...han e sååå söööt <3
Nu håller jag på att tvätta, jag är nog den som faktiskt inviger nya maskinerna i tvättstuga nummer 1 =) Vi fick dom igår tror jag det var=)
 
Blev ingen träning i morse som jag tänkt:( Vaknade med ont i halsen och urinvägsinfektion IGEN :( FAAAAAN! Så nu fick jag svära över det eländet med lite...har tatt lite antibiotika och hoppas det räcker så.
 
Ska fasen träna i morrn, så är det bara...om jag inte mår sämre än idag vill säga. Jag har 2 klienter faktiskt som jag coachar med träning och kost via internet nu. Jättehärliga tjejer som är jättepeppade att komma igång på allvar, känns roligt.
 
HÄR HADE JAG SKRIVIT NÅT...MEN ÅSNORNA BÖRJA GNÄGGA...DOCK ÄR DET VÄL MIG Å INGEN ANNAN DE BÖR GNÄLLA TILL????? Vad har min MAMMA??????? MED MIN BLOGG ATT GÖRA??????HAHAHA BRA BUDSKAPET ATT JAG ÄR LIVSFARLIG VERKAR GÅTT FRAM...TRÅKIGT ATT MÄNNISKOR INTE FÅR MÅ LIKA BRA SOM JAG....
:)
 
1 december ska jag börja 3 veckors utbildning i stan. Det är en förberedande utbildning för att se om jag sedan vill hoppa på den riktiga utbildningsstarten som är 22 december. Och om jag gör det så kan jag om något år titulera mig som KOCK =) Har blivit mycket mer intresserad av att  laga mat nu faktiskt. Och kollar alla kockprogram på TV, det är rätt kul faktiskt =)
 
Tänker mycket på min Marie idag, vet  inte varför. Åkte ju förbi i Ljura igår, undrar om de bor kvar där eller flyttat till större? Skulle vara skoj att introducera henne och Bobby för varandra faktiskt.
Nähäpp....fan jag måste ta tag i det hela och spara all skit jag ska ha kvar från gamla laptopen och dra över till denna, men jag tycker det är så TRÅÅÅÅKIGT! Kanske i morgon?!
 
Å så lite bilder på det...
 
Yoghurt-lover
Mina småfisar
Igår kom KIAn hem igen =D
 
 
 

JAG ÄR OTROGEN!

   2014-11-13 - 19:20:00
Ikväll ringde nån snubbe på hemligt nummer till Mange och sa att jag minsann är OTROGEN HAHAHAHA förlåt, men jag kan inte låta bli att garva!!! =D JAG OTROGEN???!!!! HAHAHAHAHAHA
 
Folk har tamigfan inget liv och detta tyder ju bara på att någon därute är jävligt sugen på mig men inte lyckats charma mig under all den tiden jag varit singel!
 
Desto värre för honom nu då att varken Mange eller jag tar åt oss av detta utan garvar åt det. Hur fan skulle jag ens kunnat vara otrogen då vi tillbringar nästan all tid tillsammans!!!? =)
Tycker det ska bli jättespännande att få veta vem det är.
Nä att hålla  på med sån skit ligger verkligen inte för mig och det VET varenda jävel som känner mig!!!
 
I dag har jag varit å trådat ögonbrynen=) Och jag har städat, och varit med Lena lite. I morrn ska vi på begravning i Stockholm och Bobbert ska vara hos Catthis=)
 
 
HAHAHAHAHAHA jaaaaa va ska man säga...HAHAHAHAHAH Nä nu ska ja mysa vidare med alla män jag har här ;)
 

HOUSES

   2014-11-10 - 16:09:50
Ska snart iväg och kolla på ett hus igen=) Detta är lätt ganska mycket finare än det förra vi kollade in.
Idag har vi haft världens jäkla slappardag. Kollat på film, sovit, slappat, ja och tränat såklart=)
 
Blir ju lite baluns här på lördag så jag ska nog koncentrera min vecka på att städa lite här. På fredag ska vi ju på begravning i Stockholm, då ska Bobby vara hos Catthis=)
Ute är grått som fan, då menar jag GRÅTT!!!
 
 
 
Säljer förresten en helt nu NOKIA LUMNIA
 
 
 

FRAMTIDSVISIONER OCH SNÖ

   2014-11-06 - 17:20:00
Vaknade idag och såg snöflingor på mobilens väderapp och det stämde. När jag kikade ut så var det vitt ute och på vår morgon -kissrunda så lekte Bobby mullvad=) Han blev sjukt grann asså=)
Skulle till stan på möte men det slutade inte så jävla grannt serni:S
I en moddfåra mitt i vägen fick jag slir på 100-sträckan och plötsligt insåg jag att det gick åt HELVETE!! Lyckades inte parera upp bilen utan den dundrade rakt in i sidoräcket. snurrade ut på vägen igen och tillbaka mot räcket med baken först. Sen blev jag stående i körfältet. Polisen kom och de plockade bort liote lampos å skit som hängde löst och testkörde den och de tyckte jag kunde färsöka köra den till Finspång igen för det basala verkade oskadda. Det stannade en kvinna och kom fram till mig i bilen och jag var som ett asplöv....så det är alltså SÅ man svarar på chock!!! :S Hon såg alltihopa:S Undrade om jag verkligen klarade mig å inte skulle svimma. Men jag sände iväg henne. Körde inte så himla fort....tur var väl det och tur att jag var ensam i bilen=)
 
SOS ringde fan å efterlyste mig. dom var ute och letade efter mig :( Men jag hade ju åkt med polisen!
Tydligen är det sjuuuukt många avåkningar idag!
Å jag som hämtade ut bilen för 2v sedan på bilplåten åkte direkt upp till Leffe och ställde bilen där. mange kom till Svärtinge med Bobby.
 
DOUBLE TOULUP ;)
 




RSS 2.0