JOEYS 14-ÅRS KALAS Å PIERCINGNOJJA

   2012-11-30 - 22:46:00
I dag fick jag nog och ringde piercaren och fick en tid så han kunde kolla min dermal anchore -piercing. Den blev infekterad för någon månad sedan och trots antibiotika och rengöring hela jäkla tiden så blev den inte bra, utan började om igen och äcklade sig:( det resulterade i att nu när den väl läkt ut så var "klacken" på den på väg ut genom huden. Kroppen försökte stöta bort föremålet nu efter mer än 3 år som jag haft denna.
Han behövde inte ens snitta för att få loss den utan det räckte med att vrida på den så lossnade den och kom ut.
Nu är jag alltså piercinglös, det känns lite konstigt men jag kommer nog att göra om den på nytt om några månader=) Nu ligger jag på sofflocket i Kulla med saltlösning jag kokat ihop enligt instruktion av piercaren som jag har lagt på som varmt omslag så att det ska dra ut all "skit".
 
 
I morgon bitti kommer vi åka till Norge för att kolla på jobbet jag erbjudits!
På söndag kommer MPS fortsätta söka efter Jimmy Höög -Aronsson som fortfarande är försvunnen. Nu har vi fått besked att även kustbevakningen kommer att bistå på söndag.
 
Joey hade ju sitt födelsedagskalas i lördags och jag tänkte att nu är det allt dags att lägga upp lite bilder från festen=) MEN...det går rätt segt så fler bilder kommer en annan dag...kanske i morgon...loove <3
 

 SÖKET EFTER JIMMY FORTSÄTTER

   2012-11-27 - 19:46:02
 
Fortsättning idag på gårdagens aktivitet...Idag har vi åter igen sökt efter Jimmy!
 
EXPRESSEN
24NT igår
24NT
NT
 
Spöregn, mörker och kyla...vi styrde i alla fall upp allting mycket bra idag med=) Zot fick upp vittring i vassen rakt ut i vattnet längre ner än den plats våra båda hundar markerade igår. Dock markerade en av våra hundar samma plats som igår. Kan Jimmy ha suttit fast vid första markeringen och nu flutit vidare längre ner till det område där Zot idag fick vittring???
 


MISSING PEOPLE I SKARPLÄGE

   2012-11-26 - 17:22:00
Det har varit två hektiska dagar för oss på MPS...I går sökte vi efter Regina i Norrköping/Åby utan resultat...inte konstigt med tanke på att hon idag påträffats vid liv i Köpenhamn:)
 
Då vi precis avslutat söket igår kväll så kom nästa. Jimmy 20 år försvunnen efter en krognatt. I dag har vi lyckats samla ihop ca. 180 personer och FINKAMMAT hela centrala Norrköping. Våra sökhundar markerade KRAFTIGT på ett ställe utåt Pampushamnen varpå polisen nu gör en massiv sökinsats på den platsen. Vi har avslutat söket för idag och kommer att återuppta i morgon om ingenting händer.
 
Jag har suttit mycket med de anhöriga (mamma + 2 systrar) under dagen och FATTA VILKET VACUUM man hamnar i då någonting händer ens "egen":(
 
 P4 (polisen)
 P4
EXPRESSEN 
FOLKBLADET
FOLKBLADET
ÖSTNYTT
ÖSTNYTT
 

PEPPARKAKA Å ROTFYLLNING

   2012-11-22 - 23:08:04
I natt var jag och Jossen hos <3 igen, men vi drog hemmåt redan vid 8-tiden eftersom det alltid blir så jävla kallt å ensamt när han stuckit till jobbet...råkade halka in hos tandläkaren med min tand igen som dom lagade för en spricka för ett tag sen och som ändå gjort ont vid beröring. var där förra veckan och de behandlade tandhalsen men det har typ blivit värre bara sedan dess. Nu bestämde man sig för att rotfylla den :S Aldrig gjort förut så jag tyckte det lät rätt spännande=)
 
Tandläkaren sa sedan att det var inte konstigt om jag har haft jääävligt ont:( Mina nerver i tanden var jävligt arga:( Nu har dom borrat GRANDE och haft i cement som ska lugna nerverna och så ska jag tillbaka den 3e=) Morsan undrade vad jag tatt för piller när jag ringde henne....sluddra som en påtänd präst i luren;)
Käkade lite chicken bits senare och de smakade fan PANNKAKA:S *HAHAHAHA*
Hela käften smakar fortfarande pepparkaka...tydligen nåt ämne i cementen som gör det...:) *NOMNOM*
 
 
Varit och handlat på "Vibbelabba" me mammi=) till Jossens kalas på lördag=)
 
I morgon blir det upp och tvätta, städa, greja, frissan, mm ,mm...BLÄÄÄÄÄH!!!
 
