OPERATION OPERATION *update*

   2009-11-26 - 07:37:39
jahapp alla glada jag ska faktiskt avslöja en sak nu....Jag ska göra en gastric bypass operation. Det är operationen jag nämnt i tidigare inlägg...operationen går av stapeln om TVÅ veckor och jag kommer vara sjukskriven i typ en månad för återhämtning och för att vänja mig vid mitt nya liv.
Det är på Danderyd i Stockholm.
Så nu har jag sagt det...nu vet ni....så i dag börjar kampen....ska leva på 500-800 kcal/dag i 2 veckor...ska bli riktigt spännande å se  hur det går:S

Så nu vet ni i alla fall ...nu ska jag ta min praktikant Joey och dra till jobbet:)

Puss


**uppdate**

Gick rätt bra på jobbet med praktikanten Joey i dag med....:) men han tröttnade lite på slutet och började skälla så sista timmen fick han vara i bilen och sova och slappna av:)
polisen har ringt ...dom ba jaaa jag skickar detta till åklagaren i dag...man ba jaaaooo...*suck* för att jag glömde lämna in en mobil jag hittade....*JA JAG ÄR HELT ÄRLIG MOT ER!!!!!* Fy fan...pisspisspisspiss...!!! Jävla konstigt regelverk i Sverige...skitland!!! helvetes fan!!! jag ville ju va snäll å va får man ...nejnejnej...dra åt helvete då!!!!!

Ska snart på individual terapi och ha ett snack med min terapeut om allt som skett....
å så förresten fick jag räkningen på toan i dag....att sätta dit den av en 17åring som tog SEX timmar...och inte bara typ max 2 som det borde gjort så kostade kalaset 2000 spänn och då har dom ju nite ens satt dit toan...jag e sjukt förbannad!!!
Men jag ska ta det med dom på måndag eller nå!
Jag kommer inte betala det...va fan dom kan väl inte skicka en liten praktikant (ja han var det enligt papprena)....ta betalt även för då han inte var här...han var ju fan borta mitt i flera timmar...och han har klibbat ner hela golvet på toan med silicon...vad nu det har att göra på hela mitt nya golv...det har jag ingen aning om!!!
Dessutom har han förstört golvet framför toaletten...inte brytt sig att se till att det legat som det ska..så det har flyttat sig!!!!

Nä nu ska ni få....rumparslen!!!

Arg? va? vem? jag?...NÄÄÄÄÄH ....!!!! *gruff*
JAHAPP ÄR DET SLUT NU???

   2009-11-25 - 17:03:12

Tänkte in te åka på dbtn....åkte i alla fall då terapeuten ringde och undrade om jag inte kunde komma i alla fall....så nu är det i alla fall slut...slut slut slut!!! SLUT!!!!

Fick precis veta att jag kommer gå min sista dag 27 januari...konstigt bara att någon i gruppen är inne på sitt 4e år bara...och jag måste sluta fast jag jobbat heltid under tiden och den andra personen gått hemma å inte gjort ett smack!!!!!!

Blir så jävla besviken...!!!
Känner mig TOM!!!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!
TOM!!!

SER INGEN ATT MIN INSIDA BLIVIT UPPÄTEN?


SJUKA JÄVLA KÄRRING

   2009-11-23 - 17:36:34

Kärringfan med mobilen har ringt mig i dag igen och vrålat...jag hänvisade henne till polisen och då hotade hon med att berätta detta för min arbetsgivare....till svar sa jag bara att gör det du....jag har redan pratat med min arbetsgivare om denna sjuka grej!!!!!
Har pratat med polisen och om hon kontaktar mig igen på NÅGOT SÄTT så anser han att jag ska göra en anmälan mot henne.
Hon får inte hålla på som hon gör!!!!

Nåja...i dag var en tjej från en mack i stan och jobbade hos oss...hon var supertrevlig och vi gick jättebra ihop=)
undrar hur lång tid det tar innan roger ger sig på henne??????

KOLLA DENNA SNYGGA LÄNK...HEEEELA LÄNKEN=) Men jag lever inte som jag kanske borde efter att ha nyttjat denna länk *haha*

http://www.tackfilm.se/?id=1258651516803RA90

Nä ni alla mina söta gosiga vänner=) STÅ UPP...FÖR EN VACKER DAG KOMMER NI LIGGA NER I ALLA FALL!!!


