UPPDATERAR LITE OM BORDERLINE

   2009-02-28 - 20:05:07

Borderline personlighetsstörning

(emotionell instabil personlighetsstörning)

Ett genomgående mönster av påtaglig impulsivitet samt instabilitet med avseende på mellanmänskliga relationer, självbild och affekter. Störningen visar sig i ett flertal olika situationer och sammanhang från tidig vuxenålder och tar sig minst fem av följande uttryck:


(1) gör stora ansträngningar för att undvika verkliga eller fantiserade separationer. Obs: Sådant suicidalt eller självstympande beteende som beskrivs under kriterium 5) räknas inte in här.


(2)
uppvisar ett mönster av instabila och intensiva mellan mänskliga relationer som kännetecknas av extrem idealisering omväxlande med extrem nedvärdering


(3)
uppvisar identitetsstörning, dvs varaktig och påtaglig instabilitet i självbild och identitetskänsla


(4)
visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (t ex slösaktighet, sexuell äventyrlighet, drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning). Obs: Sådant suicidalt eller självstympande beteende som beskrivs under kriterium 5) räknas inte in här.


(5)
uppvisar upprepat suicidalt beteende, suicidala gester eller suicidhot eller självstympande handlingar


(6)
är affektivt instabil, vilket beror på en påtaglig benägenhet att reagera med förändring av  sinnesstämningen (tex. intensiv episodisk nedstämdhet, irritabilitet eller ångest som vanligtvis varar i några timmar och endast sällan längre än några få dagar)


(7)
känner en kronisk tomhetskänsla


(8)
uppvisar inadekvat, intensiv vrede eller har svårt att kontrollera aggressiva impulser (tex. ofta återkommande temperamentsutbrott, konstant ilska, upprepade slagsmål)


(9)
har övergående, stressrelaterade paranoida tankegångar eller allvarliga dissociativa symtom.

DENNA BILD SÄGER ALLT, ALLT DET SOM INTE GÅR ATT BESKRIVA I ORD, Den är ultimat att visa hur situationen är då man är nere å kravlar...När man är för matt för att ens orka lyfta en arm för att man bara mår för jävla dåligt!
Hamnar JAG där igen så kommer jag ta ECT (elchocker) som var förra gångens nödlösning för att ens hålla mitt huvud ovanför vattenytan innan jag kom in på DBTn.


PANNKANA O DAGMATTESLÖS

   2009-02-26 - 09:02:19


Har precis gjort pannkaka nu på morgonen...men ja e lixom inte så sugen längre:(
Nu har Joeys dagmatte o daghusse hamnat på någon jävla åtgärd så dom kan inte ha Joey...precis som jag anade då jag betalade i förskott...ska få tillbaka pengarna...men jag kan inte låta bli att störe mig rejält på att man e så jävla tafatt att man åtar sig sådana här tjänster när man är i riskzonen lixom:( Jävla as!!!
Nu e det alltså problems igen och jag har lagt ut en annons på Blocket ...har fått 2 svar men dom bor i Linköping så det gååår ju inte:( faaaaaaaaaan


Nä nu ska ja käka pannkaka å sen ska ja jobba...-utan lön....suck

LITE ÄLDRE OCH MYCKET MER FÖRIRRAD!!!

   2009-02-23 - 18:21:54
Har inte skrivit på flera dagar nu...har inte vetat vad jag ska skriva helt enkelt...
i dag var det DBT grupp igen...och i morgon har jag individualterapi med Maria igen...känner mig splittrad....jag menar SPLITTRAD!!! Någon som inte förstår????? för det gör knappt jag själv ens...:(
i dag började en ny tjej i gruppen, hon var ok...synd bara att det var ytterligare en ung tjej som var 19:(
Jag plockade upp Andrea på vägen dit, vi börjar få bra kontakt faktiskt och har spikt uppsala reggae tillsammans i sommar nu...vi åkte ju aldrig förra året men i år ska det fan bli av!!!

