SVININFLUENSA ELLER SARS???

   2009-06-29 - 00:32:06
Jag e sjuk...mår skit...i fredags på jobbet var det lite tyngre än de senaste dagarna och jag hade ont i nacken och så....nu i helgen har det brakat loss...snoret rinner....ont överallt...småhostig och jag har legat och sovit i princip hela dagen. det har varit ca 30+ i dag och jag har inte ens orkat gå ut...jag har blivit anfådd bara jag satt mig upp...får se om jag ska gå till jobbet i morrn.....satt på mamma o pappas altan nu i kväll och det var tydligen svalt men jag var såååå svettig....sådära klibbsvettig som man e då man e sjuk.....fy å usch!!!
Nu ska jag sova igen ...om jag kan

puss *på egen risk*MICHAEL JACKSON DÖD

   2009-06-26 - 01:08:26
Jag minns honom m1997 hängande i en kran några meter upp exakt ovanför mitt huvud utan linor på Ullevi tillsammans med ca 41.999 personer till. och han skrek I LOOOVEEE YOOOOUUUU I LOOOVE YOOOOUUUU!!!!
...och nu är han DÖD...JÄTTEDÖD!!!!
beundrar verkligen hans livsverk, samtidigt som jag faktiskt ser honom som KING OF POP...i tonåren följde jag min syster och tapetserade mina vägar med bidder av honom.

SE DEN I SÄRKLASS BÄSTA KONSERT JAG VARIT PÅ


Syrran ringde och väckte mig och berättade det....konstigt at jag satt i midsomras och sa att jag inte trodde han skulle leva så länge till:S
Jag var inne 00,33 på TT där de bekräftade att han faktiskt dött två minuter tidigare...man visste ju inte vad man skulle tro då man såg samma källa TMZ överallt först...
Alla stories om sexuelt utnyttjande mot barn osv...hur VET MAN??? Jag har alltid varit llte tveksam till vad som egentligen varit sanningen och det tar MJ med sig i döden!!!
Önskar nu lika mycket som jag önskade att jag kunde gått på en konsert i London att jag kan/kunde vara med på hans begravning om det blir något offentligt av det!!!


LEDSAMT...SOV GOTT MICHLA

TANDLÄKARE ÅT FOLKET=)

   2009-06-25 - 21:09:39
Ok...jag fick lite cool respons på mitt inlägg igår angående min gratis tandvård jag har pga min borderline=)
Jag tänkte att jag ska ta och förklara detta då....

hrrm hrrrm...ok nu börjar jag!!!


Jo så här är det....jag biter ihop mina käkar ganska mycket och tog upp det med min läkare efter att tidigare ha varit och fått muskel-avslappnande övningar för käkarna hos tandläkaren som e omöjliga att både göra och komma ihåg att göra...min läkare hade inte tagit något liknande vidare tidigare, men lämnade det vidare till den som ansvarar för tandvårdskorten. Tanken var att jag ville ha en bettskena...
Så kom ett litet grönt kort på posten som följer ens frikort...och eftersom jag i princip alltid har frikort så har jag alltså gratis tandvård i alla fall just nu till om ganska exakt ett år...(2010)
Det innebar för mig att jag fick min bettskena som tandläkaren ansåg jag skulle ha (värde 3800:-) samt alla besöken. (om jag inte haft frikortet utan hållit på med högkostnadskort så hade det kostat 150 kr per besök vad det än gäller)
jag har även varit där och lagat en tand...varit på vanlig koll, och även 2 akuta besök då jag haft ont ...men det finns inget fel på det...så mitt råd nu ...HÄVDA ATT NI BITER IHOP KÄKARNA SOM STRESS SYMPTOM....VARE SIG NI GÖR DET ELLER INTE...ta det med er läkare...ta mig gärna som exempel att jag fått det då jag tog upp det med min läkare i psykiatrin...se sedan till att gå dit och fixa ALLA problem om ni harnågra medan det är GRATIS!!!!!!*höh höh kolla mina gaddar rå*


Jag som älskar att gå till tandläkaren springer där hela tiden nu;) fast jag egentligen inte har nån anledning....