FÖRSÖK ALDRIG VARA SNÄLL FÖR HELVETE!!!

   2009-11-21 - 17:07:49
Ok...så här är det...först vill jag säga angående min terapi att jag har försäkt få byta terapeut och det var då hela helvetet började...jag får inte byta och min terapeut kan anagligen inte ta kritik...för det va då allting började.....nåja...så till det värsta just nu....

Förra lördagen var jag på ica centrum och köpte jordgummar till Joeys kalas...stressad som ett as var jag, hade varit uppe sen 5 på morgonen och hade massa kvar at göra hemma. När jag kom till kassan låg en mobil där...jag tänkte inte på att lämna den till hon i kassan utan det flsahade bara förbi en bild på den blå mobilen som ligger på MITT JOBB, som ingen hämtat ut fast den legat där väldigt länge. Po´lisen tänkte jag bara. För ca ett år sedan hittade jag en mobil på badhuset och det var så pass sent på kvällen att receptonen hade stängt så jag tog med mig mobilen hem. Jag försökte få tag i någon via min egen telefon då det inte fanns några pengar i denna mobilen.
Men ingen respons...till slut ringde en kille och jag sa att jag hittat denna mobilen och att han skulle be ägaren ringa upp mig.
Så var det med det...ägaren och hennes mamma kom och hämtade den hemma hos mig, men jag fick knappt ett tack...så DÄRFÖR...tänkte jag bara POLISEN FÅR LÖSA DETTA!!!
Så jag tog med den hem....borde kanske lämnat den till kassan, men ägaren kunde ju ändå ha varit i norrköping, eller andra änden av Finspång eller varsomhelst redan.
Då jag kom hem la jag telefonen på byrån...jag var så stressad att jag inte ens kollade i den.
På kvällen kollade jag i den då jag skulle flytta på den då den sista städningen var i görande. Och då såg jag att det var en post det stod afrodite på...ahaa tänkte jag kanske var det nån som ägde den där...ELLER någon som bara känner någon där!!!
Så för att slippa ha den ringande och hålla på eftersom jag inte hade tid med det då gästerna var på väg så plockade jag bara loss batteriet för att få den avstängd enklast möjligt. Sen vräkte jag bara ner den i en låda i hallen och tänkte jag får ta det sen då dom andra gått. Sen sa jag tilll mamma och syrran att jag hittat en mobil och de sa att jag skulle ta den till polisen...och ja det skulle jag...men på måndag eller början av veckan då jag hann. Sen dess har denna telefon varit TOTALT utraderad ur mitt minne...det har varit en helvetisk vecka med massa strul på terapin, jag har mått dkit och nu håller jag på att sluta terapin helt...!!!! Vem fan har tid att tänka på en sketen mobil lixom!!!
Så i går var jag på vittnesförhör på polisen för det som hände då jag gick förbi Nyhem häromdagen...!!!
Och efter det vill en annan polis ta något litet med mig säger dom....ja ba ok...vad kan de vara...så hivar den polisen fram en bild som nog var från ICA och han undrar om det är jag...jag satt som ett jävla frågetecken...!!!
han frågade vad jag gjorde och var jag befann mig och bla bla...och om jag var på ICA ...ja sa jag ...han frågade vad jag gjorde ...jag köpte jordgubbar och hämtade en prislista för paketförsändelser sa jag ....sen gick jag till kassan AHAAAAAAA sa jag då...ÄR DET MOBILEN?????????? Herregud den har jag totalt glömt bort sa jag!!!!!
Då har dom antagligen kopplat ihop att jag var där i kassan ungefär då telefonen glömdes kvar.
Polisen ba ja det är STÖLD!!!! JAG BARA GAPADE och ba VAAAAA?????!!!!!

Jag sa att men gud nu kan jag ju lämna den direkt jag har fan inte haft en tanke på den...han frågade vad jag gjort med telefonen, varför jag inte lämnat den i kassan, varför det och det...och så följde de med hem för att kolla att den låg utan batteriet i lådan som jag sagt till dom...det gjorde den ju såklart....och DÅ HITTAR JAG INTE MINNESKORTET....men nu börjar jag undra om det ens fanns nåt minnes kort i den...vart i helvete skulle det tagit vägen??? det är som i en dålig film!!!
har kollat överallt, i dammsugar påsen och överallt...den bytte jag dessutom tyvärr naturligtvis i....LÖÖÖRDAAAAGS!!!!:( TÄNK OM!!!!!!

