NY SÄNG

   2010-04-28 - 20:32:19
...Eller rättare sagt sänggavel och sängkappa.
Beställde i går och det blev den gröna i tidigare blogginlägg, fast inte grön...eller jaah asså det e samma fast svart=) Det kommer nog bli riktigt najs:)
I dag fick jag en meningslös avi att lösa in på banken med 5.386.50 kr...det är pengarna som mina resor till och från DBTn kostat mig på ett år. Som jag nu fått retoraktivt efter att dom gett mig besked att jag inte får pengar, sen får, sen inte får, sen att ingen vet och en att jag inte får igen fast får ändå...det ni...landstinget suger!!!

Har varit hos min behandlare idag...vi snackade mycket om saker som händer omkring mig just nu.

Det regnar...
Jobbat med Janne...
Snart kommer kusin Malin hem...
Tröttheten tar ju aldrig slut....

Pöss


MÅR BRA

   2010-04-28 - 05:12:10
Mår grymt bra...!
Är ganska trött, men det har väl ingen dött av:)
I dag ska jag till min kontakt på cppsyk...jag tror jag lika väl klarar mig utan någonting nu faktiskt!
Ska se till att få en läkartid för uttrappning av mediciner så får man svart på vitt om man behöver dom eller ej.
Nu visar vågen ca -19.5 :D VERY NAJS=)

Ska strax iväg till jobbet, Joey ov hos "mommo å moffa" så han e inte hemma, hoppas dom sovit gott allihopa.
Näääh, jag har inte så mycket mer att skriva, jag e för trött. Vi får se om jag återkommer senare kanske...förresten har jag avsagt mig uppdraget som kommunledare för Piratpartiet i Finspång...känns lika bra det:D Jag har inte engagemanget som krävs känner jag och jag valdde att inte kandidera till valet heller:)
På söndag är sista dansrepetitionen innan avslutningen den 8e:)
koreografin ekan man inte säga mer om än att det e very najs...som jag skrivit så kommer ett klipp här senare:)

Pöss

SOL

   2010-04-24 - 13:59:38
Varit och solat med Idde, och nu sitter jag med en ansiktsmask i  nyllet...
Ska nart krypa ner i mitt älskade badkar och ta ett "lyxigt" bad med inpackning, badbomber å så:)

Jag sitter och spanar på små hus på nätet...det finns ett i Torp...men det är ju ute i ingenstanns och dessutom är det väldigt mycket jobb i kök och så.
Men fint är det allt, hade varit perfekt om man var lite mer ensamvarg än vad jag är.

Har kikat på sänggavlar...hittat en sedan förut det vet ni ju, nu har jag hittat flera som är kandidater....kolla och please hjälp mig att välja nu...säg vad ni tycker....:)

Ska hälsa på C sen...trevligt!

*kram*



LAGANS- finns i 27 olika färger-9400kr för sänggavel och kappa





DESIGN MYRICA BERGKVIST-vit eller svart-5950kr

ELLOS-grå, brun eller natur är mina val-ca 2500kr om jag väljer både det gråa och även en färg till att växla med.
OBS SÄNGEN SKA VARA DUBBEL INTE SOM PÅ BILDEN


HEMMAKANALEN GÖR DET SJÄLV-vilken färg du vill-under 500 kr



DAGS ATT VARA SJUK IGEN, BYTA KROPP KANSKE?

   2010-04-23 - 15:05:02
Nu e jag hemma sjuk igen...gick hem från jobbet igår, Roger var skitsur...men jag snackade med facket om mitt mail jag skickat dom och tog även upp vad han sagt igår. Han på facket skrattade och undrade om personalen alltså inte får vara sjuk om han är ledig! *suck*

Varit ganska däckad...men är i alla fall på benen nu...ska försöka sortera smycken tror jag...dom är ju överallt:S

Har inte så mycket å säga just nu, men kanske återkommer...är i alla fall på bra humör:)
Bilen e hos C, stackars killen...han får umgås med min bil i helgen:S Han kan verkligen allt ju för 17:O

