DÅLIG UPPDATERING I KNOW=(

   2011-07-30 - 21:26:52

Livet drar väl på som vanligt....har så FÅ ORD...trots att jag är så fylld av TANKAR/KÄNSLOR=(

Ni får lyssna på denna istället sålänge....den har satt sig på min hjärna ganska fett senaste veckan..:S

INSIDE OUT!

   2011-07-26 - 23:07:14


Jag är bara trött....trött...trött...
Ont i lederna i fingrarna men har nu äntligen  fått lite respons åtminstone från reumatologen.
Har fått nog och nu har de fått skicka min journal till reumatologen på US i Linköping istället för det här är ju dödfött...FIXA MIG....NUUUU!!!:(

Jag får inte jättemycket gjort...och jag äter jättedåligt. Idag har jag varit ganska sänkt precis som i går kväll!
Tänker på alla bilderna på min kraschade hårddisk...:( Tänker på min situation och det FAKTUM att jag har reumatism...det är fortfarande ganska nytt för mig! Fick ju diagnosen för 1-2 år sen:S Har dock aldrig haft såna här problem som jag har nu tidigare:( Varken morfinplåster, Citodon eller Ketoflex gel hjälper:( Konstig känsla för jag är inte den som klagar på fysisk smärta i vanliga fall:( Jag har ju väldigt HÖG smärt-tröskel...det finns egentligen ingen FYSISK smärta och det håller jag fast vid...visst fan det GÖR ont i händerna....ehmm...ah det GÖR DET FAKTISKT!!! MEN Jag skulle ta 100.000 gånger mer fysisk smärta om jag blev garanterad att aldrig mer få känna på den psykiska...som kan slita hela ditt inre i stycken på bara några sekunder, som kan sitta och gnaga på dig innifrån och du kan inte göra dig kvitt den:(
Känner mig just nu rätt så ENSAM :( Har gjort det ett tag...även om jag har MASSA folk omkring miig på jobbet och rent allmänt så känner jag mig på ett sätt ändå alltid ENSAM...Messat en del med "bossen" i kväll=) Jag tänker hela tiden...NÄR kommer det som kommer rasera allt igen...dvs det negativa på jobbet tex....VAD kommer det vara? Men tänk OM det inte kommer att komma?!:S Jag ska inte tänka så...utan leva på en dag i taget...hålla mig flytande...inom kort kommer min omfattande neurologiska utredning sätta igång och efter det resultatet kommer vi se vad jag behöver!
Bara att jag FINNS ...att någon validerar mig genom att bara simpelt säga HEJ!!! Det räcker så sjukt långt...att inte få en mördande blick och höra Hej Lina då han kliver in genom dörren på morgonen...inte ett ord till mig...!!!

Passed life...MEN har insett nu när jag är igång igen hur JÄVLA SKADAD jag faktiskt blivit av den chef jag hade under nästan 6 år! :( Jag förstår verkligen inte hur de som stod bredvid en bakom disken kan stå och bara titta på och inte säga ett ord...? Bara klaga klaga klaga till andra men då det väl gäller vågar INGEN stå för någonting...alla är livrädda att själva få mer skit än de redan får...MEN...JAG stod där...jag tog på mig att gräva upp allt så ni fick ut det dom betalat ut för lite i lön genom åren...Jag försvarade alltid de omkring mig...att få en ny chef som visar sig vara ännu värre (olika sätt) och redan ha en bild av vem Frida är från första sekunden :( Hur fd. chefen påverkat den nya så jävla NEGATIVT att det inte ens är någon idé att försöka kämpa för att visa att jag inte är den person som fd.hefen säger...!!!

Att få höra att du passar inte i den här branchen....!!! (nya chefen)
-ok, jävligt konstigt mannen för jag har jobbat inom service i så många år på olika platser och aldrig har någon varit negativ till mig!!
-DU PASSAR INTE PÅ MIN MACK!!!
-Du kan ta din jävla mack och stoppa upp i röven och ta sen å dra åt HELVETE!!!
*BANG!!!*

Ju mer jag tänker på det, desto mer minns jag...har kvar min lilla rosa bok som jag skrev ner alla detaljer i såsom datum, plats, tid och vem som sa vad till varandra...men hur BEVISAR man något när alla bara är RÄDDA och slickar röven på honom? Det jag spelat in på mobilen i smyg är raderat för alltid med hårddisken:( HELVETE!!!

Nu tänker jag sluta skriva för jag ska försöka sova och jag blir dessutom bara mer uppgiven igen av att tänka på den där jävla misären som är helt OFATTBAR!!!