När polisenrna gårr bröt jag ihop och stortjöt och fick tag i hon som ägde telefonen för då kopplade jag ihop att det nog var någon på afrodites telefon så jag ringde dit och frågade. Fick prata med Kerstin där som ägde telefonen men hon var bara så jävla otrevlig och ville inte lyssna på mig!!!
inte ett tack ingenting!!!!

Ringde psykjouren...samlade mig och åkte till jobbet en timme för sent!!!

Efter några timmar kommer Kerstin in och ställer sig och börjar skrika mitt på mitt jobb till mig att jag ska få fram simkortet ANNARS!!!!!
Jag sa att men herregud var glad att jag HAR telefonen åt dig i alla fall!!! Nä men hon var ju helt galen och kunderna på Statoil bara gapade och hotade mig!!!
jag sa till henne att gå därifrån för att detta var mitt jobb och hon har ingen rätt att komma dit och skrika åt mig....ringde sen polisen och berättade vad hon gjort.

Det är fan övergripande i rättsak...hon får vända sig till polisen om hon vill något...det sa dom till mig med!!!

Så nu sitter jag här då...ankagad för STÖLD för något som egentligen från början var en tanke att HJÄLPA!!!
Ska skaffa intyg att mitt minne inte e som det borde just nu för det är det inte...sen får dom säga vad fan dom vill...jag hade aldrig tänkt att behålla denna telefon!!!

Om en gubbe skulle ligga blödande på en gata skulle jag i nuläget inte hjälpa honom....då skulle jag antagligen bli anmäld för misshandel!!!!!

Jag kommer aldrig att försöka hjälpa någon igen!!!!!

SJUKA JÄVLA FÖRBANNADE VÄRLD:(

DBT SUGER

   2009-11-20 - 07:33:14
Trodde aldrig jag skulle sitta här och skriva detta!!!
Men terapin e SKIT!!!
Sedan jag frågade om jag får byta terapeut för att den jag har some lika gammal som jag själv inte ger mig speciellt mycket längre...det var då allt egentligen började!!!

Nu står jag här:
I går var jag på individualterapi och hade en hel sida med punkter jag ville ta upp....och vad händer jo!!!
Hon ska ta upp terapistörande beteenden och sen handlar hela sessionen plus övertid därtill om att jag är så jävla DÅLIG!!!
När jag bloggar så är jag aktivt passiv för jag får tydligen andra att agera på mina inlägg menar hon...:S jaha stöd tycker jag annars att det kan liknas med:S
Jag pratade med gruppterapeuten i onsdags om varför jag är som jag är i gruppen och inte hänger med för det är kaos då jag inte vet om jag får gå längre eler inte, jobbet villl veta, nytt sjukintyg ska utformas nästa vecka med läkaren och jag har ingen aning om någonting alls....nä då har jag TYDLIGEN nämnt min terapeuts namn i mitt och gruppledarens samtal och jag fick henne att agera -Frida du är aktivt passiv...!!! jaha å jag fick tydligen inte prata med gruppterapeuten fast det var gruppen det rörde. sen var min terapeut med på gruppen i onsdags och hon satt mitt emot mig...och jag hade ett papper jag antecknade DBT på....INGET ANNAT då menade hon att jag var medveten om att hon satt mitt emot och därför skrev saker på mitt papper som hon skulle läsa som inte hade med gruppen att göra för att jag ville hon skulle gå igång och agera!!! Jag har läst pappret igen och det är enbart anteckningar om terapin och jag har även läst det för Miss Li och hon tycker detta är sjukt!!!
I går på sessionen fick jag veta att jag kastat min terapeut på soptippen IGEN!!! hon kämpar minsann så mycket men jag har bara kastat bort henne...precis samma saker säger hon till Miss Li....:S
Jag får inte prata med min läkare för då är jag aktivt passiv, men hon har samtidigt sagt att jag är den som ska ta kontakt med honom själv och hon har nu ordnat en tele tid till honom igen. men hur ska jag kunna få fram ett ord när jag inte får ptrata med honom???
jag får inte prata om min terapi med mina vänner eller någon alls...det har hon till och med satt upp som en punkt på mitt dagbokskort att jag ska fylla i om jag gjort....det är heeeelt groteskt sjukt...hon försöker ju få en att må dåligt...!!!
jag bröt ihop fullständigt i går och grinade som ett djur hela sessionen och hela vägen hem!!!
nu har jag tagit ett väldigt STORT BESLUT!!!
Jag kommer inte att gå tillbaka till terapin mera!!!

