ONE BLOOD!

   2012-10-31 - 20:53:00
 
 
 
Sitter i Haga, har städat lite...varit på långis med Jossen, tänkte diska lite...hemmafru?;)
Ska dra hem i morrn, måste det. Börjar få ångest att jag aldrig är hemma, men samtidigt är jag förvånad över mig själv att jag inte har mer ångest över att vara i stan mesta tiden just nu. I går kom "K" över och fikade och snackade några timmar...hon gör mig alltid GLAD...Jag litar på henne och hoppas att hon är en sådan vän som jag tror att hon är!!! Men jag har svårt att lita på folk, men det är MITT problem och ansvar som BARA JAG kan jobba på...=)
 
VÄNTAR på ågon som jobbar just nu...någon jag bryr mig om VÄLDIGT, VÄLDIGT MYCKET! Någon som inte alls var tanken skulle komma i min väg, men som PLÖTSLIGT bara fanns där framför mig och det känns att det liksom inte var meningen att jag ens skulle försöka ta mig förbi honom! Hela mitt liv har stannat upp, skrämmande men sant! Känner att jag "försummar" mitt eget liv lite just nu, som om jag har lagt det på hyllan i viloläge...PAUSAT allting! Har KÄMPAT SOM ETT SVIN för att tam ig upp till den jag är idag genom åren och bara senaste halvåret då jag slitit med att bli fri från alla mediciner jag stått på...MY GOD:( Börjat få in rutiner, vanor, saker att fungera hemma igen och så kommer en människa in i livet som gör att man plötsligt stoppar upp ALLTING...det är jävligt skrämmande. Jag måste plocka tillbaka mig själv. Kliva in på rätt spår igen för att inte tappa allt jag byggt upp bara senaste månaderna. INGET DRASTISKT...MEN måste prioritera ÄVEN MIG SJÄLV och acceptera min situation att jag inte kanske bara kan släppa ALLT ...INTE NU, Rutiner ÄR viktiga för mig....det vet nog alla vid det här laget! MEN jag känner mig LUGN med "M" Jaaa, jag tar Xanor nästan dagligen fortfarande, ordinerad det...men det har jag stått på en längre tid nu och jag har blivit mer lugn och samlad sen jag träffade "M".
 
SKITSKRAJ är jag...ska inte ljuga om det! Vill inte bli bränd ...alla vet att det kan kosta mig mitt liv...det var på håret förra gången.
Därför har jag VALT att leva ensam med min älskade JOEY<3 flera år och planerat att fortsätta på egen hand...så det här känns helt nytt, konstigt, skrämmande för mig! Han är "yngre" Vad händer om han tröttnar...om förväntningarna på mig blir för höga mot vad jag kan leva upp till?
Jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut så länge det ska levas...2 varianter finns dock nu ...skulle kunna fortsätta mitt liv ensam, dra ut i världen den dagen min älskade Joey, mitt ALLT JAG LEVER FÖR inte orkar följa min väg längre...MIN plan har varit att följa med honom...jag är osäker...klarar han sig UTAN MIG på "regnbågsbron" tills jag kommer efter om jag väntar kvar här ett tag till??? :(
 
Livet kommer svaja det vet vi alla, men just nu är jag på G. Med MPS, och Fialotta och jag har insett att vi gått samma kurs i tvätt av oljeskadade fåglar och kämpar för våra vilda djur som behöver vår hjälp. Vi är otroligt LIKA...så lika intressen...känner igen så MYCKET i henne från mig själv!
 
Nu drar vi i alla fall igång "viltrehab" här i Östergötland, vilket jag ju strävat efter ett par år på egen hand. Måste dock ta det varligt så jag inte kastar mig in i för mycket på en gång. Ska börja rehabträna inom kort med...väääldigt försiktigt, men det känns ändå bra:) Är sjukskriven januari ut iaf.
Sen detta mitt i allt, som fått min vardag att stanna upp helt och hållet...!
 
