1:a advent

   2016-11-27 - 10:16:00
 

Jag har blivit moster:)

   2016-11-26 - 19:25:00
 
Manges syster har nu fått sin son Leon.
Blev akut snitt och vi är i Märsta mitt i tumultet. 
Varit på Mall of scandinavia vilket var mycket överreklamerat. köpte i alla fall 2 mysiga nattlinnen🙄
 
 

Fingerkross!

   2016-11-24 - 10:32:29
Jaha, Mange har krossat ett finger på jobbet...vad säger man?!
Och så att komma ner på morgonen för att se ungar som stoppat in skitig disk i en helt ren maskin! ibland HATAR jag fortfarande barn😡

Ehm?

   2016-11-15 - 00:08:55
Jag vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva idag 😂
ÄH, lägger väl upp lite bilder från dagen helt enkelt!
 

Alla pappors dag!

   2016-11-13 - 21:20:00
PAPPA JAG ÄLSKAR DEJ!
 
Du har blivit en sån jävla rolig, härlig och gosig pappa!
...med åren😜

14 år av kärlek

   2016-11-12 - 22:27:00
I kväll är det 14 år sedan jag mötte dig första gången.
Så underbar, trött, vilsen och helt fantastisk!
Min lycka fann inga ord...äntligen var du här!
Idag skulle du fyllt 18 år, jag älskar dig för evigt JOEY!
 
 

Träningen och hunden är mitt liv

   2016-11-11 - 18:45:37
Just så känns det just nu...just NU denna sekund!
Jag älskar min Magnus med såklart!!! Just nu är jag bara i sån djup obalans som jag inte varit på över 2 år och det tär hårt på allt och alla runt mig just nu. Jag vill helst gömma mig, krypa in i någon tunnel där jag inte syns, hörs eller inte heller ser eller hör någon annan. Tagit min flykt till Catthis, gymmet, skogen, musiken och övervåningen.  Mår inte alls bra, känner mig totalt lost, som om jag famlar efter något jag tappat men inte har en aning om vad det är jag letar efter.
Minsta störningsmoment runt mig (vilket kan vara allt från en brödsmulor på ett bord, blöta badlakan i högar till att Joey faktiskt är borta) får mig att flippa ur totalt! och så kommer flyktkänslan över mig igen och jag vill bara dra...just nu upp till övervåningen där det påminner om mina forna hem. Min soffa, bokhyllan, ja det mesta. Tror det ligger något i att jag söker mig just hit!
 
 
 
 
 

Uppgiven

   2016-11-11 - 10:17:42
Känns som om hela min värld håller på att rasa samman igen!
Gjort det en tid, och börjar nu förstå att det nog beror på att jag slutat med Cipralex. trodde inte skiten gjorde någon skillnad  men tydligen verkar det som så.
 
Är trött, sov 16 timmar av hårdagens dygn, är grinig, nedstämd, ångesten från helvetet, många mörka tankar och panik över att Joey inte finns med mig som blivit ännu starkare igen nu senaste tiden.
 
Kidsen. ..när dom är här blir jag galen! men istället för att det blir nåt vettigt av nåt så deltar det alltid med tjuriga ungar å tjurig man eftersom dom inte kan förstå ett skit från min vinkel.
 
Orkar inte ha då järn hemma längre...har tagit cipralex nu. börjar mä dikten igen...kan knte leva såhär. all glädje å livslust är borta igen! Jag går i mitt vakuum, känner mig helt ensam fast det är folk omkring mig!
 

Signal the frog

   2016-11-08 - 10:36:00
Så i lördags gick då årets stora geocaching event av stapeln. detta år i Linköping och i över ett halvår har jag fått vara tyst om min roll i det hela. efter min bedrift med 15 timmars väldigt svettigt och dampigt arbete, utsedd till den bästa "signal" genom tiderna så kommer jag nu att medverka även i Uppsala 4 november 2017.
I år var det ju Linköping som hade eventet och behöver jag nämna att patojen var med å drog i tåtarna friskt under hela den långa vägen fram till MEGASWEDENFAD!
Men vem är då denna "Signal" som fått mig att tappa 1.6 kilo av min kroppshydda efter lördagen?
Roligast var när vi skulle fota en skylt vid brandstationen och patojen försökte TRYCKA in "signal" i baksätet på bilen. likaså när 30 studenter överföll mig!
 Jo....denna varelse som kom med bud från Seattle!
 
https://www.instagram.com/p/BMbm2Stgo2p/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0