När jag börjar tänka på att jag inte vet om jag får fortsätta terapin och att jobbet behöver veta för att 2 ska vara tjänstelediga och cheferna ska på semester och vi är typ 5 anställda...nej då ska jag bara tänka att det jag vet NU är att gruppen slutar i december, individualterapin slutar i januare om det inte blir förlängt för att min terapeut anser att vi har en stor konflikt:S som måste redas ut men som hon spär på med skit hela tiden...!!!
jaha...VEM i hela världen kan leva med denna ovisshet?????

Nu är jag trött på sekten!!!!
Nu lämnar jag in mitt där...jag ska se till att få en tid med min läkare då han ringer 26e och då ska min mamma följa med!!! Då får dom minsann reda ut saker å ting.

man får även kastat på sig hela tiden att jaaa dbt kanske inte är någonting för dig....men hallå ...jag har ju jobbat sista året heltid och haft terapi jag har inte hängt med som jag känner attt jag borde gjort och vill gå ett år till...vad är så svårt att fatta??? för att jag sen mår skit då jag kommer till terapin för att jag aldrig får ett svar...nej då är det ingenting för mig...ok!!!
Då sa jag att ja men jag har ju frågat min läkare om andra alternativ, men fick inget svar för han skulle ju prata med min terapeut med!!! Då sa min terapeut till mig att ja men det är ju väldigt lång väntetid inom psykiatrin med...jaha sa jag men min gruppledare sa att dbtn ser till att man har en annan kontakt om det behövs innan man lämnar in...ja kontakt ja men det är inte samma sak som behandling fick jag till svar då!!!
 
Nu skiter jag i detta!!! hon och min läkare motarbetar att jag vill ha en riktig utredning och nu har det gått ELVA år!!!! utan att jag fått en !!! Nu jävlar ska dom fan få se VEM dom har att göra med!!!!
Ska inte terapin stärka folk istället för att trycka ner dom?????  och nu handlar det ju om fler än mig !!!
Det är NU kampen börjar lilla gumman!!Puss på er alla....från en som e för FRISK för sån här skit!!!!

TERAPI FUCKING TERAPI

   2009-11-18 - 12:02:06
Ska snart åka på terapigrupppen som jag egentligen har slutat...jag vet inte vad jag ska göra där, men jag tänker i alla fall prata med ledarna...för nu lägger jag ner detta ...man kan inte jobba och sen ha dbt samtidigt...terapin är till för dom som inte har något annat för sig!!!

I går gick det bra för praktkanden Joey på statoil:)
Han var i fikarummet och han hjälpte till att plocka upp paketen med Lina och så dära:)
Han låg faktiskt tyst där inne förutom då man gick in och sen ut igen då blev han lite upprörd, men annars gick det helt ÖVER förväntan och jag är så STOLT över honom!!!


           KORVEN I LEKSTUGAN

   2009-11-17 - 08:50:42

I dag när jag och Joey gick förbi NYHEMSSKOLAN som gårdagens inlägg berör (hoppas inte du har dina barn där natttjobbaren) så stod det 3 lärar-kärringar och tjattrade i ett klassrum dom såg MYCKET allvarliga ut och jag fantiserade lite om att det var grejen i går som kommit dom till känna...*häähä* plötsligt kollar en av dom på mig..och sen vänder sig alla 3 om lite i smyg för att se på mig....*puppyshow???
Då kände jag att hahahaha....dom måste ha vetat att de var nån som gick med hunden som tjallat på deras konstiga sätt att ha kontakt med sina barn på skolan:O

