VAD ÄR ETT LIV???

   2008-03-18 - 20:30:09

Ofta undrar jag det!!!
Hur lever andra sina liv...hur lyckliga är dom???
Hur mycket skär dom sig i armarna tills blodet rinner???
Hur mycket smärta och tårar går en vanlig människa igenom???

Jag har i alla fall bokat tattoo tid nu...dom hade ingen förrän 30 juni, men det blir nog tidigare eftersom dom ringer in mig vid återbud!!!
Han ja snacka med denna gång fråga om ja boxas mycket eftersom jag hade boxningsjackan på mig och skulle till träningen...:P han kände en där som han ville jag skulle hälsa till...

Fick veta i dag att jag nog inte är gravid i alla fall...såvida det inte blivit något nu sista dagarna...o de kan man fan inte veta asså...:S
Tagit nya cellprover i dag eftersom dom ringde och ville jag skulle det då de förra proverna inte gick att fastställa om de var normala eller inte...kunde ha sjuka celler...allt verkade i alla fall se bra ut i dag och jag slapp vävnadsprov i alla fall....suck har säkert cancer med...skulle faktiskt inte förvåna mig alls...helt seriöst...jag skulle bara jaha...men samtidigt skulle jag frånsäga mig all hjälp...!!!

I dag har jag gråtit...städat...varit med Idon...vi var o solade o käkade thaimat...=)

Min granne posthelené har varit på långpromenad med Joey i skogen...tror ni han såg snygg ut när han kom hem eller hahahaha....ren eller....moahaha...

*fuck for life*
JAG BEHÖVER INTE DIG!!!
MÅSTE BARA INTALA MIG DET:(
FAST JAG KAN INTE DET...ÄNDÅ:(

image153

image154
image155image158
UNDERBARAST AV ALLA
image156image157
image159
Börjar fan bli långhårig....måste nog klippa mig snart...


UVI IGEEEEEEN=S

   2008-03-07 - 22:43:21
Jahapp...nu har Frida fått urinvägsinfektion IGEN....nu börjar helvetet...men det är klart det är ju typ en hel månad sen jag hade det sist...eller jaaa en å en halv då....faaaaaan varför ska just jag drabbas av skiten hela tiden????

Pratat med Marie...hon har brutit ihop....hon grät hysteriskt och jag ringde Säter och sa att hon kommer och att dom inte faaan får släppa hem henne...pratat med hennes goa mamma...och jubelidioten Johan Westlund...som e den drygaste människa jag vet just nu !!!
Inte konstigt han ska ha fotboja.....å de e fan rätt åt han!!!
Gråsuggan Bob fick följa med Marie nu till Säter i alla fall och allt kommer fan att bli bra för min älskling...jag, Joey och Dylan som e Bobs brorsa håller tummarna för henne...lovat hennes mamma att ringa om det så blir 4 i natt när jag får veta något...Malin o hennes kille hämtade Marie o hjälper henne...man blir så maktlös när man är så långt borta!!!

I morgon är det boxningstävlingar här i Finspång...vi kommer ha folk från Vår klubb AKILLES där...vi har hela 17 matchboxare i klubben just nu ...det går skitbra för klubben...får se om jag kan ta mig dit ett varv eller om ja får sitta på akuten hela dagen för å få lite jävla pencillin igen då....suck!!!

I dag har Idon o jag varit o solat, sen käka vi lite...jag har tvättat...o sen somnade vi;)
Nu jobbar han natt...

Fan ja e kissnödig IGEN!!!

Puss

image151
image152
made with love

SUCK

   2008-03-05 - 22:37:57
Varför är livet så jävla välfyllt av tankar, tårar och smärta???
Jag mår bra...men något gör mig sömnlös om nätterna...:(

image150

" En ängel utan vingar är som en prinsessa utan krona"
RSS 2.0