MISS. SECRET AGENT

   2010-01-29 - 03:41:50

ÄR PÅ HEMLIGT UPPDRAG.....SSSSSCCHHHHHHHH....!!!!!


SNÖKAOS

   2010-01-28 - 07:13:47
I går när jag åkte hem från stan så körde dom framför 50 på 100-sträckan...lite frustrerande...visst det var mer eller mindre snökaos...men det var en överdrift att köra så långsamt...
I dag ska jag jobba, sen ska jag till frissan....terapi??? Nej nej ....man har ju slutat...haha...min mamma pratade igår med chefen på psykiatrin...hon som jag pratade med som orsakade att jag blev utestängd av terapin ...hon sa att SJÄLVKLART så SKA jag kontakta henne när det är såhär...men dom på terapin förbjuder mig ju tydligen ...dom hade tom upplyst i går i gruppen som jag inte var på att man inte ska ringa andra utan prata med sin terapeut...men vad i helvete är dom rädda för?????
Helt skevt  det i alla fall...suck!!!!

Köpte en ny slags olja till håret igår...det ska vara någon revolutionerande ny grej...den doftade dessutom vanilj så jag var tvungen att ha den ...den är helt underbar:)

Nu ligger Joey å sover på min opackade väska som ligger på golvet...hahahaha....jaaa han e för söt:)

Puss å er alla sålänge:)


BLÄÄÄÄÄÄÄK

   2010-01-25 - 20:04:09
Varit å jobbat....det var ok...jobbade med M och sen P.
Hade matlåda med mig...duktiga jaaa;) och fick med det uppleva min riktiga första "dump" mådde as efter...åt inte upp allt...jag har världens minsta matlåda...orkar ändå inte äta upp allt....å på köpet denna "dump" mådde skitilla....och jaaa bläääääk

Har väl varit sådär med maten i dag då....och jag som börjat dricka mer mjölk tycker nu att mjölken pötsligt smakar...SOCKER:S bläääääh....fy så äckligt...!!!
Allt smakar socker...det är fullkomligt skitvidrigt!!!!

Sitter å laddar massa ny musik...måste fixa mp3n ju:)

Fatta en grej...om man köper en matlåda (sån färdig) i kylen på ica så räcker den plötsligt till TRE matlådor....ska nog börja leva på oxfilé istället...man har ju RÅD lixom;)Puss

GLAD OCH FRI

   2010-01-23 - 21:35:30
Känner mig så....GLAD å FRI!!!
Mycket tror jag är terapin...ibland tror jag att den gjort mig sämre när jag väl mått bra...nu e den över...ska se hur det går utan om jag är klar ...eller om jag ska se till å få komma in på något annat. nu ska i alla fall psykiatrin privatiseras...HURRAAA det kommer nog bli superbra det:)
Har en hemlis...men säger inte vad...det är inte officielt...!!!
Nåt jag längtar efter massor i alla fall:D
Men om en vecka så ....:)

Någon gör mig på bättre humör än valigt, det är konstigt vad människor omkring en kan påverka en :)
Känner mig kramig...har spelat sims halva dagen typ och bildat familj...försöker få en dotter...men men ...det har blivit två killar so far...:S Får väl göra en bebbe till då:O

Funderar på å gå å sova....var å styrketränade i morse...har redan dyngträningsvärk...så otränad var jag ...*häpp*

Jaaahaaa....puss å kram på er mina juveler=)
IT´s OVER

   2010-01-21 - 18:24:45
var på individual terapin i dag ...eller var å var är väl i bredaste laget...jag kom dit.
Hann bara komma in till Maria så börja hon babbla om att ja du var lite upprörd på gruppen i går hörde jag...jag bara öööh...jaha..va lixom???:S För jag tog mig dit fast jag inte ville, var medvarande i gruppen och allt. det enda var att andra i gruppen tog upp att dom tycker de e SKIT att man kastar ut någon som inte är klar!!!