Jag är förvirrad...känns som om det är för mycket med allting just nu...klarar inte både jobb, DBT, och studier som kommer i höst på en gång:( jag vill inte sluta DBTn för jobbet skull...det skulle jag aldrig i mitt liv göra...ALDRIG!!! Ska försöka få ett år till när mina 2 år är slut...för jag känner att jag behöver det....!!!

jag vill så jävla mycket...men hur mycket klarar jag....??? jag vet ju fan inte själv....känns som om jag håller på att tappa bort dbtn i allt:(

Förbannade jävla helvete...:(

Fick 2 par sockor skickade itill mig i dag på posten från min kompis Anette i Norge:) hon är en underbar människa...vi har mötts på Facebook av en tragisk anledning...att hennes dotter tagit sitt liv:(
Men jag uppskattar henne otroligt....sockorna är underbara:)

mamma fyller år i dag....GRATTIS min gullemamma:)

VAD ALLA HUNDAR VILL HA....

   2009-02-18 - 16:13:42

EN EGEN VILLA E VAD ALLA HUNDAR DRÖMMER OM...KLART DEN SKA HA FLERA RUM SÅSOM SOVRUM, KÖK OCH LEKRUM...OCH SÅ GIVETVIS EGEN POOL UTE!!!EN BILSTOL FÖR ATT KUNNA SE UT!!!MEN ALLRA HELST EN EGEN HUSVAGN SÅKLART!ETT HANDTAG PÅ RYGGEN MOTVERKAR ALLA SMÅ TRÖTTA TASSAR


IN I FOLKHEMMEN KOM DRAHUNDEN MEDAN DEN GAMLA ROSTIGA DRAMATEN FÖRSVANN
ELLER VARFÖR INTE ETT BÄRSELE


ANNARS FINNS DET JU NATURLIGTVIS EN UPPSJÖ AV SNYGGA VAGNAR SOM MATTE KAN DRA SIN ÄLSKLING I...
LÄGG MÄRKE TILL ATT DEN ÄVEN FINNS SOM SYSKONVAGN:)

OM MAN ÄNDÅ ORKAR GÅ LITE SÅ MÅSTE MAN JU HA SNYGGA DOJJOR MED


OCH PARAPLY SÅKLART

EFTER PROMENADER BLIR MAN ALLTID TRÖTT OCH MÅSTE KUNNA VÄLJA EN SÄNG AV HÖGSTA KVALITETVARFÖR INTE EN ROSA CADILLACK MATTE?:)
ÖÖÖÖH HUSSE VI DRAR EN REVA I TAXIN...SKA RU HA LITE DOUNUTS???

SCHYSSTA LEKSAKER E ETT MÅSTE, HÄR I FORM AV STOPPAD BH MED PIPLJUD ELLER VARFÖR INTE
EN KALLING SOM *KVÄKER DÅ MAN BITER I DEN*
LURVIG STEK FÖR DEN HUNGRIGEMAN MÅSTE ALLTID VARA CHICK, HÄR MED SOLBRILLOR OCH TASSLACK...