I dag ska "korven" me till Statoil...ojoj hur ska det gå????
Tur han e lurvig annars kanske han skulle försvinna bland alla kabanosser, chillikorvar å grillwieners:S
Han lär ju sätta fart å skälla å vråla om jag har han i fikarummet...men ska pröva...annars får han vara i lilla huset på baksidan som e A-M´s kontor:P
Fortsättning  kommer följa om hur det gått för Joey i lekstugan :D

texten på mina väggar är färdiga texter som jag köpt. Angående nattjobbarens kommentar som vill ha typsnitt på sina barns namn på sin handled...jag har ju tatuerad handled och satt och sökte typsnitt hur länge som helst...:S
Det bästa du kan göra är att söka på fonts på nätet och hitta en sådan sida där du själv kan skriva i ditt ord och pröva hur ordet ser ut och sedan skriva ut det=)
om du inte får till det så lovar jag at hjälpa dig:D

Nä nu ska vi kamma hår å pälsar å bege oss till en dag med skräckfylld förväntan;)

puss på erHON SLOG DEN LILLA POJKEN!!!

   2009-11-16 - 19:08:07

I morse då jag och Joey gick runt dagiset så kom vi som vanligt upp för gångvägen och ser skolan rakt framför oss. Det lös i klassrummen och jag vet inte varför men av någon anledning tittar jag på det lilla rummet med massa böcker i hyllor som är något slags grupprum eller liknande. Där ser jag läraren...en kvinna i 50 års åldern och ca 5 barn, mest små pojkhuvuden som sticker upp i fönstret. Först tänkte jag vad i helvete såg jag nu...!!!!
Det såg ut som om läraren slog eller gjorde något liknande mot et av barnen...jag fortsatte därför att titta in på dom i det lilla rummet och tänker att nej jag måste ha fattat fel dom håller säkert på med något rollspel eller liknande och därför for läraren fram och tillbaka och slog med armarna mot ett av barnen. jag är nu precis utanför fönstret...bara 5 meter gräs skiljer oss åt och då ser jag att läraren faktiskt är arg på riktigt...plötsligt ställer hon sg upp...pekar mot en av de små blonda pojkhuvudena och skriker så det hörs ut -NU LYSSNAR DU PÅ MIG!!!!
varpå hon tar två kliv fram och drar till den lilla killen i håret!!!!!
jag är inte speciellt förtjust i barn...en kände hur det bara vände sig i hela mig...vad kände den llilla killen??!!
Jag ställde mig och bara rågloddde på läraren så hon skulle fatta att hallå jag såg vad i helvete du gjorde...hon såg mig sen vågade hon inte titta på mig mera...jag stod kvar...tog upp mobilen medan jag höll ögonen fastnaglade på henne...ringde min mamma och berättade vad jag precis sett...hon sa ring kommunen och prata med rektorn på skolan....jag ringde..hon var på semester...men fick tag i kuratorn på skolan och jag berättade allt jag sett och vilket klassrum dom befann sig i...vad läraren hade på sig och hur hon såg ut och var den lilla pojken satt i rummet...ALLTING!!! Kuratorn blev glad att jag var modig och agerade och sa att hon ska ta det med en andra rektor direkt!
min mamma sitter i socialnämnden och har massa kontakter hon hade ringt en kille där och han ringde sedan upp mig och jag berättade även för honom. Han sa att skolan har skyldighet att själva göra en anmälan...och att jag kanske skulle avvakta några dagar och sedan ringa kuratorn igen och kolla vad dom gjort ...om dom inte gjort något alls så kommer JAG polisanmäla...men jag funderar på att ringa polisen redan nu i kväll för att det ska vara så färskt som möjligt...då kan dom ju i alla fall ta uppgifter.


