JAG BOR HOS CATHARINA

   2013-09-30 - 21:08:37
Det känns som om jag nästan flyttat in hos Cattis sista tiden:P
Ligger på soffan nästan varje dag, dricker te, kollar på tv å snackar skit å om hur  jävla RIKA vi ska bli på de ena å det andra:P
Hur  vi ska resa runt hela jorden å uppleva allting tillsammans=)

Men först nu ska jag ju till Jamaica...börjar ju bli dags å kolla biljett kanske=) Men de e så bååååriiing å sitta å leta bra flygbiljetter på nätet....:(
 
jag och C var på himpan i helgen o sålde av med en jäääääävla massa kläder å annat...=) Det var kul, och vi sålde ganska bra båda två=)
 
I natt drömde jag att  jag var i ett tv spel....typ i framtiden, världen hade kollapsat, alla hus stod tomma och man skulle akta sig för en massa konstiga robotmonster mm. och jag mest lekte i spelet som vanligt HAAHA hittade övergivna katter, hundar å gömde mig bland träd å hoppade ner i mina medspelares helikoptrar å sköt på motståndare=) Det skulle va ett skitcoolt spel om man bara kunde överföra exakt hur det var=)

Har haft rätt mycket häftiga drömmar sista tiden.
 
Nä i natt vill jag drömma om mitt Jamaica och sova gott innan klockan ringer för jobb=)
 
 
 
 
 

3 DÖDSBUD PÅ EN VECKA...

   2013-09-22 - 19:07:14
 
 
 

P-STAVS BESTYR

   2013-09-20 - 21:26:28
Nu är den VÄCK=)
Nu ska det göras bebisar.....eller nääääh...!!! "skoja bara"
Gick lika lätt å smärtfritt som å sätta dit den...nä nu ska det bli ordning på torpet så det så!
 
har köpt Kristian Gidlunds bok "I kroppen min" idag och läste 25 sidor förut innan jag somnade:) Köpte även boken Economista...den var så snygg och jag tror min mamma blir riktigt STOLT över att jag köpt mig en sådan slags bok=)
 
Nu har jag och Bobby varit hos Catthis på fredagsmys=)
 
 
 
 
<3

BADANDE GRODOR & SENT GRATTIS

   2013-09-19 - 21:38:00
Igår blev ju Bobby 6 månader hurra hurra hurra hurraaaaa:-) vi var i kulla han, jag å mamma. Medan syrran, Pata å pappa var å såg speedwayvargarna ta SM guld:) vi åt pizza å firade med det å slappade!
 
Tog varken "kukuxklana" (cocillana) eller nåt å sova på i går kväll, jag ringde jobbet i morse å meddelade jag inte är bra än vilket Göran tydligen hörde väldigt tydligt:p
 
Tog ett bad, och Bobby var med i badrummet som vanligt...han älskar ju mina små plastis-badfiskar så han har lagt beslag på dom. Jag har även köpt en påse egna till honom varav grodan i den lilla plastfamuljen tydligen absolut skulle bada med mig i mitt vatten...först kastades den glatt i med ENORM KONCENTRATION, sen försökte fluff hoppa efter, men det kände jag inte riktigt för idag så han fick tillbaka grodan å nöjde sig så.:) 
 
 
ÅHEJ, KOLLA KONCENTRATIONEN ATT FÅ DEN ÖVER KANTEN:)
 
Sjukast av allt i dag var ändå att efter att ha ringt jobbet somnade vi om ...ändå till 12.40:O My god lixom! Och vi har även hunnit sova middag på det;)
 
I morrn ska jag ta bort den förbannade P-staven så det blir ordning på torpet igen...!
Nu sovdags, men ska väl kolla till fåren i Clouds n sheep först:-)
 
Najtelinajt

TO MUCH DEATH!

   2013-09-18 - 22:09:31
Natten mellan fradag och lördag lämnade Janne livet och sina två söner för att finna ro i sin själ. 
Och i går kväll nåddes jag av Kristians dödsbud. Det var väntat, jag höll andan varje dag och vågade knappt gå in på hans blogg av rädsla av att få se de sista orden blivit skrivna där för att stanna där för evigt. 
 