Näpp...nu ska smycken rotas fram i alla vrår...har köpt boxar dom ska få bo i:D

*mwah* på er:)



APRILVÄDER *update*

   2010-04-21 - 08:34:57
I dag är det snöblandat regn ute och det känns som om jag lätt skulle kunna ställa mig å skrika uppåt åt dom förbaskade molnen att lägga av när jag kommer ut.
I dag ska jag ta med mig Idde och åka å lämna in min dator så nu är det lilla rosa notebooken man sitter å plitar på igen:S
Men det är väl bättre än inget....:)
I går var mina ögon värre än någonsin. Jag och Joey skjutsade syster till bussen i Borensberg vid 07.05 för hon skulle på kurs i stockholm, sen åkte vi hem och la oss hemma i vår egen säng.
Vi kom på att det är ju hassel jag reagerar starkt på just nu och dom har hela tomten full med hasselbusskar...*yeeehaaa*

Johanna kom in på jobbet igår och sa men har du ögoninflammation?
Då frågade jag henne hur det känns och det är ju ungefär som allergi i symptomen så jag drog hem efter jobbet och rotade fram en tub terracortril. På den står det bla behandling mot allergisk inflammation i ögon....jag hade på lite och jag tror sjutton det är bättre i dag. Röda är dom ju, men de kliar inte som förut.

Tatueringen har i princip läkt nu...:)
Syrran å jag satt å kollade Thairesor häromdagen och räknade på om man gör eget paket ...hittade ett hotell som skulle kosta 990 spänn per person i 18 nätter...*hahahhaa löjligt ju* men ändå är det ju inte billigaste i detta underbara land:)
Men tyvärr har man ju höjt kraven en del så jag vill nog ha lite mer standard, även om Thaihotels har jäkligt bra standard över lag.
Tänkte passa på å skriva in lite grejer jag har på min önskelista i år;) Så var nu inte rädda för att skicka stora, små och tunga paket till mig;)


* NIRVE cykel
* Laptop modell större än notebooken
* Systemkamera
* Litet hus
* Säng gavel från MIO
* Ny bil, helst cab igen
* Ny dammtät dammsugare
* Massa resor
*
*
*
*
*




*update*

Jahapp...åkte till Linköping...lämnade in min trasiga dator. Åkte hem stannade på banken men jag blev sné när dom tar 5% betalt föt att sätta in småpengar jävla ockrare!!!
Går ut igen med mina småpengar och bilfan startar inte...ska på möte på jobbet, Pata hämtar mig...till möte, A-M skjutsade mig å Joey tillbaka till bilen. Fick tag i Varis å Kenta som kom å försökte starta bilen...NEJ!!!
Varis bogserade mig till mamma å pappa där bilen nu står. Tog deras bil, åkte till sjukan har ögoninflammation.
C ringde, han ska hjälpa mig med bilen...han är snäll:)

HEM

Snart iväg och bogsera bilen med C till garaget...18.00 JOBBA.....24.00 troligen död!!!!


LITET HUS SÖKES

   2010-04-17 - 18:41:20
Har börjat kolla lite efter ett litet hus igen...nu är jag väldigt sugen och i dag när jag skulle packa in min asaker i bilen för att åka till Kulla där jag är nu så fick jag naturligtvis P-böter när jag ställde bilen utanför...sjukt, jag har sett en Q-park bil 2 ggr sen jag flyttade in. Man får stå på gården 10 minuter om man ska packa i och ur bilen, vakten var där i SEX jävla minuter!!!
Ska försöka överklaga, men det är väl svårt..konstigt för ibland står det bilar hela natten utanför och de får ingen bot...jaja *SUCK*
Det gjorde att jag ännu mera blev sugen på mitt egna boende igen...!!!
Fan vad skönt att slippa bo med massa idioter omkring en.... ?@€-+&%¤##¤%/  *MORR*

