Bye bye fatty gal

   2016-05-31 - 05:40:19
Igår ringde jag mitt gamla gym och bad dom göra klart slla papper för idag då jag återkommer för att börja träna igen😊 har saknat träningen, plugget är slut och lite mer fritid har uppdagats. Nu aka kockkulina bort igen och jag vet ju att jag kan. Brukar få beröm för mun snabbhet att bränna fett när jag drar igång.
 
Mamma opererades om igår, en del syresates inte som förväntat men detta gar mindre ingrepp som gått bra det med. Nu vill vi att hon ska bli frisk. 
Kanske ska åka till US i Linköping ikväll å hälsa på.
 
M.E.P. på jobbet😊
 
 
Jag har faktiskt oxå barn dom uppvsktar på mors dag ☺
 
Fakkin kompis Bobby hittade igår morse när jag skulle bada.
 
 

Värpnöd!

   2016-05-28 - 20:59:00
Asså nu är det äl igen. Nu efter behandling nr 2 och med annat preparat. Var på provtagning i onsdags och blir igen på måndag. Får se om de vill bli några bebisar nu då?! Knappast troligt va?! Känns som jag har 3 strutsägg denna gång oxå 😂
 
Har nu tagit beslutet...jag ska börja på gymmet igen...jag längtar och saknar det och behöver det😊
 
I morgon börjar jag redan 7.30 pga. Mors dag då vi har massor att göra och massor av gäster om det blir som tidigare år. 
I kväll bjöd M mig på käk på Joans...å Choan frågade M om jag var Frida när jag satt vid bordet. Vi har ju snackat jobb på fb å telefon en del☺
 
Älskade mamma opererades i torsdags...det har gått bra...tufft men min mamma är en riktig kämpe...❤
 
 
Kocklunch
 

Smaksäkerhet

   2016-05-24 - 21:58:26
Jag får höra på jobbet att jag lagar underbar mat och att de jag arbetar med är förvånade över att jag är så smaksäker. Tycker inte jag gör något särskilt men får massor av beröm😊
 
Nu är vi så galet trötta jag å Bobby att vi ska nanna...sov gott!
 

Ledigt

   2016-05-23 - 21:38:37
Ledig dag, GRATTIS MAGNUS som idag är födelsedagsbarn😊 dessvärre jobbar han eftermiddag enda vecka. Har tvättat lite mattor, trimmat  Bobby och varit och packat upp lite i nya huset. När jag ikväll dulle klippa Bobby klor levde han rövare vilket han inte brukar. Upptäckte då ett sår på en trampdyna fram. Den lilla som sitter lite högre upp på benet. Så fick tvätta rent, å packa in det lite. Nu är vi trötta som knott båda två.
 

Appleblossom

   2016-05-20 - 18:31:00
Tidigt i morse åkte Bobby och jag till mitt jobb för att åka med på Äppelblomsafari. Vi åkte i chefens minibuss ut bland odlingarna och fick se ca. Hälften av de 125ha som hör dit. Bobby satt verkligen KLISTRAD vid rutan som var i exakt lagom höjd för honom. Man dig att han tyckte det var jättespännande och han tittade ut konstant under hela turen som varade ca 30 min. 
Sen åkte vi hem å sov för att efter det dra på möte i stan med M.
 
Nu håller jag på att packa inför flytten, tvättar å väntar på att fota jobba hela helgen ☺

Sjuka människor

   2016-05-16 - 14:34:51
Trots att mitt liv förändrats mycket senaste åren visar sig tyvärr tecken på att en del aldrig kommit framåt i livet. Folk jag gått i terapi tillsammans med som fortfarande stampar på noll. Inte klarar sig på egen hand, får ständiga återfall för tunga droger och är både manipulativa och självömkande dramaqueens.
Dessa har gett sig på mig tidigare då de inte kunde hantera att mitt liv är så bra idag till skillnad mot deras egna...nu har det varit dags igen, men det rör mig inte i ryggen. Snart börjas det väl busringa mä dom sist😂 nä...låt mig vara...ni är SMUTS!!!
 Tur det finns spamfilter även gör blogkommrntarer😊
ENOUGH!!!
 
Idag är jag ledig, tränat, varit hos dietisten, handlat, sovit och gosar nu vovve i soffan i väntan på att M ska komma från jobbet. Ska dra igång lite mat tror jag☺ 
Blir nog fried noodles med köttfärs 😊

Tröttkött

   2016-05-15 - 20:09:00
Jag är helt utpumpad...jobbat hela helgen.
Igår invigde jag mamma å pappas bubbelbad...himla najs:) 
Melodifestivalen var lika intressant som varje år...bytte kanal efter typ 7 låtar och sen somnade vi rätt snabbt. 
Ska lägga oss tidigt..M ska upp å jobba 4.30 å jag måste orka ha lite sovmorgon 😁 nä jag ska faktiskt träna å 9 är det dietistdags:)
Mår bättre igen :) vilken pärs...inte haft en sån här svacka på år...men nu är det nog över ..tur det går på några dagar.
 