Så jävla sjukt!!!!JOEY´s KALAS

   2009-11-15 - 21:55:51
I går hade Joey sitt födelsedagskalas=)
Vi var 15 personer och han fick massa spännande paket. Joey var dock inte riktigt i form och ville inte ens gå ut på hela dagen och sov bort det mesta av kalaset, men han var ju ändå med på sitt sätt:D
han fick catharinas goda stekta nötfärs, hundkokbok (antar att jag ska laga maten;)), leverpastej, korv, skinka, kramisapa, matburkar, påsar, frolic, 600 kr å massa annat:)

Vi bjöd på hot dogs som vanligt såklart och sen blev det tårta:) I år hade vi varken ben eller scooby-doo formad tårta, men det var en prins tårta...mörkt blå:D

I dag har vi varit så dagen efter och slappat nästan hela tiden...lägger upp lite bilder på kalas och på vårat hem:)

Puss och kram alla godingar
Badkaret kommer ca 10 december...det svartvita kostade naturligtvis 6400:S men de e billigt som fan

DEN SOM FÖRSTANN!!!

   2009-11-12 - 21:18:55

I dag har jag varit på individualterapi...jag sa till min terapeut att jag beslutat att avsluta terapigruppen..jag har eftersom jag sedan jag började jobba i april inte alls hängt med som innan och enligt terapeuterna i gruppen inte heller varit lika glad som innan. Jag har därför försökt få gå ett år extra i gruppen för at ta igen det jag känner jag inte har kläm på...men nu, i flera månader har de sagt att dom ska ta beslut om det...jag vet inte om de väntat på att detta skulle ske??!!
Jag orkar helt enkelt inte längre....jobbet vill veta hur jag ska vara sjukskriven för terapin, jag behöver veta, jag vet ingenting!!! Först ska jag om jag vill ha en utredning kontakta min läkare själv, för att då jag gör det få skit av min terapeut och få veta att jag inte ska kontakta honom på egen hand utan i så fall boka in ett möte med honom tillsammans med min terapeut!!! Allt man gör vänds lixom emot en...är det tanken de? Att man ska få så mycket motgångar som möjligt...ska det stärka en???
nu har jag tagit beslutet att sluta i gruppen eftersom ovissheten om vad som händer med den och mig tär på mig så jävla mycket...och jag har senaste gångerna känt mest ilska, hat och maktlöshet och haft problem på gruppsessionerna...då är det ju bättre att jag slutar än att jag går dit och mår dåligt för att allt är så struligt och ovisst!!??
Jag känner fortfarande att jag behöver mer av gruppen...men jag orkar inte kämpa...kampen med detta har även gått ut över så mycket annat...!!! jag är inte glad längre...känner ibland att jag vill sluta terapin helt.
Jobbet sliter sönder rmig...jag orkar inte göra något mer än komma hem från jobet och titta på den jävla röran som råder här:(
Senaste veckan har jag kämpat så in i helvete med terapin....skrivit ner vad jag gjort varje jävla timme från punkt till punkt...hur jag mått varje timme osv...jag kände mig så jävla uktig...MEN JAG ORKAR INTE...nu har jag gjort ett aktivt val som terapeuterna säger att man gör i allt.(tex då jag inte orkat göra terapin för jobbet och allt annat) ..jag valde terapin och då blir allt annat lidande...det GÅR INTE!!!

Jag bara tjuter och tjuter...min medicin mot reumatism har fått mig totalt utmattad som grädde på moset...jag orkar för fan inte!!!!
Ska jag behöva lägga mig ner och dö innan jag blir sedd???
Jag vet inte var jag ska ta vägen...jag bara känner att jag är så nära en sjukskrivning igen jag kan komma...:(
Jag längtar till min operation bara för att jag vet att jag ska få vara sjukskriven och kunna hinna med att tänka!!!

Ibland känner jag att terapin är bra...ibland känner jag mig så otroligt vilsen..mest senaste tiden..men jag vet att det finns flera inom terapin som känner likadant...vilsna, att terapeuterna inte är vad de varit och att det känns som om de ofta motarbetar en:(

I DAG FYLLER JOEY 11 ÅR...i förrgår kväll när jag skulle sova fick jag världens panikattack...tanken på att han kommer försvinna från mig en sag blev outärdlig...greppade efter hjälp via mobilen...men det slutade med att jag fick ta en halv stilnoct istället så jag somnade och slutade tänka!

GRATTIS MIN ÄLSKADE JOEY...DU ÄR BÄST...ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID....I LIVET OCH I DÖDEN!!!

I morgon tror jag inte jag kommer gå till jobbet...jag känner mig psykiskt och fysiskt utmattad...jag vet inte var jag ska ta vägen...jag behöver mer terapi...oftare, längre...i dag hann vi inte ta upp allt på agendan igen...alt samlas på hög när man inte får ta upp det...en vacker dag spricker det!!!