Men jaa så var det i alla fall i deras ögon...hur nu dom kan sitta å bestämma det över huvudet på nån....men jag sa bara att riktigt så är det ju inte:S
jag ringde till vård distriktschefen för psyk efter att P i gruppen tyckte jag skulle det och nu fick jag den skiten kastad på mig av maria...tydligen fick jag inte prata med henne precis som i somras då jag pratade med min egen jävla läkare som för fan e ansvarig för mig och hon blev psykgale. Det är en lång historia så ja skiter i att skriva mer om just det...jag har i alla fall inte gjort nåt, men dom kan inte ta kritik eler konflikter på dbt teamet.

nu tyckte hon att jaaa eftersom jag ringt chefen för att kolla läget hur det får gå till så tyckte nu teamet inte att dbt ger mig något...jag bara nehe ok, men va bra...sen frågade hon om jag ville avsluta sessionen direkt eller om vi skulle prata om nåt annat....jag blev så jävla ledsen, kränkt å arg att jag bara reste mig, tog mina saker å sa nej jag har inget mer att säga här...hon hejdade mig i dörren och frågade när vi skulle höras igen ....jag nästan skrattade för mig själv då...vilken jävla IDIOT!!! Jag svarade bara att jag inte visste och hon sa att ok då lägger jag ansvaret på dig att höra av dig...mmm visst sa jag bara ...gick ut och smällde igen hennes jävla dörr.
Har aldrig betett mig så på terapin förut ....sen la jag mig på en bänk i psykentren och bara storgrät.
fick tag i chefen som jag pratade med dagen innan och hon sa att jag skulle komma upp. Jag berättade hur dom behandlar folk och hur allt började då jag ville byta terapeut i somras då jag inte tyckte Maria är tillräckligt bra för mig och att terapi jag haft med Shideh gett mig mycket mer än hela min tid med maria gjort på bara 2 ggr. (dom jobbar ju på olika sätt)

Hon ska även ringa min mamma i morgon för att prata med henne som stått bredvid hela tiden och sett hur teamet beter sig.
Sedan ska hon ta det med teamet igen nästa vecka för att sen återkomma till mig....

Jag var skitledsen, men känner samtidigt att va i helvete jag kanske  inte ens behöver terapin längre egentligen!
Nu e jag fullkomligt lugn och skiter i allt vad terapi heter ett tag...jag kommer INTE höra av mig till Maria mera så är det bara...no way det existerar inte på kartan.

känner bara att va fan det är ju JAG som e friskast av terapeuternaoch mig...hur tokigt är inte det då:O?


Nä...fan ...irriterad e jag...men klarar mig själv gör jag nog dessutom...jag lever ju!!!


puss
TERAPISNACK

   2010-01-20 - 18:06:39
I dag var det väl ok på jobbet....jag å Pata pratade lite om hur det kommer bli när Roger å A-M e borta...hur bra stämning det skulle bli då...precis som då dom e på semester...då sköter vi oss sjölva och allt fungerar galant samtidigt som vi är glada:)

Åkte trots allt på terapin i dag...men några i gruppen tog upp mitt problem och tyckte det är åt helvete fel att man skickar ut nån från terapin som SJÄLV känner att den inte e färdig.
klarade mig från att bryta ihop tack vare mina älskade vänner i gruppen:) "all heder till er tjejer"
P sa att jag skulle ringa enhetschefen och det gjorde jag...hon hade inte ens hört talas om att jag inte får gå kvar och hon tyckte det lät konstigt att låta mig gå....hon skulle prata med ledarna i morgon sen ska jag ringa tillbaka till henne i morgon em.
Ännu e inte kampen slut...!!!

