Läker

   2024-04-13 - 11:00:25
Jahopp gott folk, läkningen är i full gång och snart är det 1 vecka sedan den turbulenta händelsen med ambulans, operation, mycket skrik, smärtor, intensiven osv....Jag har varit 2 lektioner i pluggetvarav en tenta igår och känner väl att jag har någorlunda kontroll trots allt!
Idag ska förbanden bort så vi får väl se eländet ikväll😁 Nä men det är bara 3 titthål denna gång så det ska väl inte vara nåt speciellt, dessutom sytt och inte agraffer denna gången heller. 
Har mått fruktansvärt illa denna vecka nonstop och i förrgår kväll spydde jag vilket ändå är rätt ovanligt! Tänkte att nu är det nå skit på g igen såklart men det lugnade sig och igår kände jag väl att det blev bättre och jag hoppas det här håller i sig nu! 

1 vecka utan träning och det kryper I kroppen som fan, kikat förbi gymmet lite kort för att inte tappa det och bara hängt lite 2 ggr i veckan.
På måndag ska jag om planen håller fan dit och köra...om än väldigt lätt så! 

11 år av saknad

   2024-04-08 - 10:22:08


Tarmvred igen!

   2024-04-08 - 10:21:17
Fick smärtgenombrott i magen deluxe igår kväll och efter 2 timmars försök att vänta ut det så fick ambulansen skrapa upp mig på hallgolvet. Minns knappt dom kom. Blev stabiliserad i ambulansen innan vi åkte. Inget biter på denna skit denna gången heller å han pumpar i mig mer å mer morfin å mot illamående. Blir alltid kodad röd med min mage sedan tarmvredet 2021 så det var in direkt. Proverna var tagna i ambulansen för att spara tid. 
Ingen smärtlindring av nån sort hjälpte, låg å SKREK till slut att dom skulle döda mej fram till skiktröntgen var ledig! In i röntgen, konstaterad invagination igen! In på op. Direkt. Helt fantastiskt att bli sövd å slippa smärtan! Vaknade på intensiven där jag blev kvar för övervakning, fick blodfall å lite shit. Till slut fick jag komma till avd. Och var då rätt stabil så fick näringsdryck å läkaren sa att om jag kunde äta soppa o kissa (ni vet basic, jag brukar oftast inte klara kissa efter narkos) så skulle jag få åka hem om jag ville då de ej varit inne och skurit i själva tarmen denna gång utan lyckades räta ut den ändå. (Invagination=ovanligare form av tarmvred där tarm går in i sin egen tarm o det blir totalstopp).
Löste biffen, fick med mig innohep-sprutorna och åka hem. De ringer i morgon. 

Finns redan en plan att magen ska opereras sedan innan för jag efter förra vredet nu har 2 sömmar på tarmen och man vill ha 1 för att ha kontroll på det. Men nu hände alltså dehär igen, och jag som försökt förhala den operationen måste nog göra den snart ändå. De kan tydligen även då sy fast så tarmen ligger still där sen. Kom hem, tvärdäckade och hoppas få sova inatt! ❤️❤️❤️
Lyckades ändå ta några bilder till familjen såklart
😤😝








Bobby är sjuk!

   2024-04-04 - 21:08:59
Var hos veterinären idag med Bobby för att få en genomgång då jag känner nåt inte är bra...det visade sig vara mer problem än jag nånsin anat! Nu väntar vi på biopsisvar oxå...och måste hjälpa honom med en massa annat!

Jag orkar inte förlora honom!

Bobby är sjuk!

   2024-04-04 - 21:08:55
Var hos veterinären idag med Bobby för att få en genomgång då jag känner nåt inte är bra...det visade sig vara mer problem än jag nånsin anat! Nu väntar vi på biopsisvar oxå...och måste hjälpa honom med en massa annat!

Jag orkar inte förlora honom!

Men skärpning

   2024-04-03 - 23:25:36
Insett flera gånger att jag alltid tänker...omg jag ska blogga, sen går tiden!!! Om och om igen! Jag pluggar ju till djursjukvårdare nivå 2 nu och det är ert rasande tempo på studierna med tentor varje vecka så jag är totalt slut efter träning, plugg och den badrumsrenovering mm som pågått flera månader. 

Vi drog till Tirana i februari igen med B och M! Hade skitmysigt. Var pånstrippklubb, uppe på berget, men nu har de blommat det öde hotellet så man ej kommer in längre så det är ju tur man varit där innan.  Operabaren blev vårat favvohäng denna gång där vi hängde mycket! 
Tiden kutar ifrån mig, jag hinner inte med mig själv....ska skärpa mig...kör bara lite bilder från livet sålänge....mamma har varit inlagd på sjukan, Bobby dka till veterinären i morgon, jag har blivit besatt av att lasra mig och kör både armhålor å "fiffi" och ögonbrynen som ska bli ny "micro" sen.  
Börjat GKLH nu i plugget så det är droppkoppling, sätta permanentkanyler o ge injektioner subkutant o intramuskulärt å hela baletten som gäller. Mycket att läsa på i läkemedelshantering. Men det är kul! Jag brinner ju för detta!

Jag var i sthlm igår på Nordiska kliniken jag krigat med IGEN sedan op. 2 då det är skit m. Allt. När jag till slut efter avslag av deras pat. Försäkring och det nu ligger på patientskadenämnden, IVO som valt att öppna ärende på det och massa härj så tog det eld i brallan då jag valde att lägga ett lmdöme på dom på Trustpilot. Nordiska anmälde det, men Trustpilot lät det gå igenom och då ringde NK upp och ville träffa mig o hej å hå så nu blir det op.3 då som det verkar som med mindre kmplantat igen🤐
Jag hinner fsn inte nu!  Men det löser sig, sen vill man ju operera om i magen på mig med...de får fan bli nästa år!

Nä nu måste ja sova...nattnatt!















RSS 2.0