Det är mycket nu, mycket död, mycket smärta...varför ska alla dö så unga?
Kommer försöka delta på Jannes begravning...finner fortfarande knappt ord nog att skriva här ...<3

KRISTIAN GIDLUND -DIN SMÄRTA ÄR NU ÖVER!

   2013-09-18 - 13:38:14
Sent i natt fick jag även beskedet jag gått och väntat på senaste veckorna...Kristian Gidlund har nu äntligen fått lämna sina plågoandar bakom sig och lyft sina vingar mot en bättre plats.
 
 
 

tisdagen den 17:e september 2013

Vid vägens slut

 
"Så föll ett långsamt regn genom trädgården.

 Och jag gick ut för att stilla en oövervinnerlig törst."

                                                   Kristian Gidlund


Tisdagen den 17 september strax före klockan 15 tystnade Kristians penna. Kampen har varit hård och på alla sätt ojämn. Men vad hans fiende inte visste var att den angripit en människa med ett mycket stort hjärta, ett hjärta som rymde oändligt med kärlek till de sina. Det hjärtat var även starkt fysiskt och lät sig inte besegras utan kamp. 

Med detta inlägg, som blir det sista, så vill vi i Kristians närmaste familj tacka för det stora stöd som visats honom genom denna blogg. Vi önskar nu att få sörja och bearbeta Kristians minne i stillhet. 
 
stod att läsa i natt på hans blogg 23.55 natten till den 18 september 2013.
 
Vila i frid Kristian och ta hand om varandra du och Joey tills vi alla möts igen!
 
 

VILA I FRID JANNE!

   2013-09-17 - 21:28:05
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SJUK!

   2013-09-15 - 18:55:43
 

ETT NYTT KLIV I RÄTT RIKTNING?

   2013-09-14 - 15:21:00
 
Är sjuk, det är antagligen min förkylda, men ack så rara dietist som smittat mig i onsdags=)
Fick knappt en blund i natt, zyx halstabletter hjälpte inte å de kliade i halsen, värkte å jag mådde allmänt skit:( Så nu idag skulle jag åkt till stan ....men då han fick veta att jag måste åka hem i morrn vid 17-tiden så blev det härj igen och jag kände bara hur allting bara rann av mig fullkomlligt:( Jag känner mig lite ynklig...fick sova lite efter att ha tryckt i mig allvedon som faktiskt lindrade för halsen med. SAken är att han halkade in på ett bananskal på ett jobb över en naatt och med detta så kan vi inte ses så mycket pga. hans jobbtider som är ganska udda:(
Jag själv har även massor med nytt som sker i mitt liv och tar MASSOR av energi av mig just nu....jobbet, 9mile design, Bobby som trotsar så mycket han orkar, försöka rensa ordning i mitt hem för att bla. om vädret tillåter ta en vända till Himpan nästa lördag vilket blir den andra och sista gången i år för min del. Han förstår ju INTE att jag inte är som alla andra:( Min energinivå ÄR LÄGRE än en normal persons och jag FÖRSTÅR att det är svårt att sätta sig in i det om man inte upplevt det själv, men jag klarar bara att göra saker korta stunder sedan får jag vila. mitt i allt detta så håller vi på med medicinjusteringar och jag försöker helt enkelt ta kontroll över mitt eget liv igen för jag känner att jag börjar tappa greppet. Hade inte en förstående kille då stöttat mig istället? Sagt att det kommer ordna sig, ha inte för höga krav på dig själv utan jag hjälper dig med om det är något du vill ha hjälp med....nä då blir han SUR som ett citrondrickande bi och bara härjar på mig i telefonen och jag ORKAR INTE MER:(

Hotar att om jag inte kommer in idag så ses vi inte mer, å det är MITT val å hej å hå...Hur kan det vara MITT VAL, om det är han som säger sådär?
 