Tycker om "M" väldigt mycket...känns nästan som jag bor i stan emellanåt och Haga har ju alltid varit "hemma" för mig=) Tänker en del på mina kusiner som ju finns sjukt nära mig här men som jag inte ens kontaktat...men jag vet inte...känns inte som dom är så intresserade just nu :(
 
Har varit mer rastlös sista 3 dagarna nu igen...med mer ångest:( Blir Benzo och jag har sedan en tid åter igen börjat äta rätt dåligt igen...börjar känna lite SMÅTT hur underhudsfettet börjar minska framför allt på armarna igen...får se var detta slutar denna gång.
Mitt läkarbesök på NP häromdagen sa vi att jag nu då jag är i princip medicinfri skulle testa Ritalin 20mg 1-3 ggr/dag för att se vilken effekt den skulle ge nu...efter EN tablett blev jag helt cepe...RASTLÖSHETEN var HEMSK:( Varpå min mamma sa att hon inte tror jag ska ha Ritalin, neeeh det kände jag med...det är sedan dess jag nu varit lite mer stressad, trots att det går ur kroppen väldigt fort.
 
OJ Vilket TRÅKIGT inlägg det blev idag:S ÄH! Skitsamma...huvudsaken är ju att mina tankar får komma ut...det är ju därför jag har bloggen. Att det sedan lett till att jag har ett litet harem som följer alla mina ord gör mig faktiskt GLAD...vet att mitt "öppna sätt att skriva på" ger respons...läsare reagerar positivt på det hela tiden. Förhoppningsvis kan andra även SE att man KAN ta sig upp ur det allra mörkaste, klibbiga skitiga, stinkande hål...kommer säkert trilla ner mer eller mindre igen..."LIVET" Men jag har fått en helt annan syn på mycket i mitt liv...på VARFÖR saker är som de är och varför de händer...
 
Usch DJUPT:(
I morrn hoppas jag mitt internet kan få fart igen hemma då jag kommer hem...det är ju lixom si och så med det...det är förjävligt...*SUCK*
 
 

GO CRAZY WHILE TIME IS=)

   2012-10-25 - 17:58:41
 
 
Idag har jag haft en sådära konstig dag igen, ångest å varit RASTLÖS DELUXE:( Så länge sen jag var så nu...sen jag la ner skitLyrican har jag hållit mig på mattan.
Har i alla fall lyckats tvätta, få litegrann gjort här hemma och nu har boendestödet precis varit å pushat på mig lite extra.
Har varit ute på drivit omkring med Joey å lurarna rätt mycket idag..."WAH A GWAN WID MEH"?:(
 
I dag känner jag mig typ sähär...FUCK OFF!!
 
 
 
Käkat har ja glömt helt igen...inte konstigt man blir skev i knoppen .....de e ju inget nytt....*SUCK*
Känner för att TRÄNA...ska dra igång kanske nästa vecka eller så tror jag! Blääää....måste styra opp detta lite nu...tackat NEJ rakt av till alla photo shoot -förfrågningar sista månaderna ju...!
 
Folk e så in i HELVETE NYFIKNA dessutom...vissa saker tänker jag inte rava ut hur/varsom helst pga.. respekt till främst en person som kommit in på min väg mitt framför ögonen på mig för några veckor sen.
tycker om personen hur mycket som helst...så GRYMT! Trodde aldrig ...inte JAG!!!:S
Bara det att man saknar ihjäl sig ...vad fan e det som HÄNDER??? Mycket tankar, RÄDSLA, Situationer som denna har tidigare i mitt liv lett till de mest sjuka handlingar i mitt liv....suicida grejer/destruktiva ...När jag kommit så här långt på min väg och jobbat så jävla hårt med mig själv i så många år...WHAT IF? Om jag släpper honom inpå livet helt och letting my heart go loose...vad händer då OM det skiter sig i framtiden? Är jag tillbaka på NOLL då? Den gången kommer jag inte bry mig att ta mig upp i så fall, det vet alla redan...SAKNAR HONOM!
 