TASSLACKET FINNS I MÅNGA SNYGGA NYANSER SÅ KLARTFÖR DEN NYKLÄCKTA VOVVEN FINNS VALP-GYM
PUSS FRÅN OSS


BORDERLINE UTBROTT

   2009-02-16 - 22:30:51I går när jag varit på ICA i Blacka så blinkade jag vänster å skulle svänga av för att vända runt ch parkera i rätt riktning på gatan utanför Idde...då när jag svänger kör en silvrig biljävel upp skitnära mig...precis som om nden tänkte köra på mig. Jag stannade och den silvriga bilen stannade precis bredvid mig och jag ba amen vad i helvete är det nu då?????
Gick ur bilen o blängde på gubbjäveln som satt i bilen och hade öppnat dörren...han ba- duuu...aascchhsååå de eeee faktiskt inte baaara du på veeeeegeeeen!!! ja ba nähä, varför ligger du så jävla nära mig då och varför ser du inte att jag blinkar förbannade jävla gubbjävel fräste jag ur mig medan jag gick vidare...han ropade efter mig att jaa duuu haaaar seeekeeert inteee ens köööörkoooort...jag minns inte exakt vad den jävla gubbjäveln fick höra, men jag vet att jag använde ord som gubbjävel, feta jävel, idiot, dum i huvet, har du problem, förbannade jävla helvetes gubbfan och lite annat smått å gott...:S

Grejen a att det small bara till från att jag gick ur bilen och han öppnade sin fula jävla käft me tänder som säkert var ruttna...på de sekunderna höjdes min känsla femtiotusen procent och då GÅR DET INTE att kontrollera det...spelar ingen roll hur mycket man jobbar på det på DBTn...när man väl står där så vinner alltid denna luriga personlighetsstörning som härjar i min kropp!!!
När jag vänt ryggen till gubbjäveln istället för att gå fram dig å sparka in dörrjäveln för honom så börja ja bara STORGRINA!!! jag tjöt i säkert en timme...inte för att ja kände mig elak mot idioten för det gjorde jag INTE...jag vet egentligen inte varför, men ja bara tjööööt...sen slutade jag och var lugn i typ 20 minuter, sen börja ja grina igen...helt sjukt. gjorde en kedja på det som jag sedan tog upp med maria på individualterapin i dag.

Om man skulle gjort detta på DBT sätt nu då så skulle det typ lått så här!!!

-Jag förstår att du blev rädd, men jag blinkade och kanske uppfattade du inte att jag blinkade eller så kanske jag blinkade för sent.
man ska ta djupa andetag innan man kliver ur bilen

...men som sagt....inte alltid man lyckas använda sina färdigheter, och detta är mitt svåraste dilemma just nu....sååå över till nyheterna;)


i morgon ska jag operera min tå igen...får la se hur det går denna gång då...nu e det dock lite tristare sist var det sommar i alla fall...inte så kul att gå ut me hunden o kryckor utan skor i snön hahahaha...men men ....de sjuka e ju attd et blöder ju så jäv la dant...men det blir nog bra asså.....=)

å så till vädret....det e bäcksvart....när man sätter på kylen/frysen i Iddes lägenhet slås hela jävla strömmen ut i lägenheten...samma sak omman sätter på tvn, disk maskinen, eller försöker tända taklampan i köket. Det finns inget lås på insidan så man kan inte låsa dörren då man e hemma, och om man är ute då pårten låser nere till trapphuset så kommer man inte in på den nyckel man har fått, det finns ingen värme i köket och det e svinkallt...och det är en kabel dragen i trapphuset in genom brevlådan in i lägenheten som dom haft som ström då dom byggt lägenheten...(  de som läser tidningar vet att en galen kärring försökte elda upp sina ungar och lyckades elda upp hela lägenheten och skylde sen på sin karl för några år sen) det är nu den lägenheten som idde bor i ...den e totalt renoverad...dom har heller inte byggt klart den...micro ska byggas in och den står som en stor blaffig kartong under köksbordet just nu. Kabeln går i alla fall inte att ta bort, vi har dragit ur den ur kontakten i trapphuset nu, men den e lixom monterad genom brevlådan...hahahaha fyyy faaan vilka snillen....
jaaa så nu har vi levt stenåldersliv utan kyl och frys och det är skapligt frustrerande...men nu då vi vet att det nog är fel på hela el-skiten så lär det inte hjälpa med ett annat tillfälligt kyl/frys skåp. detta är verkligen helt sjukt..