Jag måste få igång 9mile design och orkade jag och inte var sjuk skulle jag ge mig ner i grottan och strukturera där och se vad jag håller på nånstanns....speciellt nu innan jag kommer börja arbeta med nya material och ideer dessutom som kommer bli en del av 9miles nya nisch. Det är mitt jobb, en del av min framtid men jag får inte något stöd i någonting av det känner jag:( Allting handlar om att HAn ska få det som han vill ha det för att må bra. Jag skulle åkt in idag, för jag hade lovat det...men då han blev jättearg för att jag sa jag måste hem vid 17 i morgon så rann ALLTING.....av mig, det känns som om mitt skinn rann av mig och ligger i en slibbig hög under mina fötter:(
Energin ....jag orkar inte tjafsa...och jag orkar inte åka till stan och tjafsa!!!
 
Bobby har blivit påtagligt mer otrygg sedan en liten incident för 2 v sedan då det blev lite mycket skrik å gap i stan. Han kräktes då i bilen för första gången på månader och nu har han blivit mycket mer "mammig" och låter mig inte ta ett steg utan att han är mig i hasorna.
Känner mig bara tom....tom och LEDSEN:(
och samtidigt så jävla oförstådd:( Jag skulle ju åkt....varför börja gapa om när jag ska hem då? om jag inte sagt att jag var tvungen åka den tiden idag utan väntat till i morgon så VET jag att då hade jag fått höra att -varför sa du inte det i går för!!!
 
Känner mig nere, ensam och nere idag!
Om han ändå bara kunde förstå...sätta sig in i hur det är att ha drabbats av en svår utmattningsdepression och postraumatisk stress och hur man mår fast tiden gått så pass långt...Jag är inte återställd, inte på långa vägar! Minsta stress får mig att tappa greppet helt och minnet försvinner och jag blir skakig och ångesten ökar.
VARFÖR FÖRSTÅR HAN INTE???
 
Kanske är det lika bra att vi går skilda vägar som han säger..??
Jag håller på att tappa kontrollen igen och det FÅR INTE hända....inte nu!!! Då MÅSTE jag säga STOPP, stanna upp sålla bland allting jag har framför fötterna och prioritera....och prioritera...VAD klarar jag just nu och HUR MYCKET?
För x antal år sedan skulle detta aldrig vara nåt problem för mig, men sedan jag drabbades av utmattningen 2011 och inte ens mindes mitt personnummer....mitt mobilnummer jag haft samma i över 15 år, fick ringa min mamma och fråga var jag hade lämnat JOEY på morgonen (hos dagmamman såklart), och även glömde hämta honom efter jobbet...efter det har ingenting blivit sig likt:(
 
Det HAR blivit BÄTTRE, det ska jag inte ljuga om....men så fort minsta stresspåslag kommer så börjar allting svaja och det kan handla om en sån enkel sak som att jag vet att jag måste åka och handla en viss sak en dag, eller gå en långpromenad, städa en garderob eller vadsomhelst som inte är NÅGONTING för en normal person.
 
FÖRSTÅ MIG...!!! Jag har försökt förklara så många gånger...men det är som att prata med en tegelvägg:( FRUSTRATIONEN RIVER I MIG:(
 
var är jag på väg? Mot branten och stupet igen eller kommer jag lyckas säga stopp, prioritera, våga vägra att umgås med människor som just då är negativa ovh arga? Det sänker mig något fruktansvärt.
 
En annan sak jag vill nämna är att det ju nu blåser en mindre orkan kring Missing People vars organisation jag en gång så gladerligen stöttade, var med och startade upp i Östergötland och brann för. Redan i vintras då vi i gruppen varit på utbildningen i göteborg pratade vi om i bilen att organisationens pengar lika väl skulle kunna komma att gå raka vägen ner i Peder Schillerströms ficka. Nu efter att vi stridit i nästan ett år så har sanningen börjat nystas upp från annat håll och det känns så otroligt SKÖNT att folk nu får se att jag inte var en idiot som skrek ut varningar för ledningen i MPS i Göteborg.
Nu är det ute i full rullning i medierna men jag har även mitt ess i ärmen...när stormen om Peder Schillerströms förmodade pengafiffel är utrett och klart kommer steg 2 att ta vid. Och det handlar en del om saker jag tidigare skrivit om i bloggen då det var ett mer hett ämne. Jag har en otroligt fantastisk kontakt på en av sveriges största tidningar som jag vet kommer gå vidare med nästa steg. Men JAG VILL avvakta tills den aktuella stormen om ekonomin ebbat ut och lagt sig till ro. DÅ kommer jag att slå till! Vi jobbar på det tillsammans jag och reportern och några till.