By the way...skulle plocka fram mina 2 bettskenor som numera är sambos i en av askarna...hahahhaa vet ni vaaaaad......jag har inte kollat till dom på någon månad eller så....och dom var nu LUDDIGA:O (mööööööööööööögggggeeeeeeeel) *HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA*

Tycker det var lite charmigt....jag greja dock till de direkt:P
Jag använder min bettskena till å från...å känner mig som en näbbgädda när jag lääsccchhpaaandeees ringer folk å säger god natt med den snyggingen i munnen=)

men seriöst...TVEKA INTE!!!!

Använd allt som kan fås...utnyttja er diagnos för sjutton...lite ska man väl ha för allt lidande man har..:S

Jag har förresten en hemlighet...i 3 dagar har jag varit så sjukt lycklig, orkat skitmycket...har städat hela lägenheten grundligt...skuttat upp ännu tidigare på morgnarna...inte haft så värst mycket aptit och på jobbet i dag undrade Lina hur fan jag kunde vara så PIGG klockan 8 på morgonen....det finns en hemlighet..,..och tydligen märks det ju utåt med...min terapeut sa i dag att det hänt något med mitt uttryck i ansiktet...och jag ORKAR ORKAR ORKAR!!!!

jag är GLAD, sprudlande....istället för att vara rädd för chefen så snurrar jag omkring och sliter som ett arsle på jobbet, men jag gör det för att det är kul för att jag e så uppåt och inte ens tänker på det...!!!

jag kan berätta vad jag gjort (gör) men jag vill inte göra det här...det finns en sak som troligtvis även hjälper med denna effekt på just dig...men jag ber er lämna e-mail adresser om ni vill veta vad....(låter som om ja e en hallick eller en drug dealer hahahaha)

nåja...lycklig e jag...den lilla nackdelen e att man aknar dessutom lite på nätterna o e svinpigg, fast jag har lyckats somna om:)Puss på alla glada gaddar i vårat land....å jag älskar er allihopa som läser min blogg...glöm nu inte det...utan er hade jag inte ens behövt skriva detta inlägg.....tänk på det ni=)*MWAH*Glöm nu inte vad jag sagt att ni ska göra!!!


DUNDER ENERGI

   2009-06-24 - 21:08:07
I dag har jag bara jobbat 8-11 sen var jag hos tandläkaren för det lossnade en liiiite liiten flisa på en tand i går, ingen fara, men jobbigt att veta om de...så ja gick till min favvotandläkare o putsade lite på den;)
Tur man har gratis tandvård...nåja nåt ska man väl ha för att man har borderline.
Musungarna släpptes ut i skogen i går...hoppas dom har det bra...tänker på dom ofta....
I dag har jag städat som bara den...men e dock inte klar...måste ju ha lite å göra i morrn med efter jobb och DBT, som jag känner noll för just nu!!!
Känner verkligen inte för att gå på de...men men ....jäjäjä

wtf

ADHD?

   2009-06-22 - 20:57:42
Känner att jag mer och mer tappar respekten för mitt eget liv, min kropp och min själ....jag skiter i om jag har ärr överallt...jag skiter i om jag skulle göra en misslyckad tatuering...jag skiter i om jag lever eller dör!!!

Har läst om ADHD för vuxna....mest för at en del personer i min omgivning tjatar om att det stämmer in på mig...så nu har jag kollat till slut....resultatet som följer blir att det mesta stämmer....*skrämmande*
Känns ungefär lika RÄTT som då jag fick min borderline diagnos och läste om det ...att jag hittat mig själv lixom:(
 
OBS: Betrakta kriterierna som mötta enbart om beteendet förekommer betydligt mer frekven
t än hos andra personer i samma ålder.
ADHD HOS VUXNA  En kronisk störning där åtminstone tolv av följande punkter återfinns:  
1. En känsla av att aldrig få någonting gjort
2. Svårt att organisera göromål
3. Kronisk ångest eller svårigheter att komma igång
4. Många projekt på gång samtidigt; problem att fullfölja
5. Tendens att säga vad som faller en in, ofta utan tanke på
omständighet eller tidpunkt
6. Ständigt sökande efter nya stimulanser i tillvaron
7. Blir lätt frustrerad, uttråkad
8. Lättdistraherad, svårt att fokusera koncentrationen längre tid,
"glider lätt iväg" i tankarna
9. Ofta kreativ, intuitiv, hög intelligens
10. Svårigheter att "gå den formella vägen", följa den etablerade,
korrekta proceduren
11. Otålig; låg tolerans mot frustration
12. Impulsiv, verbalt och/eller i handling
13. Tendens att ständigt oroa sig i onödan
14. Känsla av att något negativt kommer att hända, osäkerhet
15. Känslo-svallningar, humöret åker berg-och-dalbana
16. Rastlöshet
17. Tendens att fastna i missbruk
18. Kroniskt dåligt självförtroende
19. Felaktig själv-bild
20. Familje/släkt-historia av ADHD eller andra problem med impuls-kontroll
och humörsvängningar