 

Tårarna

   2016-05-12 - 17:00:00
Tårarna fortsätter att komma...
...känner mig totalt värdelös, oönskad och bara till problem!!!
Det otäcka är att jag känner hur jag glider längre och längre ner i hålet igen...det jävla hål som jag krigat emot hela mitt liv men som jag sedan 2014 trodde jag lämnat för gott. Nu är jag här och vacklar på kanten, och det blir oftare och oftare ju mer dagarna går...idag skulle enligt planen kunnat bli en rätt bra dag...men nu skiter jag i det! Lagt mig på soffan å fyllt kroppen med en mix av atarax o oxynorm. Känner värmen som sprider sig upp mot huvudet och lugnet komma.
Har kontaktat psykiatrin mycket sista tiden och ska på min begäran dit i morgon. Igår sa jag till min kontakt att nu börjar jag bli rädd för mig själv...den ilska jag bär på och oförmågan att klara att stå emot raseriutbrotten som slår till som en blixt från klar himmel! 
Trött på livet, trött på allt som händer, trött på att hela tiden bli undanskuffad och känna att jag inte är bra nog!
 
I morse ringde min morfar till mamma och hon sa att det var som om han gjorde ett avslut. Jag tror och har en känsla av att han kommer lämna oss inom max. Några veckor. 
 
Nu har oxynormen börjat verka, men känner mig otäckt ångestfylld ändå...annorlunda! 
 
Jag känner mig så jävla likgiltig allting just nu...och de som faktiskt får mig att ens kämpa är Mange och Bobby!
Jag ska snart gifta mig med mannen i mitt liv och det känns underbart. ..jag längtar verkligen...men senaste tiden känns som allt annat överskuggar bröllopet och glädjen har börjat försvinna. Kunde lika gärna bara gjort de på kommun i jeans, m bara 2 vittnen å sen åkt hem å käkat makaroner!!!
 
När jag försöker förklara saker jag tänker och känner så är det som att jag suddig får ur mig så att de omkring gört år vad det är jag försöker säga, hur jag tänker om nåt, att jag är rädd,  ledsen, stressad och ofta känner mig utanför. Det sistnämnda har jag ju alltid brottats med men har blivit mycket värre senaste månaderna igen.  Känner suget efter rakbladet men samtidigt tycker jag det ligger bra där det ligger. 
Drar täcket över huvudet igen! 
 
 

ÅTERFALL!

   2016-05-11 - 22:46:59
Nä ingen Benzo. ..men
 Och morfin!
 
Orkar inte gå in på varför just nu...
Mange lyckades komma ifrån jobbet tidigare...känns bra nu!

Utsliten

   2016-05-11 - 00:16:45
Känner mig helt fucking död!
Kockbranchen tär på en...det är därför det oftast är kockar som drickbart generöst när dom betalar, för de VET vilket oerhört slit en kock lägger ner i maten.
Fick i förrgår höra en gäst komma tillbaka in för att säga att det var den ABSOLUT GODASTE täksallad hon någonsin ätit😊 såklart jag dragit ihop en specialare till henne...vi har inte ens sallad på menyn.
Idag har jag köpt lite Buxbom å varit hos mamma å pappa till sent i kväll. Allt gör att slippa va här ute i skiten.
 

GE MIG STYRKA

   2016-05-04 - 18:13:27
FAN VAD JAG HATAR ATT BO HÄR!!!!!
 
Mår hur bra som helst på dagarna, men ju närmre hem jag kommer på eftermiddagen/kvällen ju mer ångest, hat och maktlöshet känner jag!!!
Tar väl lite morfin så kvällen tar slut....en dag närmre döden! YES!!!!

MORFINNODD

   2016-05-03 - 20:57:00
Mitt humör är åt HELVETE!!! Det går upp och det går ner...är KRONISKT RASANDE!!!! eftersom jag inte nyttjar Benzo sedan 1.5 år så har jag gjort mig av mä skiten...men nu är det andra dagen jag proppat i mig morfin bara för att bli lugn!!! Psyk ringer i morgon...min omgivning fattar som alltid INGENTING!!!! TRODDE diverse kurser etc. Genom året gett nåt...men NÄÄÄÄ INTE ETT SKIT OCH JAG ORKAR INTE BLI MISSFÖRSTÅDD HELA JÄVLA TIDEN!!!!!!!! Folk LYSSNAR INTE ....!!!! Tror folk det är gött å vara rasande varje jävla dag????? Dra bläckpennor i armarna, Banka på bilen, skrika i bilen, kasta saker, HATA!!!!!
OM FOLK KUNDE LYSSNA PÅ NÅT JAG SÄGER Å INTE DRA EGNA SLUTSATSER SOM INTE STÄMMER FÖR PERSONEN INTE LYSSNAR UTAN BARA DRAR TILL MÄ NÅT OM OCH OM IGEN.....ALLTSÅ JAG VILL DÖDA NÅN!!!!
RSS 2.0