Kommer även att ha med en handfull myndigheter att göra, som ska reda i vad vi råkat ut för. Nu börjar vi om på nytt...!
Jag har tex. bett folk i vår egen ledningsgrupp som anklagade oss för trakasserier att FÖRKLARA VARFÖR hon kom med dessa lögner som vi tog fram motbevis på...och bevis skulle även inkomma från hennes sida...MEN så blev hon tillsammans med han i MPS som skulle utreda allting och givetvis skyddar man den man älskar...!!! helt förståerligt!
MEN vi som står här kvar, kränkta och jag sagt till henne att en förklaring och ett offentligt förlåt från henne kan göra mycket åt den cancer som just nu härjar i Östergötland och dess fd. ledningsgrupp i MPS...men att jag då fick en massa luddiga svar tillbaka att vi HADE trakasserat henne och att motbevis kanske fanns å det var därför jag inte var med i mps längre???? Det stämmer ju noll....detta var anklagelser som kom till min kännedom efter att jag slutat och vi har ju svart på vitt bevisen att några trakasserier inte existerat någonsin emot henne. polisen har kopior på all teletrafik och han sa att det syntes ju lång väg att det inte stämde. Jag hade fler inkommande samtal än utgående till henne och inte ett enda nattetid, eller nåt de datum som det skulle handla om.
 
Nä nu ska sanningen fram till slut!
 
Nu ska jag försöka ta mig i kragen, torka tårarna över att han i stan inte förstår och åka till mor  och far för att börja styra med mina nya produkter (förberedelser i alla fall) till 9mile design. (Just ja jag måste ju se till att göra loggan till bilen fixad snart med)
 
Förlåt världen för det JAG gjort....det gör mig ONT att alla inte kan stå för det dom gjort fel!
 
Var rädda om varandra det finns bara en du och en jag!

KRISTIAN GIDLUND

   2013-09-12 - 22:47:00
Idag har jag ingenting att säga...
 
Jag vill bara tillägna en låt till den underbara människan KRISTIAN GIDLUND och tacka honom för att han låtit oss följa med på hans resa mot livets slut. Det är inte över, men som han själv skriver i sin BLOGG, tiden rinner ut och snart är hans kamp över. Det är med sorg men även stolthet i mitt hjärta över denna exceptionella man och hur han lyckats bli en förebild och en mycket beundrad man i mina ögon! Jag önskar hans sista tid på jorden blir så smärtfri som möjligt. Jag kommer sakna dig, dina inlägg, din glöd!
 
 
KLICKA
 

JAMROCK & SAMUI

   2013-09-11 - 21:09:00
Jahopp nu blir det först Jamaica och sedan blir nästa trip å hälsa på Might på Samui igen då=) *LÄNGTAR*
I dag har vi inte gjort så jättemycket. Varit på promenader och koppeltränat lite osv. var hos dietisten ett varv och när  jag sen låg å slappade mig och insåg att jag inte hade nåt jäkla behov av att egentligen ligga där å glo så började jag röja lite. Det blev i leksakskorgarna, i lådan i sängbordet, på databordet, i garderoben, på soffan i hallen, och rent plockande överallt i lägenheten=) Nu ser jag att en av världens bästa filmer börjar på tv4 film "Heaven & earth" så nu får jag blogga fort trots att jag sett den många gånger=) Blir lite bilder i alla fall=) I morrn e de jobbet som hägrar...så upp med tuppen. i natt hade jag massa helsjuka drömmar men dom var rätt roliga med....å så har jag tagit beslutet att vidareutveckla mitt varumärke med ytterligare en slags produkt....info kommer senare=)
 
 
 
 
 
 
 
 Fint?