För övrigt har Åsa gett mig tre små musungar...
dom e helt underbara och
skuttar som små kängurur...:S
Dom verkar klara att äta riktig mat i alla fall alla tre
så jag hoppas jag slipper
nappa dom..tar dom själv här i mitt eget hem
istället för att dom ska hamna direkt på viltjouren...
bättre jag har dom här så
kan jag släppa dom snabbt i skogen då dom e redo=)MIDSOMMAR

   2009-06-19 - 08:17:17
Något UNDERBART har skett!!!!!

I går då jag kom hem från jobbet så hade jag fåt ett mail...det var från ollie på Koh Samui...det var en bild i mailet...!!!!!


Detta är Ollie då jag träffade honom i mars i år...I mailet fanns denna bild infogad.....och mailet var en hälsning från Ollie, där han ville visa hur fin han blivit...HAN HAR JU BÖRJAT FÅ PÄLS IGEN!!!!!!!!!

Jag blev så GLAD att jag börja grina, sen ringde jag till syrran och skickade bilden dit...
Det är ju FANTASTISKT!!!!

Denna underbart vackra lilla vovve som tappat all sin päls och ingen visste mer råd...han svarade inte på medicinerna längre och så PLÖTSLIGT!!!! Nu har det börjat växa ut igen!!!!!

DETTA VAR DET BÄSTA SOM KUNDE SKE JUST NU...JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!


SEN SÄGER EN DEL ATT DET VISST E MIDSOMMARAFTON I DAG .....och ja jag kan minsann tro dom då för jag höll på att frysa ihjäl då jag var ute och kissade Joey förut....:S

Så jaha alla glada själar som firar midsommar....se nu till att dansa runt lövsnoppen varv efter varv efter varv...hoppa som små grodor och käka färskpotatis.....
.....själv ska jag pressa på mig klänning ...sen ska jag dra till stugan å tälta....=)

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER...och glöm nu inte att det bara e ett halvår kvar till JULAFTON;)

PUSS

EFTERLYSNING DU MED MÅSBEBISEN

   2009-06-18 - 08:21:06


Söker dig som lagt en kommentar här och har en liten fågel hemma....jag har mailat dig, men mailet kom tillbaka:(
FÖRST ge måsen FISKBITAR!!!!

Maila mig på f.knutsson@gmail.com lämna gärna tel nr...

Var bor du ???
Vet du om det finns någon viltjour i närheten??
Man får bara ha vilda djur i hemmet i 24 timmar för att skydda våra djur i det fria...och viktigt är att den får rätt vård och rehab så den kan släppas i det fria sen och inte blir för tam...:(
Vår lilla mås Falo mår jättebra!!!

Hör av dig....//kram till dig underbara människa som hjälper denna lilla varelse


En annan liten vän jag räddat till livet!!!
Då jag fannd en låg den på rygg med benen i vädret och mådde inte bra alls ...men efter värme, mörker och vila så lyfte den vingarna igen=)
För övrigt....e ganska less på någon i min krets som inte e speciellt intresserad av att umgås då den väl e här...vill inte gå ut m Joey...inte de eller de utan hellre sova eller ligga på soffan....börjar lessna riktigt ....och jag menar det verkligen...!!!
Vaknade på skapligt humör, men är väl inte så himla munter längre...antar dessutom att det blir en jobbig dag på jobbet...chefen är tillbaka....rapport om det kommer i kväll eller i morrn....den dagen jag lämnar in mitt där kommer jag att göra det med ett fett skadestånf på kontot!!!!
jag tänker inte ge mig i den här frågan...det han gör e faktiskt olagligt...att dessutom göra det mot någon i sin personal som varit sjukskriven 2.5 år för att man ÄR jävligt känslig...det är oförlåtligt!!!

