Sov gott Anja

   2021-08-27 - 00:22:17
Nyss slog klockan för ett nytt dygn, nu är det dag Anja somnade in.
Kommer alltid minnas då jag o M.V. satt med henne hela tiden och även ville smaka på vad våra klubbor smakade! Fina minnen Anja, bebis var hon då och uppdatera hemma
 
Sov gott Anja "Yksi"
 
 
Flyg fri, ät mängder med dill (och klubba😉) 

och hälsa dom andra!
🕊❤


Jag har sagt upp mig!

   2021-08-07 - 08:02:52
Ja, precis som rubriken säger, jag har sagt upp mig!
Jag har sagt NEJ till en arbetsplats fylld av särbehandling, mobbing och trakasserier!
 
Jag har ett annat jobb på gång där man åtminstone är glada som det verkar och det inte känns som det ligger en mörkgrå, blöt filt över hela stället!
Jobbet jag haft som trafikövervakare har varit väldigt bra och jag har även fått ett erbjudande från en privat aktör att fortsätta som detta, men jag har det som andra val och jag har även ett tredje!
Nu svänger jag om men vill inte gå ut med vad förrän vissa saker är lösta!
Det känns så BRA!
 
Hälsan då!
Jaoo, sist jag skrev var från akuten. Sedan dess har jag haft 12 dagar av smärta till!
Ambulansen kommer varannan vecka å givetvis händer detta alltid på fredagar! Det är svinlustigt!
Då jag ju 2009 är gastric bypass opad så kan jag inte kräkas som normalt folk men då det verkligen blir akut stopp så blir jag så illamående! Stoppade fingrarna i halsen även igår för att lätta på skiten, tänkte det blir nån liten kräk som vanligt...å ut kommer stans kaskadspya från ingenstans! Golv, jag, toan, badrumsskåpet, u name it!😂 som tur var i princip bara vatten. Igår låg jag på golvet, frossade, skrek, kräktes om vartannat med 2 hundar som låg blick stilla i soffan och följde mig med blicken varenda sekund som gick.
 
Blev å ringa ambulansen, men då den inte kommit på 2.5 timme och det började ge med sig och jag kände att tarmvredet började gå tillbaka så ringde jag å avbokade den då jag kände jag inte ville belasta dom. Fick prata med en sjukskötare på SOS som sa jag måste åka in snarast till akuten ändå för att ta prover. När det blir bättre kan det rent av vara att det håller på att bli riktigt jävla illa istället, och så ville han de skulle kolla så inte tarmen håller på att dö på ren fräsch svenska! Men jag kände bara NEJ, jag orkar inte! La mig och sov, vaknade och var lite sämre igen så tog själv bilen in. 
Det var jättelugnt och fick komma in direkt!
Proverna var bra, bara lågt blodtryck som vanligt! 
Jättebra läkare som alltid och som jag sa till sjukskötaren på SOS att man måste köra skiktröntgen när det verkligen är stopp, annars syns ingenting! Eftersom jag ändå var bättre så ansåg läkaren samma sak att jag inte ska ha mer strålning eftersom jag fått en hel del sista månaderna. Låg uppkopplad ett par timmar, sedan släppte de hem mig. Läkaren skulle prata med sina kollegor idag och se vad fan de ska göra med mig!
 
 
I övrigt blir det ju lite extra jobbigt då jag är ensam hemma hela veckorna och M bara är hemma på helgerna då han är uthyrd via företaget till industrin just nu.
Skittråkigt, men på något vis så får jag ändå dagarna att gå och börjar få lite egna rutiner på det. Bl.a. Att mysa i hög i hängmattan!😅
 
Just nu känns det dock som sommaren är över, som vanligt känns det som jag inte hunnit fatta att det är sommar! Tydligen kan det ha med min ADHD att göra att jag helt enkelt inte är så pass koncentrerad utan hjärnan är någon annanstans konstant!😑
 
Idag är det såklart mulet och jag ska ligga här i soffan en stund! Men jag fryser verkligen ihjäl!
 
Kram på Er!❤
 
 
 
 




RSS 2.0