Höll på å krocka med en biljävel i morse typ...idiot....mwaaaah...va hade min "egen trafiklärare" sagt då;) *eeehehe*
jag vill åka till Umeå....jag SKA åka till Umeå...jag TÄNKER åka dit!!! Lämnade en lapp till A-M i dag om nästa helg får se om jag kan vara ledig då:)
kommer förhoppningsvis få lite ändrat schema nu med...mer olika tider, jag hatar mina störda tider just nu.
Nån e så himla vacker att jag blir mållös:O
charmig
söt
snäll
redigt tjusig;) *hahahahaha*

Har gått på stan i dag...:D
Mamma å syrran har varit på intervju för första steget mot en adhd utredning.
Joey har varit hos Catharina en stund
Jag äter alldeles hemskt dåligt....även för att vara opererad:(
Jag har lärt mig att jag inte ska ta mina vanliga mediciner innan jag fått i mig nåt annat, fan va illa ja mådde i morse:S    
Så nu vet ja nog inge mer som e tillräckligt intressant....

vet du nåt intressant?????  TELL ME EVERYTHING!!!!LoveBRA DÖRRMATTA SÄLJES!!!

   2010-01-19 - 19:11:09

Har haft en ganska jobbig dag...i morgon är det terapigrupp, jag har bara denna gång och nästa gång kvar, sen är jag klar i gruppen.
jag ville ju fortsätta ett år till eftersom jag kände att jag missat så pass mycket eftersom jag även jobbat heltid under tiden senaste året, men nej...!!!
Jag har därför tappat sugen på att gå dit, jag har inte varit på denna modulen alls eftersom jag varit hemma på grud av operationen mm. Och fick i dag veta att om jag inte kommer i morgon så blir jag av med all terapi jag har. visst det är i kontraktet att man inte får vara borta 4 ggr i rad. Men jag känner att jag inte behöver gå dit alls mer...jag kommer antagligen må sämre av att gå dit än att slippa. Men så har min terapeut ringt flera gånger i dag och försöker få mig att gå dit i morgon och jag har ju fan inget val om jag vill ha kvar individual terapin...och jag är ju inte klar där!!!
Ska väl för fan inte behöva ta lugnande för att orka gå till gruppen å riva upp alla känslor som har med det att göra igen...att jag känner mig orättvist behandlad osv.eller???
Min terapeut ringde och då jag började jobba i april på allvar så fanns informationen med från mötet jag, min terapeut, och försäkringskassan samt chefens fru att i mitt kontrakt med terapin ingår även telefonknsultation när det behövs och det skulle ju inte vara något problem alls...men det ÄR ett problem...ett STORT JÄVLA PROBLEM!!!

Efter att hon ringt i dag fick jag så jävla mycket skit å skäll av chefen att jag minsann inte fick prata i telefon på arbetstid och då jag buttert påpekade att avtalet ser ut så här och ni var med på det ...då ville han som vanligt inte lyssna. Det tillsammans med att jag känne rmig totalt överkörd av terapeuterna gjorde att allt bara brast...började storgråta. Tycker de e skitjobbigt att behöva gå till gruppen som jag älskat så mycket förut...jag vet inte hur jag ska orka det...men dom ger mig inget val...!!!
Att jag sen FÖRSÖKER ta hjälp för att klara det av min terapeut...då får jag skit av chefen istället...

Inget att bry sig om säger nog dom flesta...men jag är så jävla trött på att bli förtryckt av honom...undrar när facket kommer...vi ska ju ha möte igen eftersom han behandlar mig som han gör, men dom kan ju fan ändå inget göra.
Som vanligt märkte man att han ångrade sig sen och höll på å mjäkade med Lina och kunder...

Så nu e situationen så här...jag är TVUNGEN att gå på terapin som antagligen kommer röra om ganska mycket i morgon...
+ att jag e förbannad på min individualterapeut för att hon i princip ...(som alla andra inom denna sjuka terapi) det är bara mig det är fel på...man ska acceptera precis allting i världen...och bara acceptera...acceptera...acceptera....!!!!!
Jag e så jävla less på skiten...men har ju fan inget val just nu...men i april kommer det se annorlunda ut med allt....då byter jag till en privat vårdgivare...då kommer det att gå under landstinget eftersom psyk inte kan göra ett bra jobb med sina patienter!!!

E bara jävligt ledsen...känner mig trampad på så in i helvete....
Att jag e nere..det gör mig skiträdd att skrämma bort "D" men men ...vem som helst kan ju intyga att jag inte mår piss speciellt ofta längre och att det brukar gå över ganska snabbt och utlösas av något!!!