Nä nu ska jag allt försöka sova lite...har iofs inte gjort annat idag , men ska ju upp å dona så lika bra försöka sova skapligt i alla fall=)
 
Saknar älskling <3

ÄH MEN VA F*N?

   2012-11-21 - 14:34:24
I går var det så dags igen för lite media i FOLKBLADET
 
Nu har vi bestämt att jag kommer åka till Norge och Oslo/Asker den 1-2 december på besök...Asker är en av Norges rikaste kommuner och ligger 20 min med bil från centrala Oslo.
Eftersom min Fialotta kanske har lite svårt att komma ifrån så har jag sett till att kolla med sis å P om de kan tänkas vilja följa med på en liten tripp...:) Vi får se om de kan ....eller Fialotta...kanske vore bra om "M" följde med så han får se att det inte är så farligt och att jag faktiskt bara kommer befinna mig 45 mil från honom...!
 
De vill jag ska komma och jobba på prov och känna efter nu under december och sedan se om jag trivs osv.
Ska i alla fall bli kul att åka över och kolla läget och om jag åker dit en månad så har jag ju i alla fall prövat på det...=)
 
Var hos "M" i natt ....han var så sjuuuukt gosig så huuujeeeeeda mig...vilken grabb man har asså:D han e allt bra fin min kille...trivs väldigt bra ihop med honom...vi e lika störda å wierda båda två:D
 
 
Säger bara stackars söt då Joey ska ha kalas på lördag och han nog kommer med...hela släkten i princip HAHAHAHA :) Nåååja, han kunde fått mjukstartat med mammi i söndags...men nu blir de pang på direkt istället=) *MWÄHÄHÄHÄ*
 
Annars är det rätt lugnt med det mesta...försöker få nåt gjort här hemma, det går dock lite småsegt kan man säga!
Nåja jag och Joey har i alla fall varit på långpromenad idag och jag ska ringa lite folk ang. MPS...så det kanske är dags att sätta fart då....kanske?
 
Ciao...xXx
 

TJOFRÄS BLAND MEDIERNA

   2012-11-19 - 18:30:00
Nu på sista tiden har det ringt media från olika håll hej vilt...typ varje dag faktiskt...angående MPS såklart!
 
har ju tidigare lagt in inslaget om då vi skulle dra igång MPS-Ö då jag var i tv-nyheterna, och Extra Östergötland nu kommer det i folkbladet i dagarna som kommer igen, samt NT och häromdagen var det i motala/vadstena tidning. 24corren har hört av sig nu med eftersom vi haft "beredskap" idag och jag sa att jag hör av mig om det blir sök på killen som försvann i går. Men han har återfunnits död:(
 
Corren ska även göra ett större reportage till deras helgbilaga corren/NT typ nästa vecka eller så.
 
 
FOLKBLADET
MOTALA /VADSTENA TIDNING
 
more to come...
 
Annars har jag haft en feeet ångestdag ...vete fasen varför:( Det bara ÄR så:(
Vissa folk omkring mig verkar ha visat sitt rätta jag och gjort utfall och huggit på saker som denne toökat på sitt eget sätt vilket är mycket tragiskt, men inte mitt problem! Det som irriterar mig mest är att det snackas om mig och min "SJUKDOM" och att jag för att jag har diagnosen Borderline skulle vara en manipulativ jävel ...ööhmmm...:S Blir väldigt förvånad och folk omkring mig har satt sig och GAPAT och bara VAAAAA SA DUUUU???
Det påstås att jag sitter och tycker synd om mig själv och försöker ge andra skulden för att jag ev. inte skulle ta jobbet i norge...och jag vet inte om jag vill skratta eller gråta åt eländet...:D Ni hör ju hur det låter:S Någon ringde mig och härjade på mig ...jag sa vänligen men bestämt...JAG TAR INTE DETTA NU...du får jättegärna ringa mig då du lugnat dig...ha det så bra kram och hej då och så la jag på!!! Då hade jag tydligen bara kastat på i örat på personen...jojo...men jag sa fortfarande lugna dig å ring tillbaka...och kram å hela skiten...så sådära dramatiskt som det sedan tydligen låter som det är var det ju inte...:S OOOH GLÖMDE...nu försöker jag ju manipulera er....glöm inte de kompisar=)
 