Har förresten fått en beundrare....nätta 65 år gammal. Fd stammis på Statoil, i lördags då jag skulle iväg med mamma å pappa och satt med Joey under "korkeken" och luktade på öronen så kommer en liten blå bil och stannar...det är HAN!!! Han var typ sur att jag skulle iväg...ville käka och hitta på någe med mig!!!
1.) Jag HATAR oväntade besök...speciellt av folk jag inte länner
2.) Jag är INTE intresserad...
3.) Vad hade han gjort om jag inte suttit ute, utan faktiskt varit hemma? Hade han bara ringt på dörren då? :(
4.) Känner mig hämmad igen:( ser mig alltid om och vågar knappt gå utanför dörren på hemmaplan:(
LÅT MIG VARA!!!
Kan inte alla som inte har annat än PAPP i huvet bara flyga å fara...?!:(

Är ledsen att en (vad kallar man det? bekant?) dricker igen:( Det är tre barn inblandade och den här gången har jag flera gånger varit där och sett det själv igen!!!:( Sett burkarna, suttit där ensam då personen i fråga däckat i soffan! Jag KAN INTE åka dit mera...kan inte ha kontakt....!!! Vill inte se honom DÖ!!!:(

Har någonsin lyssnat på vad jag försökt säga...och jag KAN INTE rädda honom:(
Jag MÅSTE bryta här...Jag mår inte bra av att se honom tyna bort framför mina ögon och se barnen :( FAN:(Många konstiga känslor som jag inte  trodde jag hade sliter i mig och lever rövare...jag är RÄDD!!!

"Nite nite....let the moon shine so brite"

NORGE

   2011-07-24 - 22:31:15

HUNDEN!

   2011-07-23 - 00:00:07


Japp...hundenhundenhundenhundenhunden!!!!!

Var på Valla igår...anledningen att han blir jättearg och bits när man ska borsta tänderna på honom...det är ju som jag trott....han har ju ONT lilla gubben:( Han har ont i en framtand som sitter lite löst och är lite inflammerad omkring...=( Min lilla älskling-mitt ALLT!!!
Han har samma hjärtrytm/hjärtljud som sist, men kan ha lågt blodtryck eller så kan hans kuching ha förvärrats...han är mer skakig på benen tycker jag och det kan bero på något av dessa orsaker!
Vi ska sätta in smärtstillande eftersom vi inte tar risken att söva älsklingen igen pga. hans problem! jag skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag låter dom söva honom för tändernas skull och han inte vaknar mer:(

Oskar (veterinären) sa att jag ska ta en dag i taget och njuta av varje sekund jag får ha Joey kvar i mitt liv=(!!!
Med min hårddisk krasschad och död så är det en ännu värre situation känner jag. Speciellt med tanke på det ENORMA antal bilder jag hade på liten!!!!:(
INSÅG ATT MIN ÄLSKADE HUND INTE KOMMER LEVA FÖR ALLTID OCH ATT DET NOG ÄR DAGS FÖR MIG ATT BÖRJA BEARBETA ALLTIHOPA INFÖR DEN DAGEN SOM KOMMER BLI DEN VÄRSTA I MITT LIV!

Men HUR förbereder man sig på att den man älskar mest av allt i hela världen, någon som är orsaken till att jag själv faktiskt lever...HUR ska jag kunna leva vidare utan min älskade hund?

Ni vet redan hur viktig han är i mitt liv

Jag har ju redan bearbetat litegrann, men jag förstår inte hur detta ska gå till....kan någon BERÄTTA ???=(

Jobbaf med västaste R- =) Känns lite otäckt att vi har sjukt lik humor och mycket värderingar som klickar=)

Älskar att jobba igen...men känner mig som en duva med rostiga, knarriga vingar...frågar vad jag själv tycker alldeles för mycket...men nu börjar jag i alla fall lära mig hitta VAR saker och ting finns åtminstone!
Varit nyttigt å börja klockan 6 den här veckan tillsammans med R! Det har gett väldigt mycket på olika sätt...Jag har fått komma in i rutiner på ett grymt bra sätt känner jag...sen har jag haft världens bästa sällskap!!! =D

Nä hörrni, nu åskar det IGEN...ska nog avleda Joey lite...han är ju åskrädd lilla kraken! =(


 ETT BRUNT PAKET MED BOB MARLEY I ...ELLER PÅ =)

   2011-07-20 - 22:26:13
Jahopp...sitter å  funderar på vad sjutton som hänt egentligen...alltså kolla här!!!
Den här bloggen började ju som en PRIVAT "DAGBOK" för att jag behövde ventilera mig rätt skapligt!!!
Och vad hände där egentligen?
Nu har jag suttit och funderat lite på hela grejen...grymma "betyg" från läsare över att ha en så "öppen" blogg...och jaa!!! Vad säger man...? Är bara trött på både folk som döljer saker, falska idioter som ljuger så dom till sist tror själva att de e sanning:S  Nä...om man kollar tillbaka IGEN, år 2008 december...-inlägg mitt liv med borderline...fan säger jag bara... Jag är nöjd med att inte lämna ut min bloggadress till folk hur dom vill...de som hittar den har ofta nytta av den och tar kontakt med mig, det är folk i "samma branch" och som söker stöd och råd. För det mesta står jag där för andra, bara vid få tillfällen har jag inte orkat för att annat varit för övermäktigt.
Hade en ruskig svacka för bara några veckor sen, så har det inte varit på ÅR innan:S Men någonstans fast jag aldrig trodde jag skulle känna så igen så klamrar man sig kvar...för att man tänker att ja men det har blivit bra igen förut...och det är ju oftast en utlösande händelse som får mig att "flippa ur" ( ja ni som känner mig vet ju min story)