 
Tjohopp vad muntra vi är idag:(  Å NU SNÖAR DE DESSUTOM å mitt internet e fucked.....*YEAH*:P
 
 
 
 
 

LUGNA PUCKAR

   2012-10-19 - 21:41:07
 
Nu har jag varit tyst några dagar...det har inte hänt så mycket, allt rullar lixom på mer eller mindre.
Idag har vi suttit med beredskap att ge oss ut och söka efter den 9-åriga flicka som för 3e gången var på rymmen hemifrån idag. Men nu i kväll hittade polisen henne igen i stan. Iofs ganska skönt att vi slaåå eftersom det är världens kassaste väder ute:(
 
Nu har det börjat uppdaga sig hur fan det står till på våra svenska Zoo-parker runt om i landet....jag SKÄMS....det är helt sjukt!!! Först ut är Parken Zoo i Eskilstuna, men Ölands sjurpark ligger visst illa till dommed...och förmodligen ännu flera...PURE FUCKERY SÄGER JAG BARA!! STÄNG IGEN ALLIHOPA!!!
 
 
 
I morrn kommer vi antagligen i Folkbladet med...igår var jag med i intervju och sen fick jag släpa med GF å träffa reportern och ta lite bilder. Var ju inget med idag så kan tänkas det kommer i morgon, lördag anar jag.
 
Har tvättat, varit hos C. lite, och haft en ganska skön dag faktiskt...Tänker på hur "min gucci" har de på jobbet;)
I morrn ska vi till K och M verkar det som...det blir super de=)
 
 
 
Gnatt gnuttar<3
 

PINKIE

   2012-10-15 - 22:24:59
 
 
 
 
THATS IT FOR TODAY!

UPSIDE DOWN=D

   2012-10-12 - 22:32:52
Turbulenta dagar...eller NÄTTER senaste veckan...i natt somnade jag ca. 04.30 och resterande nätter under veckan har inte varit mycket bättre dom:S
Sen har jag somnat nästan varje dag en stund och allt har blivit helfel och bakvänt å uppåner å ...jaah ni fattar!
 
När e det egentligen PARNINGSTID för homosapiens??? ;) jag tycker det är helt SJUKT vad alla karlar bara ploppar upp som svampar runt mig...eller är det JAG som råkar SE dom nu??? HMM:S?
Man kan dock ha max EN....thats it! trivs rätt bra som singel...men saknar ju nån att krama å mysa med ibland...men jag vill INTE bli brännmärkt en omgång till...så jag vete fanken:S FÖRVIRRING!!
 
 
Har inte så mycket å säga just nu ...ska pussalite på min blivande make här ovan ....puss på er
 
 

HOPPLA

   2012-10-09 - 23:06:00
Blev ju en sådär skumt småmysig upplevelse såhär på kvällskvisten...ett möte med nån...doften sitter fortfarande kvar i min tröja...får nog gå å sniffa på den...;) SNACKA OM ATT EN DEL FOLK GÖR KONSTIGT STARKA INTRYCK PÅ EN .....PÅ ETT ÖGONBLICK:S
Låter jag desperat? NEEEHEEEDÅÅ...det ÄR jag FORTFARANDE INTE...!!! Jag klarar mig SJÄLV=)
Å ska jag någonsin satsa igen så kommer det vara den sista gången....NO MORE...!!! Så det gäller ju å va "picky":D
 
 
Va fasen e detta???
 
 

EN SEKUNDS BETÄNKETID!

   2012-10-08 - 20:56:00
I dag har jag å C. varit i stan. Jag bytte min fleecetröja som jag haft i ett år HAHAHAHAHA Jaaah de e sant!!=D De dära tumhålen som är på tröjan, ena har jag för nån månad sen insett att den delen var ditsydd åt fel håll vilket gjorde att ärmen blev vriden då man frös om tummarna å pillra in dom i de där grejerna (försöker att inte låta så snuskig;)) HADE KVITTOT KVAR ...de ni;) Råkade bli en täckväst till....en LILA...man kan ju inte alltid ha en svart på sig:P
 