Att någon kan bli så upprörd över att man får ett jobberbjudande och råkar vara tillsammans med en släkting till personen...varför lägger man sig i det alls? Och då man inte får som man vill så blockar man både mig och den egna släktingen på FB som en riktig barnunge...jag tycker det är TRAGISKT:(
Detta liknar ju en viss annan familj jag hade att göra med för x antal år sedan...där morsan till mitt ex ringde min mamma å vråla Friiidaa har varit me en aaannaaaaaan...LÅNGT EFTER (6-12 mån) att det tagit slut me mig å hennes son:S HAHAHAHA my GOOOD!!!
 
Sen att komma å kalla  MIG sjuk....DET köper jag INTE....personen fick ett utspel på FB tidigare med ...för några veckor sedan för att ja lämnade telefonen i sängen ...borstade tänderna och inte svarade hennes släkting  då denne ringde mig ...allt inom loppet av 5-10 min. Sen får jag höra att det är JAG som försöker skapa DRAMA:S AJSOMFAN:S jag har jobbat med mig själv i MASOR AV ÅR....väldigt aktivt i över 5 år...jag känner dessvärre igen hur denne persons beteende är litegrann hur jag kunde vara förr...det får mig att bli fundersam:(
 
Det enda denna person kan tänkas göra med allt detta är att i värsta fall få mig att backa...FÖR JAG ORKAR INTE MED TJAFFSET!
 
Jag har inte varit med om maken till rabalder på ÅR...helt galet...Jag fattar fan ingenting ...LÄR KÄNNA EN PERSON INNAN DU DÖMER DEN TACK!!!
 
Denna människa kom över till sin släktings lägehnet då jag satt å hade ångest för några veckor sen då jag satt där ensam...och ojoj det har jag fått KASTAT tillbaka på mig igen nu med...JAG SKULLE FORTFARANDE GÖRA DETSAMMA FÖR HENNE...!!! så funkar jag!!! NEJ NU MANIPULERAR JAG NOG IGEN;)
 

Det jobbigaste är då folk inte kan se sina egna svagheter och fel och stå för hur dom handlar:(
Jag tar inte obefogad skit...!!! Jag har gjort det tillräckligt...
 
Här i bloggen vet alla som följt den sedan starten 2007 och som känner mig att det är den plats jag skriver av mig då jag behöver det mest...och även annars med såklart=)
Att då plötsligt bli påhoppad av någon som tror sig själv läsa mellan raderna och skapar värsta scenariot av några få rader som den personen sagt till mig att SÅ HADE HON TÄNKT...i min situation...och sedan mixa ihop det med att skriva in lite om andras reaktioner med i det inlägget jag skrev...OJOJOJ....vad en del kan få till det sen!
Jag tänker satsa på min KARRIÄR...det har jag tänkt även om  jag stannar i Sverige, men i form av mitt eget silver! Jag har trots allt mitt eget varumärke som sprider sig över världen fast jag ligger lågt med det medan jag tillfrisknar...

Blir så MATT!!
NEEEJ FRIDA!!!....JAG GLÖMMER JU JÄMT ATT DET BARA ÄR MIIIIG DE E FEL PÅ...JAG E JU SJUK I HUVET...Å MANIPULERAR ER MED ALLLLLLLT JAG SKRIVER....GLÖM NU ALDRIG NÅGONSIN DET!!!
 
Man kan inte låta bli att fachineras...tror inte personen mår  så värst bra faktiskt...det märks väldigt tydligt...jag står där jag står...så är det!!! jag har jobbat mig till den jag är idag...gått i terapi för att lära mig att inte ta obefogad skit etc. hantera känslor, tankar, impulser mm MÅNGA ÅR...vara WISEMIND...här och nu och blanda förnuft och känsla!!!
 
Blir ledsen då folk tror jag är nån annan änd en jag är....det roligaste är ju ändå att min borderline diagnos står kvar väldigt tvivelaktigt överhuvudtaget...den kommer antagligen att plockas bort framöver...det ville man ju redan i november förra året, men man lät den stå kvar tills vidare...spännande att de som INTE har borderline är så insatta ...men med FEL info:/ Nåja....nog om detta...
 