Som jag sa till min kontakt på AMS några dagar innan jag halkade in på "CS" (jobbet utan namn;)) att de e ju själva FAN...!! Ska man behöva bli sjukskriven för att man är arbetslös?  HALLÅÅÅ???!!! jag VET ju att jag mår mycket bättre av att träffa folk, känna att jag gör något vettigt nu när inte ens silvret lockat sista månaderna...=( Så får det inte bli när businessen väl e igång...!!! men jag har ju LÅTIT mig falla och släppa allt det där nu också! Och egentligen när jag tänker efter så ÄR Frida som finns idag inte alls den Frida som fanns för bara några år sedan...folk kan tro dom känner mig, men har vi inte umgåtts närmare senaste åren så har dom inte en endaste liten susning!
Även om jag kan svaja lite ibland vilket varit mycket mer påtagligt nu sen jag slutade på Statoil...så är det en GRYM skillnad mot mitt tidigare liv och jag är mycket mer självständig än jag varit förut...jag BEHÖVER inte någon annan för att existera. Jag har klättrat upp för stegen och klättrade även ifrån alla de "vänner" jag haft senaste åren...Jag har egentligen EN helt underbar vän som står kvar i våt och torrt och som plötsligt sitter där och dricker te med mig å joey...ahhh Joeys "gudmor" H=) *LOVINGS*

Har städat ut liken ur garderoben en gång för alla nu! Jag orkar inte hålla på med folk som bara TAR min energi som jag behöver till annat...Känner DU dig träffad? Jaha!?! Det är väl DITT PROBLEM ELLER?! jag är fortfarande den som klättrat upp på stegen även om jag råkat tappa fotfästet någon gång nu senaste tiden så har som sagt livet vänt ganska drastiskt!


Idag kom KA på fika...vi var på balkongen å jag hällde i honom massa kaffe :P Själv höll jag mig till grönt te med fejk-vanilj hahaha=) *omn omn* å så en massa laktosfri mjölk (OBS JAG SA MJÖLK INTE SOJASKIT, det blir man ju kliig i halsen av och det smakar verklgen ÄCKLIGT) Lite honung med sen e saken biff;)

Sen planerade vi vår fotoshoot som fasen aldrig verkar bli av, men vi insåg att sist han var här så var det när vi snacka om att jag skulle stå i min golddigger-swimsuit med en STOR "pimpniggah" å massa blingbling...MITT UTE I SNÖN!! HAHAHA!!! Vi sket i det eftersom bilderna antagligen skulle bli skit för att jag skulle frysa ihjäl på kuppen! Vi har snackat om olika teman och platser...Stockholm är hett och även bara "in the bush"!
Ska fundera ut någon dag som passar å så får jag väl ringa Alexandra (min frissa jue=))

Idag kom ett brunt paket från Jamaica med kläder och vad är det FÖRSTA Frida gör tror ni???

Sliter upp och LUKTAR i kartongen såklart=)
JAMAICA=)=)=)
Höjden av allt e ju att dom fortfarande kör med frimärken med Bob Marley på=)
Det e ingen skit kan jag lova=)

Nu är det gonatt förstår ni...kolla in killarna som står å väntar på mig vid sängen så trogey...börjar fundera på om jag ska börja bädda ner dom i andra änden av den alltför STORA sängen:S eller om jag blir inspärrad då?:D
Men dom snackar nåt konstigt språk jag inte fattar me varandra:S

FY FAN vilken skitmobil jag har skaffat ....jag har ändrat min åsikt massa!!! kolla bara in färgerna på fotona:S ÄH!


BACK IN THE SAUSAGEWORLD=)

   2011-07-18 - 20:47:10

I natt sov Josselosse hos "moffa å mommo" eftersom matte skulle upp å vara på jobbet i stan klockan 06.00=)
Jag tyckte dock att det var dags att vakna redan klockan 04.00 men jag lyckades somna om en stund sen i alla fall=)
Har gjort massa mackor och D hade "läxförhör" med mig på skämt eftersom jag sa att jag pluggat på priserna...kuggade dock på en SKRIK-GRÅT* så nu får ja omtenta i morrn;) *HAHAHAHAH!* Drömmer antagligen om falukorv-mackor i natt....!!!:S

Har reklamerat mitt sista par Scullcandy- lurar och kommer aldrig någonsin igen att köpa den SKITEN!!! 3 par har jag nu haft och alla har gått sönder på samma sätt...det är SKIT ärligt talat!