Jag passade på att antasta ett antal olika butiker som jag kände var lämpliga angående MPS-sponsring=) Och JÖSSES VILKEN POSITIV FEEDBACK JAG FICK IDAG=) Folk kom även fram och ville vara med och joina oss...så  nu har vi både ett antal butikschefer som kommer kontakta mig, samt även nytt folk att vänta in i truppen:)
 
Polisen i Linköping ringde i morse med och pratade med mig, Jag fick ett namn på en polis/hundförare som håller i just detta som vi på MPS jobbar med. Jag ska kontakta honom i morgon eller så.
Idag har vi haft i alla fall 2 försvinnanden i Östergötland...en äldre dam och ett barn, 9 år gammalt. Men båda är åter välbehållna=)
 
Sen har jag bytt mitt headset, de var paj...ljudet i ena luren hade dratt på semester eller nåt:( Köpte då även nytt tangentbort å ny mus till stationära datan ...å ibland e det så jävla konstigt att det SNYGGASTE ÄR DET BILLIGASTE:S 
Köpte ett i aluminium...å det sjuka var att då jag hitta priset kosta de bara 99 spänn:S Musen kosta 149 spänn....skitnöjd e jag å nu kan jag använda datan igen å "spotifya" for real=)
 
Jag å jossen har legat å myst på hans stooora matta i vardagsrummet ett bra tag å lyssnat på musik=)
Jobbar på´t, men ja vete fan om de hära pillrena FUNKAR;) jao iofs sömnsvårigheter, men det beror nog på att ja sovit på dagarna sista tiden...i dag har jag dock hållit mig VAKEN hela dagen. Vid 19-tiden var jag DÖENDE...nu har jag mest huvudvärk:S 
 
Ett liv har slocknat...familjen Karttunens ena broder har gått vidare...vill bara skänka en tanke och förmedla en värmande kram från mig och Joey!
 
 
Vila i frid Mika!

MAGKÄNSLAN SOM ALDRIG LJUGER

   2012-10-07 - 22:38:07
Ohj vilken BRA helg det varit=)
 
Ingen direkt ångest...jo förresten igår kväll när ja såg min syster på en bild i Dubai....då kom jag på att jag SAKNAAAAAA HENNE:( *börja fan grina:S*
i natt vid 2-tiden drog jag till Igelfors å plockade upp OL som DESPERAT kastade ut på sin FB att han ville HEEEEM till sin säng i Finspång...vad gör man inte för en härlig kille/vän så det var ju bara å kliva ur sängen å bära en mycket förvånad å lite butter Josse till bilen efter att ha väckt honom ...HAN VAR SÅÅÅ TRÖTT:(
 
OL Var i alla fall jätte-tacksam...det roliga var att vi inte umgås eller så ...men jag KÄNDE verkligen desperationen han förmedlade och ville hjälpa honom! Tänkte på hur jag själv hade känt det  om det var jag som ville hem från en håla i skogen...:S
Var smått sliten i morse...drog till C och vi gick runt slottsparken med Jossen å satt i solen på en bänk, det var superskönt.
Sen fikade vi hos C och så åkte jag å Jossen hem å sov middag, dessvärre lite för länge IGEN:S Så nu är i alla fall JAG pigg ....suck!!! Har grejat lite här hemma...och som jag förutspådde så har min helg varit löjligt bra ändå...=)
 
Kanske ska kolla in en film eller nåt...Om några timmar är mamma å pappa hemma från sin resa i alla fall=) YEEAYY<3
 
 
Vad har Biggan i sin väska tro??? hon BRUKAR HA GOOOODIIIIS=)
 

FÅNIGT BEHAGLIG DAG=)

   2012-10-06 - 20:41:00
Dagen har idag bestått av 2 långpromenader med lillkorven:) EN snabbtripp till bokhandeln och hobbyboden, och så tvättat heeela dagen, städat lite här å där...hunnit med TVÅ sköna bad och dessutom gjort lax å makaroner å Joey älska´t DET värmer en mattes hjärta de:)
 
 
 
 
Är skapligt IRRITERAD på någon som uppenbarligen har en skruv lös:( trist att det ska behöva vara så:(
Personen verkar inbilla sig sedan några år att vi har eller har haft nåt...vi har ALDRIG haft nåt tillsammans och kommer aldrig ha det! Real annoying är det att denne gentleman dessutom försöker dra in personer i min familj å hålla på...va faaan har dom me MIG å göra...dom tycker bara det hela e rätt weird!!!
 