"PISSING PEOPLE"

   2013-09-10 - 16:24:19
NU börjar det äntligen uppdagas för svenska folket det som vissa av oss kämpat för sedan i vintras...varför skulle det ta så lång tid? Det vet vi inte...men huvudsaken är att sanningen kommer fram!!! Och det gör den nu...Peder Schillerström vågar dessutom sitta och ljuga i radio vilket är helt sjukt!!!
Att han vågar...hans skinn är redan på väg att flås av hans spensliga kropp och ändå fortsätter han fast han redan förlorat kampen innerst inne. Undrar vad han komer göra nu när allt väl rasar på allvar....gå under jorden och skaffa skyddad identitet igen? Förstår om han behöver det som han hållit på hela tiden! More to come....

HUNDSKOLA

   2013-09-09 - 17:16:00
I dag har Bobby och jag varit på konsultation för att få tips om hur vi ska träna på bästa sätt. Så nu är det kedja som halsband för att han ska lära sig följa mig. Ska även öva mycket på inkallning=) Det gick jättebra och koppelträningen tog knappt 10 minuter, hon sa att han är otroligt lättlärd och kommer att bli en superfin hund=)
Sen var han så TRÖTT så han somnade på balkongen ett tag.
 
Sen gick vi in och fortsatte sova lite till i sängen=D
Skulle ev. åkt till Linköping å fikat me grabbarna grus i dag men jag orkar ju knappt röra mina ben framåt :S I morrn ska jag på ultraljud av lever å lite annat skit i magen så då ska jag inte till jobbet. Men likväl till stan. BLÄÄÄÄ!!!
 
Känner mig lite rastlös över att jag inte gjort "nåt" idag, men det har jag ju faktiskt...jag har ju varit på det där med Bobby=) I går var det hela FEM månader sedan min älskade JOEY <3 lämnade mig...långa hemska månader, men han finns alltid med mig i mitt hjärta!
 
Nä omman skulle ta å slörda å mata nassarna på Farmville litegrann =)
 
Pöss <3
 
 

HÄSTAR OCH MARKNAD

   2013-09-07 - 23:11:00
Är i Kulla! varit på Borensbergs marknad idag och jag tappade verkligen räkningen rätt fort övet alla kommentarer och frågor jag fick om Bobby. Alla föll pladask för honom och jag lovade tom. ett par att vidarebefodra uppfödarens telnr. till dom då dom ville skaffa en hund till nu.
köpte lite hundsnask, å en partyhatt typ. sen blev det smörgåstårta i Kulla och mamma och pappa har ju varit med hela dagen också. Trevlig dag:-)
 
Här hälsat på judarna, och nu ska jag sova. I morgon ska jag och Bobby ta en morgonpromenad precis som immorse:-) gonatt <3
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

GALGHUMOR:)

   2013-09-06 - 19:42:40
I dag gick jag och mötte finaste maria nere på "Gula pakistan" och passade då på att hämta mina galgar som jag hade i förrådet där så jag kan få ordning i mina garderober igen=) Behöver jag nämna att en viss hårboll skulle hjälpa till att bära även denna gång....och vilken jävla stil sen...
 
Sen satt vi tre på balkongen å drack kaffe latte macciato å käka lite mandelskorpor=)
Sen plockade jag ihop lite av de minsta av Bobbys leksaker som jag tycker är lite väl små å "lättsvalda" nu när han vuxit till sig så dessa och dynan till hans säng fick marias kissekatter. Jag hade precis kört hans säng i tvättmaskinen och upptäckte att en viss lurvis nog tuggat på den för nu var det plötsligt hål i den och stoppningen var överallt när jag öppnade tvättmaskinen. men dynan fick som sagt katterna=)
Tur jag tog upp Joey´s BIA-bädd från förrådet med och den grå skinnfällen ...Bobby verkar gilla den bädden bättre med än den andra som han knappt ens låg i.
 