Känt mig lite nere idag ...har börjat pröva Concerta igen sedan någon vecka tillbaka och jag blir nog fanken mer rastlös av den med...inte som på Ritalinet men ändå rastlös...BLÄ! Mörkerångesten kommer oxå smygande nu när man knappt hinner ut med Joey på dagarna innan det är mörkt ute igen...:(
 
Har sökt ett jobb i Sverige idag...men kommer åka till Norge å kolla läget innan jag beslutar något...nu ska jag pussa min älskade vovve...fundera över livet...planera ett "cold case"- sök som övning där vi hoppas på att finna en kille som varit försvunnen 1.5 år, en kryssning, kanske baka nåt och lite annat smått och gott...=)
 
Puss på er allihopa:)
 
Å GLÖM NU INTE att jag manipulerat er i över 5 år va=D
 
 
 
 
 

=D

   2012-11-15 - 18:54:00

ATT VARA ELLER ICKE ...?

   2012-11-14 - 23:30:14
Varit på möte med ledningsgruppen i kväll, och YIPPIEE! äntligen så flyttades allt material från min bil till vårat nya förråd som sponsras av Vallonbygden=D Det är super=)

Folkbladet var på mötet i dag och gjorde ett mer djupgående reportage...det kommer i tryck i helgen.
Corren har ringt med och vi ska träffa även dom för "Helgbilagan" Corren/NT för ett rätt stort reportage där med ganska snart. Syrran har blivit tillfrågad att komma och medieträna oss så hon ska komma och ta tag i det :) BRA DÄR!
 :D
 
Tankarna om Oslo snurrar i huvudet...de flesta omkring mig säger ÅK....UPPFYLL DIN DRÖM!!! Men några få är mer tveksamma...Här är i alla afll butiken jag fått jobb i gullsmykket.no ni ser ju själva vilka designers kollektioner som säljs bla. I LOVE THEM ALL=D detta är ju som en godusbutik för en annan:D
 
Om jag INTE åker så kommer jag antagliten ångra mig väääääldiiiigt länge:( OM jag åker så kommer jag i alla fall GÖRA DET....även om jag känner att det inte var alls bra efter bara en månad eller två och åker hem igen! DÅ VET JAG!! =D
 
"M" <3 *SUCK* Jag vet inte vilket ben jag ska stå på ...:( Jag vill inte lämna honom kvar här ensam...:( Men jag vet inte om han heller är speciellt sugen på att få ett miljöombyte...JAG känner mig som en SKIT om jag åker...men känner oxå att handlar ALLT BARA OM MIG??? Ta ett jobb i sverige...jooooh....bara igår varslades det typ 10.000 pers och att få göra det jag brinner för, få ut mitt eget silver på marknaden och på det tjäna minst 30.000 sek/månaden och ha stora chanser att "växa" i butiken och få mer ansvar...mer cash;) Hade HAN bara skitit i det om det var HANS dröm? Vore det honom det gällde så hade jag i alla fall övervägt tanken på att röra på mig...det handlar ju inte om lifetime....och han skulle kunna tjäna FETA cash där han med...spara, resa, det vill JAG...vill han inte så är det hans val...alla har vi våra val...men jag ÖNSKAR VETRKLIGEN han vore liiiite mer openminded åtminstone...det sänker mig...!!! Får mig att fundera...jag VILL inte släppa honom...och kommer kämpa för att INTE göra det...!!! Men jag kan inte göra det på egen hand...om han inte finns bredvid och kämpar i samma riktning så kommer vi båda falla...:( BANG!!!
 
Vissa pratar om att man kanske inte borde göra karriär nu utan skaffa familj...men ...men....:S Jag kommer inte skaffa barn med någon jag känt så kort tid i alla fall...varför inte uppleva något annat under tiden man svetsas samman i så fall? äh...låter fan nästan som en poet...!!!
 
 
NATTINATT!
 
 
 
 
 
 

JOBB I OSLO

   2012-11-13 - 19:31:00
 
I dag då jag och Fialotta var i stan på MPS-spons sök så ringde en man från Norge...
De hade fått nys om att jag ökt jobb i norge för skiiiitlänge sedan och han hade ett jobberbjudande till mig.
Guldsmedsbutik, mitt eget silver i butiken, boende ordnat till att börja med, de vill att jag kommer över snarast och hälsar på dom och om jag vill ha jobbet så kommer jag att flytta till Oslo redan innan jul:S Detta gick VÄLDIGT FORT!!! PANIK...ÅNGEST...SKRÄCK!!! Joey??? Men de hade koll på att jag har honom och sa att det kan vara så att han kan vara med på jobbet om deras egen hund går ihop med honom.
Det är tydligen en lite mer "flott" butik i Oslo och jag känner att JAG KAN INTE TACKA NEJ TILL ERBJUDANDET...DET KOMMER ALDRIG MER TILLBAKA..!!! Jag tog inte väktarjobbet på lyxhotell i Dubai för massa år sen då en snubbe ringde och verkligen TJATADE att de ville ha dit mig...ångrar det lite än i dag ...VILL JAG STÅ KVAR HÄR UTAN ATT HA TESTAT MINA VINGAAR OCH SE OM DE FORTFARNDE HÅLLER?
 