Scullcandy Rasta-sprack i tyget-pris 600kr
Fick likadana i utbyte som låg i kartong utan att jag tog upp dom ens förrän i mars i år då de bruna lämnades tillbaka....meeeeen.....fortsättning följer längre ner.....

Scullcandy-sprack i tyget-pris ca. 1000kr


....fortsättning på den oerhört SPÄNNANDE reality-storyn.....

YEEAAAAYYYY......Scullcandy Rasta lurarna spricker upp i tyget på samma sätt IGEN:S
Uuuuut med det gamla och IIIN med det NYA!!!=)
Köpte ett  par Sennheiser istället nu=) HD-518


Som arbetande kvinna orkar man inte blogga så mycket...men jag pluppar in lite skojsiga bilder med som jag pillrat med för att göra nåt omväclande;)

Heeereeeee....weee....goooo....!!!
Nattnatt=)


FJOLLA!

   2011-07-13 - 18:52:00
Jag e en FJOLLA.....jag känner mig nästan utbränd efter en dryg veckas jobb:S *HAHA* 
I dag började jag dagen med ett besök på Ryggakuten ...mikkel har semester och jag fick träffa Thomas...och ojojoj....fatta att "pirrandet" i händer och fingrar och trötthetskänslan i underarmarna blev bättre direkt efteråt=)

sedan körde jag mina 2 turer på jobbet för att sedan hälsa på Mr reumatolog en stund...nu dubblar han morfinstyrkan och så skulle jag vå nån gel att ha på händerna under natten som ska göra lederna bättre i händerna. Jag ska oxå på röntgen av händer och fötter....:S fötter??? OK!!!!???!?!!?!

Sen hem och DÖ.....!!! Duschade...och sen orkade jag inte ens stå upp så nu ligger jag här igen med laptopen på magen...:S Fan glömt ta concerta vid 14 tiden idag...suck!!! ska börja ställa mobilen...då vi har lunch på jobbet är ju lagom i tid!

Förresten fick jag en hel påse med reklampennor hos reumatologen idag=) Gissa VEM som ska få dom;) EXAKT!!! Ska till Kulla på PJ´s födelsedagskalajs i morrn och då ska min lilla Josselosse följa med hen sen...huuuh! Vad veckan gått FORT...!!!


Nähäpp om man skulle ta å professorera sig lite i proffsiga ämnen som proffesor....!!!
CHECK ME OUT=)
HUR MÅS DET MÅSEN RAGNHILD?

   2011-07-12 - 19:09:34
Ok...idag IGEN...!!!
Idag var det Måsen Ragnhild med skadad vinge som ville (ja eller ville INTE faktiskt:S) följa med!!!
Kusin Malin fick rycka ut eftersom jag jobbade till 16 och då kunde jag åka och hämta henne och vidarebefodra till hon som hjälper till att köra djur med mig....(hennes pappa som tog skatan i söndags:()

Charmig krabat faktiskt...precis som alla andra raringar jag får in!=)

Jobbet e stressigt och jag tror fan jag ska gå i pension...men jag gillar det ändå skarpt och jag tycker väldigt mycket om alla jag jobbar med....more or less=)

Blivit lite knöligt med alla sjukan tider och grejer som ska ändras, fixas osv. + att jag nu idag fick akut tid hos reumatologen i morrn och så ska jag till ryggakuten med på morgonen, vilket inte heller var planerat förut. jag har så jävla ont i armarna och händerna så nu e det KRIG!!!

Däckade egentligen av lite eftetr att jag duschat nu i kväll och la mig på sängen med datan på magen...men så ringde mamma på dörren och skulle hämta lite grejer dom haft i min kyl eftersom deras gått sönder och dom nu fått den nya dom köpt...och sen tänkte jag att nej fan heller....!!! Jag tänker inte behöva berätta för dom på jobbet i morrn hur jag däckat åter en kväll efter att ha knegat!;)
Så nu har jag plockat undan massa och dammsugit, diskat och skurat ur rosa transportburen (den jag har till djuren som inte mår så bra:()


Hur som så kommer här lite bilder.....=)


GOD MORGON VÄRLDEN!