Ska snart till jobbet i alla fall...o i morrn e det midsommar...jaja fram med regnkappan då...:S det regnar ju ALLTID på midsommar


FRISSAN

   2009-06-16 - 20:58:38
Nu alla mina godingar så e jag tillbaka i mitt gamla blonda jag igen;) bara så ni vet!!!

Först vill jag tacka alla som lämnar kommentarer här i min blogg...det känns oftaa som ett starkt stöd för mig just nu främst angående migg jobb:S

i dag mådde jag skit hela morgonen tills malin på jobbet ringde och jag då fick veta att chefen e ledig och är off country tills på torsdag=D så det var lugnt i dag ...jag och E pratade om allt mellan himel och jord...det var så skönt att hon var tillbaka=)

Var på dbt i morse" tror jag"...:S men det känns som det var en vecka sen ungefär..i morgon ska jag oxå på dbt ...på kvällen...då ska mamma med och vi ska ha en session där hon får veta hur det går å så :)


Nähäpp nu ska jag snurra till sängen snart...ja e dyngtrött efter att ha varit vaken sen 5 i morse...(jag vet pensionärsvarning..säg inget) men jag e så jäädrans morgonpigg asså...:S

jag har kollat på ett hus i dag ...det var riktigt najs så nu ska jag se om jag kan få låna nån mille å köpa eländet....=)

E på ganska bra humör just nu...annat än förut i dag de...och sen har jan fått en läkartid me .jerna igen...iaugusti...fan va länge dit) jag vill pröva att sätta ut mina mediciner...japp så e de med det!!!!

pussipussUNDERBARA A

   2009-06-15 - 17:11:53
I dag hade vi sommaravslutning på Dbt´n...det grillades korv ocså...i nån scoutstuga i Kneippen...Joey var med o men han blev lite tressad  av hela grejen:(
Sen var jag och A på stan...min underbara vackra A....hon är så fin...en underbar vän!!!
Innan jag sedan åkte hem så stannade jag på BLIB (bra ljud i bil) och snacka med Micke och vi provade om det gick in en dubbel 12a bak...det gjorde det inte, men det funkar med en dubbel 10a i alla fall...sen skulle jag skaffa ett slutsteg till och sätta det jag har på framhögtalarna som skulle bytas (fast dom e nästan nya) det jag egentligen skulle få över e basen (enkel 10a) och framhögtalarna...med rätt kablar skulle jag få ca 600 watt i bilen..för en kostnad av ca 8.000 med arbetet och allt...jag e så himla sugen alltså...ska jag??? Jag fick en tid på torsdag, men känner att det funkar ju inte så jag ska ringa Micke och i så fall avvakta och fundera eller boka en tid efter midsommar=)

Det är ju så mycket jag vill ha just nu...kyl, frys...systemkamera...tvättmaskin...golv...nytt hem..nytt liv....soda streamer, laptop...*suck* jaaa allt typ:(


VAR är mitt liv???? ska det fortsätta så här i all evighet????fan heller:(
I morgon e det jobb igen efter dbtn...jag orkar inte...hur fan ska jag komma ur detta?????

RYMMA?????? Gömma mig där ingen vet var jag är????? Skita i allt???? men konsekvenserna den dag man kommer hem då???:(

Annars har jag en småorolig dag...känner mig inte helt tillfreds:(

För övrigt har någon tassat in i mitt liv och verkligen berört mitt hjärta...gör mig glad...en ny vän..en vän som gillar heminredning, bilar och att shoppa;)

Jag borde städa...men ja orkar inte...:( I morgon då????
Ska trycka i mig lite ren efedrin i morgon så får vi se vad som händer:S kanske städar hos grannen med sen ...*hehe*


FAN ...FAN FAN FAN ...FAAAAAAAAn...hör ni det!!!???!!!:(VILL FLY LANDET

   2009-06-13 - 09:04:29
Jag vill verkligen inte vara här:(
Jag vill vara någon annanstans..det spelar egentligen inte så stor roll var...men jag vill ine vara HÄR:(

I går var jobbet någorlunda ok....fick bara skäll av chefen för oss allihopa när jag fyllde på kaffe ....-om vi minsann kunde lära oss att fylla på kaffebönorna när det går i en hel påse istället för att fylla på när det är halvfullt...då slipper det stå en påse öppen i skåpet...om NI kan FATTA det någon jävla gång...????
Alla gör det...ingen har sagt något annat...men det är som vanligt....annars var han rätt ok...förutom att han sprutade ner mig med vattenpistol:S

I dag ska jag vl släpa mig iväg till saras student...fast ja egentligen inte vill alls...:(
TÄNKER INTE gå på utspringet i alla fall...men kan väl kanske tänka mig att vara på festen....kanske!!!