Sen tog vi en liten vil här jag å Bobbsen och sedan satte jag upp några tavlor i hallen. Jag har städat under sängen och i sovrummet idag=) Bst blev sjukt imponerad över sista dagarnas hårda jobb jag lagt ner här hemma=)
 
Funderar på att åka till Kulla ikväll, men får ju fan inte tag i nån av dom...annars får jag åka tidigt i morrn bitti för jag ska vara där i helgen.
Jaja jag ska söka dom lite till=)
 
Ha en trevlig helg alla <3
 

EFFEKTIVITET ÄGER

   2013-09-05 - 20:29:00
(Aj! sa den)
Jobbat, powernapat, promenad till djuraffären och tillbaka, städat köket=)
Låg vaken mellan typ 02,30-05,00 i natt så jag var lite trött på jobbet i dag, men det gick bra i alla fall=)
Shit vad hundleksaker det finns i detta hem just nu alltså...jag borde nog rensa lite istället för att släpa hem mer hela tiden:P
Favoriterna är i alla fallden håra bollen som skiftaar färg å lyser i mörkret, Fia-grodan, kråkan, vanliga fotbollen, badfiskarna, kallejutten, nassen, å "skägget", pricken, korrekotten, hamstern (som han för övrigt åt upp i dag more or less) nääääh ja kan inte rensa för han tycker ju om ALLT och kommer ju släpande på något ny varje gång som han hittat i någon av korgarna:S Lägger väl upp bilder på dom överbelamrade korgarna, sen ligger det ju leksaker i sängen och på golvet med:S I dag har vi borstat tänderna med Bobbys Justin Bieber tandborste med...det var lika spännande som förra gången kan jag garantera:)
 
Annars har dagen varit ganska lugn och skön...inte varit så hemskt rastlös i dag faktiskt och då har jag bara tagit 1 Xanor på hela dagen jämfört med de senaste dagarna då Ritalinet gjort sig påmint rejält.
 
Mår förjävla bra i övrigt, gamla vanliga Frida börjar vakna till liv för första gången på närmare ett år=) Börjar känna mig glad igen, få rutiner i livet och ordning på saker och ting...
 (Hallen)
 (Vardagsrummet)

SKITBRA?

   2013-09-04 - 21:22:54
Jobbat, i daag ville Bobby helst följa med till jobbet, men han klarar sig ju så superbra hemma så det blev inget med det serrö.
Vi vickade lite på hans lösa hörntand (han hade ju dubbla hörntänder nere) och när jag ska vicka lite på gadden som satt väldigt löst ställde han sig tro det eller ej å VRÅLGAPAR så stort han bara kan å låter mig vicka bäst jag vill. Men sen lät jag den vara å sa  till honom att när matte kommer hem så har den nog ramlat ut....KLIRR sa det i samma stund så låg tanden på köksgolvet=)
 
Efter Jobbet skafafde jag mig en ny kalender då min ju är halvt uppäten och jag ville ha en som inte har så många stressande sidor per uppslag utan färre så man kan fokusera mer på just här och nu.
Fick höra på jobbet i dag av min coach som var på besök ett varv att dom är supernöjda med mig och det jag gör på jobbet. När sedan en högre chef tittade in strax efteråt så presenterade han sig och frågade hur jag trivdes och att han hört att jag är riktigt, riktigt bra och att dom jag jobbar med är så nöjda =)
 
Nu har jag och Bobby efter att ha sovit middag i 4 timmar, varit och hälsat på mamma & pappa som håller på med sina stenar runt rabatterna (gör kanter) och det slutade med att jag låg pladask på gräsmattan efter en vild jakt efter Bobby som älskar att äta hjortskit. Det är inte lika uppskattat av matte och han ser så jävla full i fan ut när han tar sats, rusar franm å tar en kocka å rusar iväg snabbare än att nån kan få tag i honom:(
 
Sen åkte vi förbi Willys och idag hade jag inget bättre i påsen när vi gick från bilen som han kunde bära så han fick äran att bära plånboken. (Han ska ju alltid slita i påsen så han får något eget att hjälpa till att bära på.)
 
Nu är det i alla fall godnatt, å så upp å jobba i morgon igen=)
<3
 

UTGRÄVNING PÅGÅR.