   2011-07-12 - 06:44:59


Oiiiiiiijjjj!!! Det känns som om jag sovit i flera år....(har jag det?:S)
I går var jag helt DÄCKAD när jag kom hem...Joey älsklingen är i Kulla på semester=) Så han ligger väl i en solstol ute i trädgården med gojjibärsjuice och gurkskivor på ögonen precis som förra sommaren;) Han har det allt bra den lilla killen =)

Ska upp nu...iväg å jobba...!
Mot det fartfyllda kaoset som faktiskt är riktigt roligt...=)
Igår gjorde jag allt möjligt...det är det som är så himla kul med detta jobb...Först hackade jag rödlök så ögonen sprutade sen plockde jag in frukostbuffen. åkte min cateringrunda ut på Händelö och sedan tillbaka för att köra andra körningen jag har som går mot Lantmännen, Swed Handling som har ett stort nybyggt hus som är så himla fint=)
Solen verkar vilja skina idag ....äh....det kan väl regna någon dag i alla fall när man ¨jobbar....?

Har inte mycket mer att skriva just nu....men kanske återkomer jag om den blir mer spännande än nu;)

Pusspårä


DEN VACKRA SKATAN "FLINET"

   2011-07-10 - 23:53:43

Fick idag ett samtal från TH som hade en liten skata i ett träd som inte verkade må så bra...hon skickade en bild på den och det syntes att något var fel...Åkte dit med min rosa transportbur och tillsammans fångade vi in skatan som TH döpte till "FLINET"=)

Flinet var jättedålig och först visste jag inte vad som kunde vara fel, men hon var uppblåst som en liten ballong så pass mycket att ögonen halvvägs hamnat nedanför ögonhålorna innanför huden och hennes ögon tårades av ansträngningen:(

Först skulle en tjej som hjälper till med djuren ta den i morgon, men jag insåg att denna lilla vän behövde omedelbar vård om den skulle ha en chans:(!!!
Efter flera timmar av telefonsamtal runt hela sverige så hade jag i alla fall pratat med Ewa på viltjouren. Jag träffade henne under kursen jag gick i vintras i tvätt av oljeskadade fåglar. Hon hade en diagnos i bakhuvudet som stämde på pricken med "Flinet" och då förstod jag ännu mer hur mycket den vcerkligen LED!

Efter att inte ens ha lyckats finna någon som kunde hjälpa mig att låta "Flinet" få somna in...varken veterinär eller bekantskaper så fann jag inga andra råd än att kasta mig i bilen och åkte till jouren på Finspångs lasarett. Jag fick 2 kanyler som jag behövde för att punktera den lilla älskade fågeln för att minska lidandet av trycket den hade i sin kropp. Ewas diagnos löd LUFTEFYSÉM

Luft under huden (Luftefysém)

Symtom: Ibland kan skadade fåglar få luftblåsor (luftemfysem) under huden. Det kan vara en eller flera och av olika storlek.

Orsaker: När fågeln blir skadad kan det ibland läcka ut luft under huden.

Behandling: Ofta så läker det av sig själv men om det inte gör det så ska veterinär kontaktas. Man punkterar då luftblåsan med en steril nål och förseglar hålet med antibiotikasalva. Ibland måste proceduren upprepas.

Ballong syndromet (Igelkottar)

Ibland kan man påträffa igelkottar som är uppblåsta som en ballong. En del är så uppblåsta att de inte når marken med fötterna och är därmed helt hjälplösa. Orsaken är osäker men man misstänker att luft läcker ut ur lungsystemet och lägger sig under huden. I dessa fall måste man punktera och släppa ut luften. Detta kan göras med en grövre kanyl och måste ofta upprepas flera gånger då luften fylls på. Efterhand läker det av sig själv, men behandling med antibiotika är att rekommendera. Rådgör gärna med veterinär.


Då jag kom till "Flinet" igen så kunde jag bara inte sticka den lilla varelsenutan som paralyserad i tårar satt jag och bara stirrade på henne med kanylen i handen:(

Till slut kom tjejen från stans pappa och mötte mig i Norrköping... (hon var inte i stan idag).
han tog "Flinet" och hon var i sämre skick nu än tidigare under dagen och andningen som varit ansträngd och rosslig hela tiden var nu oregelbunden, flugor hade börjat sitta på henne och hon var ihopkrupen till en liten krokig boll:(

Jag sa till "Flinet" att vi ses på regnbågsbron...sov så gott hjärrtat och lämnade över henne till tjejens pappa. Jag åkte innan han skulle göra slut på lidandet för den lilla fågeln!!! Grät i bilen...men vet att det var tvunget!!!
jag klarade det inte själv...men jag MÅSTE klara det en dag!!! Behövs det så MÅSTE jag kunna ingripa  hur svårt det än är!!!

Det var bland det hemskaste jag sett, vilket lidande den lilla vännen utstod...FY FAN I HELVETE:(!!!!!
SOV GOTT VÄNNEN!!!Joey har åkt till Kulla på semester, han är dödslycklig=) Här är det tomt...men ska upp å jobba i morgon och träffar honom på torsdag igen=)

Jag har så förbannat ONT i armar och fingrar. Har fått sätta på morfinplåster igen....:( hjälper inte mycket...ska ta en värktablett nu...och försöka sova....i dag blir inlägget tillägnat "FLINET"!
AHJA....!!!!