Har varit vaken stora delar av natten...*suck*

Annars då...ja det händer inte mycket .....:(
Siter å lyssnar på Chris Brown...har hittat min ûbergamla kärlek Frank Hammar på nätet det var riktigt skoj att se att han mår bra även i dag=)
det är ju trots allt...få se nu....11....12...14...FEMTON år sen typ  *MY GOD*

Jahapp...lägger väl upp en bild på  nya tatueringstillskottet som skedde 090608 på bilderna e dom helt nya ...dom blir ju snyggare med tiden....kram

Oscar in action


LEDSENHETEN

   2009-06-12 - 20:49:29

Jag har fått en ny vän...ledsenheten heter han och är min ledsna känsla...då min terapeut försökte med att jag skulle sätta ord på den så var det precis som den gången innan jag fick dbt och en sköterska bad mig beskriva hur min ångest såg ut...

Ledsenheten är blå och lite taggig och mitt minne drogs genast till Mr. sneeze som jag hade en bok om som liten...så nu har jag hittat en bild på honom och han är PÅ PRICKEN som min ledsenhet...

Ledsenheten måste tas om hand och han älskar att kramas...man måste lära sig att man inte är sin känsla utan den är en egen del...annars blir ingenting bra...inte bra alls:(

Nu är ledsenheten med mig varje dag och behöver den så kramar jag den...den e så SÖT och behöver mig ...och jag behöver krama den för att klara mig själv!!!

min terapeut visste först inte hur hon skulle kunna hjälpa mig eftersom jag bär på en enorm sorg och ledsenhet inom mig vilket kommit fram mer och mer senaste tiden...det kommer sedan ut som ilska då denna hemska sekundära känsla är lättare att visa utåt!

Har fått veta att den lilla måsungen falo som vi räddade från en säker död fått äta massa god fisk och nu är en frisk och kry liten skrutt =)
fortsättning följer=)


DEPP

   2009-06-10 - 21:37:34
Om jag nu hade varit välkommen tillbaka till jobbet efter min sjukskrivning...hade då inte chefen försökt få det att vara bra där för mig då?
Istället fryser han ut mig...om vi är 2 anställda som står bredvid varandra så säger han hej (namn) till den som står bredvid mig, men hälsar oftast inte på mig.

Om jag inte gör något så får jag skit för det, om jag istället gör just den saken då får jag skit för DET...
Om jag öppnar munnen och säger NÅGONTING till honom vadsomhelst så säger han nu pratar jag inte med dig nu pratar jag med ...(namn).
Vi har nåt som heter hejjunka på jobbet det är en sekt som statoil e med i ...och vi har bla lappar på väggen och om cet är dötid tar man en lapp och där står något som man ska göra precis då...allt för att vara effektiv.
Förra veckan tog jag en och det stod fronta godiset på lappen...jag gjorde det...men fick ganska snabbt höra av chefen att -vad håller du på med då???, här måste faktiskt alla jobba, du ska inte gå där o peta....:S Ok...så nu ger jag fan i dessa lappar...:(

I dag hade jag o min kollega inte något alls att göra...jag och E hade dammat på förmiddagen det var verkligen MASSA damm...chefen sa tll x att vet du i går dammade jag hela macken...hah sa jag jag har dammat i dag och det var massa damm kvar:) då sa han att han minsann inte pratade med mig...då sa jag men jag pratar med dig...då sa han bara att ja men jag tänker inte svara...fast det var ju det han gjorde...:P

I alla fall så var det som sagt dötid och jag tog dammvippan igen och pillade lite med den bland hyllorna...jag kände verkligen hur chefens blickar bände mig inifrån fikarummet där han satt...sen kom han ut skitsur och sa att jag minsann inte skulle damma där för han hade minsann städat där dagen innan och om jag skulle damma nu då var det ju ingen mening att någon annan gjorde det...öööhhh????
jag frågade då men VAD ska jag göra då????