kan ju  även berätta tt jag e GANSKA trött på allt var mobiler och framför allt Ericsson är!!!
hade ju min inlämnad och nu är den värre än innan på vissa saker...den startar om sig själv hundra gånger varje dag...just nu ligger den dessutom och lyser fast skärmen e svart här bredvid mig...så jag får väl lämna in den igen...den har ju senaste programvaran redan, men jag ska kolla om jag kan ordna det själv på nätet först...tips av min Marille=)

i dag somnade jag efter dbtn i Iddes säng, när jag vaknade 1.5 timme senare hade han typ packat upp hela lägenheten efter flytten ...oooj där ser man...jaja jag hjälpte i alla fall till lite:)

Förresten e såklart THE SIMS 3 försenat från 19 februari till 4 juni eller va i helvete det var...fan va arg man kan bli
:( *SUCK*

nääh nu ska jag nog sova igen:(
farväl tån...farväl skor:(

SOLEN SKINER JU FÖR HELVETE!!!

   2009-02-14 - 08:53:48
vaknade kvart över åtta och insåg att solen skiner....:O jag trodde den svikit oss för all framtid!!!
Så nu ska ja bara snygga till mitt redan så snygga jag med nå raffiga mysbrallor å så ska vi raffa oss iväg på promenad till mor o far:D
i går fick jag en lapp i brevlådan efter jobbet från min ÄLSKADE GRANNE KEEEERSTIIIN KEEERSTIIIN KEERSTIIIN.....om att hon ville förklara hur denna tråkiga situation var egentligen....och att det var ju faaaktiiiskt NIII som bööörjaaadeeee....*hahahahha* va fan ville hon säga med den lappen???
vaddå VI som började???? det började med att jag fiick en cp lapp i brevlådan när jag hade tränat en kväll från någon som ja inte visste vem det var...som var hon och hon säger jag säger keeerstiin keerstiiin keerstin klockan 5 på morgnarna...kärringen e knäpp så e det!!!!
Hon kan dra åt helvete så e det också!!!! Jag tycker dock det är lite obehagligt med en knäpp kärring vägg i vägg så jag har börjat låsa dörren ....:S Tänk om hon kommer in å mördar mig när jag sover annars??? fast de e klart man har ju en 7-helvetes vakthund=)

Arn ...du VET ju att jag mer än gärna offrar plats i väskan på vägen NER till thailand åt dig..::) MEN....du får ta dig hem själv för I BAngkok finns det mycket att shoppa:P

Ha det så bra nu alla och gå ut och rulla er nakna i snön medan solen skiner....för om en kvart kan den vara BORTA igen:)

*slaffs* / nine


Ps....kolla Arn;)....

"Jeppe Parnevik" ;)


En gång skulle vi på promenad o bada på en annan strand...men någon hade snott vattnet:O


Här står jag lååång ute i havet...låångt från land...visst e de KOONSTIIIIGT..men man fick en 7-helvetes peeling när man simmade här:D *moahaha*

MEN ORKA!!!

   2009-02-12 - 07:52:21
I går hjälpte jag Idde att flytta lite...men det blev inte så mycket med det...vi körde mest massa skit till tippen....han får ju ingenting kvar ju hahahahaha....han slänger typ allting....I dag ska Joey få vara med moffa istället för att vara med och flytta och hamna i kläm där:S
I kväll kommer systeryster...*wiiiihoooo* roooligt ...undrar vad vi ska hitta på...jag vet inte om jag känner för att flytta i dag....i går ringde Erik och undrade om han fick åka med och lämna saker, bilen var full och vi hade max plats för en liten person...så idde sa ok...jahapp då var kriget igång...då ville Davve med och om Davve skulle med ja då ville Tindra med....det slutade med att apan Cicci åter igen ringer, skriker, gapar och säger att han kan för fan inte bara fråga om ett barn vill följa med....men haaaaallååååååå....!!!!! måste man ha alla barnen med sig varje gång???? Nu frågade Erik först och vi hade inte plats för fler och det handlade om att vara borta i ca 15 minuter....!!!!
Så då fick ingen av ungarna följa med för Cicci och alla ungar börja tjuta o grina..och Cicci ringer igen och gapar att ja nu får ju hon städa upp efter idde som inte tar med alla barnen....öööhhh....???
och så har hon mage att fråga varför han inte frågar om han får ha dom på sina friveckor.....ööööh......HON har tagit barnen och inte låtit honom träffa honomo...sitter vi hos en advokat och gör polisanmälningar för att vi tycker det är kul eller????? knappast bruden!!! Han FÅR JU BARA ha dom varannan helg för henne först fick han ju inte ha dom alls!!!
ORKA ORKA ORKA ORKA!!!!
Jag e så jävla less på detta nu ....!!!!
JAG HATAR ALLT O ALLA!!!!