   2011-07-08 - 22:00:04

Idag har jag jobbat...känns konstigt att Juan slutar nu när jag precis börjat...:( Skrattat mycket med honom senaste veckan...:) Han ska komma å kolla på Fårrden om jag ska sälja den...(Frida du måste för fan....den vill ut i sommarvärmen å inte stå i garaget ....fårdflågare:()...Det skulle nog ändå kännas riktigt bra att sälja den till Juan tror jag=) Han skulle ta hand om den ...det tror jag absolut=)

Idag vet jag inte om jag fick veta mer än jag ville...:( Jag antar det....telefonen ringde...."BAYSE"!!!:S
Det förklarar så himla mycket som varit som det varit...antar att jag måste släppa taget här nu....!!! Började nästan tro att det bara var jag som var dum i huvudet som vanligt....men näääh....är SÅRAD...LEDSEN!!!:(

Orkar inte bry ,ig om nåt...funderar på att ta en stilnoct så jag somnar från tankarna......orkar inte med min egen hjärna...den gör ONT:(

Saker som gör ont....förutom hjärnan....

X andas
X gallstensanfall
X ensamheten...
X Att se joey bli gammal...:(
X Att känna att livet inte har någon mening längre...
X Se andra må dåligt:(
X Lögner som andra tror på...
X Bråk
X Slå sig själv med hammare kan kännas ibland...
X ...likaså skära sig själv...men fysisk smärta är inte RIKTIG smärta!!!
X Att se de någon man bryr sig om fortfarande kämpa mot spritens giriga käftar!
X Att tänka på Jamaica...
X leva gör jävligt ont på det stora hela...!!!!!PERSONLIGT
Namn:
Frida
Födelsedag: 18 februari 1978
Hemstad: stad?:S Finspång
Ögonfärg: gröna
Hårfärg: blond
Längd: 1.680
Högerhänt/Vänsterhänt: höger
Stjärntecken: vattuman
Skostorlek: 37/38
Är dina föräldrar skilda: nej
Rädslor: Har varit rädd för ensamheten....men inte nu längre...jag vet att inget varar för evigt ändå.....bara stå ut!!!

FAVORIT

Färg: rosa
Mat: saft å benzo
Sport: dans (dancehall..aaah mycket sportigt:P)
Glass: vet inte
Godis: såna tefat som smakar papper fyllda med surt pulver:P
Affär: Bubbleroom Outlet/Sågmyra
Nummer: 13
Tuggummi: vete fan....
Helgdag: I min värld är alla dagar likadana....
Årstid: äh.....
Radiostation: Radio? Tolka tack:S

VÄNNER OCH LIVET

Vem av dina vänner är mest lik dig: Har inga vänner....å vill inte ha några!!!
Vem är mest högljudd:
Vem får dig mest att skratta: Roy å Juan
Vem har du känt längst:Maria J 
Vem är blygast: äh....
När grät du mest:
Bästa känslan: apati...då man inte känner nåt alls...pga för mycket piller i blodet:S
Värsta känslan: hopplöshet, förtvivlan, ångest
Vart vill du bo i framtiden: ingenstans

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: NEJ
Rymt hemifrån:Japp
Tänkt på självmord: öööh.....????
Sovit utomhus: ah.
Spytt i skolan: nä du!
Velat bli modell: nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Mmm...blivit upphånglad av en flata på Ålandsbåten som kraffsa mig på rumpan när jag försökte fly:S
Sett en död människa: Ja
Ätit sushi: Ja ..."ushi"
Varit på scen: Jo..
Retats: jope

DU

Svär: så in i helvetes jävla mycket för fan!!!
Sjunger bra: Lika bra som jag svär mycket;)
Duschar dagligen: jaaah.....
Vill gå på högskola/universitet: jag tror det...
Vill gifta dig: tvekar mer och mer... 
Kommer överens med dina föräldrar: nja
Gillar åska: Ja och nej...:S
Spelar något instrument: nej inte längre....spelade tvärflöjt...å lite keyboard
Äger en ipod: Hell nooh!
Sover med gosedjur: "gosedjuren sover med mig" 
Pepsi/cola: Pepsi MAX 
Mc donalds/burger king: hmmm....? inget tror ja väl!!!
Choklad/vanilj: vanilj
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar OCH blåbär
Kött/vegetarian: kött....GEEE MIIIIG KÖÖÖÖÖTT!!!! 
Tv/film: just nu kan jag inte titta på barnprogram ens ....koncentrationen är död:( 
Gitarr/trummor: TRUMMOR
Adidas/nike: adidas
Kakor/paj: Båda....att baka å bjuda på...
Blind/döv: döv i så fall kanske