Är ju jävligt glad nuförtiden...nöjd å glad...har ju precis börjat leva...tänker fan inte låta det här förstöra mig...jag vet ju att chefen slutar...*klamra dig fast för fan Frida* annars får ja väl dra...flytta härifrån å börja om mitt liv...skulle vara skitskönt!!!

Äh...nu ska jag bada...känner mig som en dörrmatta...men ja e i alla fall en jävligt BRA dörrmatta i så fall!!!!


Bless mina älsklingar!!!KONSTIG KÄNSLA:(

   2010-01-18 - 19:21:49

Har i dag jobbat första dagen efter min sjukskrivning...fick veta att ryktena är sanna, att min chef å hans fru ska lägga av...macken ska bort för 4.5 miljoner...
Dom håller på å installerar cashguard nu äntligen...det var ju på tiden kanske...:S
Jobbarkläderna e alldeles för stora så dom skrattade lite år mig idag:S
Det har varit helt ok på jobbet i dag...kunde inte vara ledig några dagar snart som jag önskade...men det får lösa sig ändå.
Men nu när jag kommit hem och allt e sjukt tyst och lugnt igen så mår ja sådär...vet inte hur jag ska förklara...har lite ångest...känner mig lite depp...funderar på att ta Joey på en långpromenad i snöandet...!!!
Känner inte riktigt att ja kan vara här och orkar inte riktigt ta mig för någe vettigt heller just nu.

I dag var i alla fall "bullmonstret" inne som vanligt men hans snodde bara en bulle...men det gick åt ja tror de var 7 koppar kaffe...å så stod han å klappa händer åt Janne när han skurade golvet:S *hujeeeda mig*
Kan ingen bara säga till honom att man ska betala...???

Hoppas mp3n e någorlunda i batteriet...har glömt ladda den :( får nog bli rasta lurarna i dag ...så får blingbling lurarna vila :P
Har fått lite besked om mina vänner på Jamaica...Hyacinth dog i cancer för 3 år sedan, och Gillian är sjuk och går på dialys 2 ggr i veckan:( Någon jobbar på Bermuda å allt vad de var...

Nu ska jag gå UT!!!

Pusstackhej

CATHARINA DAY=)

   2010-01-15 - 18:25:22

Jag och Joey har varit hos Catharina på mysfredag.
Fick veta att min ärkerival, Philipsson som bodde vägg i vägg med mig 8 år dog i veckan...dom hittade honom död i hallen:S
Å tant Elin som bodde på andra sifan mig har blivit av med ett ben och ligger på sjukhus och inte kommer bo där mera. Så nu blir det TVÅ lägenhetet somma i "mitt" hus, men jag KAN INTE klämma in mig på 56m2 tyvärr...för jag längtar verkligen tillbaka till Bruksgatan.

Hjälpte Catharina att koppla in hennes nya tv hon köpte för månader sen som bara blivit stående...:)
joey gick och snozade omkring i parken när vi skulle åka hem och nu mår han illa såklart...typiskt...!!!
Han behöver duscha med...får se om han orkar med det då. i morgon ska jag hämta Miss Li i stan och vi ska röja här hemma hela helgen=) Det ska bli riktigt kul att hon kommer:)

Har anmält mig till afrikansk dans och ragga/dancehall dance ...ska bli skitkul...längtar:)

Puss allihopa:)

DOMEN EN MÅNAD EFTER OPERATIONEN

   2010-01-11 - 12:16:51Så föll då slutgiltiga domen för 4-veckors linjen sen operationen (gud är det inte längre sedan) vågen visar på -7.8 kg.