Är som sagt i Kulla nu, vi kom nyss hit jag och Joey. Och förut var jag på dansträningen, det börjar närma sig avslutning och jag har bestämt mig att vara med på den i alla fall:)
Kommer lägga upp ett klipp här sen på våran dans för jag har det som e klart på mobilen:)

Nu ska jag ut å kolla små hus på nätet...men det finns väl inget som vanligt:(

Love u all


TRÖTT PÅ DET MESTA

   2010-04-16 - 14:38:30
I dag är jag ledig och jag hade tänkt göra massa grejer...hopptjohej ja ...jag har legat i sängen tamigfan hela dagen:(
Har ingen lust att göra något alls...ögonen är tomatröda, dom kliar och jag känner mig mest irriterad på allt och alla:(
Mamma ska komma hit och hjäla mig med mögelfläcken på mattan på balkongen i alla fall, men det tar ju sån tid innan hon pallrar sig hiiiit:(

Känner mig inte helt bekväm med mitt hem just nu...jag vill ha en liten trädgård ...det vill jag varje vår:(

Ääääh...orkar inte ens skriva...är bara på dåligt humör!!!

Krampårä


NYGADDAD

   2010-04-15 - 08:41:32
I går var det så dags för ett besök hos Ville på Lucky7 :)
Knixade till tassen från joey med lite detaljer för den kändes inte helt bekväm innan, kändes lite som en stämpel som bara hamnat där...nu är det mera liv i den....i dag mina vänner klockan 11.00 ska jag till sjukan och ta med mig all min allergi...och jag går inte därifrån förrän jag fått en cortisonspruta...LOVAR ER!!!

Så här ser man ut om man har RIKTIG allergi!!!

Ska städa lite här på dan, börjar inte jobba förrän 18.00...gå långis med Joey...
i går kom mina kläder jag beställt...men den gula och gröna klänningen som jag ville ha sååå mycket kom inte...och fanns inte med på ordern...ringde dom och dom kunde inte förklara var de tagit vägen ...och nu finns dom inte kvar för beställning...snacka om at man blir bitterfitta ibland:(

Nä nu ska jag sluta svamla dåh och visa upp nya gadden...eller jaaa hur den blev..kram på er....förresten...vad gillar ni min nya design på bloggen???


INNAN


EFTER


NU LÄGGER JAG MIG OCH DÖR

   2010-04-13 - 19:18:39
Har jobbat, det var ett svinigt tempo och jag var ensam:(
Ringde sjukan eftersom jag inte klarar av den här jävla allergin längre och ingenting hjälper. Varför ger dom mig inte bara den jävla cotisonsprutan lixom så jag blir bra? Den brukar fungera på mig, men dom vill inte ge den till folk längre, bara i nödfall.
När jag ringde sjukan 08.00 så fick jag att dom skulle ringa upp mig 08.30. När hon då ringer den sura jävla ragatan därifrån så säger hon att jaaa 14.30 kan du komma. Då var jag ensam på jobbet.. (mellan 12-16) och sa att nej det går verkligen inte. Ja det var minsann den enda tiden dom kunde ge mig idag...vilket för mig är jävligt märkligt en halvtimme efter att dom öppnat och det finns inga andra tider alls hos någon läkare överhuvudtaget.
jag FICK ju minsann inte åka ner till jouren heller för det var ju för akuta saker och det var ju inte mitt...
Det slutar med att jag slänger på luren i örat på nukkan och tänker att nej hoppas fan jag får andningsbesvär igen och kolavippar på kuppen så kan hon ju få sparken sen kärringfan!!!

Nåja...sen kom jag hem, började tvätta och skulle fixa på balkongen tänkte jag...jaja visst då har det blivit en STOR mögelfläckpå mattan av sjögräs och jag flippade helt och la mig på sängen och grinade. Jag orkar ju fan inte ta mig an nåt...nu har jag plockat undan litegrann där ute, men jag orkar ju fan inte:(
Jag är så MATT!!!

har ringt HP om min dator och det verkar vara hårdvarufel så jag ska reklamera skiten:( Jag hatar allt just nu...fan fan fan fan FAN!!!

