BRÖSTRESAN FORTSATTE o 45ÅR IDAG!

   2023-02-18 - 22:26:33
Yes, men 1 dags varsel trillade jag in på operationsbordet igen! 
Korrigering av ärren, men även sytt in fickorna implantaten ligger i under muskeln och min kirurg gav mig nya implantat vilket aldrig hade hänt i världshistorien innan!
Han tyckte 680cc eller 730cc men sa sedan att de mindre blir mer eleganta så vi körde på dom.
Anledningen är att mina egna bröstmuskler Skjutit isär implantaten så det flyttats utåt axillerna och lämnat större utrymme mellan brösten än jag velat ha.  Jag var rätt skraj för tiden efteråt nu då jag ju hade så sjukt ont sist! Men detta ingrepp var mindre, jag preparerade mig väl innan trots den korta förberedelsetiden och då jag ju avgiftat mig från morfin och Gabapentin sedan nyår så var jag inte sugen på att ta några morfinpreparat nu efter op.
Jag fick ta op. Kvällen, samt igår men insåg att den långtidsverkande nu plötsligt gav mig allergi så fick ta en kortisonboost. 
Idag har jag inte tagit morfin alls och det har gått kanon, tog en "oxy" nu på kvällen bara då dom blir lite "trötta" efter en hel dag.
Dom bubblar också lite skumt. Känns som nån pruttar i dom när jag rör mig i vissa vinklar men tydligen är det vätska o luft från op. Nåt helt nytt för mig då den detaljen uteblev förra op. För 8 månader sedan! 😂 Tråkigast är väl att för att behålla resultatet får jag inte träna bröstmusklerna nu...forever typ! Men köra övriga överkroppen kan jag ju. Tur jag har fruktansvärt bra kroppskännedom efter 31 år av styrketräning och smärta!



Idag blev jag 45 dessutom, familjen har firat med fina presenter, vi käkade lite och firade mamma samtidigt som fyller 23e.

Annars har det mesta varit lugnt sista tiden, har några jobb på g nu varav ett jag verkligen vill ha! Alltså VERKLIGEN VILL HA! Allting klickade så fantastiskt bra på intervjun och jag har mkt kunskaper inom området!

Nä nu e det gonatt för mig och djuren, M jobbar natt!
😘


Alla "stjärtars" dag igen

   2023-02-14 - 13:25:00

Men go for it....ha en fin dag!





RSS 2.0