I dag är det 42 dagar kvar till thailand:D

syster slappfis:D

Jaaa jaaa nu ska jag i alla fall snart till jobbet...i gå var chefen helt ok ....så det var en ganska rolig dag:)
Får se hur det går i dag då...


kram// Nine

ATT VARA MEN INTE VARA NÅGOT *update*

   2009-02-09 - 17:38:38
Jag känner mig så jävla TOM, har inte lust att göra ett smack!!!
Har sovit skitdåligt i natt...vaknade runt halv 3 och kunde inte sova så jag målade naglarna, tvättade sen bort nagellacket igen, kollade på film, käkade, gosade med vovve, pageade polare, men fick inget gensvar...konstigt när alla sover?:S Så skulle jag ta en halv stilnoct så jag kunde somna och vara LITE pigg till DBTn i alla fall, då fanns det inte nåra sådana ...till slut hittade jag några, men var arg för att en viss person har tagit alla fast de är utskrivna åt mig och beroendeframkallande:(

Tog en halv, la mig...kollade på mer filk....var pigg, men lite yr i bollen....arg och uttråkad..och skitirriterad på Idde som var den enda som var vaken för han jobbade natt....irriterad för att han nu ska flytta från sin 5a till en liten 2a. Och den var asdyr för att vara en tvåa...bara för de satt in marbodalkök å helvete i den!!!
Det som irriterar mig är att han ska ha alla ungars sängar o deras grejer i ett av rummen...sen ska han ha sin dubbelsäng i vardagsrummet tillsammans med tv, soffa å hela jävla skiten....*snyggt*
Men varför i helvete ska han ha ett helt rum altså i princip halva lägenheten stå totalt öde å tom hela jävla tiden förutom FYRA DAGAR I MÅNADEN?????????? Asså ska han inte möblera för sig själv ????? Det är hans problem, ja men jag stör mig...han fattar tydligen inte att han inte har barnen för fan!!! vad är det tänkt lixom?????:(
Men jag känner att jag skiter i att åka dit så e allt bra!!!!
För det första så tål ja ju inte hans jävla ungar i alla fall som bara skriker, målar på allt dom ser och fettar ner varenda liten tapet som finns med sina skitiga fingrar....hoppar i sängar och river omkring allt som finns.....hur fan kan man älska någon som håller på så ??????
Ibland undrar jag vad i helvete jag håller på med?????!!!!!!

i dag e jag så jävla arg så fy helvete....dbtn gick i alla fall bra...vi skrev saker på tröjor i dag..saker som vi är bra på och sådant som vi har svårt att ta till oss....tex jag är vacker så nu ska vi ha våra assnygga tröjor på oss inne hemma ...eller ute om man vill jajaja...och försöka jobba in det som står på tröjorna. Det var i alla fall kul:) L skrev på min tröja, jag blev jätteglad=)

Snart ska jag på viktgruppen me gubbarna....ja e i alla fall bara sur o arg o bitter...sen ska jag till frissan IGEN jajajaja....jag skulle vilja superblondera allt....och klippa mig kort kort...som wenche på  PÅ HÅRET de e assnyggt...men troligtvis inte på mig dåh!!!!!
Robyns frilla e också så GRYMN SNYGG så jag blir nästan tokkär i henne av å kolla på hennes hår:O
Kolla själva!!!