   2013-09-03 - 14:32:00
I dag har jag varit på röntgen i stan, det var både spännande å lite sådär okul på nåt vis. Dom har nu i alla afll grävt igenom alla mina tarmar i princip och plockat bort vävnadsprover lite här och var på kuppen. De fick ge mig nå medel en gång för ja blev helt kallsvettig och illamående å hujeeeda mig vilket drag det var i de där medlet:P Dom skrev ner vad det hette med...snacka om spännande å kolla upp. (Ja inte för att få tag i det å använda det, men som alla vet tycker jag det är sjukt intressant med mediciner, verkan och biverkningar av alla slag) Jag borde nog ha utbildat mig till farmacept trots allt.
 
Suttit å babblat lite med Per Holknekt (ni vet han som fick sin sportbil bortbogserad från Kungsholmen för några veckor sedan som det stod om i tidningen.) verkar som det gick bra med bilen till slut i alla fall. Håller ju på att se över mitt nätverk av vänner och kan säga att jag kommer vara väldigt granskande och kritisk.
 
Några av följande som har självklara platser är:
Lönna
Togge
Mika
Maarit
Hely
Catthis
Lotten o Lasse
Hellis
Broddan
Fredrik H
A. Lund
Sussie Å
Lindau
Robbie
Idde
Heléne
Heléne -grannen
sandra
Kaj m familj.
Gruvis
Johan Hägg
och så en hand full till...kommer att ägna mer tid åt att träffa dom allihopa =)
 
Jag har ju även vänner jag inte träffar så himpa frekvent likaså några av några av de nämnda ovan, men nu har jag ett enormt sug efter att umgås med en massa folk.
Jag börjar även få ett ENORMT sug efter att krypa ner i silver grottan och börja smida igen...men eftersom jag nu har "jobbet" så kan detta bero på att jag får sådan mersmak på allting att jag verkligen måste säga STOPP PÅ ALLVAR! Annars blir det mer och mer igen och så siter jag där å spelar på läppen å ä koko:S
 
Har städat lite i vardagsrummet, borde verkligen fortsätta med det och vidare till resten av lägenheten...men det tar emot så jävla mycket:( Vet inte varför:( Kanske lika bra å ta tag i det lite till i alla fall så jag kan känna mig stolt på riktigt sen=)
 
har klippt Bobby lite, eller i alla fall ansat honom. Det började blöda i hans mun och nu såg jag att den andra nedre hörntanden är på väg att lossna så det var nog den. Han busade järnet och sparkade tassboll och snodde min helt nya skvallertidning å slet bort Kim Kardishans tuttar på framsidan...men ÄH!
 
å så funderar jag på å göra om layouten lite på bloggen nån dag....STOPP!
 
Nä nu har jag inte ro att ligga här och plita mera...nu måste jag damma, men det känns som jag glömt hur man gör:(
 
 
Ska nog kolla på länken HÄR så kommer jag nog igång igen förhoppningsvis=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NU ÄR DET KÄMPIGT!

   2013-09-01 - 17:47:00
Hormoner i kroppen, folk som jag känner behandlar mig utan minsta respekt...som om jag vore en jävla trasdocka slit å släng...så länge man inte får nån vinning utav att vara med mig så är man inte skit värd...så känner jag....eller jaa det är väl egentligen fakta judt nu!
 
Känner mig ensam, mycket ångest, Ritalinet gör mig rastlös till max samtidigt som jag själv valt att påbörja det igen. Tänker även plocka ut min p-stav som antagligen är boven till min viktuppgång. Har läst om många nu som gått upp en hel del och sedan gått ner då de plockat ut den...försöker liva upp stämningen lite med att köra lite sånadär småfjantiga svara på-frågor
 
 

100 frågor till dom som har tråkigt!

100 frågor.