Stå bakom kassan där du hör hemma sa han då...så sen stod jag bakom kassan och stirrade ut genom fönstret på bilarna i rondellen i 2 timmar då det inte var så mycket under kvällen...

Han stod och skröt någonstanns i bakgrunden om hur mycket bärs å jäger han kunde klämma i sig till en kund och att min kollega skulle komma snart och att han och denne var A laget och med det bäst.

Han sa till mig att hämta calzones i frysen en gång och fickor till dom...och befallde med ett grinigt ..Å SÄTT FART ...då vände jag mig om och sa VA....och då bara glodde han på mig...!!!

Förra veckan knuffade han mig bakom kassan...jag är alltid i vägen ...alltid på fel plats vid fel tillfälle...gör alltd fel...jag vet inte vad jag gör där??? VAD GÖR JAG DÄR??????

Jag har KÄMPAT sen jag kom tillbaka från min sjukskrivning...KÄMPAT men senaste veckorna har det sakta gått nerför och jag har trots att jag gett allt och inte försökt bry mig om honom känt hur min stämning sjunkit...självskador, inte lust att leva...mm mm ...allt börjar komma tillbaka med och mer...i dag braast allt...när jag kom hem ringde mamma och jag låg då i sängen och bara vrålade till henne och storgrinade att jag vill inte gå tillbaka mer jag VILL INTE GÅ TILLBAKA EN GÅNG TILL:(

Mamma kom upp till mig och kramades hon försökte få tag i skyddsombudet på facket...dom har ju vart inblandade förut...men då tyckte inte gubben på facket att det handlade om kränkningar...men vad i helvete är det då???

Det är så mycket...så jävla MYCKET som hänt .....och han håller nu på att knäcka mig igen...han håller verkligen på att lyckas igen...Jag kan inte göra mer...det spelar ingen roll vilka färdigheter jag använder mig av i dbtn...det spelar verkligen ingen roll...för detta biter inte några färdigheter alls på:(

Jag vågar ju fan inte öppna munnen och säga någonting längre....jag vågar inte göra något för då vet jag att jag gör fel...och står jag då och inte gör något istället gör jag oxå fel...!!!

Det finns inga jobb att söka...inga utbildningar kvar till i höst...jag funderar faktiskt på att söka mig över till ev. Norge och ta med mig Joey dit och jobba. jag ska se vad jag kan hitta där...det är dyrare att leva ja, men jag vill dit...jobba....kämpa spara...vara fri!!!

Vet inte vad jag ska säga mera...jag hade tänkt skita i att gå till jobbet i morgon, men jag tror chefen är ledig faktist...så det kan fungera då i alla fall...det är då jag är effektiv...då han inte är där, men han ser det ju inte då heller...

Äääh...ja e bara ledsen....värdelös...allt jag gör e så jävla FEL FEL FEL!!!
varför ska jag leva?????
varför i helvete ska jag finnas när jag e så DÅLIG?????????

I dag var jag så jävla upprörd efter jobbet att jag helt jävla ärligt hade tanken med mig att pressa i mig två askar xanor och lite stesolid, propavan, stilnoct, theralen o alla nnan skit ja har hemma....och bara skita i allt!!!

orkar inte skriva om mina nya tatuerngar nu...skitsamma...jag vill ändå inte leva...what a fucking matter does it make????!!!
MÅS BEBIS

   2009-06-07 - 21:31:53
I dag ringde Idde då han och ungarna hade hittat en måsunge som inte kunde resa sig och som andra fåglar var ganska elaka på:(
bestämde mig för att jag skulle åka och hämta den och sen se vad jag kunde göra för den...
Ringde Pia på viltjouren och dividerade lite på vägen=)
När jag kom stod en gubbe på en balkong och han fattade nog vad jag var ute efter för han sa att den sitte här under...jag kom fram och där sitter en liten dunig parvel som inte kan resa sig och ta sig bort från hemska mig:(
Så jag lägger min handduk omkring den lilla kroppen och lyfter den försiktigt ner i transporten ....idde och ungarna kom ut och sa hej då till den och så åkte jag och pippin som vi döpte till FALO...eller ja syrran gjorde de;) mot Rejmyre där jag skulle möte Pia...Falo sov och vilade nästan hela vägen i den mysiga handduken...=)

mötte upp henne vid glasbruket, lämnade över Falo till henne och även hon konstaterade att han sprattlade på båda benen så det verkade inte vara några ben brutna där, vilket vi befarade i början...