Har försökt städa lite, SAPA kommer i morgon och ska byta min toalett och tvättställ...fick tag i dom i dag och dom kunde hjälpa mig innan helgen:)
Men jag kommer ju ingenvart....jag äter dåligt, är totalt utmattad hur mycket jag än sover och känner mig bara sviken av den terapi jag trott på och kämpat med så länge:(

Önskar dom kunde se inuti mig så dom skulle kunna förstå hur jävla ont det gör att ha denna ovisshet och att inte bli tagen på allvar att jag KÄNNER att jag inte är klar i gruppen!!!
men kanske är det meningen ...att jag gick ut i livet igen...började jobba...och med det samtidigt valde att bara få "en halvgjord" terapi...så känns det....

To the moon and back....jag älskar er


SLAGET MOT PSYKET!!!!

   2009-11-09 - 19:50:17
Nu har jag så till slut dragit ut de blanketter jag behöver för att anmäla psykiatrin för att dom inte kunnat göra en vettig utredning på mig på 11, fatta ELVA jävla år!!!!
Om jag fått en utredning tidigare i mitt liv så hade jag kanske fått den hjälp jag behövde för flera år sedan och aldrig hamnat i on and off sjukskrivningar å skit:(
Så med det kommer jag även att försöka få ut skadestånd från patientförsäkringen. Det är ju utebliven arbetsinkomst, sveda, värk ja fan all skit jag fått ta för att dom bara latjat omkring med mig i alla år.
nu har jag helt beslutat att jag ska genomföra operationen och det blir den 10 december.
Jag ska vara på Danderyd den 9e december klockan 13.00. Det kommer bli både spännande och fruktansvärt läskigt:( men jag vet inte jag har nog lixom inte den respekt för min kropp som många andra har...jag har alltid vetat att jag tex kommer göra plastikoperationer i framtiden...nu är ju inte denna operation en sådan, men ändå...den kommer ju försköna mitt yttre med på köpet...(får man hoppas).

Jag har ringd operationsplaneringen i dag och frågat massa saker och det som slår mig varje gång jag ringer till Stockholms läns landsting är att man kommer fram dit man vill på stört..inget jäkla tjaffsande om telefontider å skit...nej nej ...dom man vill komma till svarar alltid i luren om inte så kommer en mysig mansröst som säger
-just nu är det samtal före, medn dröj kvar så svarar vi strax!!!

har fått veta i dag att jag är i riskgruppen angående svininfluensan och ska ta sprutan...så det är väl bara att pallra sig iväg till vårdcentralen då:(
Men det är väl så att om jag får influensan mitt i allt när jag e nyopererad å de så blir det nog ine allt för roligt kanske...trots det tror jag att det är väldigt förstorat detta med inluensan...men vad vet jag??!!

Ska söka en utbildning på distans som bara är ca 1 år och jag kommer minsann jobba samtidigt. kanske kan jag ta tjänsteledigt en dag i veckan eller så för att plugga med...det är i alla fall en utbildning i butikschef och ledarskap. det trot jag att jag kan ha mycket nytta av på olika sätt...!!!

nä nu ska jag greja lite här hemma...puss å kram allihopa=)


FÖRVIRRING

   2009-11-07 - 13:33:20
Sitter här och har lixom fastnat i vad jag höll på med:(
Jobbade till stängning i natt och sen kunde jag inte sova...somnade bortåt 03.30 så jag vaknade inte förrän 09.30 så det var riktig sovmorgon här ör oss som brukar studsa upp runt 7 annars...!!!
Börjar väl se någorlunda representabelt ut här hemma i alla fall...Joey ska ju ha kalas om en vecka han fyller ju 11 år på torsdag (7 år sedan han kom till mig) och då ska vi väl ha fått till de här hemma i alla fall.
Skulle behöva åka till IKEA, kanske hinner det i morgon...syrran kunde svänga förbi idag, men hon verkar så himla sur å gnällig så jag tappade lusten om att få hjälp av hennen idag :(
Varför erbjuda hjälp om man sen e sur :(
Får lite panik över IKEA grejen...känns som jag vill åka nu direkt, men jag orkar samtidigt inte i dag...nej fan jag måste lära mig att STÅ UT!!!