Vad är klockan? - 17,28

1. Fullständigt namn- Frida
2. Ålder? -
35
3. Vart bor du?
Finspång
4. Bor tillsammans med?
Vovven Bobby och askan av min ängel Joey <3
5. Färg på ditt hus? tegelrött
6. Hus eller lägenhet? - insatslägenhet
7. När är du född?
18 februari
8. Klass? -
Va? första klass åker jag helst :P
9. Vilket år tog du studenten? - 1997
10. Något jobb? - Rehabtränar på ett statligt ägt tryckeri som nog leder till anställning.
11. När gick du upp i morse? – 10
12. När ska du sova? - 10
13. Duschat idag? nej badat
14. Kramat någon idag?- Ja

15. Pussat någon idag? -
Ja
16. Vad har du ätit idag? - Lite sallad i morse
17. Dagens klädsel? – Mjukisbrallor och ljusblått linne
18. Dagens smink? - none...söndagsneutral:)
19. Dagens sötnos? - Hely Yli-Huttula
20. Dagens roligaste? - Vaddå roligaste?
21. Har du många vänner? -Många på annan ort. färre häromkring
22. Hur många har du kysst?- öh nä!
23. Vem kramade du senast? -  Bobby min vovve <3
25. Hur många har varit otrogna mot dig? Minst 2
27. Har du pojk-/flickvän? -
Jag vet ingenting längre
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Maarit
31. Film? - Between heaven and earth /Oliver stone
32. Låt? -
Turn your lights down low/ Bob Marley +Lauren Hill
33. Mat? - Äh!
34. Dryck? - Vet faktiskt inte
35. Färg? - rosa

37. Stad? -
Ocho Rios
38. Land? - Jamaica
39. Tro? - buddhist
40. Människa? -så klart jag är en människa?


senaste:
41. Personen du tänkte på? -
grannen
43. Gången du spydde? – Vete fan
44. Gången du grät? - idag
45. Pizzan du åt? - smakade en bit igår
46. Gången du var i Göteborg? - september 2012
47. Gången du var i Stockholm? - Första helgen i augusti 2013
48. Gången du var full? - öhh
49. Gången du var hög? Pass

50. Gången du var kåt? - ?

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - beror på
52. Hund eller katt? - HUND <3
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemma och mysa, men börjar få smak på det andra nu igen
54. Tvspel eller datorspel? – dataspel
55. Singel eller upptagen?  Complicated just nu
56. Hångla eller ha sex? - hångla?
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppragad?
59. Big Brother eller Paradise hotel? - "porradise" hotel
60. Blont eller svart hår? - blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? - None, mina äg gröna
62. Choklad eller lakrits? – lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? – stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
65. Coca cola eller fanta? - fanta
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - älskas
69. Leva eller dö? - Leva men har ofta velat motsatsen

antal:

70. Personer du älskar? - Många
71. Personer du hatar? - finns
72. Gånger du varit full? - Men lägg av nu ja e fan 35 bast
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? öhh 1?
74. Glassar du ätit på en dag? - Pass
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 1
76. Gånger du haft minnesluckor? - Minns inte;)
77. Gånger du varit hög? -Hög är ett väldigt starkt ord
78. Personer du saknar just nu? – alla

79. Gånger ditt hjärta brustit? - vilka frågor..


vem:

80. Vill du kyssa nu? - Ingen
81. Ska du träffa imorgon? - ingen
82. Sjöng du senast för? - Bobby
83. Hade du senast en FB-konversation med?
Johan Hägg
84. Spelade du tvspel med senast? -
Mika
85. Vill du ta med på resa nu? - Catharina
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - No names
87. Förtjänar att dö? - Finns väl en hög
88. Är söt? - Bobby
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Bobby


vad:
90. Gör dig glad? -
Reggae, snälla människor och resor
91. Gör dig ledsen? -
lögner, svek, när djur far illa
92. Vill du helst göra nu? - SLUTA KÄNNA!!!
93. Önskar du att du slapp göra? - städa och åka på röntgen på tisdag.
94. Vill du ha nu? - En resa, ett litet torp, pengar och äkta vänner
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -
  haha jag har en stor önskelista  
96. Längtar du till? - jamaica
97. Tycker du om ditt hem? Jodå, mitt hem är min borg
98. Ångrar du i ditt liv? -
 mycket
99. Är det bästa som hänt dig? Mina hundar och Jamaica
100. Hur mycket är klockan? - 17,47

RSS 2.0