"KATE"

   2012-06-27 - 09:25:55
 
 
Allt började med en slump där jag i en FB grupp såg en tjej som sålde så fina jeansklänningar i norrköping. Några dagar senare lyckades jag få denna underbara kvinna ut ur sitt hem i bara pyamas och möta upp mig på en P-plats till en större butik. köpte klänningarna, de var verkligen superfina, vi hann småprata litegrann...och jag var sedan tvungen att dra vidare till nästa möte.
Jag kunde dock inte släppa denna tjej ur tankarna det hade med RIKTIGT FETA VERSALER sagt  !!!
Jag har lärt mig bli en ganska bra människokännare genom åren och alla nitar jag gått på i mina relationer av olika karaktärer, och jag kände att den här tjejen hade något alldeles speciellt...hon kändes ÄKTA och gav mig intrycket att vara oerhört lik mig själv, veta vad livet handlar om, och jaaaaa...! jag vet inte men jag kunde inte sluta tänka på vårt möte. Vi började hålla kontakten via FB, mail och mess men sedan blev jag ju så jävla kass att jag inte orkade bry mig om ens min gosesäl Arne-Maria här hemma i sängen:S men jag kände att "Kate" ändå fanns där bakom min rygg...! Det finns en familj som jag känner samma sak för, men som jag bor närmare och har många års kontakt med bakom mig....de bor alldeles nära mig och "K och N" vet hur kämpigt livet kan vara...och K har ringt då det varit riktigt jävligt och faktiskt fått mig att må mycket bättre...jag vet att de finns där...och jag finns för dom med...! MÄNNISKOR SOM FÖRSTÅR MIG FÖR DEN JAG ÄR, och som jag själv känner väldigt mycket för som denna härliga familj är sådant som får mig att se en strimma av hopp ibland då det är som mörkast. Jag vet att de finns några minuter bort om jag behöver dom...och jag HOPPAS INNERLIGT att de inser på allvar att det är ÖMSESIDIGT!!! Något jag ju trots allt fått med mig under resans gång är att jag blivit en jävel på att hålla de jag bryr mig om flytande och PEPPA dom och få dom att ORKA KÄMPA EN DAG TILL, EN MINUT, EN SEKUND...!!! Att kunna hjälpa någon annan med mina egna erfarenheter som varit nästintill outhärdliga väldigt ofta livet igenom känns nu inte bara tragiskt, utan även STORT OCH VIKTIGT! och jag VET att de vänner som låtit mig komma in genom muren och lyssnat på mig och försökt ta till sig när jag försökt hjälpa dom...dom UPPSKATTAR det väldigt mycket!
 
Tänker mer och mer på mitt eget sk. sketna liv och varför jag inte gjort någe vettigt av det!:( De saker jag alltid varit intresserad av och haft i speciella fack i mitt hjärta är Urban exploring (övergivna platser att utforska), djur, medicin/läkar-vetenskap, och drömmen sedan 1997 att bli guldsmed...Idag har jag reumatism och har ont även i fingrar sedan drygt ett år tillbaka. Innan dess satt det inte i händerna på samma sätt, utan mer i handlederna. insett att jag antagligen inte kommer kunna satsa på smidet i sådan utsträckning att jag kommer kunna driva ett eget företag och arbeta på det på heltid som jag alltid drömt om.
MEN nu har jag mitt eget varumärke 9mile design® och jag kommer alltid fortsätta med mitt skapande, registrera firma och se hur långt jag kan driva det (om jag lever så pass länge), och i så fall även utbilda mig, men antagligen kommer jag att göra det i utlandet. jag vet inte varför, men jag har fått ett sådant sug efter att just DET ÄR MIN RÄTTA VÄG till mitt mål som smyckes designer.
 