KAN DU
Gå ner i splitt/spagat
: nääe
Skriva med båda händerna: njaaa
h...kan å kan...frågan e om andra kan läsa de...:P
Vissla:
ja
Rulla din tunga i en cirkel: nja men inte så bra
Ha dina ögon i kors: XXXXJJAAAAAXXXX
Nudda näsan med tungan: haha nej
Dansa: beror på va för dans

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Hahahahahahahaha......e det ett SKÄMT eller????
Du pratade i telefon med: Idde
Du msnade med: Jävulen
Du kramade: skitsamma....
Du skällde på: Idde

SENAST DU
Skrattade: på jobbet
Grät: förut
Filmen du såg: minns inte...
Tuggade tuggummi: igår
Drog ett skämt: idag
Sjöng en sång: För Joey i morse=)

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: 1
Dricker du mjölk: Jao...men numera mest den laktosfria varianten...:(
Person du hatar mest: jag hatar ingen men det finns folk jag gillar mindre men de nämner jag inte.
Vad borde man uppfinna: en....jaaah ja vet faktiskt inte.....:(
Är du ett hälsofreak: nej
Vilket är det värsta vädret: pissregn och fel kläder....
Lekte du med barbie som liten: ja haahh och jag ÄLSKADE min "negressbarbie" mest av alla=) (shoooiiit de har ja inte reflekterat över tidigare):)

WHAT TO SAY ...WHAT TO DO ?!?

   2011-07-07 - 22:06:41


FIRST DAY @ MAH NEW JOB!

   2011-07-04 - 21:28:48

Okeeeej.....vaknade vid 6-tiden...jaah precis som jag skulle med andra ord=)
Varit på jobbet, det var redigj skogsigt faktiskt och nya kollegorna är svinhärliga=)
Här kan vi snacka om svart katt/ vit katt...eller aaaah....olika jobb/olika sorts folk kanske..:S eeheheeh!!!:S *no names* Känns skitjobbigt att lämna bort Josselosse dock:( Nu i kväll var jag skitirriterad och funderade på känslan bakom det och vad fan som var FEL egentligen...:S jaah...jag kom nog på att vad sjutton...jag kände mig ENSAMMAST I VÄRLDEN, som en dålig matte som inte gick på långpromenad i morse innan vi åkte vid 7, att jag är så tråkig med Joey:(, ah å så hitta ja inte en nyckel som ja skulle ha  nu i kväll....irriterande!!!
Ville helst av allt gå å lägga mig under täcket redan vid 18-tiden...men fick fan hejda mig...!
R från AMS kom ner på eftermiddagen för att kolla läget och stämma av lite på jobbet...han sa att nya bossen e sjukt nöjd med mig=) Nu har jag bara haft FETÅNGEST hela kvällen:(

nattnattSISTA NATTEN I FRIHET...;)

   2011-07-03 - 22:13:37
Jahapp...då är det väl bara att säga farväl till det ändå ganska sköna livet som arbetslös...jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...antagligen får jag stryk nu av alla som inte har ett jobb...(och alla andra med för den delen).

Känns jättejobbigt att lämna bort Joey:( Blir ju omvänt även för honom som har haft sin matte hemma i snart ett år för sjutton:S Men det blir nog bra med allt till slut...=)
Syster, P och Anders är här och vi har varit på Smultronstället i Söderköping. Ja Anders var inte med:S å Joey önskade nog att han inte varit det...han gillar inte det så värst trots att de bjuder på både vatten och hundglass=)Jag som nästan alltid brukar pröva nån nyhet testade nu denna...Jag bad om en mindre variant, men orkade inte halva ens..;) Men den var riktigt smaskig!Lite bilder från Kulla häromveckan...=)
I dag har varit helt igenmulet och jag och Joey vaknade 06,40 och gick till tvättstugan...vid 07,00 var vi redan på långpromenad och det är den i särklass underbart skönaste dagen vi haft i år!!! Blåste en aning och var så SKÖNT!!


Nu ska jag sova...ska upp vid 6-tiden ungefär!
Förresten har min syster å hennes man lixom NU köpt varsin mobil för första gången på 4 år ...och jaaah...nu FATTAR dom uppenbarligen min förtjusning över allt vad android, VPN, å synkronisering innebär;) Lite smått påfrestande bara när dom står stilla med tre meter mellan varandra mitt i gatan som om någon fryst fast dom...sen står dom där med varsin mobil, helt inne i det!
NÄÄÄH!!!...Dom ska få en av de lyxiga kurserna -Att-bllippa-samtidigt-som-man-sätter-ena-foten-framför-den-andra-och-tar-sig-framåt-kurserna- ...SNARAST

Nu har jag varit sugen på först bullas, sen jordgubbar och nu piggelin...VAFAN e jag GRAVID eller????:S
DAMN....JAG TROR DET ÅSKAR NU IGEN!!!

Najtnajt


MIN HUNDERBARA HUND!!!