Tur jag har min Joey i alla fall som just nu skäller på grannarna vid balkongdörren =) Bra att han skrämmer bort dom så dom inte kommer in genom balkongdörren så här på 6e vånenigen:)

Dags att dra till tvättstugan...sen ska jag ner till akuten om jag orkar...för jag tänker fan inte ge mig...!!! Då får dom nog allt bära ut en skrikande Frida som klamrar sig fast i dörrposterna på vägen ut *mwahaha*


by the way i morrn ska jag tatuera mig igen:) Ska bara göra JOEY (hans namn) vid hans tass och fixa till den på handleden litegrann efter ett ärr jag fått i läkningen. Men sen har jag ett nytt tattoo projekt på g:) Ni får se lite ideér och förslag om det här i dag=)


Puss på er...nu ska jag ringa slambilen så dom kan komma å göra mig snorfri...bloggande gör en GLAD:P

förresten vill jag ha en cykel från NIRVE med FETA däck:)








Måste lägga in bilderna på min viktminskning med....bara MÅSTE=)




START










JÄVLA POLLEN NU ÄR JAG LESS

   2010-04-11 - 08:43:23







Jag är så fruktansvärt TRÖTT på alla pollen som skapar allergi i min kropp...trött trött trött...!!!
jag orkar inte mer:(
det kliar inne i mitt huvud, det kliar överallt...jag är snorig så in i bomben och det blir inte bättre trots dubbla doser allergitabletter, kortisonkurer, nässprayer, ögondroppar å fan och hans moster:(

i går var jag i alla fall med mammi å pappa på trädgårdsmässan:)
Det var kul...mycket fint, mycket dyrt och mycket folk.
Stannade sen hos mormor och morfar och käkade lite och jag somnade på en kramig isbjörn på derasgästsäng. Allergimedicinerna gör mig så grymt trött att jag nästan är medvetslös för sjutton:(

POLLEN ( ja jag sa ju att dom var äckliga)





TRÄDGÅRDSMÄSSAN 2010











Koifisken Olle som nu fyllde 25 år och som inte riktigt ville vara med på bild:)


HUVUDVÄRK eller HUVUDBRY?

   2010-04-07 - 17:08:29



I dag har jag dyngont i huvudet.
Började med att jag vaknade i natt och inte kunde somna om, fick höra att det var jordbävning vid sumatra igen och att det var risk för tsunamis...ringde syrran å Pata som e i koh koh khao och sa åt dom att ha lite koll. Men den blåstes varningarna av. För övrigt så är detta en jätebra sida om man e ute och reser eller är hemma med för den delen att ha koll på vad som sker med vår jord:S EARTHQUAKE.

Har varit i stan hos min KBT ..öööh vad kallar man det? tant?
Och nu har jag så ont i huvudet att jag bara blev sittandes här mitt i allt.
I morse var det sista viktgruppen på länge och jag hade gått ner 18 kg:D sen 10 dec. *nästan löjligt*
Sen åkte jag hem och somnade om någon timme innan jag och Joey gick på långpromenad.
Jag skulle tränat i kväll, men ä totalt slut så jag ska träna djupvattenträning i morgon kväll istället:)

Kan ju säga att jag tar dubbel dos allergitabletter så antagligen  är det därför jag är så utmattad:(
Tänkte rensa garderoberna lite och se om där finns några nya fynd i dag som gömmer sig...som jag kan dra fram och lägga i stora högen som ska säljas på Himpan när loppisen drar igång 1 maj:)

...och om jag ska få någe gjort med det så får jag nog sluta skriva nu...blääääh...puss på er alla söta:)

Ps...min nya design på bloggen är i nära intågande=) väntar bara på att justera en detalj. ds.




varför ser inte min garderob ut så här???