MEN (igen:P) Känner jag en allt tyngre sorg som ökar hela tiden över att jag inte var kapabel att orka studera vidare på allvar redan efter gymnasiet. 2009 till till Säter och utbildning till mentalskötare. Men då jag fortfarande själv hade pågående DBT behandling då så var de rädda att jag skulle stjälpa mig själv, men de VILLE verkligen jag skulle söka ett år senare då de var överrens om att jag hade GRYMMA MERITER somman inte kan läsa sig till på något vis som var otroliga! ...sökte dock inte igen....:S
Idag känner jag mer och mer att jag var totalt dum i huvudet som inte satsade på att bli LÄKARE...jag har alltid varit intresserad av medicin/fakta program ända sedan liten och tycker mediciner, behandlingar, forskning och vård är intressant som attan. med facit i handen och med min funktionsnedsättning så är det dock inte så konstigt att jag känt att jag inte pallat genom åren som gått med tanke på att grundskolan var PISSJOBBIG bara den:( och ingen såg mig och mina svårigheter jag faktiskt hade/(har) under den perioden av mitt liv.
Idag när jag sitter och kollar på trauma/akut/sjukhus-blabla...program på tv så är det så himla skoj, för jag kläcker ofta ur mig -Ameeeeehn....det e ju LJUMSKBRÅCK den dära snubben har...långt innan man får veta i programmet att jag faktiskt ställt rätt diagnos via tv-rutan åter igen;)
 
Jag fungerar ofta lite som min omgivnings egen FASS:P och vet mycket om hela den biten...får agera (sjukvårdsrådgivningen) rätt ofta HAHAHAHA;)
 
Nåja....Åter till min "KATE" känner att detta kan vara början på en helt ny del av mitt liv...och hoppas att vi kan finna varandra på ett djupt plan i framtiden!
 
midsommar förresten....var i stugan...grejade, donade, käkade, LÖSTE LITE, LITE KORSORD:O FATTA!!! Jag har trappat ner ALLA mina mediciner på egen hand och kan nu kolla på TV, bläddra i tidningar, TÄNKA KLARARE mm...dock sover jag lite sämre, är tröttare etc. men allt sker inte över en natt! =D
 
Lite bilder från midsommar mm...
 

SUMMERBURST!

   2012-06-18 - 13:59:42
Sitter ja här då, å snorklar omkring på internet efter...SUMMERBURST 2012 fastnade saklöst i det på tv häromkvällen, jag som inte ens knappt lyssnar på "dancemusic" längre...:) Till saken hör att det faktiskt har hänt en del sedan jag skrev sist...bla. så har jag själp helt på een risk/hand minskat ner alla mediciner jag har till ca 1/3 (förutom kosttillskoten då) Men jag har tex. minskatritalinet från 3x100mg till ca 2x40 mg/dag!
Blir lite stirrig emellanå, men jag klarar detta HELT KLART BÄST AV ALLA PÅ JORDEN!!! Jg försöker på egen hand nu kartlägga VAD DE OLIKA MEDICINERNA gör med mig och vad och i vilken dos jag mår bra...LYRICA-helvetet har jag trots all sjuk abstinens jag haft nu lyckats minska till 150mg/ dag istället för de 600mg jag hade förut! MED DETTA gott folk...har jag börjat ÄTA, OCH KAN ÄVEN KOLLA PÅ TEVE!!!!!!! fattar ni???!!!!
EN HELT ny värld HAR ÖPPNAT SIG och nu kollar jag in en hel massa ...även tråkiga tv-program, filmer mm ....WOW!!!=) MEN då WASAS JÄVLA REKLAM om deras "mjuka knäckebröd" kommer så flippar jag nästan ur och MÅSTE BYTA KANAL:S Jag vet inte varför jag stör mig så sjukt mycket på den:S!?

Har tillå med köpt en skvallertidning för första gången på säkert mer än ett halvår och lyckats bläddra lite i den....känner mig nästan pånyttfödd:P

Har fått upp gardiner i sovrummet, köket och grejat lite...målat å så här hemma på diverse pryttlar jag kommer över och får för mig att förnya lite;) Blir mycke VITT i år:P

Trixade till Scooby å Rulle häromdagen=)


Och joey hjälpte mig städa hos C=)

Våra blomman för dagen som tydligen ska bli blå blommor, som vi fått av syster/mosse växer så det KNAKAR på balkongen...får vi se om de blir några flowers med då=)
Joey mötte TASSA i dag med på promenaden=)

RASTLÖSHET, ORKESLÖSHET, MAKTLÖSHET, SKRATTLÖSHET, SOCIALLÖSHET....ÄH!!!

