Tiden trippar!

   2017-08-30 - 18:28:00
 Dagarna trippar förbi!
Jag jobbar, vi hänger med Vicky å Ola, sköter våra djur, grejar och donar. Fick idag ett annat erbjudande om jobb på mitt jobb i stan. 75% tjänst å schema!
Vet inte hur jag ska göra riktigt!
Vi får ny ägare på jobbet som jag älskar å har nu föruton det i stan från Fredag och jag känner att jag tvivlar på det då.
 
Har ni mött Jörgen förresten?
 
Morotspure/vällinghaka när de e som snyggast😁
 
 
 

Sveriges fetaste hundar!

   2017-08-23 - 20:40:36
Idag var finalen i "Sveriges fetaste hundar" som vi spelat in med SvT sedan i våras. Det kommer börja sändas 8 november och kan lova att Bobby kommer tassa rakt in i svenska folkets hjärtan!
Tror inte att länken går att få in men kopiera den och kika på trailern som släpper på pressreleasen i torsdags.
 

 

https://www.svtplay.se/klipp/14818768/smygtitt-sveriges-fetaste-hundar?info=visa

 

 

Bättring

   2017-08-08 - 08:14:01
Igår fick jag hämta hem min lille Bobby från djursjukhuset.
Väldigt medtagen, utmärglad och trött men vid gott mod åkte vi hem med massa skonkost, tillskott och mediciner i bagaget.
Lönn mötte upp oss utanför Valla n stund för att säga hej till lillkillen också då det ju är hans ögonsten oxå.
Han har gått upp 0.2kg från han blev inlagd. Men är mest vätskebalansen som återställts via droppet och han får behålla maten/vattnet.
En riktigt elak magkatarr lyder diagnosen och dygnets vård gick loss på 11.100kr. Tur man har försäkrat upp den bästa med försäkring upp över öronen☺
Skulle ändå ta ett lån om det behövdes, sälja allt jag äger om det vore så. Helt allvarligt! Jag var beredd att göra detsamma för Joey.
Han är så mammig nu hjärtat!
 
 
 

Bobby inlagd

   2017-08-06 - 18:10:00
I morse efter en jobbig vaknatt med oräkneliga kräkningar, och en totalt utpumpad hund åkte vi akut till Valla i Linköping. Bobby orkade nästan inte stå på benen. 
Han blev inlagd direkt på isoleringen.
Röntgen visade att något var knas med magsäcken. Inget främmande föremål utan den såg inte ut som den skulle. Han frågade om Bobby haft magkatarr och det har han ju faktiskt. Kan vara magsår, eller infektion då han även blödde från rumpan när veterinären tempade honom. Han har legat med dropp hela dagen, varit jättetörstig, fått dricka och när jag pratade med dom vid 14.30 hade han inte kräkts mer. Han skulle få prova lite mat vid 15-tiden. Vägde honom och han har gått ner 0.7kg på 3 dagar. Inte bra! Visst vi är med i "biggest looser för hundar" men han är väldigt nära mål nu och att boosta såhär är verkligen inte bra!
 
Han har fått kontrastvätska ifall mer röntgen behövs, men de skulle avvakta och se om han kräktes igen och isf. Röntga igen.
Han hade piggar på sig jättebra och skällde och var glad när personalen kom sa dom när jag ringde. Så underbart att höra!
Vi hoppas att han får komma hem i morgon min älskade kille!
 
 
 
 
Uppdatering: 

Pratat med Valla!
Bobby har varit väldigt stressad och upprörd under dagen, men börjat lugna sig nu. Omgång 2 med dropp börjar bli färdig. Inte kräkts mer, dricker mängder och klarat att behålla 10g skonkost 2ggr.


Jättesjuk hund, Fräsen och kaninen

   2017-08-06 - 04:48:02
Bobby är jättedålig. Han har kräkts hysteriskt hela kvällen. I var på kalas hos Peter å Marie i stan och han började kräkas.jag och Bobby åkte hem och jag fick tag i en veterinär i Åby med nattjour.Han började kräkas blod så jag blev jätteorolig!
Har kokat vätskeersättning, men lillkillen vill inte ha! Han är jättetörstig men när han dricker minsta lilla så kräks han😕 temp 38.7°C. Jag vakar med Bobby på soffan och Mange sover ruset av sig.
 
Verkligen sjukstuga här!
 
Förra helgen var vi i Varberg och tältade, var på Ullared, åt sushi och chillade på stranden i stormvind typ🙃
   
 
 
 
Denna bild är helt otrolig, den är inte redigerad ett dugg alls. Och öronen blåser fritt❤
 
 
Just nu har vi en igelkottsunge och en tamkanin i rehabet. Igelkotten ökar ca 20g per dag i vikt och släpps ut vid 500g och 13-14 cm lång och bra hull.
Kaninen ringde de in om igår att utländska barn och karlar jagat i flera timmar. Någon hade kastat ur den sa vissa. Nu vilar den i vår källare och i morgon testas nytt hem. Polisen är underrättade.
 
 
I fredags provkörde vi en bil....MUSTANG😍
 
 
Nu ska jag vaka vidare!
RSS 2.0