TIKTOK is the new shithook

   2023-03-28 - 23:45:57
YEPP! 
Så har jag gått å blivit "kreatör" på allvar då senaste veckorna!

Jag har snöat in på ett tema innehållande parodier och det första inläggen angående det hade idag 38.000 views och det rasar in både folk, kommentarer, och det jag gör är jädrigt uppskattat på ren svenska!
Lägger bara några bilder här för att ni ska få en uppfattning av hur sjukt roligt jag har, för roligast har nog garanterat jag själv även om mina viewers ber mig att aldrig sluta med det jag gör!


Många kommer nog inse vem jag gör parodi på, men jag nämner inga namn!
Klippen jag gör är ju dock roligast!


Annars då...jotack!
Pollensäsongen är i full gång, och utöver det har jag en redig förkylning OCH inflammation i boobsen så nu har jag fått en dubbel megabegakur med nå krumelurantibiotika från min kirurg och det är faktiskt bättre redan!
Men fan va mycket olika kureringsmetoder jag gett mig på, orkar inte må såhär alltså!
På det har jag ju även fått biverkning på mitt SSRI-prep. Som vi ökade runt jul och som nog blev lite för bra! Den hjälper ju mot smärtan jag har med varav bytet, men jag svettas så jävla mycket på nätterna att det är handikappade. 
Det går inte att beskriva och jag besparar er bilder!

M jobbar em. denna vecka och jag har även den bästa av bästa nyheterna!!!

Min Marille!!! Min finaste, bästaste Marie ska flytta hit från Falun! Jag är så jävla lycklig! Vi som umgicks månadsvis förr men sedan haft ett break på många år...(blir lätt så med borderline, man går varandra på nerverna till slut för det blir så intensivt. Sen skaffade hon en "ny" familj med ett barn till och vi har haft sporadisk kontakt. Känns så jävla bra att hon kommer ner, äntligen får jag tillbaka en av mina bästa vänner i livet!
Fan vad jag saknat henne!

Nu ska jag försöka sova, och se hur det får inatt så...(och nej jag har faktiskt inte Corona, men ändå) Tog vaccin 5 härom veckan! 😁



Nattinattnatt!!!

GRATTIS BOBBY OCH STEFAN!

   2023-03-18 - 22:57:11
Idag fyllde killarna år igen och det var sedvanligt kalas med semmeltårta som stod på schemat!

  • BOBBY 10 ÅR 
  • STEFAN 5 ÅR
Tänk att de är födda på samma datum ändå, det är coolt tycker jag!
















RSS 2.0