   2012-06-05 - 16:50:03
Jag vet inte var jag ska börja...egentligen kunde jag lika väl sluta här....tjarååå!!!

...Eller neeeeeejh! Jag behöver detta antagligen mer än ni behöver läsa det dessutom...

Jag har varit/ÄR lite smått urflippad på en hel hög olika plan just nu. För att klaga av mig å få det gjort så gör vi så här....

1.) Har varit fett skakig, ökad ångest, slätstruken till MAX, ont i magen, ont i huvudet, matt, håglös, suicidbenägen nästintill handling och nääh skitsamma! Har först misstänkt att det är varje förbannade gång Ritalinet behöver fyllas på som jag blivit darrig både fysiskt, men även "i huvudet" och lixom tappat greppet om hela tillvaron upp å ner upp å ner varje dag flera gånger om.

2.) Har ju till följd av detta ökat på med lite "way to much" Xanor, och Xanor Depot vilket jag igår fick NOG av precis som för ganska exakt ett år sedan då jag fick det även då. Var på fackmöte med BS och mammi igår, och jag kom hem sen och somnade ca. 16.00. Vaknade runt 19.30 och sen sov vi vidare hela natten jag å Josselosse. Kände i morse att i helvete heller...nu e det NOG!!!

3.) Insåg i dag att det kanske inte alls är som jag trott dvs. den senaste tidens försämring som berott på alla mediciner och inte ....eller jaah! Jag var på rema-provtagning idag på VC och efter det så kom jag på att -vänta lite nu:S...Jag hade inte tagit Ritalin på ca 1 dygn, men var inte så värst darrig för det. JAG HAR VARIT grymt RASTLÖS senaste veckorna också mot vad jag normalt är (vilket ju är en hel del till och från bara det). Det jag INTE riktigt funderat jättemassa över sista tiden är dock att medicinernas vara eller icke vara just nu i detta sammanhang varit osyldiga som små bladlöss?! När jag väl orkade mig på datorn frampå dagen så kollade jag lite mer runt det jag egentligen som gastric bypass opad redan vet...risken för närings/vätske/vitaminbrister av olika slag!
Jag har ju i princip magsår och medicinerar sedan några veckor mot det och neeeh min mage, knopp och kropp har väl inte mått på TOPP:S (RIMMAR SÅ MAN SVIMMAR:P) men om man då använder det lilla som fortfarande fungerar till någon viss procentsats innanför skallbenet så kan man ju se själv...så kolla nu här då!!!

Dessa är bara några av symptomen vid vätskebrist, men LÖJLIGT många av dessa jag rabblat upp STÄMMER KLOCKRENT och bör nog INTE skyllas på pillrena trots allt:S

 • trötthet
 • aptitlöshet
 • huvudvärk
 • yrsel
 • illamående
 • torr hud med dålig elasticitet
 • snabb svag puls och snabb ytlig andning
 • förvirring
 • rastlöshet
 • muskelkramper
 • Nu bliré Resorb (snuskigt blääh!) lyckades faktiskt pressa i mig motsvarande 1 tablett. och nu e jag ju plötsligt pinknödig:S Hade glömt känslan HAHA:P

  Nu har jag lagt Xanoren på hyllan helt igen i alla fall...då kan jag lika gärna supa mig full (vilket ju inte riktigt e min favvosyssla:S) eller ta Theralendroppar som jag aldrig i helvetet kommer nyttja igen....fast jag har en oöppnad flaska kvar i skåpet ...LÅT DEN STÅ säger jag bara!!!! Fortsättning följer ....nu har ja ont i fingrarna.....

  kram

   

  RSS 2.0