"M" Har jobb här, vi har nyligen träfats och detta kom ju inte så jättelägligt förstås...MEN om han inte vill följa med så får man göra det bästa av det ...huvudsaken är att man vet var man har varandra och litar på varandra...vi har väl inte jättebra erfarenheter i bagaget nån av oss...men .....jaaa det tar vi den dagen!
 
Känner mig jätteförvirrad:( Det kom så HASTIGT på:I
Men när till och med PAPPA säger då jag kommer hem för att hämta Joey att han tror det skulle vara NYTTIGT för mig att åka till Oslo ett tag och jobba....DÅ BÖRJAR MAN FUNDERA PÅ ALLVAR OM NÅT!!!:D
 
 
 
 
 
WHAT TO DO ....WHAT TO DO...???
kommer i alla fall åka dit och hälsa på dom och känna på hur det känns, se bostaden, arbetsplatsen, prat med dom ...MAGKÄNSLAN SÄGER GÅ....:(
 
 

ÄLSKADE HUND 14 ÅR

   2012-11-12 - 21:16:00
 
I kväll är det exakt 10 år sedan JOEY kom till mig!
Jag minns när jag, mamma och "gudmor" Heléne åkte i det första snöblasket i "Ärtan" mot Arlanda för att möte Jossen där! jag minns fortfarande den enorma hallonmuffinsen när vi fikade och första skymten av min älskade vän när han anlände.
Hur han travade rakt ut i nysnön som om han aldrig gjort annat och han visade rätt snart att han redan KUNDE tigga;)
 
Hur pappa stannade uppe sent för att han skulle få träffa sitt nya "barnbarn" och min LYCKA över att ÄNTLIGEN få ha denna underbara varelse hos mig!
10 år.....
 
 
Hur han somnade tätt tryckt intill mig där jag till slut som på bara golvet i vardagsrummet första natten då han var lite orolig över allt det nya...!!!
 
ÄLSKADE HUND!!!
Matte älskar dig så det gör ONT!
 
Har stekt köttfärs som han fått mumsa på idag och så har vi varit hos C. och fikat nu i kväll. Det var ju såååå länge sen vi hörde av varandra:(
Nu har Jossen duschat, torkats med fönen och somnat...LOVADE honom en långpromenad, men det blev inte av idag:( måste ta tag i det i morgon medan det är ljust ute....förbannade mörker:(
 
LOVE!
 
 
 
 
 
 

MIN HUND OCH HANS STORA <3

   2012-11-06 - 21:06:49
idag har Jossen varit på Valla igen, denna gång för att hans hosta fortfarande håller i sig sen vi var hos dom senast för ganska exakt 2 månader sedan.
 
Björn är verkligen helt faschinerad av min lilla hund=) Han kryper runt på golvet och i dag sa han att om han träffat Joey för första gången i det skick han är idag eller för 2 år sedan och inte visste någonting om Joeys story så hade han dömt ut honom direkt! Han är en riktig liten KÄMPE=)
 
Hjärtat har inte ökat i storlek mer sedan sist, inte rymde han från röntgen idag heller;) MEN hostan beror antagligen på att hans <3 nu är så stort att det ibland trycker emot hans luftstrupe:( Nu drar vi på en massiv vätskedrivande kur och ska höras med Valla/Björn igen i slutet av veckan. Han har även hållit sin vikt PÅ GRAMMET sen sist!
 