Tänk att det kan gå neråt så här utan att man ens anstränger sig speciellt mycket:O

Jag och Joey har varit på långpromenad, det är solsken och ca -10 grader i dag så det var helt ok:)
Dock såg vi inget särskillt spännande i dag på promenaden...varken hundar, ekorrar, eller kallejutter:(
Kom hem och upptäckte att ventilationen är igång igen :) schysst då slipper man kanske ha balkongdörren öppen å ha fläkten på när man ska sova när de e 20 minus ute *hahaha*

I dag ska jag städa lite här...å så ska jag försöka få i mig så mycket mat jag ska ha!!!!
Hade tänkt dra å träna på morgonen men det var ju tur jag inte gjorde det...jag e fortfarande helt slut...vaknade av att min terapeut ringde och stämde av och jag var helt matt efter promenaden fast vi inte gick så värst långt...men det är ju så efter operationen...trötthet, matthet...man orkar inte lika mycket speciellt inte 2 första månaderna...thats it...!!
Har åkt på nåt virus å har dessutom UVI igen...så de e ju bara å ta lite mer penicillin...*gott*

Näääh...nu ska jag slappa lite innan städningen....å just nu sitter en gnällig hund och tittar uppfodrande på mig å bara e gnällig...ska se vad han vill:)

puss alla

ADHD

   2010-01-08 - 17:18:45
träffade min läkare i går...vi hade en bra konversation ...med tanke på att det inte fungerat så värst bra med sjukintyg, recept osv. och att dom inte lyssnat på mig när jag säger jag vill veta om jag har adhd för medicineringens skull...i går togs beslutet att det ska göras en snabbscreening på mig och sedan en familjeamnames...så får vi se vilket håll det drar åt:)
Skönt att bli tagen påallvar...

I går var jag hos H och M vi har inte träffats på över 3 år ...sjukt:S
Det var jättekul att träffa dom igen ...vi drack te å dom hade så himla gott knäckebröd som jag måste köpa...det fanns på ett bageri i Haga i stan...måste kolla upp de,...kosta va  de kosta vill;)

Man kan även förbeställa just SITT EGET bröd där oxå...det e ju lite kul:)

Har sovit, städar, varit på långpromenad med Joey och nu ska jag bada.....haaah precis som i går;)

MER SNÖ ÅT FOLKET

   2010-01-07 - 11:52:13Har precis varit ute med Joey i snön...det snöar för fullt och vi mötte Biggan å lite anddra grannar och alla var så glada å trevliga i dag:D  Jag somnade inte förrän vid halv 5 i morse...satt å snackade med någon på nätet till 3....sen kunde jag inte sova...*konstigt de där*
Till slut tog jag en halv stilnoct...annars hade jag väl suttit vaken ännu:O
Blev väckt av min terapeut 08.30...hon ska ju ringa mig varje morgon nu för att kolla vad jag har för plan för dagen och kolla vilka färdigheter jag kan behöva hjälp  med för att klara det jag ska ta mig an...anledningen är min svacka jag hade nu mellan jul och nyår...för att jag inte ska hamna ännu längre ner så är vi nu igång igen på det viset=)
Gör schema för varje dag vad jag ska göra så jag inte bara lägger mig och sover bort dagen...näpp det går inte för sig...men nu e jag inte trött ens...känns nästan lite maniskt:P

En person ajg mött gör mig varm och glad=) trots att det är så kallt ute:)
En ny vän för livet????? "D" bor ju en bit från mig....jäääävligt långt emellan faktiskt...men vad gör väl det:)
Snacka kan man väl ändå;)
men denna person har hjälpt mig lyfta mitt humör oerhört senaste dagarna och jag inser att jag vill ha mer än jag trodde i mitt liv....*djuuupa samtal*

I dag ska jag täffa läkaren på psyk...men jag ska använda mina snygga färdigheter och avsluta våran relation lika snyggt....han sköter inte det han ska och jag tar inte det...inte nu längre...nu orkar jag ju bry mig så varför skulle jag??:)

Nä nu ska jag simma några längder i nya badkaret=)
puss


KONSTIGT LIV MAN LEVER *ler*

   2010-01-05 - 06:48:38

I går mådde jag faktiskt bättre igen:) Åt som man SKA när man opererat sig som jag...det gjorde mycket...fick en kallelse till Danderyd för återbesök den 20e januari...undrar om jag verkligen ska dit eller om de inte e så att ja bara ska till stan...läkaren ska ringa mig om det:)
Gjorde en grej på nätet i går med när jag väl orkade sätta mig där=)
Stötte på någon som känns.....jag vet inte....väldigt speciell!!!
Känner inte personen i fråga, men den gör mig lixom varm och glad=)
OCH var i själva verket anledningen att jag gjorde denna grej som jag aldrig trodde jag skulle göra ...*hähähähä*

