Simma eller sjunk!

   2019-10-28 - 21:03:00
Livet är tungt! Medicineras med psykofarmaka igen för att hålla mig flytande! Vet inte vad jag ska skriva...

Det blir aldrig som man tänkt sig!

   2019-10-24 - 04:44:45
Legat vaken sen 03, många tankar! Hungrig, men äter väldigt dåligt just nu med! Känner bara för att flytta, helst till en plats där inga människor finns! Jag är så jävla trött på folk! JAG ÄR VERKLIGEN SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ FOLK!!!

När livets pausknapp trycks in!

   2019-10-22 - 15:32:58
Mår inte så värst bra kan man väl säga! Saker har hänt som gör att både jag och Magnus mår riktigt dåligt! Jag är hemma från jobbet sedan i fredags men ska försöka gå å jobba i morgon i alla fall. Nu är livet satt på paus i minst 3 månader framöver. Trodde aldrig jag skulle hålla en burk "benzo" i min hand igen. Men idag har jag fått en burk utskriven. Den ska jag ta av när ångesten blir outhärdlig! Kliar i min hjärna om jag ska förstöra 5 år där jag klarat mig utan för det här, men jag mår verkligen inte bra! Senast jag hade självskador var 2013, men här fallit dit 2ggr nu! Nä jag vill inte ha uppmärksamhet, jag vill bara att detta ska vara över!

Vegtober

   2019-10-19 - 06:15:00
Nu har jag inte ätit kött/fisk på 9 dagar! Har haft perioder innan där jag dragit ner på köttet, men aldrig känt såhär innan! Jag känner mig sjukt illa till mods då jag ser kött framför mig och tycker det är rätt så äckligt just nu. Jag hoppas det håller i sig! Det är enbart för att jag älskar djur så mycket som jag gör som det har blivit såhär. Jag tvingar inte mig själv till något, utan det som sker får komma naturligt! Sätter ingen press på mig själv att dedär FÅR jag inte äta...jag äter vad jag vill och just nu innefattar det inte att äta mina bästa vänner!

Det dippar

   2019-10-15 - 15:12:32
Sedan vi kom hem från Ukraina har jag haft sån jävla ångest! Jag tror det har med årstiden att göra, men en del andra saker spelar också in som har med Viltjouren att göra som jag tar senare. Jag knaprar lergigan för att jag mår helt enkelt skit!

Working sunday

   2019-10-13 - 18:10:36
Har jobbat helgen. Kom hem och däckade med resten av familjen i sängen en stund. Nu är Stefan jättegnällig. Han saknar nog "lillBobby" som hastigt flyttade iväg med sin familj. Både cm och vi andra saknar dom. Från att ha umgåtts nästan dagligen så är de nu upptagna med sitt nya hem såklart. Känns tomt här och Steffe är jätteledsen märker man, han står å gråter vid dörren. Igår städade jag klädkammaren och tänkte göra nån slags fortsättning på det idag efter jobbet men fryser som fan och har ingen lust å göra nåt. Misstänker att hösten tänkt vara extra grym mot mitt psyke i år...Känns så! Om jag fick välja vad jag vill fylla dagarna med just nu så skulle det vara svampplockning, ligga i sängen med extra filtar, bada, lyssna på poddar och gosa kopiösa mängder med vovvarna och Mange. Ingen lust med nåt och armar och händer värker nu när det är lite kyligare luft ute.
8 Varför, varför...VARFÖR kan det inte vara sol, 20° och sommarnätter för alltid i Sverige? Det är så mycket jag borde ta tag i här hemma, men här ingen lust alls. Vi har dessutom haft nån slags magsjukesymptom här hemma sen vi kom hem från Ukraina. Over n out!

Ukraina

   2019-10-12 - 19:29:07
Varit i Ukraina sen sist. Himla fint i Kiev måste jag säga. Vi bodde precis vid Majdan-torget där det i princip rådde krig 2014. Massor av gamla fina byggnader, Skördemarknad, chernobylmuseum, microminiatyrmuseum god mat, fantastiska teer och jättetrevligt. Alltså tänk ett hårstrå, på ena kortsidan alltså en ände av hårstrået lägger man en pytteliten rumsnyckel å ett hänglås...man kan inte se det med blotta ögat, men kollar man i mikroskop så finns de där...de e så SJUKT! Helt otroligt, så små saker som knappt syntes för de var så små👀 Vi skulle till Chernobylmuseumet och det tog över 5 timmar dit då vi hamnade mitt i en skördemarknad och där fanns ju vin i små stånd för en femma muggen. God mat och annat trevligt. Lägger en radda bilder så ni får se...




RSS 2.0