Kan ju lägga upp lite pics på hair jag själv gjort på folk:)
inte världsbäst på någe vis, men det är grymt roooligt=)
**UPDATE**
Kom hem från frissan å allt nu...Idde ligger å sover...visst han har jobbat natt och sen varit uppe hela förmiddagen med mig i stan för han skulle på lite grejer...men så kommer jag hem ...på bra humör...sliter på mig en rosa scarf på huvet o studsar in i sovrummet....han bara muttrar sura saker till mig och jag blev totalt nedslagen direkt!!!!

Så jag bara släckte lampan och satte mig vid datan istället....förlåt att jag finns för helvete....förlåt att jag lever, andas och skramlar i mitt eget hem där bara jag står skriven:(
Känner bara för att dra härifrån just nu...funderar på att göra det också...åka till mamma o pappa tex.

Mitt hår har i alla fall repat sig förvånansvärt bra, frissan blev helt chockad att det blivit så bra på så kort tid...men jag har ju kämpat som en gris också för det...!!!! Använt allt som går att ha i ett skadat hår typ...och bara frisörprodukter...nej vet ni vad...nu ska jag o Joey dra härifrån faktiskt...nu skiter jag i detta!!!!!

Hej// nine

AMEN GUD SÅ SEGT

   2009-02-08 - 14:02:37
Fan vilken SEG dag!!!!
Sov till tjugo i tio och hamnade sen i badet efter ett tag....när jag gick upp insåg jag att min tå e inflammerad efter att jag var och lyxade ???(hrrmm nåja) hos fotvården:( jahapp...de kom äckligt var ur den och jag ringde jouren för att fråga om ja skulle ha på någe eller så...men då vill dom jag ska komma dit klockan fyra *suck* å visa tåfan så dom kan ge mig antibiotika!!! *ameeen suuuuck*

jaja...så nu sitter jag här i alla fall å tråkar...idde har jobbat natt så han sover fortfarande...mamma o jag var på en liten shoppingtur nyss...undrar vad man ska göra nu då???? söndagar e ju fettråkiga asså:(

i går packade vi i Blacka och sen var jag hos mamma på kvällen då pappa jobbar natt...vi käkade hämtmat o snackade skit och surfade ihop...(bra med två datorer i samma rum:P)

pusstackhej// Princess


ps...kolla grym klänning asså:) *mi like* fast den ser liiite hemsydd ut faktiskt:(14.000 FATTIGARE

   2009-02-06 - 12:22:11
Japp nu har jag fört över resterande av pengarna till resan :)
Systeryster ska betala in allas avgifter det blir enklast så, för man kan ju inte betala olika delar via internet utan måste betala allt på en gång...*suck*
I dag är det 48 dagar kvar innan vi åker=)

I går snackade jag med Ron för första gången sen jag kastade ut honom ut mitt hem i maj förra året:S (jamaicanen)
Jag tror vi lagt ner stridsyxan nu, nästan så jag hoppas han kommer och hälsar på igen snart=)

Snart ska jag jobba...men det är i alla fall fredag...

Jag har suttit i telefonen med sjukresekontoret för jag fick bara utbetalt 2 lappar av de 11 jag skickade in...jag blev förbannad ..och kände att oj fan nu slår min borderline till igen...jag skällde ut henne som fan och var nog ganska otrevlig...hon menar på att två av lapparna kommit in för sig till dom..ööhh...jag skicka alla i samma kuvert...skulle posten ha gjort om de då eller vad????? Vi tjata lite på varandra om VEM som var senil!!!!:S
Jag blev så arg och jag är fortfarande för högt uppe i känsla känner jag:(

Ska äta något och ge mig iväg nu i alla fall...vi har tvättat bilen i maskinen på jobbet, och hur gick de då tror ni...jo maskinfan stannade 2 gånger på samma ställe och jag blir galen...*suck*

Puss// PrincessFÖRBANNADE JÄVLA SKITLIV!!!