I natt har vi inte sovit mycket varken jag eller joey....vi har nog båda två lyckats vända på dygnet en aning kan man tro....jag som är grymt trött på kvällarna och sjukligt morgonpigg lixom...jag sov bort några timmar i går på dagen nu när man e sjukskriven å bara glassar omkring ...och jag har varit vaken sen jaaaoo....ungefär 01.30 :S
Jag FÅR INTE sova i dag på dagen...jag MÅSTE få ordning på detta igen nu!!!
Där ser man vad lugnande tabletter gör med en ....för det var dom som hjälpte mig vända till de så hära....bläääääh....därför tar jag dom ju bara i nödfall:)
Puss på er sålänge            


VAD HÄNDE???

   2010-01-03 - 19:24:07

Jag som var så glad och pigg innan jul...allt är som bortblåst!!!
Ångesten sitter som fastnaglad i mig och och det känns som maskar som krälar i min kropp:(

ingenting är kul...i dag kom jag i alla fall ur sängen och åkte med syster å hennes man å cachade lite...det var ok...men så jädra kallt så man höll på att stryka med för det ju typ:(

Nu är jag hemma igen...efter att ha fått lite mat hos mamma och pappa och ha sovit på deras soffa lite.
Jag har i alla falll fått i mig regelbundet med mat i dag...=)
I morgon ska jag reda i vart jag ska vända mig för att kolla upp näringsbristen eftersom jag är opad på Danderyd och inte remitterad till Norrköping ännu verkar det som. Men jag borde kanske träffa någon i Norrköping ju...men jag ringer min dietist och kollar vad hon tror blir bäst...

Är nedstämd....håglös...ledsen....trött hela tiden...inte bara för maten ...annat skit med...man får fan aldrig vara glad...när ska JAG få det liv som är värt att leva som man strävar efter i DBTn??????

Ibland när jag mår så här tänker jag på att ge upp igen...känner mig så jävla ensam också!!!

Om man egentligen inte vill leva...varför måste man då det?????
Törs knappt nämna det men jag ska se om man kan förlänga sjukskrivningen med 2 veckor eller så...och det är inte för jag e lat...för jag hatade att gå hemma i början av sjukskrivningen...men nu känner jag att jag behöver komma på fötter med allt igen...får se vad läkaren säger om näringen och vätska å allt.....:(

Äh inte ens sitta vid datorn e nå kul....jag hatar allt:(
DÅLIG

   2010-01-02 - 21:03:23

Allt började med att jag fick en fruktansvärd ångest....tog xanor och har sedan sovit 2 dygn i princip nonstop.
har inte ätit så bra och börjar undra om jag har näringsbrist så här efter operationen:(
Vätskebrist tror jag att jag har ....men nu även näringsbrist.

Ska ringa sjukan på måndag så får dom ta prover.
harläst på om näringsbrist och många av symptomen stämmer...dock inte alla....men något är fel det känner jag!

Jag har flera gånger då jag ätit fått så fruktansvärt ont i magen att jag inte kunnat andas...varit tvungen att gå ut i badrummet för att jag mått så illa och smärtan har kommit som i kramper med ca. 30 sekunders mellanrum.
Nu sitter jag och sippar på en av näringsdryckerna....den funkar bra...jag som har så svårt för såna drycker, men denna har dom skrivit ut på sjukan och heter fortimel...det är den ENDA jag klarar av utan att få kväljningar.

I morgon ska jag ta tid och äta helt regelbundet...mår jag dåligt så tar jag näringsdryck. Ska bli stenhård!!!

Jag är så orkeslös, skakig, håglös, ångestfylld...ja jag vet inte allt :(

Är smått illamående hela tiden med...fan mår inget bra!!!

Kram till er alla....RSS 2.0