Sen åkte jag hem igen ...och jag har nu fått veta att Falo nog är så svag för att han inte fått tillräckligt med mat:(
Han ska få äta upp sig några dagar och sen får vi se hur det går=)

I morgon ska jag tatuera mig igen...=) Very najs asså:)

Har varit i stugan en snabbis för mormor o morfar är där och morfar kollade lite grejer han ska fixa till min bil nu i veckan=)

I morse var jag o Leffe runt på varsitt håll och lämnade ut valsedlar för Piratpartiet=) och Joey passade på att kolla in köket på Nyhems skolan;) *hahahaha ooouppps*

Nää alla ni söta ...nu ska jag spela lite mer sims3..det är det jag gjort några dagar nu :)


Njuter i solen

FALO
Puss

VAR KOMMER ALLT VATTEN IFRÅN?

   2009-06-05 - 07:33:03
Shit ...hur kan det regna så himla mycket hela tiden???

Vansinnigt jäkla skittråkigt är det:(

Joeys tassar verkar lite bättre i dag faktist, men jag är liite orolig att han är lite uttorkad igen för han är otroligt slö och har nog inte druckit så mycket av ren trots då han har haft kragen på sig:(

åååhh...min lilla vän....nu ligger han bredvid mig i sin korg och är så duktig och låter sina tasslassar vara ifred=) Men fan asså att det ska regna och slaska ner dom så fort vi går ut nu då:(
Får väl sätta plastpåsar på fossingarna på han...kan man göra det????:S

Jag hade ju dog boos som hade varit perfekta, men jag sålde dom på himpan....dumt gjort Fridaaaa:(
Nu har jag bara riktigt skor till han som han vägrar ha på sig...sätter jag på dom blir det nog inte någon promenad alls...iofs kan väl det vara rätt skönt det med...men det får vi nog igen sen då:S


*SUCK*
MEN MIN LILLA SKRUTTEKORV:S

   2009-06-04 - 22:59:33
I går upptäckte vi att Joey inte mår så bra i sina framtassar:(
han har jätteont och när jag väl fick komma så långt att jag fick se vad det var frågan om så har han variga sår mellan tårna:(
Antagligen har han fipplat me någe i buren då han var inlagd på Valla häromnatten så han fått skador alltså:(
Ringde Vala i morse och fick råd om vad jag skulle göra...och har nu gjort det 2 ggr i dag...först bada tassarna i vaten med grönsåpa i:S sen skölja dom noga efter en stund...sen ska dom torkas...jag använde fönen för att få det ordentligt torrt...och så på med alsolsprit...:S
Han har haft kragen på nästan hela dagen hos Åsa o Mange oxå...

Han har verkligen jätteont och är gnällig, sur och vill inte stå alls:(
det är så SYND om honom:( men vi hoppas att det ska bli bättre snart=)

Jahapp å så min nya karriär som politiker :P
Ramlade ju in mitt i valspurten kan man säga och det var inte riktigt uppstyrt så jag fick ta tag i det på en gång...skickade mess/mail till alla aktivister och jag fick faktiskt gensvar på det:)

Nu har jag det under kontroll känns det som:)

Å så har sims3 äntligen kommit:) Åkte till stan efter jobbet och köpte det...:)
Och så ska jag ju tatuera mig på måndag 2 gaddar blir det denna gång=)
Nu har jag äntligen valt mitt andra motiv klart=)
*wiiihooo*
Är annars glad, men väldigt väldigt upptagen tyvärr:( hinner inte ens äta eller göra nåt här...:S

Nu ska jag sova med ...=)puss å kram alla

POLITIKER KARRIÄR;)

   2009-06-03 - 04:03:55
Har blivit vald till Piratpartiets kommunledare här:O
Det är faktiskt riktigt roligt ännu sålänge;)

Håller på att lösa problemt med att nå ut till alla val lokaler med våra röstsedlar så jag själv får gå upp tidigt på söndag och själv åka runt och lämna valsedlar i lokalerna med.
Jag har även skickat mass sms till aktivister och bett om hjälp.