Köpte en klänning på tradera häromdagen...den e heeeelt underbar...gick på 580 spänn med frakten men det är den helt klart värd...vad tycker ni??? FIN VA???
!!!NY såklart!!!Har även beställt detta underbara mys-set från H&M, det är ju slut överallt i butikerna så jag har beställt det på internet, men det kommer inte förrän vecka 50 men det gör inte så mycket...då har jag ju något att se fram emot=)
Sitter och hoppas på att Comfort ska kunna komma hit i veckan som kommer och sätta dit min toalett och mitt nya tvättställ med skåp så jag slipper ha det stå i vardagsrummet lngre, det är ganska påfrestande:(

Häromdagen spikade jag med betongspikar i väggen...försökte sätta upp några tavlor...men såklart så vart det inget av med det...för den är jävla polackbunkern e totalt omöjlig att spika i ..så jaaa...det blev bara ett alldeles för stort hål i väggen och inga tavlor alls:( Blev vansinnig!!!


Bävar inför att börja gå vanliga skiftet på jobbet på måndag:(
Det har varit så skönt att gå jannes skift...dels har jag inte jobbat med chefen och så har jag jobbat med Pata och det är alltid skoj=) men som sagt nu är det slut med det...och nu minns jag plötsligt att jag tänkt söka jobb i helgen med ..så nu ska jag göra det direkt så kanske jag känner mig lite duktigare sen:)

Puss å kram på er


REUMATISM

   2009-11-05 - 01:30:16

Jahapp...i tisdags var jag hos reumatologen igen...och denna gång så sa han bara att jaaa nu har det börjat röra på sig:S
Alla proverna visade förhöjda värden vilet innebär inflammation i lederna som han sa...och jag har med det alltså samlat på mig ytterligare en diagnos..REUMATISM!!!
Fick medicin, och redan efter första tabletten kände jag sjukt konstig värme i lederna i knän och fingrar och det har jag gjort seda dess:O
Ska det vara så??? Jag vet inte, men det är i alla fall skönt som fan hahahaha å så kan de ju vara bra med lite extra värme så här när de e så jävla kallt ute:P

I går kom första snön ...men inte mycket ligger kvar av det!
Jag var på terapin i dag i gruppen...men det känns inte kul längre...om jag nu inte får gå ett år till i gruppen så känner jag att jag kanske borde sluta snarast för att inte bara gå dit och må dåligt...för just nu är det bara jobbiga vibbar runt det:(
Dom säger ju att dom märkt att sedan jag började joba i april så har jag inte varit lika glad och hela min dbt har gått upp och ner och jag har inte vart som under första året.
Om jag skutar i gruppen kommer jag ha dubbla sessioner med min individualterapeut tror jag och det känns skönt för nu äntligen verkar dom ha insett det jag känt länge men inte vetat om det bara varit gnäll från mig:S..att det varit för mycket för mig...jag skulle inte ha kastats ut i jobbet så abrupt utan stått kvar med en fot på sjikskrivning...det måste ändras ...antingen genom mer sjukskrivning igen eller så måste mit schema ändras. För min terapi som jag ska ha resten av mitt liv att leva på blir fruktansvärt lidande...jag får skriva mer om det här sen....nu ska jag ta ett bad och sen sova...har stängt jobbet med Lina i dag =)

Känner mig ensam...Joey sover hos mamma och pappa!!!

Puss å kram          

JOEYS ÖNSKELISTA!!!!

   2009-11-02 - 17:13:39
Joey fyller snart 11 år=)
Hn fick sin födelsedag den dagen då han kom till mig den 12 november 2002.
han vill ha en större bärsele för den han har är för kort...han är för lång i kroppen och sitter inte alls bra så den ska vi sälja:)

Han vill också ha en vagn....det har han sagt:)

Ska köpa en för att spara hans små ben när åldern gör honom påmind:)
Och bärsele så klart...vi ska sälja den vi har och skaffa en större:)

GLÖM NU INTE ATT SKICKA PRESENTER TILL JOEY;)


Ooooh....finn den i blått????


Bra för frusna hundöron:D

RSS 2.0