NU ÄR DET NOG!!!

   2014-09-01 - 12:55:00
En viss primadonna som jag bekantade mig med i Turkiet och som jag var hos häromdagen har fått spelet och skickade mess förut att jag skulle ha kontakt med hennes ex. (det var de 2 som var i Turkiet) Hon sa att en av hennes döttrar ringt och berättat för henne vad hon och jag hade suttit och pratat om  på hennes balkong då jag var där...och att hon nu beskyllde mig att ha kontakt med P (hennes ex) Saken är den att jag å Peter har INGEN som helst kontakt så det är ju JÄVLIGT MÄRKLIGT!!!! =)
 
Hon fick tom. med ett HOT i ett mess....att jag skulle passa mig....blabla...JAG HAR FÖR FAN INTE HAFT KONTAKT MED P!!! Och att hon påstår något sådant gör mig jääääävligt irriterad!!! Antagligen har hennes hjärna flippat ur så hon tror hennes dotter ringt å sagt detta.....vafan vet jag....jävla MYTOMAN i alla fall som anklagar folk på falska grunder!
 
Nog om det!
Jag var dödstrött vid 7 i morse då klockan ringde, men jag tvingade mig till gymmet å väl där är det ju inga problem=)
 
Ska väl ta en reva ner till Catthis senare. Ska även kolla hennes dator som hon i princip aldrig använt och kostade över 7000kr och jag nu får för en tusenlapp. min egen lap håller ju på att förvandlas till en fristående skärm å tangentbord:P

Jag ska kolla prestandan i den mm. men hon i princip skänker ju boer den...=) Vet någon nåt om VAIO årsmodell 2011? BUS ELLER BAJS? Ska kolla den i alla fall!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0