   2009-02-02 - 14:19:48
Har varit på DBT i dag, det blev först individualterapi i dag och sen grupp efter det för att det skulle hinnas med denna vecka!
jag känner mig uppgiven...maktlös....utsatt och kränkt...av SVERIGE och det här landets jävla regler och lagar:(
Bortglömd...jag är en maskin...!!!
Jobba jobba...nu ska vi jobba....less less less på föresningskassans jävla regler ...efter att ha varit hemma i 2 år ska man på 3 jävla månader vara tillbaka i jobb till 100%
Ja jag är på god väg, men jag känner också enorm press...känner mig intvingad i ett hörn och jag kan inte ta mig ut...jag har pratat med min individualterapeut i dag om ifall man känner att man inte orkar heltid samtidigt som man ska gå på terapi speciellt måndagar då det är grupp, man blir väldigt trött av det ofta...svaret jag fått på det är att det finns ju inget att göra...:( det enda man kan göra är i så fall att överväga att sluta i DBTn!
Ok fine, jag kan gå direkt då...i så fall behöver jag ju inte fortsätta nu ens det är ju bara waste of time:(

När jag äntligen ser en ljusning i mitt liv efter 30 år så sliter det här jävla samhället bort den lilla ljusglimten i tunneln...man får ingen chans att komma på fötter på riktigt...nej för helvete...slit ut dig innan du är 45 för helvete!!!
Ahaaa....går du på cellgifter och är dödsdömd inom tre månader...men vad bra då kan vi suga ur dig de sista krafterna...kom så får du jobba annars får du inga cash ....typ:(
Jag vet inte vad jag vill längre...jag mår ganska dåligt i dag...vem är jag???
varför lever jag...egentligen???
Jag har ingen gnista alls....för HELVETE!!!
låt mig försvinna:(

Jag vill vara tonåring igen...bo hemma...!!!
eller???
....jag vill leva....

...hur fan gör man när man LEVER???????
NY DAGFAMILJ

   2009-02-01 - 19:40:57
I dag har Joey och jag träffat Ulrika och Björne igen...och nu är det bestämt att dom ska bli joeys nya dagmatte och daghusse. Han får också två nya kompisar där som heter hmmm...Dixie och Daisy tror jag det är:)
Han träffade Dixie i dag och det gick bra faktiskt:)
Så nu ska han dit en timme på tisdag på inskolning och sen ska han vara där på torsdag också denna veckan:)

Annars har jag bara slappat i helgen...käkat för mycket godis...målat tavlor, shoppat lite med mamma, städat lite (Ulrika o Björne kom ju hit i dag haha) jaaa sen var jag hos kusin Sara i går på 19-års kalas...det var väl soft...satt mest och gjorde DBT-kedjor i mitt block ja....angående min känsloreglering på jobbet och lite annat smått...
I morgon har jag först individualterapi 9.00 sen gruppen efter det 10.00-12.30 det blir tufft men ok då...fick bli så denna gång...
Just nu känner jag inte för att gå till jobbet på tisdag....nu vill jag bara börja plugga så jag kan släppa den där skiten när jag är klar nångång ju...!!!
Syrran o Pata var ju i berlin förra helgen...fick nougat..."FAAAAN PATA GRÖSSE"=)


Snart kommer Idde hit...undrar lite vad han tänkt sig egentligen, för han ska vara ute ur sin lägenhet om TVÅ VECKOR men har fortfarande inte tagit någon annan lägenhet....*suck*

nu ska ja kolla om de kommit nå nya  fresh movies....

puss
RSS 2.0