Hörde rykten om att denne ville prata ut med mig så vi kan vara vänner eftersom vi är med i samma organisation...så att denne person typ ska kunna få ett AVSLUT på det vi haft å det som varit???????? VAAAAAA????? Vi har inte varit i säng, vi har inte umgåtts mer än på nån fest å i organisationen nu på senare tid vilket för mig varit rent PROFESSIONELLT!!! Aaah han har varit hemma hos mig 07:15 å ringt på dörren en morgon....men jag VÄGRADE ÖPPNA!!!
 
Orka hålla FOKUS uppe på att bygga upp nåt där meningen är att RÄDDA MÄNNISKORS LIV, och denna mysko man tassar omkring som katten runt het gröt:S Känner mig OBEKVÄM...FATTA!
Hela detta scenario börjar SKRÄMMA MIG...!!! jag har idag meddelat att om ingen skärpning sker NU så kommer jag faktiskt att se till att få ett "kontaktförbud" vilket då även kommer innebära att personen inte får babbla OM MIG med tex. mina anhöriga....been there done that...know how it works...Men då var det ju lite mer "dramatiska händelser bakom"
 
OBCESSED???
 
Tycker om nån rätt mycket...men NÄPP serrö...JAG TÄNKER LEVA ENSAM med min Josselosse....såvida ja inte testar på Brooklyn framöver...;)
 
Finns folk som behandlar mig med respekt, av manligt kön, av kvinnligt med...just nu får nån som mig å SKRATTA SÅ IN I HELVETE MYCKET emallanåt så ja knappt kan andas....HEEEELT GALET!!!
 
Jaja, snacka om att det finns en STOR klyfta mellan folk, hur de är och beter sig:S TYCKER I ALLA FALL DETTA ÄR OBEHAGLIGT SOM FAN JUST NU!
 
Näääh lite bilder på de då kanske...eller vad säger ni?
 
 
Syster har namnsdag i dag (GRATTIS å PUSS<3 för 3e gången;)) å hon å p har dratt me nåra till dubai....Får mig att tänka på min sis Amanda som ju bodde där flera år....min underbara fina "Mandah"
 
Heeeej dåååå......upp å ståååå=)

TAGGBUSKE?

   2012-10-01 - 21:14:00
,0Känner mig GRYMT taggad på en massa olika sätt just nu=)
Missing People, sugen på att börja jobba igen, fått en del gjort här hemma, vill börja träna det går åt rätt håll ..GRANDE=) Däremot var rehabträningen i torsdags ASTRIST å jag åkte inte dit idag, funderar på att skaffa träningskort igen istället och börja på Medley igen. TRÄNA KAN JAG JU...så mycket som jag lyft å skuttat i mina dar:)
 
Idag blev GF och mina jackor färdigtryckta...så nu blir det ut å jaga sponsorer på allvar...bilden e ju spegelvänd...men faan ha lite FANTASIkompis:P
 
Annars då...Jo grannen kom in me en massa svamp i går kväll så jag har rensat den i kväll. "skraffset" gick jag ut å kastade i skogen...jag frågade Jossen om han ville bli med ut, men han sov och hörde mig inte...så jag gick ändå. Han märkte inte ens att jag hade varit ute:) Lilla älsklingen!
 
 
I går var det kinamat som gällde...för min del kyckling med tomater å stekt ris...det är så jääädrans smaskigt asså=) I min lyckokaka fanns följande budskap...:O
 
Brooklyn???;)
 
Neeeh nu ska jag ta å sussa lite...ska bara pussa getterna å pilla på hönorna i Farmville 2 först=)
 
ADDICTED YES!!! And i LOVE it=)
 
RSS 2.0