ÅTERBLICK

   2010-04-06 - 15:00:53
Satt och rotade i massa bilder här i mapparna i datorn och hittade massa bilder från då jag inte mådde lika bra...dock inte dom värsta bilderna men ändå.
Tänkte jag skulle lägga upp några av dom bilderna, jag minns känslan av att vara så hjälplöst nere att man inte tror sig komma tillbaka, men jag mår ju faktiskt ganska bra just nu:)

Här kommer lite bilder..
.
På en del av bilderna ser jag relativt glad ut, men ändå ser man sorgen och de lugnande medicinerna i ögonen.

Livet e bra konstigt!!!

CUPCAKES o KLÄDER

   2010-04-05 - 17:59:45
Påsken har varit lugn och skön:)







Bakade ju cupcakes och här kommer resultatet:P Bilderna är dock inte dom bästa, men orkar inte lägga in dom jag har i kameran just nu:(

Tillverkning av marsipanblommor



 Vanlig smet med äpple/jordgubbsmos + hallonsylt, vaniljfrosting.


Kaffesmakande chokladsmet med nougatsås, smarties och blå vaniljfrosting.



See har jag hittat lite kläder igen som jag ju vill ha och ska skicka efter:)
Även denna gång från Bon Prix:



GLAD PÅSK

   2010-04-03 - 10:01:35

ALLERGI CHOCK

   2010-04-01 - 01:00:13
I fredags började jag ju må skit på eftermiddagen och sedan låg jag sjuk hela helgen. Men nu har jag insett att det jag först trodde var allergi...vilket jag trodde var högst otroligt eftersom det knappt slutat snöa ute än så viftade jag bort det och trodde jag blivit sjuk igen och kanske kände av allergin litegrann för tydligen så är det al och hassel på G i alla fall.
Men så har jag mått SKIT hela veckan...och i dag började jag även känna mig svullen i halsen och det är inte rena förkylnings symptom utan nåt konstigt mellanting...så jag hamnade i alla fall på akuten nu i kväll och läkaren glodde nyfiket i halsen på mig. Sen kom sköterskan med en äcklig shot med 12 betapred upplösta i vatten...*klunk* precis samma som jag fick 1998 då jag var allergisk mot färgen i ett par kängor jag köpt och blev skitdålig och åkte in och ut till Sjukhuset i Norrköping och fick göra allergitester och gå omkring med 32 olika ämnen på ryggen i små knapppar i 4 dagar som kliade som fan:( *vilket minne va;))
Och nu ska jag ha en 5 dagars kur med 6 tabletter om dagen oxå.
Det har lagt sig i ögonen i alla fall under kvällen, dom har varit groteskt röda hela dagen och inte ens minskat ner något alls. Men nu så börjar det nog vända:)

Har precis ringt å grattat syrran som ju e ett aprilskämt å fyller år i dag =) Dom e ju i Thailand så det blev inte så långt samtal. Det fanns visst massa djur, två klädaffärer, 15 restauranger, en optiker, en frissa å några hotell typ där i Koh koh Khao, lite i minsta laget för mig som gillar Bangkok kanske:P

I dag hämtade jag ut en hyrbil på OK/Q8 som jag stolt placerade utanför STATOIL när jag skulle jobba:P
Min bil är ju och får lite nya kroppsdelar och blir vårfin sen den glada mannen körde på den och knöglade till den lite och dom hade inte fått min nya kofångare så då tog jag nu ut hyrbil genom försäkringsbolaget i dag:)
Lämnade in bilen i måndags så mamma å Joey har hämtat mig på jobbet några dagar innan detta...jobbigt för jag stänger ju hela veckan...stackars snälla mammi:)

Nääh nu ska jag krypa ner å sova med min lilla älskling, han fryser när vi går ut nu när hans päls kortats avsevärt:( I dag fick han ha stickad tröja på sig:)

Kastar in lite bilder på cupcakes för innan jag kryper ner ska jag kolla lite på nätet för jag ska göra sådana till påsk tror jag=)

Puss godingar:)








RSS 2.0