Hoppas det kommer att gå vägen=)

Vaknade 02,40 och nu kan jag inte sova...Joey ligger bredvid mig i sin korg och snarkar för fullt...han drömmer, jag undrar vad han drömmer om ...ifall det är goda skinkbitar, eller att han jagar någon stackars "korrekott" eller "kallejutt" =)
Han är mäkta intresserad av smådjur min lille kille...harar njeäää...men ekorrar de e grejer det=)

Nähä om man skulle ta och krypa ner i sängen igen då kanske...spela lite på jewel cuest i mobilen...sjukt beroendeframkallande spel som egentligen e skit tråkigt...jag menar hur kul e det att spela spel på mobben lixom:S???

By the way....i morgon släpps ju sims3 jag vet inte hur jag ska lyckas få tag i ett exemplar bara för jag vill KÖPA det och jag jobbar ju den glammiga tiden som vanligt:(

nu ska jag förresten köpa kyl/frys och lägga nya golv hä hemma..det blir nog bra...sen ska jag spika upp lite tavlor också på väggarna så man kanske känner som att man bor här ...har ju inte riktigt denna känsla ännu:(

Night night ladies 'n gentlemen=)
VOVVE HEMMA

   2009-06-02 - 13:59:03
Nu är min älskade hund hemma...han hade alla värden i topp i dag och han blev vaccinerad också:)
man vet inte varför han var dålig,  Jag åkte med honom till 4 tassar och han VALDE en BIA bädd så han fick den med sig hem...kastar ut den gamla vi har i sovrummet vid balkongdörren...just nu ligger han där i och gör sig hemmastadd...=)
Han är för underbar min lilla skrutt...vi köpte också hundchoklad, hundkex och hundkovar:)

Skönt att han e hemma....=)


världens bästa djurklinikMIN VACKRA VÄN

   2009-06-01 - 21:38:39
Joey ligger på Valla:(
efter att han varit och blivit trimmad på Tassarnas trim och spá så åkte vi till Valla eftersom han druckit ofantligt mycket sista veckorna och att han är så där flåsig igen som han varit förut några gånger...visst det är skitvarmt ute, men det har han varit flera veckor nu ju och även om det är varmt så är det inte likt honom:(

Så på Valla lyssnade dom på hans hjärta eftersom han har ett kraftigt blåsljud på hjärtat för att utesluta att det har med det att göra...hans mage e lite uppsvälld så det blev även röntgen jag Idde och veterinären slogs med min lilla älskling och vred på honom och han var rädd och ville bara bort...men jag snosade han i örat och då lugnade han sig något och låg och pep.
Efter det togs det blodprover och sedan fick vi vänta på dvaren i en kvart.

Då svaren kom fick vi veta att det såg normalt ut på röntgen och blodproverna var också bra...MEN mitt hjärta är TOTALT UTTORKAD trots att han dricker så ofantligt mycket....:(
vi fick nu ett bäcken med oss och gick ut för att försöka fånga upp några droppar kiss när han lyfte på benet...*haaah* det var ju inte så lätt...det tog nog typ 40 minuter innan vi lyckades fånga upp litegrann=) Och det kändes då som att jag vunnit Stockholm Marathon...*WOW*

Joey fick stanna kvar på Valla och ska ligga med dropp i natt sen får vi se hur han mår i morgon...han var jätteledsen då vi gick ...jag försöker hålla mig stabil, men det är inte lätt:(

Det kan vara någon sjukdom som gör att kroppen inte tar upp vattnet eller så....jag är jätteorolig:(
Jag ringde och tog en obetald semester dag i morgon för att jag vill vara hemma och ta hand om min älskling om jag får hem honom...det beror på hur han svarar på droppet och om dom hittar någon orsak till uttorkningen...:(

På vägen hem fick jag veta att en pojke drunknat i Gron och då jag åkte hem stod polis och ambulans kvar där medan jag mötte brandbilen...:( 13 år var han:S

Å så har ett plan störtat i Atlanten...vad e det för jävla värld vi lever i ?????

Har varit inne med tatuerings bilden i dag...dom e skittrevliga på house of pain...stor skillnad mot fucking cp lucky7 där jag gjorde min förra tagg...dom e svindryga där...:S

Jag ska göra 2 tatueringar nästa måndag...bilder kommer upp direkt då:)

nu ska jag försöka sova...puss o kram

Längtar efter min goa lurviga underbart doftande vän:(


 
 
RSS 2.0