Ge fan i mig!

   2018-02-25 - 09:43:30
Fick höra igår att jag tydligen skrivit nåt till min kusin? FÖRRA VECKAN? Sinnessjukt, jag har väl inte haft med henne å göra på år å dar mig veterligen! Käcka önsketänkande från deras sida...lever ens människan? Lämna mig utanför era psykfasoner Tack! För mig är hela den familjen död, gone, kaputt, raderad! Märkligt man alltid får skulden gör saker av somliga fast man inte har en aning om vad det ens handlar om😂 Tunga för tunga, tand för tand Bitches!

Försök till sabotage

   2018-02-24 - 09:06:00
Jag har en liten stalker sedan Missing People tiden. Sedan 2012 har hon och hennes anhängare ploppat upp för att försöka förstöra saker jag tar mig för. I somras började hon försöka sabba våra planer på eget viltrehab. Plötsligt rasade det in anmälningar till Länsstyrelsen också. Men polisen la ner det direkt och skrattade när jag pratade med honom. Tydligen har hon även varit på flera rehab och försökt jävlas. Hon har skickat runt mail till rehab med skitsnack, försökt med Mange när jag blockat henne osv. Lilla gumman, du kommer inte lyckas!😂 Nu väntar vi på slutgiltiga beslutet om tillståndet. Tröttsam människa som aldrig ger sig. Man tror man blivit av med henne å så plötsligt så ploppar hon upp igen. Övriga rehab jag samarbetar med anser dock att hon gjort bort sig rejält Nu! LS ser över hennes tillstånd nu ist. Då hon hellre motarbetar än samarbetar med övriga rehab vilket gör att hon inte är lämplig att ha tillstånd. Hon sa redan 2012 att hon vill vara mig och ha mitt liv...har det på print i Messenger tom. Och snart har jag fått nog på riktigt! Sådant hon pysslar med kan ge fängelse i 3 år. Igår fyllde mamma år GRATTIS BÄSTA Å FINASTE MAMMA😍
Jag har såna SUSHICRAVINGS! Dag dom natt, börjar undra varför😋

40 ÅR!

   2018-02-18 - 19:19:43
Ja hörrni, minns ni för 10 år sedan? Jag hade bestämt mig att aldrig uppleva min 40-årsdag men med ett jädra ståhej med ögonen från psykiatrin och familjen på mig så kunde jag ta denna bilden på min 30-årsdag.
Och idag har jag upplevt min 40-årsdag. Vad hände? Jo jag fann LIVET!
Har firat med hela släkten och det var jättemysigt. Presenterna bestod av 8000kronor Ett fallskärmshopp Microblade-ögonbryn och blommor. Så nu äntligen ska jag göra skydive😁 Jag har ju planerat det sedan INNAN jag fyllde 30 då det bär något jag tänkte göra innan jag lämnade allt. Och eftersom jag fortfarande andas så kör vi nu. Får se om det blir i sommar eller nästa sommar. Det är såhär att vi var faktiskt gravida genom IVF men så tidigt som i v. 5 ville det inte längre. Vi får väl se "vilket skick kroppen är" i sommar. Anar lite ugglor i mossen just nu men vi får se vad som är vad helt enkelt.

Jojkpojk

   2018-02-17 - 00:08:42
I kväll har jag varit på Jon-Henrik Fjällgren och det var superduperbra. Han är ju så grann å vila ögonen på dessutom😍 Jag har lösenordsskyddat min blogg just nu av en anledning som jag kommer skriva om längre fram. Och jag har även fått jobb...RIKTIGT JOBB! Men var skriver jag inte heller just nu. Min äckliga lilla stalker har nämligen gett sig till känna igen och jag vill inte mata henne med några detaljer om mitt liv. Mycket annat har också hänt men tar det också längre fram då saker lugnat sig. God natt😗
snodde Jon-henriks "set-list"
RSS 2.0