När vi skulle åka hem och hade kissat lite utanför så ville Joey INTE följa med till bilen...nejnej, han ville GÅ IN IGEN!=) men då sa Matte ifrån, för det skulle bli rå ryyyysligt dyrt annars:P
Lillkorven har fått födelsedagspresent lite för ridigt av "moffa & mommo" STIL hörrni...STIL! =D
Visst är jag raraste vovven så säg? =)
 
Möjligen någon som börjar känna sig som "HEMMA"? =D
 
I övrigt så har "Felia" varit här idag å fipplat lite...en ung kille som kliade sig i skallen några minuter å sen vipssss..så funkar nu internet igen...visst, använder firefox, men bättre än inget iaf=)
 
Vi saknar allt "M" en massa här med både Josse och jag:(
 
 
 

I MISS YOU

   2012-11-02 - 21:49:00
Det ä massa tjafs på en del nissar i MPS vilket gjort att jag börjat fundera på att avsäga mig min post som administrativ chef över Östergötland. Det finns de som vi fått plocka bort för att de inte skötte sig som nu försöker ge igen, skapa osämja mellan oss och andra län mm. JAG BLIR SÅ RÖTT PÅ DRAMAT! Vi försöker RÄDDA LIV....är det inte DET vi ska lägga FOKUS på???
 
En kille blev av med sin post i Skaraborg och jag satt med honom i telefon i natt. Han var jätteledsen och jag stödjer inte hur det skötts:( Mycket är så konstigt just nu...och jag vet inte om jag pallar just nu när alla ska hålla på sådär...Det får mig att tappa fokus på MITT och allt blir helt fel. Nu ska jag inom kort igång med rehabträning på det och då kan jag inte ha en massa STRUL med MPS...Hur ska jag å även orka ta mig tillbaka ut i arbetslivet igen?
 
Blev tillfrågad idag om jag vill anta en roll i en "actionfilm" som kommer spelas in i Motala...inte alls min typ av film då, men man måste ju våga vidga vyerna eller hur? Det är en triologi och  min roll verkar rätt spännande ändå.  
 
Min roll:
Frida Knutsson - Mavyn mother to James Marvin (SnakeBlade)
 
Joey har varit lite hängig idag, och det tog ända till i kväll innan jag ens fick i honom hans medicin:( Nu har han i alla fall även ätit skinka, men hostar ju så himla mycket:( Ska tilll Valla på tisdag med honom så de får se vad som e galet med honom och hans dumma hosta...kan ju vara nåt med luftrören eller så som vet. Björn säger.
 
Telia xcuse me FELIA har chabblat till det och min nya dosa kom inte i dag som utlovat...jaaah den skulle ju kommit i måndags...men nu kan jag tydligen få hämta en ny i en Teliabutik i stan i morrn, och det kommer även komma ut tekniker på tisdag e.m. för att kolla vad som egentligen sker med mitt internet hela tiden:(
 
 
Käner mig helt osocial idag...bara PISSNERE...Lyckats ta mig på långpromenad, städa lite och så i alla fall...och ska bli skönt att krypa ner i nybäddad säng snart...Grubblar nog en hel del...på mycket...så MYCKET NYTT som hänt i mitt liv på så KORT TID...inte konstigt att man måste stanna upp och ANDAS eller?
 
I morgon ska vi till finaste "KATE" å hennes familj å käka lite är det sagt. "M" ska ju jobba i morrn igen så det blir efter det...VET NI EN SAK?....Jag vet inte VAD jag går å grubblar på egentligen...det är det konstigaste av allt...vet inte om det har med min "M" att göra jag vet ingenting...VARFÖR GÖR JAG INTE DET???
 
Inget så att jag inte vill träffa honom mer eller så i alla fall...och som jag sagt till honom ...duger jag inte som jag är så finns det en valmöjlighet...men han hävdar att jag får vara den jag är i hans ögon:) Är dock SKITRÄDD att han inte ska förstå när mina dåliga dagar kommer...och att det därför ska bli riktigt jävla fel i slutänden:(
 
 
Nu tog det nog slut i huvudet till slut...hmmm...många tankar som sagt, men jag vet inte känns som om jag inte kan få ut alt i dag ändå här...för de sitter fast inne i huvudet och jag vet ju inte VAD det är ....så lika bra å lägga sig kanske...i morgon är ju säkerligen en bättre dag igen...eller va tror ni?=)
 
KLICKA
För att få höra en låt som får mig att tänka på
"M"
 
 
 
 
 
 

FELIA SUGER

   2012-11-01 - 22:30:32
Nepp, ingen ny delningsmoj har kommit från FELIA å när jag ringde idag igen så har dealdrig skickat nån...!!! förvånad? nej inte jag iaf.
 Bloggar via mobilen så det blir bars kort kort...hemma från stan, varit på mps n-möte, varit hos mor å far och J och P var där oxå:b
 
själv ska jag nu sura över mitt obefintliga trådlösa internet och hoppas på att Felia håller ord och grunkan kommer imorrn. 
roligare än så blire inte i kväll...sorry:(
 
RSS 2.0