   2011-07-02 - 23:16:47

Jag har en förjävlig känsla att detta är JOEY´s sista sommar:( Jag märker nu när det är så himla varmt att han inte orkar som förut:(. Klart det är jobbigt rent allmänt för alla djuren när det är så här, men jag märker skillnad på honom mot tex. förra sommaren...jag duschar honom ofta i svalt vatten för att kyla av honom för han mår verkligen inte bra i denna värme:(

HAN FÅR INTE FÖRSVINNA ....

...UTAN HONOM ÄR JAG INGENTING!!!Lägger upp lite kuliga bilder ....been there before....and NOW im BACK=)
September 2010
Vs.
Juni 2011BRÄNDER, OCH SAKER SOM VÄNDER!

   2011-07-01 - 10:51:49


Mycket har skett på de få dagar som gått sedan jag skrev sist...det är nog därför jag inte orkat skriva direkt heller...många intryck, känslor och tankar har passerat och sitter fortfarande kvar i min kropp.

I onsdags låg jag i mamma å pappas hammock efter att ha varit på möte med soc. för att se vad Finspångs kommun kan erbjuda mig....dvs. INGENTING!!! Helt sjukt!!! men också helt sant!!! Hade inga större förhoppningar på mötet då jag kom dit, och inte Joey heller sa han, men trodde det skulle vara bättre än så här i alla fall...det jävla liv jag tvingats ta mig igenom själv utan att kommunen ens hade resurserna att se att jag behövde extra stöd i skolan etc....fy fan rent ut sagt!!!

När jag i alla fall låg i hammocken så började brandbilar tuta och det var fler som kom...det blev mer trafik nere på den annars lugna gatan och pappa sa att det verkar som om någon hänt eftersom det var sån rush på något sätt och sedan alla sirenerna. jaja saa vi det är väl tåget som krockat igen eller så...vi åkte för att handla på Viberga lite jag å mamma och vi undrade vad det var frågan om...då ser vi den svarta röken som väller fram från SAPA Profiler. Oouuuff SHIIIIT! Stannade till och knäppte några bilder och svor över att jag inte hade min systemkamera med mig.
...framför våra ögon gick SAPA profiler rätt upp i rök ordagrannt...!

Röken syntes väl över hela Finspång (Vibergas parkering) vilket förklarade varför alla var ute och åkte för att se vad som hänt...


(Skutenbron)


Innan kommmunmötet ringde en man från AMS i norrköping.
Jag träffade min egen handläggare här i Finspång i måndags och då blev allt äntligen klart för min kodning hos dom pga. min funktionsnedsättning. Hon hade skickat förslag på mig till en arbetsgivare som ville ha personer med lönebidrag alltså såna som jag själv nu då...och mannen som ringde mig jobbar med rehab. inom AMS. Han sa att arbetsgivaren vill träffa mig i morgon (torsdag) och att de redan träffat 5 personer, men att de satt mig som prio 1 på den här tjänsten. Jag kom dit och mannen från AMS var där med.
Det hela resulterade i att jag gick därifrån med en start på praktik/arbetsträning från och med måndag...:S :)
Efter en månad blir det riktig anställning av det! Jag ska köra cateringbil till företag, samt packa mat för transport, jobba i serveringen på restaurangen och allt som hör till.
Arbetsgivaren är van vid människor med lönebidrag liksom dess olika svårigheter i livet. Dom är väldigt öppna, lyhörda och angelägna att de som jobbar för dom mår bra. Om man har en dålig dag så ska man prata med dom, en öppen konversation är jätteviktig så att man ska kunna må bra på jobbet och allt ska bli bra för alla anser dom. Om man hamnar i en svacka så vill dom försöka dra upp en och pusha på en så att man tar sig igenom det och med det även ge enklare arbetsuppgifter. Att stå och snacka med disken en dagkrävs det inte de allra största leendena för:)

Eftersom Joey inte klarar att vara ensam så ringde han även runt och frågade sen sin personal hur dom gör med sina hundar och om någon kände någon som Joey kan vara hos...sååå snälla=)
Frun i företaget som jobbar där har jobbat inom psykiatrin tidigare...alltså detta är grymt!!=)
Dessutom är det mat på jobbet. frukost och sedan lunchen som man äter alla tillsammans...hehe PERFEKT för mig eftersom jag äter så dåligt och inte lagar mat och verkligen behöver detta!!! =)

Lönen var även den bättre än vad både AMS och jag trodde faktiskt...!!!
Att börja med så kort varsel gör att jag får ångest...jag brukar må bättre med en lite längre startbana....! Men bossarna åker på semester hem till Grekland på tisdag så jag behövs omgående=)
Det löser sig alltid!!!

OCH VET NI VAD??? Jag kan registrera min firma och börja med silvret på riktigt!!!

Nu har Joey och jag varit ute och gått och sen ska vi träffa catharina!
 Funderar på att städa balkongen sålänge=)
Puss å kram

RSS 2.0